Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:44 | december 11, 2010

Jag klarade det!

Lussekatterna blev jättegoda och jag känner mig så glad 🙂

Äntligen!

Äntligen!


a317
Mio gillar både lussekatterna och mina cholklad-marschmallows. hela familjen var i chock över min bak-bragd

Mio gillar både lussekatterna och mina choklad-marshmallows. Hela familjen är i chock över min bak-bragd.


Har velat se den här filmen länge. Nu när vi är mätta efter all god pizza, lussekatter och godis ska vi kura ihop oss allihopa i våra puffar och se "En Julsaga". Granen tindrar vackert och jag har tänt ljus som värmer och ger oss ännu mer julstämning.

Har velat se den här filmen länge. Nu när vi är mätta efter all god pizza, lussekatter och godis ska vi kura ihop oss i våra puffar och se "En Julsaga". Granen tindrar vackert och jag har tänt ljus som värmer och ger oss ännu mer julstämning. Det kan inte bli mysigare...


…eller som Peter sa när jag hittade ett par örhängen på julmarknaden som föreställde mini-julgranspumlor och jag glatt sa ”De där måste jag köpa. Kan det bli mer underbar jul?”.  Peter, ”Kan det bli mer skilsmässa?” 🙂
All kärlek ♥


21 kommentarer21 kommentarer om “Jag klarade det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser jättegoda ut Hannah! härligt att lyckas då man väl tar sig tid att baka. Mysigt med filmkväll!
  kram

  Svara
 • YES! Vad fina lussekatterrna blev. Skam den som ger sig! Har nyss sett en underbar film, som jag varmt kan rekommendera: ”Mr. Nobody” med Jared Leto.
  Godnattkram ♥

  Svara
 • Duktig du är 🙂 Blev jättefina och säkert väldigt goda. Vi har också tittat på film 🙂 Kram och godnatt

  Svara
 • Mina blev oxå goda!! 😛

  Svara
 • Mmmmm, de såg riktigt goda ut. Ska försöka ge mig på ett lussebak imrg. Ha d bäst!!!

  Svara
 • Ser riktigt läckra ut.Vill haaa.Jag har precis sett en skitrolig film som ni måste se.Bröderna Karlsson.Kram på dig Hannah.

  Svara
 • Grattis 😉 till det lyckade lussebaket, ser riktigt goda ut.
  Kram på dig!

  Svara
 • Visst är det härligt när man lyckas!? Jag är inte heller någon mästerkock/-bagare, men plötsligt händer det! =) Ikväll har jag lyckats både med middagen och sen med två sorters godis (från Matplatsen) och jag är såå nöjd! Vi kan om vi vill! 😀

  Svara
 • Oj, jag var så självupptagen att jag glömde säga att dina lussekatter blev jättefina! Så där snygga har jag aldrig lyckats få dem!

  Svara
 • Jättefinna lussebullar!!!!! Ci ska baka julgodis idag med goda vänner. 8 vuxna och 4 barn, det kommer bli väldigt spännande =) Kram på dig!!

  Svara
 • Lussekatterna ser jättefina ut! Du lyckades galant!
  Godiset ser såå gott och smaskigt ut, det ska jag testa någon dag, kram och trevlig helg kära du!

  Svara
 • Hej Hannah
  Tror jag kommit på varför du misslyckas med att smälta chokladen, på dina bilder så använder du en skål som är mindre än vattenbadet. Om du tar en skål som är större än kastrullen så att det är tätt på sidorna om skålen så ska du se att du lyckas. Det är ju så att minsta lilla vatten, vattenånga kan få chokladen att bli grynig. Så prova med en stor skål och mindre kastrull nästa gång 🙂 Lycka till!

  Svara
 • Mmm de ser jättegoda ut,
  i eftermiddag mumsar vi upp den sista påsen med lussekatter. Sedan tror jag minsann att jag ska be mamma om fler för jag orkar inte baka små katter ännu en gång;-) Däremot ska jag ge mig på en kladdkaka med pepparkakssmak i eftermiddag. Åhh det vattnas i munnen.
  Var filmen trevlig? Jag älskar den typen av filmer 🙂
  Ha en myisg tredje advent med familjen
  KRAMISAR från smålandsskogarna

  Svara
 • Härligt! Ser jättegoda ut, både katterna och godiset! Visst är det kul att baka! 🙂

  Svara
 • Tänkte tipsa om samma sak som Liselotta, större skål så kommer du aldrig misslyckas idag 🙂 Lussekatterna ser jättegoda ut, ska nog ta fram några ur frysen själv och slöa framför SATC 2 🙂 Känner igen det där med skilsmässa haha! Kan bli lite väl exalterad jag med, bra att jag har en sambo som stoppar mig ibland 😉

  Svara
 • Ska stå igen såklart!

  Svara
 • Ser ut som att lussekatterna blev kanon! 😀 Ha en fortsatt trevlig tredje advent! Kramar Jeje!

  Svara
 • Åh va fina dom blev! Va glad jag blir för din skull 🙂 Grattis!

  Svara
 • Jättefina Hannah! Och även marshmallows-klubborna! De ser så lyxiga ut. Men jag är inte förvånad, klart du kan baka! Själv är min svaga punkt matlagning… Tycker inte att det är kul heller, men ska bli bättre bl.a genom att beställa ”Hushållspraktika” från Bokus… Kram

  Svara
 • Älskar stt du benämner julkulor med PUMLOR, helt rätt enligt en Bodensare 😉
  Stina från Boden

  Svara
 • Hej fina Hanna..Åh va kul att du lyckades,dom ser jättegoda ut!!!

  Svara