Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:23 | december 28, 2010

Hit och dit

Hej min vän. Där jag är nu är klockan sju på morgonen. Solen skiner inte och istället för sand är det snö på marken. Nu ska du få höra om vår mindre lyckade resa.

Så här pigg är jag i denna stund.

Så här pigg är jag i denna stund.


Förväntansfulla och smått stressade bredsladdade vi in på Arlanda.
I incheckningkön får vi veta att vårt paln till New York, där vi ska mellanlanda, är fyra timmar försenat och vår connection flight till Miami är inställd. Med sommarkläder i resväskorna och tygskor på fötterna ska vi alltså spendera två dagar i NY. Hade det inte varit för kläderna så hade det varit mysigt.

I incheckningkön får vi veta att vårt plan till New York, där vi ska mellanlanda, är fyra timmar försenat och vår connection flight till Miami är inställd. Med sommarkläder i resväskorna och tygskor på fötterna ska vi alltså spendera två dagar i NY. Hade det inte varit för kläderna så hade det varit mysigt.


Fördriver väntan med att bl a pratat med denne stilige man. Marcus Schenkenberg. På samma plan som oss var även allas våran Prinsessa Madeleine och Pras från The Fugees. Lite kul :-)

Fördriver väntan med att bl a prata med denne stilige man. Marcus Schenkenberg. På samma plan som oss var även allas våran Prinsessa Madeleine och Pras från The Fugees. Lite kul 🙂


Liv hjälpte Mio med att "sortera" hans fotbollskort och William fördrev tiden med att lyssna på sin nya skiva med Justin Bieber. Peter ringde till Miami för att canselera vår första natt och boka hotell och taxi till oss i New York istället.

Liv hjälpte Mio med att "sortera" hans fotbollskort och William fördrev tiden med att lyssna på sin nya skiva med Justin Bieber. Peter ringde till Miami för att avboka vår första natt och boka hotell och taxi till oss i New York istället.


Under den åtta timmars långa flygresan valde Liv att vara vaken och skrika fem av de timmarna. Pojkarna gjorde mig ännu "gladare" med att bråka i typ fem timmar.

Under den åtta timmars långa flygresan valde Liv att vara vaken och skrika fem av de timmarna. Pojkarna gjorde mig ännu "gladare" med att bråka i typ fem timmar.


När vi äntligen närmade oss vår destination så kan vi inte landa. Det var en sådan snökaos i New York att flygkaptenen berättar för oss att vi måste flyga vidare till DETROIT!
Liv var så utmattad och trött att hennes trötthet gått över från skrik till att bli en galen Duracellkanin och pojkarna fortsatte sina tjyvnyp och tjafs.
Vi landade tre på natten, svenk tid, i Detroit. Ingen av oss, förutom William, hade sovit en blund.

Vi landade tre på natten, svensk tid, i Detroit. Ingen av oss, förutom William, hade sovit en blund.


Önskade ett tag att jag också var prinsessa så jag också fick sitta och få allt fixat. Efter ytterligare några timmar och ingen sömn kom vi äntligen fram till ett hotell som flygbolaget ordnat åt alla oss oturliga ressenärer. Klockan fem, svensk tid, somande vi alla utmattade, sura och helt förstörda av trötthet.

Önskade ett tag att jag också var prinsessa så jag också fick sitta och få allt fixat. Efter ytterligare några timmar och ingen sömn kom vi äntligen fram till ett hotell som flygbolaget ordnat åt alla oss oturliga resenärer. Klockan fem, svensk tid, somande vi alla utmattade, sura och helt förstörda av trötthet.


Vi har nu fått oss några timmars sömn och pojkarna sitter i sänegn och kollar på Disney chanel. Nu ska vi ner och äta frukost.

Vi har nu fått oss några timmars sömn och pojkarna sitter i sängen och kollar på Disney Channel. Nu ska vi ner och äta frukost.


Klockan två idag (åtta ikväll hemma) flyger vi till Miami… Förhoppningsvis.
Men, men… vi får se det som ett äventyr. Killarna har varit i samma stad som sin hockeyidol Niklas Kronwall i Detroit Red Wings. Han skänkte för övrigt saker till vår auktion till barnhemmet. Där blev han även min idol.
Slutet gott allting gott 🙂
Hoppas att du har det bra. Har tänkt på dig!
Vi hörs från värmen.
All kärlek ♥


28 kommentarer28 kommentarer om “Hit och dit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Oj vilken otur…..hoppas att allt löser sig fort så att ni snart kan njuta av soliga Miami. Kram Lina

  Svara
 • Hej goaste Hannah.Jag har tänkt så på er.Blev sååå glad nu att där var ett inlägg.Stackars er vilken resa.Hoppas det blir bättre när ni landar i Miami i solen.Kram kram på er.

