Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:56 | december 8, 2010

Surrschi

God morgon skulle jag egentligen skrivit. Hade gjort ett långt inlägg från mobilen imorse men det fungerade inte och nu har jag äntligen en paus framför datorn. Jag har en lång dag i stan med möten och massa annat så det blir en sen kväll idag.

Morgonen började med solen i ögonen och ingen spolarvätska. Tycker inte om att köra i stan men det är så mysigt med kyla och snö så jag satt mest och tänkte på hur vackert allt var.

Morgonen började med solen i ögonen och ingen spolarvätska. Tycker inte om att köra i stan men det är så mysigt med kyla och snö så jag satt mest och tänkte på hur vackert allt var.


Magnus sov hos oss inatt så han fick stiga upp tidigt och följa med mig till stan.

Magnus sov hos oss inatt så han fick stiga upp tidigt och följa med mig till stan. Han putar mer med läpparna än vad jag gör 🙂


Folk som körde förbi oss trodde nog inte att vi var kloka. Vi satt och sjöng julsånger för fulla muggar så det ekade på motorvägen. Får passa på att sjunga julsånger när jag är med Magnus för han tycker också det är mysigt 🙂
Det blev en god sushi till lunch. Är så trött på flottig snabbmat och då känns det fräscht med sushi, eller "surrschi" som Magnus skulle sagt (internt Ullared-skämt :-) )!

Det blev en god sushi till lunch. Är så trött på flottig snabbmat och då känns det fräscht med sushi, eller "surrschi" som Magnus skulle sagt (internt Ullared-skämt 🙂 )!


Nu är det dags att fortsätta och vara duktig. Vi hörs senare ikväll för nu blir det att kämpa vidare.
Önskar dig en underbar dag♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Surrschi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Duktig du är Hannah. Kämpa på! Övning ger färdighet.
  Kram
  M

  Svara
 • Åååhh! Ska du vara med i lets dance! Gud va roligt 🙂 Älskar programmet!! Vem dansar du med? Daniel kanske 😉
  KRAMAR Å SUPER-LYCKA-TILL!!

  Svara
 • Hoppas du haft en fin dag och att dansen gick bra:)
  Sushi är lovely, det blir min kunch på jobbet i morgon. Lite lyx en torsdag! kram

  Svara