Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:35 | december 26, 2010

Resfeber och divalater

God kväll min vän. Min älskade MiniMoi har kommit hem och William kommer imorgon bitti. Mio och Peter spelar fotbollsspel och jag sitter och kryssar över de få saker jag har fått gjorda på min ”to-do-lista”. Jag är alltid så ostrukturerad och ute i sista sekund med allt. Listan på allt jag måste göra innan vi far till USA imorgon är lång.
Packa har jag inte ens hunnit tänka på. Det sköna är att jag lyckas alltid få ihop allt men med det så får jag också några gråa hårstrån och svettig överläpp på köpet. Det är bara sådan jag är och planering och struktur har jag bara när det kommer till jobb men i min vardag är jag som en virrig höna.
Dagen har spenderats utomhus och jag sitter fortfarande iklädd mitt horribla underställ. Tack och lov att Peter ser till min inre skönhet och inte bryr sig så mycket om mina udda utstyrslar som jag hasar runt i här hemma 🙂

Liv gillar inte att sitta och leka i snön. Hon vill helst sitta i sin pulka. Försökte mig på att göra en snöängel med henne men det ar hemskt att få snö på sig tyckte hon.

Liv gillar inte att sitta och leka i snön. Hon vill helst sitta i sin pulka. Försökte mig på att göra en snöängel med henne men det var hemskt att få det där kalla, vita som kallas snö på sig, tyckte hon.


Att äta snö och kasta på mig var dock kul. Är det en myt att barn får mask i magen av att äta snö? Du vet de äckliga vita små springmaskarna som härjar runt i rumpan på barn. Blä!

Att äta snö och kasta på mig var dock kul. Är det en myt att barn får mask i magen av att äta snö? Du vet de äckliga, vita små springmaskarna som härjar runt i rumpan på barn. Blä!


a333
Ett snöhjärta till dig från oss.

Ett snöhjärta till dig från oss.


Här trivs hon bäst den lilla divan.

Här trivs hon bäst, den lilla divan.


Nej, nu börjar jag få smått panik. Måste rota fram sommarkläderna, packa och fixa med massor av andra saker.
Att städa här hemma är en punkt på min lista. Jag har den senaste tiden bara gjort en Hannah-städning, vilket innebär att du får ducka så fort du öppnar ett skåp. Har tryckt in allt i skåp och vrår, så det ser fint ut på ytan 🙂
Imorgon flyttar en kompis och hans flickvän in här. De bor i en liten lägenhet i stan så de tycker det ska bli underbart att få bo på landet i en vecka. Än så länge har vi inte haft problem att hitta husvakt när vi är bortresta men om de blir attackerade av dammråttor och får saker i huvudet när de öppnar skåpsluckor så vill de kanske inte vara här mer.
Hur ser det ut för dig, är du ledig ett tag framöver?
Varma kramar ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Resfeber och divalater”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll. Åh vad kul för er att åka iväg 🙂 Jag har varit mammaledig fram till för någon vecka sedan, nu fortsätter jag på min utbildning och min sambo är pappaledig 🙂 har ej något ledigt egentligen, men har jobbat undan så jag kunnat slappa nu under julen 🙂
  Ha en underbar semester Kram

  Svara
 • Vad underbart att få åka iväg till sol & värme, jag är grön av avundsjuka…nä, förresten min hud är mer vinterblek om jag ska vara ärlig. Lycka till med packning och allt. Njut, koppla av och sug åt dig av solens strålar Hannah. Du får bada åt mig också. 😉
  Kram kram

  Svara
 • Åååå vad jag blir avundsjuk nu…..jag vill också ha värme och sol, men å andra sidan jag får ju äran att jobba istället:-)
  Ha en underbar semester och njut för fulla muggar!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Så söt din diva är, en riktigt ängel! 🙂
  Tänk nu inte på städningen, ni ska få njuta av sol och värme med familjen, kan det bli bättre??! Åh så härligt! Ha en trevlig resa och Gott Nytt År!! 🙂
  Kramisar i mängder

  Svara
 • Hyvää matka!
  Så lovely att få sätta sig på ett flyg till värmen…min absoluta favoritsyssla före att sova & äta:)kan lätt späka mig i månader om jag får åka iväg nånstans! Ha det finemang!kramar

  Svara
 • God fortsättning, Hannah. Vi kom hem från vårt julfirande ikväll, det har varit lugnt och skönt och trevligt 🙂 Min Mille fick ett batteridrivet marsvin som han leker med under skräckblandad förtjusning, haha. Av oss fick han en leksaksdammsugare till hans stora glädje, han älskar att dammsuga! 😀
  Om det kommer någon frågestund framöver får du gärna svara på denna fråga;
  Jag och min blivande make åker på bröllopsresa till Sthlm i sommar och vi skulle vilja njuta av skaldjur på något riktigt underbart ställe. Har du något tips på det?! Vi känner oss ganska ”lost” på den punkten 🙂

  Svara
 • Önskar dig /er en riktigt skön resa till värmen.Passa nu på och vila dig och ta hand om varandra.Puss o Kram.PS.Gott nytt år önskar jag dig och Peter och barnen.

  Svara
 • Hej tjejen!
  Är precis likadan, rörig hemma, men på jobbet är allt ordning och reda. konstigt man kan va så olika =)
  Ha det nu så bra utomlands och koppla av ordentligt!
  Hälsa Peter och barnen så ser vi med spänning fram till starten av Lets Dance! Vi hejar på dig!!
  Kramar/Annika

  Svara
 • Heej! Nä jag jobbar fram t.o.m. torsdag vid lunchtid. Men man får vara liite glad för 4 arbetsdagar och inte 5 😉
  Ha det nu riktigt gott i solen, glöm inte solskyddsfaktor! (Inte alls avundsjuk ;))
  Vad ska ni göra på Nyårsafton?

  Svara
 • Hej! önskar er en ljuvlig solresa med mycket värme!
  Kram

  Svara
 • Ha ha, naturligtvis är det en seglivad myt att det finns maskar i snön! Använt av mammor för att skrämma barn.
  Ta in snö och smält så får ni däremot se hur mycket annan lort det finns i snön.

  Svara