Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:13 | december 18, 2010

Ge och du ska få

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och har en fin lördag. Jag känner mig ledsen för Peter är så sjuk. Han ligger inne på sjukhuset med dropp 🙁
Min älskade man som är så stor och stark. Han är ju aldrig sjuk så jag blir extra orolig nu, så klart! Men det kommer bli bra. De har inte hitttat vad som är fel ännu, förutom halsfluss, uttorkning och hög feber. Sänd honom en tanke så ska jag berätta det för honom. Det är alltid uppmuntrande med omtanke.
Blev så ledsen och besviken också när jag läste Victoria, Matplatsens blogg. Vad är det med vissa typer egentligen? Fy, för småsinta och missunnsamma typer. Det tråkiga för dem är att allt kommer alltid tillbaka till dem själva i slutändan. Så är det! Man ska alltid behandla andra som man själv vill bli behandlad. Något som  jag lärt mig med åren är att de små människorna är bittra och avundsjuka, lever ett tråkigt liv fyllt av hat och ledsamhet. Kan inte annat än att tycka synd om dem. Tänk att orka lägga ner tid på att tipsa A-kassan eller sitta bakom sin dator och skriver elaka saker till människor de inte känner eller har träffat. Man får vända det till något positivt. Jag brukar tänka att den person som tar sig tiden att sitta och skriva saker till mig, måste ha en låsning på mig, tänker på mig så mycket att hon t.o.m. tar sig tiden att skriva till mig. Man måste helt enkelt ha en viktig och stor plats i personens liv. Hade jag hatat någon så skulle jag inte ens skänka personen en tanke än mindre ödsla min tid på att läsa personens blogg eller skriva ondsinta ord och påståenden. Eller hur?
Tänk hur mycket bättre världen skulle se ut om vi alla kunde bry sig om vår nästa mer, visa empati och sprida kärlek istället för hat.
Nog med tråkigheter!

En trött Livis tog sig en tupplur på soffan. Låg bredvid pch luktade på henne, tittade på henne och klappade hennes panna. Min älskade prinsessa.

En trött Livis tog sig en tupplur på soffan. Låg bredvid och luktade, tittade på henne och klappade hennes panna. Min älskade prinsessa.


Två nyvakna tomtar.

Två nyvakna tomtar.


Igår kväll kom min vän Jessica hit och höll mig sällskap. Vi hade ”Twilight-maraton” och tittade på alla tre filmerna. Jättemysigt!
Önskar dig en trevlig lördag.
Hörs lite senare.
All kärlek ♥


55 kommentarer55 kommentarer om “Ge och du ska få”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Hannah så tråkigt med Peter,
  hälsa honom att han måste krya på sig!!!
  Stor kram
  Marie

  Svara
 • Sänder en jätte stor krya på kram till din man. Stackarn fy. 🙁 Han blir frisk snart.
  Åh visst är Twilight filmerna underbara älskar dem.
  Jag läste också om Victoria, man blir faktiskt mållös, vad ska man säga, herregud att folk orkar lägga näsan i blöt och lägga energi på allt negativt skit, blä på sånt 🙁 Jag kan inte på något sätt förlika mig med sånt. Jag har slutat att läsa såna bloggar som är mycket negativt skrivet och folk kastar skit på allt och alla. Det ger mig ingenting. Ha en fin lördag. KRAM

  Svara
 • God förmiddag 🙂
  Stackars Peter och stackare Er där hemma. Hade inte en aning om att det var så allvarligt med honom. Anade lite när jag igår kikade in på hans blogg och såg att det inte fanns något nytt 🙁 Hoppas det inte är ngt allvarligt och att han blir frisk till Jul. Hälsa honom med en puss på pannan 😉
  Detta med Victoria gjorde mig sömnlös inatt. Här har man följt och inspirerats av hennes underbara blogg med lika underbara bilder och av en lika underbar person, under många år. Man blir rädd för vad det finns för folk där ute. Först självmordsbombaren och sedan detta 😮 Var är vi på väg??!! Jag undrar bara VEM som har ork och kraft att lägga ner den tiden på en för henne/honom, egentligen helt okänd person. Men jag håller med dig Hannah i det du skrev. Stackars Vickan….att behöva ha detta hängandes över sig nu när hon i livet är så lycklig. Ska FÅ vara lycklig. Det är sorgligt…
  Måsta tala om för dig att jag är tokig i din blogg. Vardag (som mamma) blandat med lite lyx och flärd. Härligt!! Tycker dina barn är så underbart söta och charmiga. Mio kan jag bara inte sluta titta på 😉 Hans charmiga tandlösa leende 😀
  Hoppas nu att allt löser sig för er <3
  Bamsekramar från Suzanne
  (ensam mamma till 5 underbara ungar 😉

