Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:02 | december 23, 2010

Nybörjar skinka

God kväll vacker. Har varit i farten hela dagen, köpt julmat och kikat efter något fint till Peter. Köpte även en julskinka som jag ska tillaga. Jag ska tillaga min första julskinka! Det ger vuxenpoäng, tycker jag 🙂 Har ingen aning om hur jag ska göra men det kommer jag säkert klura ut. Tips?
Idag for pojkarna till sina pappor. Vi har ju firat jul redan men imorgon på den riktig, riktiga så ska jag, Peter och Liv till kyrkan på morgonen och efter det firar vi en liten jul hemma. Liv har paket att öppna och jag har skinka att tillaga.
Har spelat julmusik hela kvällen och av Peters min att döma så verkar han glad över att jag äntligen stängt av den. Nu blir det film och mys i soffan.
Har glömt att ta några nya bilder idag så du får hålla till godo med detta 🙂
Fick min och Calles pressbild inför Let´s Dance.
hannah-graaf-och-calle-sterner
Klicka HÄR så kan du se klippet från TV 4 igår morse.
Önskar dig en fridfull och underbar julafton.
Du är värdefull.
All kärlek ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Nybörjar skinka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh vad du är vacker Hannah.Kram kram.

  Svara
 • Klart det är vuxenpoäng på att tillaga julskinka! 😉
  Har inga heta tips på det, men det är ju frågan om du köpt en färdigkokt eller inte? Om den är färdigkokt så är det ju bara att griljera med ströbröd, ägg & senap – och skjuts in i ugnen! 🙂
  F-n vad snygg du är på Let’s Dance-bilden! Jag missade tyvärr Nyhetsmorgon, men jag ska se det på play. Såg nyss reklamen på 4:an, längtar!
  Hoppas du, Peter & Livan får en härlig julafton! Skönt att Peter mår bättre.
  Stor kram & GOD JUL!

  Svara
 • Hoppas skinkan blev bra! vilket tjusigt danspar! Heja Hannah & Calle! Önskar dig, Peter o er lilla älskade dotter en lugn o skön jul!
  kram

  Svara
 • Är den olagad så tycker jag det blir godast att laga i ugn på låg värme. Lägg skinkan på folie som du slår om skinkan som ett paket. Lägg på gallret i ugnen med långpannan under. Kanske 175°? Tar en dryg timme per kg har jag för mig? Sen när den svalnat lite tar du bort nät & svål. Blanda ihop ett ägg med en msk senap eller två, strö över ströbröd och griljera i ugnen på 225° i typ en kvart 🙂
  God Jul från Åland!

  Svara
 • Min skinka blev jättegod! Skölj den i vatten och klappa den torr. Linda in i folie ocg lägg på et galler med en plåt under. Baka i 125-150 grader tills innertemperaturen är 70 grader. Ta ut, ta bort svålen. Om man vill kan man göra rutmönster innan man häller över griljeringen, blir lite finare tycker jag.
  Min griljering (utan mått):2 sorters senap, gärna sötstark. 1 äggula, honung efter smak. Man kan ha i lite potatismjöl så den inte blir så rinnig. Sen häll över skinkan och strö över ströbröd! (Som jag precis kom på att jag glömde) 🙂 Men den blev såå himla god ändå.
  Hoppas den blir bra! Och GOD JUL

  Svara
 • God Jul, ha en riktigt mysig julhelg!

  Svara
 • God jul fina Hannah, vill önska hela familjen en underbar julafton=)) Vad roligt att du ska vara med i Let´s dance!!! Älska det programet och kommer att rösta på dig !!!kramis Jessica

  Svara
 • GOD JUL!
  HOPPAS DAGEN BLIR LÅNG, LUGN OCH SKÖN.
  KRAM CHRISTEL

  Svara
 • God jul Hannah! 🙂

  Svara
 • god jul hannah!! hoppas ni får en härlig julhelg!!kram

  Svara
 • Vad fin du var i Nyhetsmorgon. Ska bli så spännande att se dig, ja er alla, dansa. Men varför sa David att du är lik hon Isabella? Googlade henne och får då upp bilder på en blonderad barbröstad tjej på herrtidningsomslag. Försökte han vara rolig eller taskig?
  Kram på dig och trevlig resa nu!

  Svara