Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | december 26, 2010

Bio och sedan till kontoret

God morgon vacker. Jag säger morgon för vi klev just upp. Liv sov till 9.30 idag!
Nu ska jag duka fram frukost. Det blir tomtegröt med grädde, kanel och socker och min goda julskinka på hårdbröd. Mmm. Tycker nästan att julmaten blir godare efter julafton. Kanske beror det på att jag bara varit på ett julbord, och då åt jag bara skaldjur, så jag har inte hunnit tröttna ännu 🙂

Pojkarna hade gömt två hjärt-lappar till mig under min favorit kaffekopp. Oj, vad glad jag blev. Vilken kärlek. De kommer hem idag och imorgon far vi till Miamai. Underbart!

Pojkarna hade gömt två hjärt-lappar till mig under min favorit kaffekopp. Oj, vad glad jag blev. Vilken kärlek. De kommer hem idag och imorgon far vi till Miami. Underbart!


Igår gick jag och Peter på bio och såg ”The Town” med Ben Afflek i huvudrollen. Han hade även regisserat den om jag inte minns fel. Den var klart sevärd, lite ”grabbig”, men BRA.
Biopopcorn är ett måste!

Biopopcorn är ett måste!


Efter filmen tog vi en sväng förbi vårt kontor, som i stort sett har blivit klart. Åh, vad fint det har blivit. Nu vill jag bara sätta i gång och inreda. Det kliar i fingrarna. Så snart vi är tillbaks från USA så ska vi sätta igång, och så blir det inflyttningsfest. Du hänger med va?
Minns du bilderna jag visade när det var omålat, sunkigt golv och risigt. Vi har ingen belysning där ännu förutom bygglampor så färgern ser lite gulaktig ut. Bortse från det och tänk vitt, vitt och vitt. Nu ser det ut så här.
Trappen är vitmålad med grå trappsteg.

Trappen är vitmålad med grå trappsteg.


När man kommer upp för trappen så ligger kontorsrummet och köket till höger. Till vänster ligger vårt konferensrum.

När man kommer upp för trappen så ligger kontorsrummet och köket till höger. Till vänster ligger vårt konferensrum.


Vårt fian IKEA-kök i höglansigt grå. Ville helst ha en rostfri kyl men för att hålla på vår budget blev det en vit.

Vårt fina IKEA-kök i hög glansigt grå. Ville helst ha en rostfri kyl men för att hålla på vår budget blev det en vit.


Snygg blandare i rostfritt, matt stål från MORA.

Snygg blandare i rostfritt, matt stål från MORA.


Här ska vi ha våra skrivbord som Peter står och trycker bakom.

Här ska vi ha våra skrivbord som Peter står och trycker bakom.


Stolt kontorsägare.

Stolt kontorsägare.


Frukostdags.
Hej på en stund.
Du är värdefull!


6 kommentarer6 kommentarer om “Bio och sedan till kontoret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon du sköna.Åhhh WOW så fint kontor.Där hade man inte haft något emot att tillbringa dagarna.Ja visst blir julmaten godare efter julafton,Idag bär det av till Köpenhamn på julefrukost(jullunch).Jag lovar dig att danskt julbord slår det svenska.Tänk att ni ska flyga till Miami i morgon så spännande.Ha en skön annandag jul.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Hanna hoppas att du läser detta! Har sett att Liv har fått öroninflammation igen, stackare! Min Charlie fick öroninflammation varje gång han blev förkyld, jätte jobbigt!! Var på väg att sätta in rör med. Min mamma tipsade mig om ett naturläkemedel som heter Plantago (från märket A.Vogel, känt från bl a örtsalt ;P inget mysko märke i allafall). Det är vätska som man droppar på en tops som sedan smörjs i örat och även runt omkring örat, just för att skydda mot inflammationer. Jag var väldigt skeptisk, men tänkte att det skadar ju troligtvis inte att testa! Det var nu ett år sedan, (innan dropparna började användas), han hade sin senaste öroninflammation! Helt underbart, helt klart värt för er att testa. Har även fungerat på andra jag känner som haft samma problem =)

  Svara
 • Tack snälla för tipset! Ska verkligen prova det.
  Stor kram 🙂
  /Hannah

  Svara
 • Mmmmmm låter som en superhärlig annandag <3 Åt precis en lika god frukost som dej idag….tycker att knäckebröd är lite underskattat 😉 Ha nu en jättehärlig semesterresa och LYCKA TILL med ”Let´s dance” när du kommer hem. Kram Liselott i Helsingborg <3

  Svara
 • Jättefint kontor 😀 förstår att det kliar i fingrarna!
  Dina barn är för söta-vilka underbara lappar!
  Ha en underbar resa till Miami och krya på lilla Liv!

  Svara
 • Tänk va man missar när man inte är innte på ett tag, Lets dance, sjukhus å allt. Vilka underbara lappar från dina pojkar, så söta:) Å va underbart med det färdiga kontoret, länktar tills den dag Johan kan flytta sitt kontor ut från huset å vi kan ha nåt ihop så där…så mysigt:) Ha en underbar resa nu allesammans, många kramar från Jennie

  Svara