  Svara
 • Åh, så tråkigt att höra om Peter! Håller tummarna att de hittar ”felet” och att han får bra medicin så han snart står på benen igen. Hälsa honom att han är saknad!
  Och hoppas att du själv slipper oroa dig för mycket och kan njuta åtminstone lite av snö och juletider! Fina Livan är så lik sin pappa, men har kanske fått dina lockar!? Kram på er

  Svara
 • God middag vacker.Åhh vad det gör mig ont att Peter är så sjuk.Massor med krya på dig hälsningar till honom.Läste också om Victoria.Jag blir bara så trött att folk bara orkar.Tänker på er Hannah.Snart är Peter hemma igen hos er.Kram Ps.Du är så värdefull Hannah för mig.

  Svara
 • All styrka till Peter! Hoppas han kryar på sig snart.
  Kram
  Anna

  Svara
 • krya på dig Peter, hoppas att du snart mår bra. Hoppas verkligen att Victoria snart får tillbaka blogglusten, älskar att läsa hennes blogg och titta på alla hennes fina bilder. Kram till er alla på bloggfamiljen

  Svara
 • Vill också skicka en Stor krya-på dig kram till Peter! Så tråkigt att ligga sjuk, o speciellt nu innan jul när alla vill vara samlade o bara mysa ihop, Stackars! 🙁 Är också jätteledsen för Victorias skull. Älskar verkligen era finfina bloggar! Det ger mig massor av glädje, kärlek o inspiration i vardagen. Jag har skrattat, gråtit o myst åt alla era inlägg o fina bilder. Många av mina inköp o matlagningsrecept har jag fått från er. Är såååå tacksam att ni vill dela med er o tar er tid att sitta ner o glädja oss, själv skulle jag aldrig hinna eller orka med det.
  All kärlek till er o alla gulliga, omtänksamma människor som finns här inne. Önskar er en fin jul.

  Svara
 • Stackars Peter, sänder många krya-på-dig kramar till honom. ♥ Han blir säkert frisk snart. Skönt att du fick sällskap av Jessica.
  Lilla Liv hon har så fina lockar. Ser ut som prinsessan guldlock. Hade du lockigt hår när du var liten?
  Hoppas du får en fin helg, Hannah!
  Kram!

  Svara
 • Skickar STOR krya på dig kramar till Peter <3!!
  Ha en skön helg!
  kram

  Svara
 • Krya på dig Peter!!

  Svara
 • Så sant sagt Hannah!
  Hoppas Peter blir bra snart! Sänder honom krya på sig kramar!
  Ha en bra helg och ta hand om er!
  Kram

  Svara
 • Hoppas Peter blir bättre snart, lite kramar såhär i juletid! 🙂
  Hoppas ni får en härlig helg trots allt. Kram!

  Svara
 • Stackars peter!
  Beundrar dig verkligen Hannah! så fin människa
  Du som är krönikör skulle inte du kunna ge några tips på hur man skriver en bra krönkia. Jag höller just nu på att skriva en om döden eller jag kanske vad som kommer efter livet. Har fasnat… kram till dig o din fina familj

  Svara
 • Fy så tråkigt, hälsa Peter krya på sig, men han är ju på rätt plats, så han borde få bästa hjälpen. Hoppas han är hemma snarast så ni får en härlig jul ni med!!! Gillar din blogg Hannah o dina ungar är verkligen så söta!! Många kramar från Boden!!

  Svara
 • Vad jobbigt att Peter är sjuk! Och jag förstår att det är jobbigt för dig också då. Hälsa honom att han ska krya på sig. Hoppas du och barnen får en mysig helg och att Peter snart kommer hem. Skickar en stor kram till dig och hälsa så mycket till Peter.

