Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:14 | december 21, 2010

Imorgon är det julafton!

Hej min fina vän. Hoppas att du har haft en bra dag. Är du lugn inför jul eller är det stressigt för dig?
Jag känner mig lagom stressad. Har ordnat med det mesta. Vi firar jul redan imorgon, så jag har inget val 🙂
Det är ”pappajul” för både mina och systers barn i år. Så för att få en mysig jul med våra pojkar så firar vi varannan jul hemma hos mamma redan den 22:a december. Vi gör allt precis som om det vore riktiga julafton. Funkar hur bra som helst och pojkarna är överlycklig över att få fira jul dubbelt varje år. Vem skulle inte vara det 🙂
Jag är så fruktansvärt trött och ska stupa isäng så snart jag skrivit till dig. Varje natt vaknar jag av att nästan all luft försvunnit ur min luftmadrass och rumpan nuddar golvet. Så det är bara att sömndrucken kliva upp och pumpa i luft igen, vilket ofta gör att Liv vaknar. Vi brukar dock somna om ganska fort, för att vakna några timmar senare ovanpå varandra för att luftmadrassen än en gång nästan är tom. Inatt är det dessutom fullmåne så jag lär väl vakna med ännu mer skägg än jag redan har och kiss i sängen.
Peter känner sig mycket bättre men är fortfarande sängliggandes. Han är förutom uttorkad, väldigt uttråkad. Han är hemma och ligger i vårt sovrum i ”karantän”, så vi smsar och ringer varandra hela tiden 🙂 Hans blåbärsoppa och vatten ställer jag utanför dörren och ger matsignal med en knackning.
Igår var jag sen och kom på att jag glömt köpa toalettpapper och blåbärssoppa till Peter. Tog en snabb sväng till macken för att handla och sedan lämna det hemma innan jag for in till stan. Kom på mig själv att stå högröd i ansiktet med en lång kö bakom mig. På disken stod det två blåbärssoppor och en bal toalettpapper. Inte nog med det så köpte jag även en lunta tidningar. Hm, de undrade nog om jag hade bråttom hem och sätta mig på toa för jag var stressad, svettig och trampade med fötterna.

Liv är i kan-själv-fasen. Allt vill hon göra och provar sig fram med att klä på sig och mycket annat.

Liv är i kan-själv-fasen. Allt vill hon göra själv och provar sig fram med att klä på sig och mycket annat.


Kan själv! Jasså?

Kan själv! Jaså?


Ikväll har vi slagit in alla julklapparna.

Ikväll har vi slagit in alla julklapparna.


Vi sitter i skräddarställning båda två. Lustigt!

Vi sitter i skräddarställning båda två. Lustigt!


William hjälpte mig med Mios paket och Liv hjälpte till att dra ut all tejp, riva upp paketen och dra ut allt snöre och tilll slut öppna de paket vi slagit in :-)

William hjälpte mig med Mios paket och Liv hjälpte till att dra ut all tejp, och allt snöre och till slut öppna de paket vi slagit in 🙂


a617
Sedan var det Mios tur att hjälpa mig att slå in Williams julklappar.

Sedan var det Mios tur att hjälpa mig att slå in Williams julklappar.


Han skrev även God Jul på alla paket.

Han skrev även God Jul på alla paket.


När barnen somnade hängde jag upp julstrumpor på dersa sängar. I dem ligger en klapp som de får öppna när de vaknar imorgon på våran julafton.

När barnen somnade hängde jag upp julstrumpor på deras sängar. I dem lägger Tomten en klapp som de får öppna när de vaknar imorgon på våran julafton.


Även Livis får en klapp imorgon bitti. hade dock inga fler julstrumpor så hon får sin in en tomtemössa. Försökte pressa ner paketet i en av Peters gamla strumpor, men det gick inge vidare.

Även Livis får en klapp imorgon bitti. Hade dock inga fler julstrumpor så hon får sin in en tomtemössa. Försökte pressa ner paketet i en av Peters gamla strumpor, men det gick inget vidare.


Imorgon har pojkarna julavslutning på skolan. Härligt med jullov! Det får jag också.
Klockan 09.15 imorgon gästar jag TV 4 Nyhetsmorgon. Äntligen säger jag bara! Om du ser det så kommer du förstå vad jag menar 🙂
Du är fin du!
All kärlek ♥


21 kommentarer21 kommentarer om “Imorgon är det julafton!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ha ha….när jag läste överskriften trodde jag att nu är hannah snurrig eller så har jag missat ett par dygn! härligt att det funkar med julfirandet, förstår att pojkarna är överlyckliga!! ska titta på 4:ns morgontv imorgon,(misstänker vad det handlar om ifall mediaskvallret stämmer…säger som du, ÄNTLIGEN..) DU är fin du!
  kram o god natt!

  Svara
 • Gud vad glad jag blir när jag läser att Peter mår bättre. Hoppas han är frisk till julafton!
  Och du, kl. 9:15 har jag fikarast, kan det bli mer perfekt? 😉 GUD vad jag är nyfiken!!
  Kramar i massor!!

