Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:02 | december 31, 2010

Miami

Hej min vän. Hoppas att du mår bra. Här i Miami är klockan åtta på kvällen. Liv har somnat och pojkarna ligger och tittar på film. Vi har det jättehärligt. Kommer nog hem lika blek dock för det är inte särskilt varmt. Pojkarna har vågat sig i poolen men det måste vara soligare och varmare än 17 grader för att få mig i bikini 🙂
Det är verkligen kul att Stieg Larsson böckerna är så stora här. Hade inte förstått vilket genomslag de har haft här förrän nu. Idag hade en av de största radiokanalerna flera timmar då de talade om och hyllade  böckerna, alla karaktärer och Sverige. Salander och Blomqvist är riktigt stora stjärnor här. På hotellet visas även filmerna.

Här bor vi.

Här bor vi.


Utsikten från vår balkong. Förlåt, kan inte låta bli att visa dig :-)

Utsikten från vår balkong. Förlåt, kan inte låta bli att visa dig 🙂


a335
Hotellfrukosten är fantastisk.

Hotellfrukosten är fantastisk.


a528
Min tallrik såg inte lika nyttig ut. Har gått upp fem kilo sedan vi landade.

Min tallrik såg inte lika nyttig ut. Har gått upp fem kilo sedan vi landade.


Mio hittade sin drömbil. det står verkligen Mio över hela bilen. Eller hur?

Mio hittade sin drömbil. Det står verkligen Mio över hela bilen. Eller hur?


Jag och Peter hittade vår drömbil i vår hyrbil. Älskar dessa stora vrålåk, så amerikaskt. det får plats åtta stycken i den. Vilket passar vår Taikon-familj perfekt, med Ullaredspåsar, barnvagn och barn överallt. Dock säkert en miljöbov så det förblir en hyrbil.

Jag och Peter hittade vår drömbil i vår hyrbil. Älskar dessa stora vrålåk, så amerikanskt. Det får plats åtta stycken i den vilket passar vår Taikon-familj perfekt, med Ullaredspåsar, barnvagn och barn överallt. Dock säkert en miljöbov så det förblir en hyrbil.


peter fotade min röv när jag höll på svettas ihjälp i min kamp att få Livs bilbarnstol på plats. Vill ha ihjäl honom.

Peter fotade min röv när jag höll på svettas ihjäl i min kamp att få Livs bilbarnstol på plats. Vill ha ihjäl honom.


a107
Igår var vår första dag här i Miami. Vi for till ett stort outlet som heter Sawgrass Mills (tack Tove för tipset). Helt bisarrt stort var det. Köpte inget särskilt utan gick mest runt och tittade. Jo förresten, jag köpte en steamer, ångstrykjärn av en gatuförsäljare. Peter bara skrattade åt mig och sa att den kommer inte fungera. Ja ja, det återstår att se. jag tror i alla fall att den kommer vara mitt bästa köp ever!

Igår var vår första dag här i Miami. Vi for till en stort outlet som heter Sawgrass Mills (tack Tove för tipset). Helt bisarrt stort var det. Köpte inget särskilt utan gick mest runt och tittade. Jo förresten, jag köpte en steamer, ångstrykjärn av en gatuförsäljare. Peter bara skrattade åt mig och sa att den kommer inte fungera. Ja, ja, det återstår att se. Jag tror i alla fall att den kommer vara mitt bästa köp ever!


Peter, nu behöver du aldrig mer stryka dina skjortor utan drar bara med min ångande plastmanick.

Peter, nu behöver du aldrig mer stryka dina skjortor utan drar bara med min ångande plastmanick.


Pojkarna provade på att klättra medan jag kikade i affärer.

Pojkarna provade på att klättra medan jag kikade i affärer.


Helt plötsligt så hör jag en bekant röst. Där på en butik träffar jag min vän Lenita, hennes man Micke och deras barn. Vad är oddsen att man är i samma butik, exakt samma tidpunkt som en vän, på andra sidan jordklotet? Kul!
Idag har vi varit på stranden, letat snäckor och doppat tårna i havet.