  Svara
 • Sänder många styrkekramar till Peter & dig här från Jönköping.Droppet gör susen vid uttorkning så han piggar snart på sig.
  Hälsa så gott till honom!
  Varma kramar till er!
  Helena

  Svara
 • Hoppas Peter blir bättre snart och får komma hem. Det är klart att man blir orolig då nån som sällan är sjuk blir det. Min mormor är sällan sjuk, och får hon feber så blir vi alla oroliga. Men det blir ju bra, det är bara att ge det lite tid. Själv har jag dåligt immunförsvar, så då jag blir sjuk är det inga konstigt… 😉 Hälsa att han ska krya på sig, många styrkekramar till hela familjen! Angående Victoria så kan jag bara hålla med det du skrev. Det e så himla tråkigt, och om nåt- så himla onödigt. Undrar om dom som gör sånt verkligen förstår hur illa dom själva mår…? Det e synd om dom, synd bara att dom inte förstår det själva. Kram o trevlig lördag!

  Svara
 • Usch vad tråkigt. Jag vet hur det känns när någon i familjen är sjuk. Min mormor har precis åkt in med ambulans efter ett epilepsianfall som utlöste en propp. Men det är inte första gången. Men varje gång lika jobbigt. Man undrar varje gång om detta är slutet. Men varje gång kämpar hon så tappert. Peter är ung och stark. Han är snart hemma hos er igen. Ni verkar ha så fin familj och lilla Liv är så söt. Är så avundsjuk på er/dig som verkar ha allt. Själv har jag inget. Men nog om mig.
  Tänker på er och hälsa Peter att han ska krya på sig.
  Kram

  Svara
 • Underbara Hannah!
  Jag skickar varma tankar för att Peter snabbt skall krya på sig.
  Jag skrev om exakt samma sak på min blogg tidigare i veckan och kom på en fantastisk idé. Jag har skänkt ett helt bröllop till auktionen i Musikhjälpen i P3 för att stoppa handeln med barn. Ville bara berätta om det, för varje elak handling sker det tre goda, så brukar jag tänka:)
  Kram

  Svara
 • Just det, om det är någon som går i giftas tankar finns ett helt bröllop att buda på, alla pengar går till välgörenhet och ni får ett bröllop i Helsingborg. (Hoppas inte detta räknas som otillåten reklam, ta gärna bort kommentaren i så fall, vill inte blir utslängd härifrån:))
  http://www.tradera.com/Ett-helt-brollop–auktion_280404_124541525

  Svara
 • Ja verkligen trist med alla småaktiga ”poliser” som lägger sig i andras privatliv. Men värst är att det oftast är någon ur sin egen omgivning som är angivaren, det har jag hört från kompisar som jobbar på både FK och Arbetsförmedlingen och DET är ju verkligen illa för vem ska man då lita på? Hoppas verkligen inte att det är så i detta fall (men ju även trist om det är så att hennes bloggläsare blir ogrundat beskyllda). Älskar hennes hemtrevliga blogg, en stor tillgång hos Bloggfamiljen.
  Skickar en stor varm krya på dig kram till Peter.

  Svara
 • Oj, vad tråkigt att han blivit så dålig! Men han kommer snart vara på benen igen! 🙂 Hälsa Peter så gott och sköt om er!
  Skönt att du har så fina vänner som finns där när du behöver dem som mest, det är det man har vänner till!
  Varma styrke kramar sänder jag till dig och din fina familj =)
  KRAAAAAAAAMISAR

  Svara
 • Nej men, vad tråkigt att höra! Jag håller mina tummar för att han snart ska bli bra!!
  Läser på Aftonbladet att du ska vara med i Let’s Dance, är det sant? Vad roligt i så fall!! KRAM

  Svara
 • usch så ledsamt att Peter är så sjuk, tryggt att han är inlagd så får vi hoppas att han snart är på benen och hemma hos er igen!
  Stackars Victoria, missunsamma människor finns det för många av.
  Mysig kväll
  KRAM

  Svara
 • Förstår att det är jobbigt när ens nära & kära blir sjuka ,man känner sig supersjuk när man är uttorkad men så fort droppet gjort verkan ska du se att han piggar på sig fort, krya på dig Peter!!!! Missunsamma människor är små små människor som är så förvridna i sitt eget missnöje och ger sig då på andra människor, tyvärr. Vi ska omge oss av människor som ger oss positiv energi, de som tycker om oss för de vi är. Jag har valt att se på världen med mitt hjärta ist för med hjärnan, jag älskar mitt nya sätt att se på världen tyvärr kommer det såna där tråkiga ”förstörare” ibland men då väljer jag bort dem för i min hjärna & hjärta ska de inte få ta plats, och min energi ska de ge 17 i. Ni som skulle på Friibergh allihopa, kanske ni kommer dit iaf & får njuta a det vackra & goda där…kramar till er alla*