  Svara
 • Hej Hannah. Jag har också tre barn varav en fyller två i februari. Hon vill kan också allt själv och vill hjälpa till med allt…. Tejp verkar ha en stor dragningskraft på de små på gott och ont ;-D. Tack för att du finns och förgyller vår vardag och ha en riktigt, riktigt God Jul. Många kramar.

  Svara
 • Glömde säga tack för tipset på tomtemössa iställer för strumpa, står med precis samma dilemma och eftersom det är -30 grader ute så vill jag inte åka till stan… kram

  Svara
 • God jul önskar Johanna och Svea

  Svara
 • Godmorgon! Jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste rubriken… Har varit och är fortfarande sjuk och har ingen vidare tidsuppfattning. Jag som har julklappar kvar att köpa… Jag sitter redan bänkad framför teven, tror att det gäller ett visst dansprogram!! Kuuuul säger jag!! KRAM

  Svara
 • Liv 🙂 kan själv fasen- den är härlig den-NOT! ha ha ha, men hon är ju för go där hon sitter med tröjan på huvet 😉
  Vad mysiga ni är och slår in alla klappar ihopa, man blir så glad av att bara se er.
  Nu ska jag sätta på tvn.

  Svara
 • Tjo, jag hade rätt!! I knew it! Åh vad roligt för dig!

  Svara
 • Åh det är ju nu! Måste kolla!
  God Jul!

  Svara
 • Fin du var =)
  Jag köpte den tröjan på HM igår, kunde inte betsämma mig för en grå eller brun så det fick bli båda 🙂

  Svara
 • Va roligt! Grattis till din medverkan! Jag kommer sitta som klistrad varje fredags kväll =) kram och GOD JUL !!!

  Svara
 • Hej Hannah. Kul att läsa din blogg. Såg dig på TV4 nyss, måste bara fråga dig, om dina läppar! Vart har du fyllt dem och med vad? Snälla snälla svara är du snäll, jag är ute efter att fylla mina likaså och jag tycker om ditt resultat. Kram Matilda

  Svara
 • Hej. Tack, jag tar det som en komplimang. Som jag skrivit innan så har jag inte fyllt mina läppar med något. Ibland är man lite mer svullen på morgonen och som tjej en viss period i månaden. Jag har gjort det tidigare några gånger och hade inte haft några problem att berätta om jag hade gjort det igen men nu är det väldigt länge sedan jag gjorde det. Restylane, som jag provat, försvinner ur kroppen efter en viss tid. Hon som gjorde det på mig jobbar tyvärr inte längre så jag har inga tips.

  Svara
 • Hej igen, nu ser jag att du svarade:-) TUSEN tack för svaret, då vet jag. Du har otroligt fina läppar iaf, och generellt så är du jätte vacker! Lycka till på Lets Dance. kram på dig och dina fina barn

  Svara
 • Vad mysigt det ser ut med julklappsinslagningen tillsammans med barnen. Ser framemot när jag kan göra det samma med lille Maximilian här hemma. Lär väl dock ta ett tag tills det blir aktuellt 😉 Såg dig precis på Nyhetsmorgon, gud vad kul att få vara med i Let´s Dance, hade gärna vart med, men jag hade nog varit en katastrof, men det ser verkligen så kul ut! Ha en riktigt fin dag med ert julfirande. Kram/Anna

  Svara
 • Halloj.
  Detta har vi ju misstänkt ett tag nu, men det måste varit jobbigt att hålla det hemligt?! Vilka har du fått säga det till? Hade syster några bra tips? Vem är din danspartner? Verkar bli kul att jobba ihop med David H – han verkar ju heltokig…? 😉
  Hoppas nu att Peter blir bra så fort han kan och ha en skön ”julafton” idag och en god fortsättning. 🙂
  Kramar christel

  Svara
 • Hej fina Hannah! Grattis till din medverkan i Let´s Dance! Ska bli jätte roligt att se dig dansa 🙂 Såg dig på nyhetsmorgon, vad fin du var! Det ser ut som du rasat i vikt av all din träning 🙂 och det strålade om dig. Ha en härlig julafton med barnen och hälsa Peter. Kram

  Svara
 • Heja Hannah!! Ska bli superkul att se dig i Let´s Dance!! Ta nu hem segern!!! 🙂
  Kram
  Maja

  Svara
 • Missade dig på nyhetsmorgon eftersom jag är på jobbet.
  Men jag ser fram emot Lets Dance:-)!

  Svara
 • Vad kul! Jag brukar inte kolla på Lets dance men känns nästan som ett måste nu 😉
  Lycka till!
  GOD JUL på dig och din familj 😀
  Kram

  Svara
 • KUUUL Hannah, vi har ju misstänkt att det är Let´s dance på gång…, så roligt att du ska vara med..!!
  Och vi här på Bloggfamiljen kommer rösta som tokar..<3
  Lycka till & hoppas verkligen du sjunker ner till runt 60 om ett par veckor…:-)
  storkram

  Svara