Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:32 | december 14, 2010

Gott mod och snygg make

God kväll min vän. Hoppas att allt är väl. Här hemma har barnen kommit i säng och jag sitter för första gången på länge och vilar benen. Skönt! Det är inte tyst på övervåningen ännu. Jag hör fortfarande pojkarna ligga och småprata och fnittra. Tristan ska sova över här i natt och han och Mio sover skavfötters. De är så gulliga ihop 🙂
Har haft en intensiv och rolig dag. Såg i kommentarsfältet igår att jag alltid verkar så positiv. Det gjorde mig glad. Har dock som alla andra bra, mindre bra och riktiga skitdagar. Jag försöker bara göra det bästa av dem. Tänka positivt trots att jag ibland bara vill krypa ner under täcket och gråta eller kanske t.o.m. kasta en tallrik i väggen och skrika rakt ut. Har genom åren funnit ett lugn och har faktiskt mycket pga min mor lärt mig att tänka att ”Allt ordnar sig alltid”. Älskar de uttrycket 🙂 För visst ordnar sig oftast saker och ting. Tider i mitt liv då jag legat som en blöt pöl och varken orkat äta eller göra annat än att må dåligt, trott att jag aldrig någonsin kommer må bra igen, så sitter jag här idag och ser tillbaka på allt med en lättad själ. Allt samverkar ofta till det bästa så länge man tror, vågar be om hjälp och tänker positivt!

dagens lunch såg ut att komma från block 15 i ett fängelse i Baltikum. Maten var så deppig att jag bestämde mig för att göra pannkakor när jag kom hem.

Dagens lunch såg ut att komma från en cell i ett fängelse i Baltikum. Maten var så deppig att jag bestämde mig för att göra pannkakor när jag kom hem.


dagens styling var allt annat än vardaglig och sminket var så som man önskar att man själv kunde sminka.

Dagens styling var allt annat än vardaglig och sminket var så som man önskar att man själv kunde sminka sig.


Jordnärafäger och skuggor och för ektar effekt så klistrade make up-artisten dit enstaka lösfransar.

Jordnära färger och skuggor och för extra effekt så klistrade make up-artisten dit enstaka lösfransar.


Min favorit ögonmake.

Min favorit ögonmake. Enkel och snygg.


William hjälpte mig med med att laga pannkakor. Barnen önskade nog att jag alltid skulle äta en mindre god lunch.

Hemma hjälpte William mig med med att laga pannkakor. Barnen önskade nog att jag alltid skulle äta en mindre god lunch om pannkakor blev resultatet av det.


När han upptäckte tillbehören, strössel och riven vit choklad så lämnade han genast sin tjänst som kock.

När han upptäckte tillbehören, strössel och riven vit choklad så lämnade han genast sin tjänst som pannkaksvändare.


Med Liv på höften så vände jag pannkakor i luften :-)

Med Liv på höften så vände jag pannkakor i luften 🙂


Efter att ha burit runt på tre barn på vänster höft är det kanske inte så konstigt att jag börjar bli mer och mer lik Ringaren från Nottredam. Är helt sned i rygg och ben! Får snart köpa special gjorda skor med tre centimeters inläggssula.

Efter att ha burit runt på mina tre barn på vänster höft är det kanske inte så konstigt att jag börjar bli mer och mer lik Ringaren från Notre Dame. Är helt sned i rygg och ben! Får snart köpa specialgjorda skor med fem centimeters inläggssula.


Nu till den märkligaste och sjukaste bok jag sett. På varje sida är det streckgubbar som säger olika bisarra grejer, och här är ett exempel.
Var tvungen att köpa boken till Peter.

Var tvungen att köpa boken till Peter.


Snart börjar ”Desperate Housewives” så jag måste koka mig en kopp te och kura upp mig i soffan i mjukiskläder.
All kärlek ♥


26 kommentarer26 kommentarer om “Gott mod och snygg make”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll fina Hannah! visst har man dagar som går upp och ner, tror de flesta har det!Oftast är det så att allting ordnar sig till slut och försöker man tänka positivt så går det lite lättare. Gott med pannkakor!!
  Önskar er en go kväll!
  kram

  Svara
 • Den boken har vi oxå. Man skrattar ganska mycket åt flera av illustrationerna. Gillade Peter den? =)

  Svara
 • Godkväll. Är sååå nyfiken på var du blir stylad sådär, Men förstår om du inte kan eller vill berätta 🙂
  Gott med pannakakor. Ja visst är det fantastiskt att man tar sig upp, och klarar även tuffa tider. Kram

  Svara
 • Vad heter den boken? Verkar vara precis i min smak, har en kylskåpsmagnet med texten ”mannen som kunde bajsa med hästar”. Mycket kul tycker jag 🙂

  Svara
 • Visst är det Let´s Dance 😉

  Svara
 • Jättesnygg styling för övrigt :-)….men det är klart, det är ju en snygg grund de har att jobba med 🙂

  Svara
 • Hahaha, jag läste din rubrik som MAKE och inte ”mejk”! Letade hela texten efter när snygge Peter skulle komma med men det gjorde han aldrig, snacka om

  Svara
 • att jag kände mig dum, och ännu dummare nu när jag lyckades trycka in inlägget för snabbt! ;D Jag har förstått att du ska dansa i vår, det blir nog kanon med alla personligheter i det gänget! Lycka till!