Idag har vi varit på stranden, letat snäckor och doppat tårna i havet.


a163

Trots att det är lite kallt så är det betydligt skönare med sand mellan tårna istället för snö.

a153

For you!

For you!


Imorgon är det nyårsafton. Vi ligger ju sex timmar efter, så du kommer fira in det nya året före mig. Ska nog bege mig ut och kika efter en nyårsblåsa. Hur ska du fira in det nya året?
Nu ska jag sova.
God natt min vän.
All kärlek ♥


22 kommentarer22 kommentarer om “Miami”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va härligt att ni kom fram till sist! Det ser superhärligt ut där, hoppas vi också kommer iväg på nåt sånt där snart 🙂 Må så gott och njut av semestern nu, det är ni värda! stor kram

  Svara
 • Oh, vad roligt att se alla bilder. Hoppas verkligen ni har det bra och ni är friska allihopa! Skönt att se att Peter är på benen.
  Min bror med familj kommer hit och firar nyår. Vi brukar fira tillsammans. Min man jobbar alltid på nyår och är borta (han är ju pastor och jobbar med ungdomar så han är på konferens och i år är det i Västerås de håller till.) Det gör mig inget, för det innebär att han är ledig i jul istället och det är viktigare för oss =) Dessutom har vi skapat en tradition att fira nyår med bror, Lovisa och barnen. Vi brukar ha hur gott som helst, så det blir det nog i år också. =)
  Gott nytt år!!!
  Kramar Maria

  Svara
 • Skönt att ni kommit fram ordentligt! Vi firar själva med skaldjursfat och champagne! KRAM

  Svara
 • Ahh va kul att ni akte till Sawgrass pa mitt tips. Visst ar det enormt stort och det finns sa mycket att shoppa, nastan lite overwhelming. 🙂 Hoppas ni far det gott och lite varmare i Miami! Gott Nytt Ar! kram towe.

  Svara
 • Åh vad fin utsikt ni har från balkongen 🙂 Häftig bil skulle även passa vår stora”taikon” familj 🙂 Vi firar in det nya året med tre rätters middag. GOTT NYTT ÅR Kram

  Svara
 • Hej kära ni! Miami är ett ställe jag måste pricka av på min lista. USA är stort, så mkt att se och göra. Jag var i USA i sept. besökte då NYC, San Fran., LA, Grand Canyon och Vegas. Saknar 35 gradig värme nu 🙂 GOTT NYTT ÅR!

  Svara
 • Håller med Sawgrass Mills är underbart för alla shoppare 😉 Var barnen nåt på Wannado City som ligger inne i Sawgrass?? Om inte åk tillbaka bara för det, det är HELT OFÖRGLÖMLIGT för alla barn, preciellt för åldrarna Mio och William är i!! Kolla in hemsidan wannadocity.com, helt otroligt ställe!!
  Gott nytt år till er alla! =)

  Svara
 • Va roligt med så många bilder… va vackert det ser ut även om det kanske kunde varit molnfritt med strålande sol, eller hur ;)! Vi har haft en sån svart Cheva Tahoe och jag lovar att den tar priset från alla bilar som finns. Dock en miljöbov (& plånboksbov) som du beskriver men dom amerikanska bilarna är fantastiska så är det bara. Gled runt i min i ett par år men för ett år sen sålde vi den och köpte en Volvo XC70. I början kallade jag den gubb-bil… hehe… men nu har jag börjat uppskatta den oxå. Ha det underbart på er resa så ser i alla fall jag fram emot att se dig på dansgolvet snart. Lycka till!!!
  Kram Lindha

  Svara
 • Hej fina du!
  Snälla säg att jag ser fel och att du verkligen INTE håller på att montera bilstolen framvänd?
  Vänd på den omedelbums annars. Risken för att ett barn skadas är FEM gånger större när de sitter framvända!
  I övrigt hoppas jag att ni får en fortsatt trevlig vistelse och att temperaturen stiger!
  kram

  Svara
 • God nyårs morgon.Jag blir lika glad varje gång jag tittar in och där är ngt. nytt inlägg från dig.Så skönt att ni kommit fram och att ni har det bra.Vilka underbara bilder och vilken utsikt WOW.Ja ja nu menade jag inte din röv haha.Vi ska fira med goda vänner här hemma.Ska bli så mysigt.Så det blir nog en ganska stilla Nyårsafton.Passar oss bra efter ett ganska turbulent 2010.Jag önskar hela familjen Graaf-Karyd ett gott slut och ett riktigt kärleksfullt och friskt 2011.Kram på er.

