Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | december 19, 2010

Julbord och nattliga eskapader

God fjärde advent min vän. Tack för alla uppmuntrande ord. Peter blev jätteglad över din omtanke.
Jag och Livis har varit vakna sedan åtta. Jag tände alla fyra ljusen och så myste vi upp oss i soffan. Vid tio kom pojkarna tassande och kröp ner under täcket med oss.

Snart är det julafton!

Snart är det julafton!


a94
hade lovat barnen pannkaksfrukost. Stekte pannkakor till ett helt kompani men de orkade bara en var, så nu får jag frossa!

Hade lovat barnen pannkaksfrukost. Stekte pannkakor till ett helt kompani men de orkade bara en var, så nu får jag frossa!


Jag ska snart fara in till stan och lämna pojkarna, för det är egentligen pappahelg. ”Lånade” hem dem igår för att vi skulle på julbord med stora familjen.
Vi blev bjudna på ett fantastiskt julbord på Friiberghs Herrgård av syster.

Vi blev bjudna på ett fantastiskt julbord på Friiberghs Herrgård av syster.


hade fastat hela dagen för att få plats med så mycket som möjligt. Var ju tvungen att äta för stackars Peter också.

Jag hade fastat hela dagen för att få plats med så mycket mat som möjligt. Var ju tvungen att äta för stackars Peter också.


William, Tristan, Mio och Lance.

William, Tristan, Mio och Lance.


Min älskade Gunnar och mamma.

Min älskade Gunnar och mamma.


Det fanns allt du kan önska dig. Vanlig tratitionell julmat ovh skaldjur i mängder. Jag, syster och mamma åt hummer och krabba som om det inte fanns en morgondag. Mio tog nog ändå hem priset för skaldjursfrossan. Han äter både allt, inklusive hjärna och ögon. Nästan så jag spyr :-)

Det fanns allt du kan önska dig. Vanlig traditionell julmat och skaldjur i mängder. Jag, syster och mamma åt hummer och krabba som om det inte fanns en morgondag. Mio tog nog ändå hem priset för skaldjursfrossa. Han åt allt på krypen, inklusive hjärna och ögon. Nästan så jag spyr 🙂


Vi saknar dig Peter!

Vi saknar dig Peter!


Har du varit på något trevligt julbord i år?

Har du varit på något trevligt julbord i år?


Vi bestämde att hur sent vi än kom hem från julbordet så skulle vi krypa upp i soffan, titta på film och doppa Oreos i mjölk. Mio somnade och Liv vaknade så det blev att jag, William och Liv satt och åt kakor ock tittade på Jurassic Prk klockan tolv på natten. Mysigt att vara lite busiga ibland 🙂
Önskar dig en underbar söndag.
Allt gott ♥
Varma kramar


9 kommentarer9 kommentarer om “Julbord och nattliga eskapader”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åå så mysigt ni ser ut att ha det 😀 Hoppas maten smakade gott och att ni fick en trevlig mysig afton!! Visst är det mysigt att få vara lite busig ibland 😀 Glad 4.e advent! Kram

  Svara
 • Åh när jag läser här så får jag hopp om att våra pojkar kanske med tar rejäla sovmorgnar såsmåningom, bara att härda ut 😉
  Julbordet såg jättemysigt ut!
  Hoppas ni får en fin fjärde advent, kram

  Svara
 • Måste även jag lämna en krya på dig hälsning till Peter! Jag vet hur det känns (ungefär i allafall), jag låg själv sjuk som honom för inte så länge sedan. Halsfluss, skyhög feber (över 40 grader) och illamående, har inte varit så sjuk sen jag var litet barn!! Usch, vad man känner sig hjälplös och liten! Blev dock hjälpt efter 2 dagar av penicilin, så niu är allt bra. Förrutom en mindre chock av att ha kört av vägen igår p g a den extrema halkan!! Ta det långt i trafiken, kryp fram på vägarna, bättre att komma fram lite senare än att i värsta fall inte komma fram alls!! Jag hade väldigt tur i oturen!! Att jag efter en sladdning på många meter och ordentlig snurr ner i varken blev skadad själv eller skadade någon annan! och att inte mina barn var med i bilen!! Två vänliga själar stannade och hjälpte mig med. Underbart när vi kan komma samman och hjälpa varandra på det sättet, då känner man att det finns hopp i världen =))
  Vill hälsa alla en riktigt god jul nu och att alla får en frisk och härlig sådan!

  Svara
 • Skönt att kunna rå om varandra på det sättet,ni är så fina allihop 🙂

  Svara
 • Härliga bilder på er fina familj.Puss o Kram på dig.Hoppas det är bättre med Peter igen.

  Svara
 • Gokväll Hannah! mysigt med nära & kära samlade! Hoppas Peter är på bättringsvägen och att han snart är hemma igen!
  Kramar Helena

  Svara
 • Godkväll. Hoppas att Peter är kry snart. Härligt med familje mys 🙂
  Ha en fin söndag kväll. Kram

  Svara
 • Ser helt ljuvligt mumsigt ut 🙂 Jag längtar så efter julafton, vara med familjen & äta gott!
  Hoppas det är bättre med din Peter och att han får komma hem till er snart.
  KRAMAR

  Svara
 • Härligt att ha en så stor familj omkring sig.

  Svara