Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:32 | december 20, 2010

Förvandlingar

God kväll min vän. Hoppas att du mår bra och att du har haft en fin dag. Min dag har varit fullspäckad med aktiviteter. Fotograferat, filmat och tränat. Roligt såklart men nu är det skönt att få sätta sig i soffan med myskläder och bara vara 🙂
Peter mår betydligt bättre och har t.o.m. varit uppe och rört på sig. En pannkaka slank ner också. Tror även den fick stanna där.
Allt har gått bra och alla som jag jobbat med idag har varit underbara. Det nummer för Amelia som jag gjorde intervju och fotade för idag kommer ut i januari, om jag inte minns fel. Kommer du ihåg reportaget som jag gjorde för Plaza Interiör för lääänge sedan? Det kommer ut i mars fick jag veta härom dagen. Bättre sent än aldrig 🙂

Imorse förvandlades min köksö till ett stort sminkbod.

Imorse förvandlades min köksö till ett stort sminkbord.


Duktiga Mia Högfeldt förvandlade även min nyvakna nuna till något piggare och gladare. Hon är bäst!

Duktiga Mia Högfeldt förvandlade även min nyvakna nuna till något piggare och gladare. Hon är bäst!


Möbler flyttades runt lite för att vi skulle kunna ha en fri yta och fota omslag mot vår vita vägg.

Möbler flyttades runt för att vi skulle kunna ha en fri yta och fota omslag mot vår vita vägg.


Livis ordentligt påklädd för att sova middag i sin vagn, varm och go.

Livis ordentligt påklädd för att sova middag i sin vagn, varm och go.


När Livan sov så fortsatte Linda sin intervju med mig och så tog fotografen bilder.

När Livan sov så fortsatte Linda sin intervju med mig och så tog fotografen bilder.


När dagens jobb var avklarat, middagen bortdukad och Livan sussade sött så tog vi tre en myskväll då vi berättade om våra julönskningar och åt tomtegröt.

När dagens jobb var avklarat, middagen bortdukad och Livan sussade sött så tog vi tre en myskväll då vi berättade om våra julönskningar och åt tomtegröt.


Nu till min nya hårfärg. Under dagen blev jag mer nöjd med toningen men vill nog färga det en nyans mörkare.
Det här är toningen som jag fick låna av syster. den finns att köpa på Hår 3000 och finns i flera olika färger och nyanser. Ett hett tips för dig som vill göra en liten förändring nu i juletider.

Det här är toningen som jag fick låna av syster. Den finns att köpa på Hår 3000 och finns i flera olika färger och nyanser. Ett hett tips för dig som vill göra en liten förändring nu i juletider.


Före

Före


Efter

Efter


Kanske det inte syns så stor skillnad på bilden och det är inte någon jätteskillnad heller i och för sig. Men lite 🙂
Sov gott vacker.
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Förvandlingar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det syns skillnad. Är i och för sig svårt att återge färger helt på min gamla dator. Men det blev lite varmare med det nya. Men du är så fin i vilken färg som helst. Hemskt när någon säger så kom jag på. Det är preciiis så min gamla mor sa när hon levde. Vad arg jag blev. Låter bara som fjäsk eller som det kvittar. Satan att man mer och mer liknar sina gamla föräldrar 🙂 Men tycker faktiskt ärligt att du brukar bli fin i de flesta färger. Du har nog helt enkelt en tacksam hudfärg. Men det viktigaste är ju att man blir nöjd själv. På mig blev det alldeles för ljust den här gången. Får göra om det i morgon så jag blir nöjd. Skönt att Peter är bättre. Då kan du ju själv slappna av. Ha en god natt. Kramizar

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Måste få fråga om du vet vart den randiga koftan du har på dig i repotaget kommer ifrån??! Ser ut att vara superfin!
  Hoppas Peter är hemma hos er snart.
  God Jul!
  Kram

  Svara
 • God morgon. Den snygga koftan var från Vero Moda. Vill också ha den 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Hejsan Hanna!
  Visst blev det skillnad det blev en varmare färg mycket fint:-)
  Skönt att din man mår bättre!
  Får önska Dig och din familj en Välsignad och Fridfull Jul!
  Vill även säga Tack för en underhållande och fin blogg!Kram Christina

  Svara
 • Håret blev jättefint, lite varmare ton som passar bra nu.
  Jättekul att Peter känner sig bättre!
  Ha en fin dag!
  Stor kram Marie

  Svara
 • Du blev mjukare. Ni blev båda två super fina i håret och fick en kanon lyster.
  Skönt att Peter är på bättrings vägen, vad händer annars med Tomten under julen. 😉
  Nu ska jag göra sista jul fixet, idag är det matlagning på schemat, sista klapparna ska köpas, städas och inte att glömma, vi ska kramas och känna lycka med.
  Sköt om dig nu och en massa kärlek på dig o de dina fina.

  Svara
 • Underbart att Peter mår bättre, hoppas han kommer hem snart.
  Håret är jättefint, syns lite skillnad. Roligt att bli stylad o piffad sådär, jag önskar jag kunde få till det sådär proffsigt på egen hand 😉
  Kramar & ha en toppendag!

  Svara
 • Vad skönt att Peter mår bättre 🙂 och som vanligt så ser du strålande vacker ut! Jag läste på Maggans blogg om shampot och det gör verkligen skillnad, både du och Maggan har en varmare ton i håret, jättefint!
  Kram på er.
  P.S William , Mio och Liv är så fina.

  Svara
 • Så mysigt att få ta del av dina långa kärleksfulla inlägg Hannah! Åh. vad bra att Peter mår bättre. Hoppas pannkakan gör nytta i hans stackars lilla (stora) mage. Du får ge honom en krya-på-dig hälsning från mig, då jag antar att han inte orkar gå ut på nätet i nuläget…
  Ja, kram till hela Bloggfamiljen förresten! 🙂

  Svara
 • Så fin du är, fin färg! Du passar i varmare hårfärg än det där platinablonda 🙂 Nu blir man sugen på att tona håret 😀 GOD JUL !!

  Svara
 • Härligt att din man mår bättre : ) Hoppas han är pigg till jul…Snygg i håret hela du fick lyster ,jag såg att Maggan oxå hade den har tok letat på nätet men hittar bara i Italien : ( jag är oxå ljus men trött på det riktigt blonda så den här är toppen juh, får väl ringa runt & höra mig för…hoppas du mår bra där i soffan, myyys på, kramis*

  Svara