Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:54 | december 15, 2010

Lila muff

Vackra vän. Hoppas att allt är väl. Har du haft en fin dag?
Jag har längtat så till Grey´s Anatomy, och nu när jag äntligen fått klart med alla bestyr, barnen sover och jag får i lugn och ro sjunka ner i soffan och bara vara. Vad händer då? Inget Grey´s! Har det slutat? Onsdagar kl 21 är ju min heliga, favorittimme 🙁
Peter är sjuk och har inte kommit ur sängen på hela dagen, stackarn! Han är aldrig sjuk men när han väl blir det så ligger han helt däckad. Måste försöka få honom att åka till läkaren imorgon. Han verkar ha åkt på magsjukan eller halsfluss eller allt på en gång. Jag vill lägga mig i sängen och krama honom och badda hans panna men jag vågar inte. Är livrädd för både halsfluss och magsjuka. Nu kommer min handsprit väl till pass.
När jag kom hem från stan så for jag och barnen direkt på julavslutningen på deras musikskola Hummingbirds.

Mio laddade inför sitt uppträdande och vi satt spända och väntade.

Mio laddade inför sitt uppträdande och vi satt förväntansfulla och väntade.


Mina älskade pojkar satt längst fram och kollade in sina kompisar och andra barn från musikcentret som uppträdde.

Mina älskade pojkar satt längst fram och kollade in sina kompisar och andra barn från musikcentret som uppträdde. Har du en blomma till Mios lilla vas?


Dansgruppen "What".

Dansgruppen "What".


Liv må se livrädd ut på bilden, men hon det var allt annat än det. Hon stod upp i mitt knä och applåderade och skrek Braavooo till alla.

Liv må se livrädd ut på bilden, men hon var allt annat än det. Hon stod upp i mitt knä och applåderade och skrek Braavooo till alla.


Mio var så oerhört duktig och modig. han spelade tre låtar, bland dem en som han kommit på helt själv. Jag var så stolt att jag började gråta. Filmade såklart, men lyckas inte lägga upp filmen här. Kul för Mio att framöver se och höra hur alla applåderade åt honom.

Mio var så oerhört duktig och modig. Han spelade tre låtar, bland dem en som han kommit på helt själv. Jag var så stolt att jag började gråta. Filmade såklart, men lyckas inte lägga upp filmen här. Kul för Mio att framöver kunna se och höra sig själv spela och hur alla applåderade åt honom.


Efter shownummer och solosång var det dags frö det lokala heavymetall-bandet att köra. det var dock på tok för högt för Liv så jag fick hålla för hennes öron.

Efter shownummer och solosång var det dags för det lokala heavymetal-bandet att köra. Det var dock på tok för högt för Liv så jag fick hålla för hennes öron.


Dagen har gått i ett och vi hann inte ens äta middag innan musikavslutningen så det blev en sen snabbmiddag beståendes av Mamma Scans köttbullar och snabbmakaroner, på tok för sent 🙂
Imorgon måste vi väga upp veckans ”skräpmat” med något extremt nyttigt. Har du några nyttiga och bra mattips att dela med dig av?
Jag ska in till stan, i vanlig ordning, imorgonbitti igen. Morgonen ska jag börja med att göra en hälsokontroll. Tycker det är bra att man gör det lite då och då. Var tredje år brukar rekommenderas, tror jag. Får inte äta någonting innan kontrollen. Hemskt att inte få äta frukost, dagens bästa mål!
Får köra in till stan på tom mage men kan glädja mig åt att händerna i alla fall kommer att vara varma…
Kolla in min lila rattmuff som jag köpte idag. Rattmuffen är underskattad.

Kolla in min lila rattmuff som jag köpte idag.


Rattmuffen har ett oförtjänt rykte om sig att vara gubbig eller kanske vara en småmesig raggaraccessoar. Själv tycker jag att den är så cool och underskattad 🙂
Var rädd om dig ♥
Sov gott.
Varma kramar


23 kommentarer23 kommentarer om “Lila muff”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om Peter vart nyfien på din rubrik igår kväll(snygg make) vad ska då inte bli av rubriken ikväll!? du ska se att han tom frisknar till när han läser rubriken!!hihi.. Ha en godnatt och hoppas du slipper kräksjukan!