  Svara
 • Vad tror du jag gjorde?!? Blev glad som en speleman när jag såg rubriken men allt jag hittade var ett par sotade ögon som tittade på mig och tycktes säga ”vad trodde du?”. Livet är bra orättvist!

  Svara
 • Ha ha, jag läste också så och funderade på var det stod om Peter…
  Men snygg ”mejk” var det =)

  Svara
 • Det är trevligt att titta in här lite då och då, sträckläsa blogginlägg och få en massa positiv energi genom datorskrämen. Tummen upp för dig!

  Svara
 • Hahaha samma här läste också helt tokigt.Letade också febrilt efter snygg make.Men tji fick jag.Du är så vacker Hannah.Kram kram.PS.Längtar till Lets dance börjar.Lovar att jag inte ska missa ett endaste program.

  Svara
 • Haha, jag blir alltid lika fascinerad när ni där nere använder ordet pannkaka istället för plättar.
  Jag är född i Norrbotten och här säger vi ju plättar, de är fränt att samma maträtt heter två olika saker i samma land, eller hur? 😉

  Svara
 • Ja fast här nere i Skåne så säger vi pannkakor till stora och plättar är dom små. Vad kallar ni dom små? Är det plättar också?
  Ha det!

  Svara
 • Haha vi var nog många som läste det som ”make” som i husband =)
  Naw stackars Peter, men du får nog kompensation i ett annat inlägg 🙂

  Svara
 • ja just ja nu trillade poletten ner 🙂 Let`s dance :).

  Svara
 • Vet ju inte säkert att det är Lets Dance men ska man tro på vad dom skriver i tidningarna så.Hoppas hoppas.

  Svara
 • Vackra Hannah 🙂 jag ser att det var många som tänkte på Peter i detta inlägg, men vi fick se en snygg sminkning iaf 😉 Är så glad för din skull! och jätte roligt att du nu ställer upp i Lets dance ”hoppas jag iaf” när du tackade nej förut om jag kommer ihåg rätt. Du är så modig! Kram till dig

  Svara
 • Kära underbara kvinna. Tack för det du skrev om när du låg som en blöt pöl och att man kommer ur det tillslut. Det kändes fint för mig att läsa de orden idag. ♥ Din och Peters bloggar är de enda jag behöver! Helt säkert, faktiskt.
  Sänder muskelstyrka och dansenergi till dig. Godnatt Hannah.

  Svara
 • Du ger oss en massa positiv energi och jag älskar att läsa dina inlägg, hittar massor av kraft genom dom. Gillar din mammas tankar om att allt ordnar sig. Det gör faktiskt det även om livet ä tufft ibland..
  Hoppas att det stämmer att du ska vara med i Let´s Dance, det hade varit jäätttekul!!
  Kram och godnatt!!

  Svara
 • Wow va kul OM du ska vara med i lets dance! Snacka om att du kommer att ha många givna röster härifrån 🙂 Det är nog en otroligt rolig upplevelse! 
  En liten fråga också.. (som du svarar på om du har tid givetvis) Du är ju mamma till tre härliga barn. Hur snabbt efter graviditeterna tappade du dina gravidkilon? Det är klart det är oväsentligt i sammanhanget bla bla bla och allt det där,men neeeej,man mår inte helt bra med 10 extra kilon på kroppen. 
  Jag tänkte att du kanske hade något toppentips 🙂 
  Jag ammar inte så tyvärr har jag inte det till hjälp. 
  Kramar/A

  Svara
 • Åh den där boken verkar ju riktigt kul, min humor 😉
  Vad heter den ?

  Svara
 • Hej vacker 🙂 du kommer ha många röster på lets dance det lovar jag!
  Hahaha, boken är klockren till Peter ( säger Liv fortfarande bajs? )
  Kram på er!

  Svara
 • Varför står det en soffa på sniskan i köket?
  (Jag letade också efter den snygga maken, men han var inte alls med på bild, jag får vänta på min egen som kommer hem från jobbet om ett par timmar)

  Svara
 • Bilden på dig och Liv är verkligen jättefin!

  Svara
 • åh, vad heter boken? vart är den ifrån? precis min humor! haha!

  Svara