  Svara
 • Hälsa Peter med STORA krya-på-dig-kramar!
  Jissis va långt Livs hår har blivit på sista månaden! Nu är det snart flätor på henne 😉
  kramar 🙂

  Svara
 • Styrkekramar till dig, Peter och resten av familjen! Hoppas han mår bättre snart! Kram

  Svara
 • Oj, stackars Peter! Krya pa halsning anda fran Luzern.
  Sa du snusar o luktar ocks pa din lilla goding, jag far inte nog av min lilla pralin. Mysigt. towe.

  Svara
 • Håller tummarna att Peter blir frisk snart. Låter läskigt det där.
  Så sant som det e sagt Hanna. Ge och du får tillbaka!!! Kram

  Svara
 • Här kommer en stor krya på dig hälsning till Peter och även en liten tanke till hela er fina familj då ni såklart oroar er när han ligger inlagd. Men ni ska se att Peter snart är på benen igen och tillbaka hemma hos er!
  Ang Viktoria så är det helt otroligt vad folk håller på och lägger sig i, blir ledsen för hennes skull!
  Ha en fin kväll trots att ni inte är alla hemma!
  Kram/Anna
  Mvh
  /Anna

  Svara
 • Hej! Vad synd om Peter, hoppas han blir frisk till jul! Ligger också själv med riktigt hög feber, tacka Gudarna för panodil säger jag bara! En styrkekram till både Peter och er!
  KRAM!

  Svara
 • Hälsa din roliga man att vi är många som önskar att han blir kurant snart!Nu ska jag gå ner och ta av ”flamnenco dojjorna” min ettåring fick av vänner i dag.
  Besynnerligare syn än att se den här lilla ”dvärgen” springa omkring i högklackat finns inte och gissa om ”kloppret” är irriterande att lyssna på,hö hö…
  Kram från ”team edward”:)

  Svara
 • Krya på dig hälsningar i massor till Peter, hoppas ni snart har honom hemma igen.
  Kram Rosa

  Svara
 • Här kommer kryapåsig hälsningar till Peter och en stor varm kram till dej! <3

  Svara
 • sänder dig styrke kramar nu när du känner dig ledsen och har det jobbigt. Hoppas Peter blir på benen snart och ni får vara tillsammans. Lästa Victorias inlägg och fattar inte hur folk beter sig. Så mycket hat och avundsjuka det finns när man kan gömma sig och vara anonym. Jag hoppas verkligen att hon fortsätter att blogga! STOR kram och tack för att du finns!

  Svara
 • Usch, vad orolig man blir när ens man är så sjuk. 🙁 Vet hur orolig jag var i våras när min, i vanliga fall ”stora, starka man”, plötsligt låg liten och jätte sjuk i en säng. 🙁 Hoppas för er bådas skull att han snart kryar på sig! Stor kram till er!

  Svara
 • Nämen usch! Jag skulle också oroa mig. Min man är heller nästan aldrig sjuk så när han väl blir det så är det klart att man blir orolig. Men som sagt…han är på rätt plats och i goda händer så du ska se att han snart är hemma igen och kan kalla dig ”sin lilla gumma” ;o) Kramar till er allihop!!!

  Svara
 • All kärlek till er. Förstår att du oroar dig men du ska se att Peter snart är hemma hos er. Tänker på er. Läste om Victoria, vidriga små troll som inte kan glädjas med andra. Håller verkligen med dig om att man ska behandla alla så som man själv vill bli behandlad.
  Styrke kramar
  M

  Svara
 • Underbara Hanna och underbare Peter. Sänder jättestyrkekramar i massor med hopp om tillfrisknande. Tänker på er alla. Min tröstebön i kväll går till er. Han är nog snart hemma igen ska du se. Tur att det finns dropp när det behövs. Kramisar