  Svara
 • HA HA 😀

  Svara
 • Ha ha…

  Svara
 • Gokväll.Stackars Peter. Jag har en sjukling till sambo här hemma jag också. Hoppas att ni andra klarar er.
  Cool rattmuff 🙂 vill minnas att jag haft en rosa för länge sen 🙂 Hälsokontroller är bra att göra emellanåt. Jag gjorde min någon månad sedan. Sov gott Kram

  Svara
 • Greys är tyvärr slut för säsongen, det var sista avsnittet förra veckan… 🙁 Nu får vi vänta till våren innan det börjar igen…

  Svara
 • Här hemma kör jag ofta *Hofftjofs* till middag vi kallar det så…. Då tar jag vad jag har i kyl och frys, korv eller kycklingfiler, lök, paprika,kikärtor,majs,smaksatt cremefraisch matlagningsgrädde… Tjoffar i hop det i en gryta och kokar ris eller pasta! Mycket uppskattat här hemma. Jag slänger ingen mat alls utan det åker ner i en hopptjofs 😉 Kram

  Svara
 • behöver inte vänta så lång tid på greys som till våren utan i slutet av januari igen 🙂
  när blir det officiellt att du ska va med i lets dance? borde väl vara snart, så du kan skriva ut vad du gör egentligen 🙂

  Svara
 • Gokväll eller godnatt! goa Mio vad duktig han är! mysigt med musikintresse. Stackars maken din, hoppas ni andra slipper. Han lär ju dra till med en rubrik när han läser om lila muff….haha.
  Sov så gott i gästrummet…
  kram

  Svara
 • Usch, inte kul med sjukdom i huset och en väldigt smittsam sådan oxå.
  Ja nu får du användning av all din handsprit.
  Mysigt med avslutning på musiken.
  Hoppas Mio oxå var nöjd.
  Kram

  Svara
 • Så duktigt och modigt av Mio, vilken kille. Haha ja kommentaren från ”fillannatta” var härlig.
  Krya på dig hälsningar till din man också.
  Ha en skön torsdag.
  Kram

  Svara
 • usch stackars Peter hoppas det går ”fort över”..
  Rattmuff är bäst!
  (har en rosa som det står ”The bitch´s car” på ..tyvärr… fick den av en vän)
  Jag har (har inte du det med?)reumatisk värk- och speciellt fingrar och händer är värst-
  då är rattmuff grymt bra!
  Man blir ju inte kall om händerna på samma vidriga sätt som med en kall hård skinn ratt!!
  Hoppas nu ni får en toppenproppen helg ändå och att ni inte blir sjuka allihop!!
  kram!

  Svara
 • Var köper man en sådan muff samt pris? 🙂

  Svara
 • brukar finnas på vilken mack som helst:)
  just hannahs lila vet jag ju inte.
  min kostade 49.-

  Svara
 • Hej!! i min gamla bil hade jag rattmuff året om, på vintern för att den var så kall och på sommaren för ratten blev stekhet!! 🙂 Lysande uppfinning!!
  Hade oxå laddat för Greys, men som tur är tipsade en läsare för ett tag sedan om en sida på nätet där man kan se alla asvnitt gratis (även andra serier) så jag brukar fuska och kika där när längtan blir för stor 😉
  Kram och hoppas hela familjen får vara friska resten av året nu!!

  Svara
 • det är tyvärr uppehåll nu i USA oxå! över julen, serierna har faktiskt börjat gå högst senast en vecka efter usa här i sverige nu, så vi ligger inte efter längre 🙂

  Svara
 • Hahah, roliga rubriker! 😉 Det maste vara helt galet skönt att ha en rattmuff. jag kanske kan övertyga min make om att köpa en. vilket lär bli svart inför hans vänner.haha
  Tänkte tipsa alla härliga mammor där ute om att man kan vinna ett riktigt snyggt halsband fran superpopulära REBECCA inne hos mig! Perfekt som julklapp till sig, syrran, mamma eller nagon annan du tycker om!
  http://dinarasblogg.blogspot.com

  Svara
 • Älskar den lila rattmuffen. Underbar:-)

  Svara
 • Ah sa modigt av Mio att spela helt sjalv pa scenen. Cool ratmuff! towe.

  Svara
 • Jag har oxå en rattmuff, såklart! Har haft det i flera år och skulle aldrig klara mig en vinter utan den 🙂

  Svara
 • Hej hannah!
  Jag har läst din blogg av och till nu ett par månader. Idag bestämde jag mig för att bli medlem då jag bara var tvungen att säga en sak till dig!
  Jag är själv mamma till två pojkar, och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan deras pappa, och så tänker jag på dig….du verkar vara en så otroligt stark person, och en så fantastisk mamma !! I många inlägg är du på grabbarnas skolaktiviteter, sportevenemang,musiklektioner, biofilmer med mera…och jag bara tänker….ställer deras pappor aldrig upp? Det verkar som om du alltid går själv med barnen?! Hursomhelst så tycker jag att du är underbar!! Ps. Får sådan mysig julstämning när jag läser dina inlägg!! Tack för det!!
  KRAM

  Svara
 • Godkväll i snökaoset.Duktiga Mio.Lilla Livan som står upp och klappar händerna goa unge.Så långt hår hon fått.Rattmuff??? trodde inte det fanns att köpa mer.Sänder dig 1000 kramar.M.

  Svara
 • Men HELT fantastisk rattmuff!! JAG VILL HAAAAA! Snälla Hannah, VART har du köpt denna?
  http://www.tjockisbruden.se
  Mari

  Svara
 • Haha, underbar! Jag har en ”muff” till min barnvagn… oslagbart när det är kallt! KRAM

  Svara