  Svara
 • hej där. Oj oj vad strulig väg dit, men skönt att ni nu snart förhoppningsvis är framme 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Nämen usch vilken början på resan. Men nu kan den bara bli bättre (får vi hoppas) och att allt strul med väder och flygplan är över. Kram på er!!

  Svara
 • Du skojar? Vilken mardrömsresa med tre barn. Jag hoppas verkligen att ni kommit fram vid det här laget. KRAM

  Svara
 • Fy vilken hemsk resa, som Peter skrev ”Vår familj fungerade som en kondom för barnlösa som såg oss” ;o)
  Hoppas att ni kommer in i den nya dygnsrytmen och alla är glada!
  //U

  Svara
 • Har också tänkt på er med anledning av kaoset i New York men tänkte att ni inte skulle landa där! Förstår att ni är utmattade, men det kommer bli bra, hoppas ni har tur med vädret nu.
  Många styrkekramar från ett svinkallt sverige!

  Svara
 • Åh vad trist, men ni är i gott sällskap med snyggingen Marcus 😉 Det verkar lösa sig ändå så hoppas ni får njuta av solen i Miami nu!
  Kram och sköt om er!

  Svara
 • Phuu,blir trött bara av att läsa din historia. Håller tummarna att allt går vägen från och med nu. Själv brukar jag tänka ”där fick vi en omväg kring något mindre bra från högre makter” när det blir förseningar och resstrul. Då känns det lite lättare. Kramar!

  Svara
 • Hej vacker! Vilket kändisflyg ni hamnat på! men vilken otur ni har 🙁 verkligen! Sånthär påfrestar på de små, en gång satt vi fast i bilkö ( 4-5 tim) när vi bilade genom europa och minstingen var endast 13 mån, han har nog aldrig varit så gnällig. Hoppas det löser sig och att ni snart är på beachen i Miami 😀
  Kram & sköt om er!

  Svara
 • Åh nej vilken mardrömsstart…(förutom Schenkenberg…;)…!!!
  …& med tre små barn också, kan bara föreställa mig känslan..
  Men se det så här..nu kan det ju bara bli bättre…!!!
  Är lite nervös, min dotter är i NY med sin mormor och morfar. De reser hem Nyårsafton, så jag hoppas kaoset har lagt sig tills dess.
  Ha en skön semester nu & solen i Miami kommer få er att glömma resan dit…:-)!
  kram

  Svara
 • Gaah! Vad typiskt att det skall gå på tok, jag hoppas verkligen att allt stök får er att uppskatta tiden på plats till max! Verkligen lycka till med allt! Nyfiken i en strut… Vad är det för tröjor / jackor som grabbarna har? Såå snygga!! Mari

  Svara
 • Hua snacka om kaos ja.. Bara flyget till NY kan var kämpigt, att då inte få landa utan fortsätta då tryter ju tålamodet lite. Hoppas ni fick löst alla bokningar. Men i sånt här väder borde folk vara extra schyssta! Hoppas ni får lite mys i Detroit innan Miami 🙂

  Svara
 • Men när vilken osis! Har själv 3 barn i nästan samma ålder som era och när vi åkte till Thailand i somras så skrek vår minsting 10 av de 12 flygtimmarna. Helt galet, har aldrig varit så uppgiven som då… Hoppas resten av resan går som planerat nu! Stor kram från Östergötland/Tina

  Svara
 • Huva. Vilket sabla hallå. Hoppas verkligen att det löser sig tillslut. Det här snökaoset har verkligen ställt till det för alla. Tycker ni är modiga som över huvudtaget reser så långt med alla barn. Våra småttingar kivas dagen lång här hemma. Men det konstigaste är att sätter man dem i en bil så är de snälla som lamm. Då är det mor i huset som blir otålig och frågar om vi är framme snart när vi passerat första rondellen :-). Ha en underbar semester och hoppas att ni får lugn och ro och många härliga stunder tillsammans. Kram