  Svara
 • Vad kul att se alla härliga bilder! Ni vaerkar vara en jättehärlig familj!! Vilket fint kort på dig o Liv på stranden, för att inte tala om den härliga utsikten från balkongen :-). Ett gott nytt år till dig fina Hanna och din familj! Kram

  Svara
 • va underbart ni ser ut att ha det….även om det inte är supervarmt, så va skönt att bara komma bort från vardagen lite å få rå om varandra regält, det behöver man som familj. Älskar Florida, va där för några år sen hos släkt, Alva gumman va bara 9mån lilla tjockisen:) ( http://blogg.aftonbladet.se/archive/lovgren/2007/09 ) på Mcdonalds ropade kassörskan på sina kollegor att de skulle kolla in den ”stora babyn från Sverige” 🙂 . Ska träffa vänner i Haninge ikväll, 4 familjer, elva ungar….småkaos kanske men mysigt för ungarna, de lär väl aldrig lägga sig denna sista dag på året… Ha en jättebra kväll å lycka till med festblåsan!! Kramkram från Jennie

  Svara
 • Åh så härligt att få vara där, bort från snö och kyla. Önsar er den finaste nyårsafton med massa lööööve.
  Ikväll ska jag och mannen fira in det nya året med min älskade vän Lena och kille och vänner och barn. Ska bli så mysigt och roligt. Det blir god mat, spela spel och en hel del fnitter kan jag tänka mig.
  Men först på listan blir Sound of music kl 13:10, går inte att missa 🙂
  Kärlek och gott nytt härligt 2011 på dig
  Kram från Viveka

  Svara
 • Åhhh är det en Suburban??? Vi hyrde en sån när vi var i USA i sept-okt i år, sååå lovely 🙂
  Vilken supersnygg vit tunika du har på stranden o fina ballerinas, vart har du köpt dom??
  Njuuut av att vara i USA varmt eller kallt… ett underbart land! & shoppa inte ihjäl dig inne på Victoria Secret 😉
  Gott Nytt 2011 till Dig & din familj!
  Kram Marie

  Svara
 • Det ser jätte mysigt ut =) Jag såg Tv4 god morgon i morse med Camilla Läckberg hon berättade att Stieg Larsson var enormt stor i USA och att han slagit upp dörrarna för andra svenska deckarförfattare 😉 Så hennes mål var att slå i USA. Spännande å se om hon lyckas! God fortsättning på er och ha så mysigt!!! Kram

  Svara
 • Åhh, jag vill också till Miami. 🙂 Hoppas ni får en underbar nyårsafton. Själv firar jag med sambo och syster med familj hemma hos oss. Kram och kärlek till dig!

  Svara
 • ha en härlig vecka =) Gott nytt 2011!!
  /Emma

  Svara
 • Åh va härligt ni har det 🙂 ha det så gött nu & hälsa Peter att han blivit så smal stackarn efter han varit sjuk!
  kram Gott Nytt År till er!

  Svara
 • Vad fin du är på bilden på stranden! Och jag ÄLSKAR dina coola solbrillor! Kramis!

  Svara
 • härliga bilder! roligt o se peter på benen! kram

  Svara
 • Skönt att ni kommit fram tillslut!
  Vilken utsikt!
  Oj, vad högt!!
  Men den frukosten Mio åt ser ju bra härlig ut.
  Hoppas ni har det riktigt bra nu och att värmen kommer.
  Kram

  Svara
 • Vad härligt det ser ut, jag hade inte åkt hem om jag vore du *hihi*
  Nyår firade vi med/hos vänner, mysigt!
  Gott nytt år och lycka till på Lets Dance nu 🙂

  Svara