Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:19 | december 19, 2010

Tröstshopping och Lill-strumpa

God kväll min vän. Just nu sitter jag med en toning i håret. Hoppas innerligt att den blir bra. Ska fota för Amelia imorgon och då vill jag inte vara vare sig randig, fläckig eller råttfärgad. Fick låna en jättefin schampotoning i en rågfärgad nyans av syster. Den blev bra på henne, men vi har helt olika hårpigment, så jag får bara hålla tummarna 🙂
Ännu en dag utan min man. Han är fortfarande sängliggandes och väntar på provsvar. Efter att han legat med dropp på Danderyds Sjukhus så fick han komma hem. Men droppen gjorde honom inte bättre. På några timmar var han lika dålig igen. Tycker dock att han känns vid bättre mod idag, vilket är skönt.
Jag tog en sväng in på H&M när jag ändå skulle på Apoteket och hämta medicin till Peter. Älskar att jag alltid finner bra anledningar till att ta en liten shoppingsväng.

Livis fick ett paket med strumpor. Tjocka och varmare "Hello Kitty-sockar".

Livis fick ett paket med strumpor. Tjocka och varma "Hello Kitty-sockar".


Hon tyckte att de passade lika bra som vantar.

Hon tyckte att de passade lika bra som vantar.


Jag köpte en kola-färgad poncho. Den ser inte så rolig ut på bilden, men det är superfin.

Jag köpte en kola-färgad poncho med bollar och fransar. Den ser inte så rolig ut på bilden, men det är superfin.


Föll också för dessa nätta,sköna och tunna ballerinaskor. Perfekta att ha i väskan om man är å fest och inte har ont i fötterna av sina klacksor. Lite som på pensionärsdisco när man har dansskorna i en påse.

Föll också för dessa nätta och sköna ballerinaskor. Perfekta att ha i väskan om man är på fest och får ont i fötterna av sina klackskor. Lite som på pensionärsdisco när man har dansskorna i en påse.


a519
"Sko på påse". Kan det bli bättre?!

"Sko på påse". Kan det bli bättre?!


Kom ju såklart även hem med läppglans som såg ut som pumlor. De får hänga i granen när jag inte använder dem. Helt i min smak :-)

Kom ju såklart även hem med läppglans som såg ut som pumlor. De får hänga i granen när jag inte använder dem. Helt i min smak 🙂


Victoria, matplatsen jag saknar Dig!!!! Älskar att drömma mig bort i din matlagningsvärld. När jag ser bilderna och läser det du skriver får jag inspiration att laga mat och julgodis. Du fick mig t.o.m. att inte ge upp i min dröm att få till de perfekta Bountykluttarna. Jag har i och för sig lagt projektet på is ett tag, men ”ge upp” finns inte i mitt vokabulär när det kommer till detta 🙂
Hörs imorgon.
God natt.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Tröstshopping och Lill-strumpa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jág tänker på dig och din familj, ni finns i mina tankar. Var rädd om dig Hannah. Kram Iris
  PS. Saknar också Viktoria….

  Svara
 • Guud vilken fin poncho och likadant skorna! Var hittade du dessa fina skapelserna? Kramar till dig o familjen, speciellt Peter!

  Svara
 • Ah, vad dum jag är. Såg att du skrivit H&M innan i texten, sorry 🙂

  Svara
 • Hej kära du! Kanontips gällande skorna, var bortbjuden igår o de hade så kalla golv så då skulle ett par ”påseskor” vara kanon att ha med.
  Stackars Peter, du får hälsa han så gott från mig. Hoppas han blir kry snart. Ha en underbar vecka o snart e det julafton :0)
  Ha d bäst! Kram

  Svara
 • Åhh, tänker så på er!!! Hoppas att det vänder och att Peter blir frisk snart… Du kämpar på och ger av dig själv hela tiden, i med- och motvind och dett är nog därför vi alla tycker så mycket om dig. Du är lika vacker på insidan som på utsidan och jag önskar er frid o harmoni nu!!! massa kramar Johanna

  Svara
 • tänker på er hannah!! krya på dig peter!! hoppas viktoria snart är åter igen!
  ha en underbar start på en ny vecka!
  härlig poncho! många varma kramar!!!

  Svara
 • Vilken poncho vill ha jag med…..
  Hoppas maken din kryar på sig nu o jag saknar Victoria med vi är många som gör det!!!
  Ha de gott!

  Svara
 • Åååå Jag saknar oxå Victoria å Matplatsen… Kommer hon inte fortsätta blogga mer eller??
  Hälsa henne så gott från mig å alla nadra som saknar henne….Kram

  Svara
 • Tack för en supermysig blogg!! Älskar att läsa att om allt du skriver! Tänkte bara höra, var har du köpt den där fina ponchon?! Den är underbart fin! Hoppas på svar snart! Tack snälla på förhand!
  Kram Gabbi

  Svara