  Svara
 • Men era stackare!! Tänker på er! Hoppas verkligen resten av resan blir lyckad!! Många styrkekramar och ta hand om er, vart ni nu befinner er!! Kram kram kram

  Svara
 • Vilken tuff start på semestern! Lider med er låååånga flygresa, hua. Antar att tålamodet fått tryta en smula. Men hoppas att vädret tillåter er flight till Miami imorrn o att ni där får en SKÖN vistelse. När du ligger i solstolen med värmande solstrålar i ansiktet o en bra tidning i händerna, kan du glömma allt detta. Sov sött! Kram J

  Svara
 • Hej! Fy vilken tråkig början på resan..och jag vet precis hur det är med barn som bråkar och skriker, inget roligt alls. 🙁 Hoppas ni kommit till Miami nu och njuter av värmen. Tänker på Er! Kram Malin 🙂

  Svara
 • Vilket strul! Faktiskt första gången jag sett dig se trött ut på ett foto. Hoppas verkligen ni kan koppla av ordentligt så fort ni kommer fram och att sol & bad hjälper. Lilla Livan måste ju vara helt slut efter allt skrikande hon med…
  Ha det nu supermysigt och njuuut, så ska jag hålla tummarna för att hemresan går smidigt.
  Kram & puss till dig ♥

  Svara
 • Vilken otur ni har. Hoppas det känns bättre idag och ni kan glädjas av att ni är framme.
  Njut och ha det riktigt härligt med familjen. Det börjar närma sig den 7 nu, börjar du bli nervös?
  Kram i massor

  Svara
 • Ni kan resa ni!!!;)
  Men skönt att läsa att det ändå gick bra till slut. Hoppas verkligen ni kommer med planet ikväll och att ni får en välförtjänt semester med, sol,bad, god mat, och underbara stunder tillsammans.
  Kram och kärlek på dig o de dina
  /Viveka

  Svara
 • Usch vad tråkigt för er! =(
  Är du nöjd med Maclaren vagnen till Liv? Är den bra? Har en sulky nu som jag inte är nöjd med, känns plastig och hjulen bara gnisslar hela tiden.
  Vad har ni för vagn annars till Liv?
  Tack på förhand! Och hoppas ni får en underbar resa ändå.
  Mvh Angelica

  Svara
 • Hua vilket strul, hoppas ni har kommit fram nu då.
  Ha en trevlig semester =)

  Svara
 • Ånej, vilken start,
  Blir helt slut av att höra hur resan startat för er.
  Så jobbbigt, vilket strul!
  Hur går det nu för er?
  Hoppas resan bara blivit bättre!
  Kram

  Svara
 • Vilken otur ni har 🙁 man vill ju bara att allt ska flyta på när man har barn men hoppas hemresan blir bättre för er alla även om du åker tidigare så vi får se dig vinna Lets dance :)Läste nyss att ni hade det mysigt på stranden i Miami så det var skönt att höra, det förtjänar ni verkligen efter allt ni varit med om sista tiden. STOR kram till er och hoppas ni får ett bra nyår!

  Svara
 • Nää, vilken mardröm!! Känns himla typiskt att det händer just er… Men ni får det säkert jättehärligt resten av resan så det uppväger det hela 😀 Här har vi nu varit sjuka hela den lediga veckan, alla 3 i familjen 🙁 Blir alltså inget sällskap runt middagsbordet på nyårsafton heller. Hela huset känns ”sjukt” så nu börjar jag bli sugen på att kasta ut julen o fräscha upp allt med vårfärger istället… Gott Nytt År på er!!! Kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vill bara säga att det ska bli jättekul att följa dig i Let´s dance. 🙂 Ska hålla tummarna och be en bön att det ska gå bra för dig. Stor kram!

  Svara
 • Hej fina du! Har alltid tänkt och skriva till dig och nu kände jag att det var dags 😉 hoppas att ni har det jättebra i NY. Jag ville bara ge ett litet tips angående din dotter och flygturen. Om hon skrek pga av tryckförändringar i hennes små öron så tänkte jag bara säga att du ska ge henne nässpray ca 5 min innan ni går på planet. Det gjorde vi med våran dotter som är i samma ålder som din 🙂 hoppas det lilla tipset blev till hjälp om det nu var öronen hon hade ont i. Ha det bäst och ett gott nytt år önskar Petra 27 i nacka 🙂

  Svara