  Svara
 • Usch och fy och bläääh!!! Så himla tråkigt, men Peter blir bra snart, och sen borde du kanske boka in dig på SPA en weekend, alldeles själv!!! 🙂 Hoppas på snabbt tillfrisknande! Och du Hannah, glöm inte att tänka på dig själv även om det är svårt i såna här stunder!!
  Många kramar till er allihopa!
  Maja

  Svara
 • Hej Hannah! usch vad tråkigt för er! Häsla och krya på er nu.
  Brukar också ligga bredvid min son när han har somnat bara för att få titta och känna doften… 🙂

  Svara
 • Hej!!!!
  sänder styrkekramar till er och hälsa Peter att han ska krya på sig.
  kram

  Svara
 • Ooooh va skoj att du ska vara med i Let´s Dance!!!! =)

  Svara
 • Hejsan! Nu har jag äntligen blivit medlem här och kan kommentera, har läst bloggen sedan den började men inte behövt kommentera förrän nu =o) Jag vill sända STORA ”kryapådig-hälsningar” till din man! Jag saknar hans blogginlägg otroligt mycket och jag beundrar er båda för er ödmjukhet och styrka!
  Ta hand om er!

  Svara
 • Vad trist att det blev på det viset. Förstår att du är orolig, det blir man alltid när inte ens närmaste är som ”vanligt”.
  Hälsa honom så gott och ge honom en stor kram!
  Kram på dig med och till barnen.
  /Annika

  Svara
 • usch, vad trist att Peter är så sjuk. Hälsa till honom!!! Tänker på er båda. Det är jobbigt att ligga på sjukhus och inte orka något och det är jobbigt att vara den som går hemma och är maktlös. Hoppas ni båda hittar kraft och att han blir pigg till jul!
  Vad roligt med twilightmaraton. Det vill jag också ha någon gång när jag hinner se alla tre filmerna. (Orkar nog inte titta på alla under en kväll, eftersom jag är så kvällstrött…) Jag har sett Eclipse fyra gånger sedan jag fick den för någon vecka sedan… Eh, lite nördigt men den är ju så bra 😉
  Stora kramar Maria

  Svara
 • Hej Hannah! Hälsa Peter massor med kryapådigkramar(från en som vet hur det är att ligga inne med dropp…) Trösta er med att han är under vård och uppsikt nu. Hoppas han hinner komma på benen till jul så ni får en mysig lite jul tillsammans, er fina lilla familj. Skickar styrkekramar åt dig också, för det är ju alltid lite tuffft för den som är frisk också, att både oroa sig och dra hela barn och hemlasset. Men du är ju stark Hannah, det fixar du;-)!!! Visst tar du väl hjälp av tex mor o syster också?
  Kram på dig o din fina familj!!!!

  Svara
 • Aw, stackars Peter. Hoppas han kryar på sig snart =)

  Svara
 • Krya på Dig Peter! Bli bättre snart så vi kan fortsätta läsa din underhållande blogg! Kram

  Svara
 • Usch nu blev jag ledsen i ögat!! Hoppas verkligen att det inte är ngt jätteallvarligt med Peter, du få hälsa honom så mkt att han ska krya på sig!!
  Jag fick ett tråkigt besked jag idag, min mammas, ja jag lär mig aldrig om det är mammas ingifta moster eller faster, men spela roll… men Birgit som hon heter slutade sitt liv idag… på DAGEN 5 år efter min mormor.. d tog på mig, för nu blev denna dag ännu mer tydlig, hade tänkt mkt på min mormor ändå men nu blir det värre!!! Men så är livet….
  Ha en bra söndag, kram

  Svara
 • Fina Lollo, Tänker på dig! Du får glädja dig åt att din fina mormor får fira änglajul med Birgit 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Vi tänker på din peter här hemma! snart är han hemma igen ska du se, pigg och frisk. Vi tänker även på Victoria, stackars henne… vad onödigt! hon som skriver så inspirerande och bra:-(
  stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Läser här nu på din blogg att din man Peter är så sjuk.
  Jag hoppas att han kryar på sig och jag ger honom mina varmaste krya på hälsningar och hoppas att han snart mår bättre.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • Åh, vad tråkigt att Peter är så sjuk.
  Hoppas han piggnar till nu när han får hjälp på sjukhuset.
  Saknar hans härliga blogginlägg o hoppas han är tillbaka snart.
  Kram

  Svara