Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:49 | januari 3, 2011

Äntligen hemma

God kväll min vän. Nu är jag äntligen hemma. Behöver jag tillägga att mina resväskor inte kom med mig hem?! Det ligger någonstans på flyplatsen i Paris eller Amsterdam. Hoppas att jag får dem imorgon. Känns som om allt jag äger och har ligger i de väskorna.
Har tagit en lång, varm dusch och lagt mig på soffan med min favoritoutfit pyjamasen. Härligt!
Saknar Peter och barnen men vet att de har det fantastiskt. Vi har smsat ett par gånger och barnen har superkul. Solen skiner och det finns saker att göra för barnen i varje vrå på det enorma fartyget. Det är första gången som jag är helt själv, en hel vecka, utan min lilla familj. Men mina dagar kommer vara fulla av så mycket kul och spännande så jag ska faktiskt bara njuta till fullo och ta vara på dessa dagar.
Här kommer bilder från några av våra sköna dagar i Miami.

Pojkarna blev extra glada när Tim och de andra barnen kom till Miami.

Pojkarna blev extra glada när Tim och de andra barnen kom till Miami.


Familjen Graafryd.

Familjen Graafryd.


Köpte en nyårsblåsa å GAP till Livis. Ett par lackskor med matchande väska fick hon också. Provade hennes kläder och efter det vägrade hon ta ev sig dem.

Köpte en nyårsblåsa på GAP till Livis. Ett par lackskor med matchande väska fick hon också. Hon fick prova sina kläder och efter det vägrade hon ta av sig dem.


Liv tar alltid min handväska och rotar fram mina läppglans. Hon älskar att måla läpparna så hon fick ett eget i sin lilla lackväska.

Liv tar alltid min handväska och rotar fram mina läppglans. Hon älskar att måla läpparna, så hon fick ett eget att ha i sin lilla lackväska.


Nu kan hon gegga och måla bäst hon vil.

Nu kan hon gegga och måla bäst hon vill.


Kunde inte sluta fota henne. Tycker hon var så söt när hon posade och gick runt med sin lilla väska.

Kunde inte sluta fota henne. Tyckte hon var så söt när hon posade och gick runt med sin lilla väska.


Pojkarna spelade hellre än att prova sina nya kläder.

Pojkarna spelade hellre än att prova sina nya kläder.


Klara för nyårsfest.

Klara för nyårsfest.


a9
Syster Pernilla, i mitten, med sina barn Tim och Amanda.

Syster Pernilla, i mitten, med hennes barn Tim och Amanda.


det var uppdukat vackert i ett stort ballroom där vi satt. Det var flera hundra gäster och massor av kul för barnen. Vi år en fin buffé med allt gott som hör nyårsafton till.

Det var uppdukat vackert i ett stort ballroom där vi satt. Det var flera hundra gäster och massor av kul som hände för barnen under kvällen. Vi åt en fin buffé med allt gott som hör nyårsafton till.


a13
a14
Mio var kung på dansgolvet. Han körde sina Michael Jackson-moves.

Mio var kung på dansgolvet. Han körde sina Michael Jackson-moves.


Jag och Liv matchade varndra med röda naglar både på fingrar och tår. Hon vill göra allt som jag gör :-)

Jag och Liv matchade varandra med röda naglar både på fingrar och tår. Hon vill ha och göra allt som jag gör 🙂


Mio somnade klockn elva, Liv strax inna honom så det vara bara William som orkade hålla sig vaken och titta på fyverkerier med oss andra.

Mio somnade klockan elva, Liv strax innan honom så det vara bara William som orkade hålla sig vaken och titta på fyrverkerierna och fira tolvslaget med oss andra.


På nyårsdagen var det dags att bada. Har du sett så söt Livis är i sin baddräkt.

På nyårsdagen var det dags att bada. Har du sett så söt Livis är i sin baddräkt.


De enda av oss som badade när det väl gällde var William och Mio. Peter tog sig också ett litet pool-dopp.

De enda av oss som badade när det väl gällde var William och Mio. Peter tog sig också ett litet pool-dopp förresten.


Jag och Liv satt och åt nachos, burrito och chickenfingers istället.

Jag och Liv satt och åt nachos, burrito och chickenfingers istället.


Efter poole gick vi ner till stranden...

Efter en stund vid poolen gick vi ner till stranden...


...där jag somnade i en solstol inlindad i handdukar.

...där jag somnade i en solstol inlindad i handdukar.


Igår var det första dagen som det var riktiot varmt. Liv och William satt på vår balkong, tittade ut över det vackra havet och svettades.

Igår var det första dagen som det var riktigt varmt. Liv och William satt på vår balkong, tittade ut över det vackra havet och svettades innan det var dags för dem att fara på kryssning. Själv satt jag kvar på hotellrummet och fick mitt gråtbryt.


Nu ska jag försöka sova. Har inte kunnat sova särskilt mycket på resan så jag hoppas att jag kan lura min kropp att det är kväll. Jag är så känslig och lider verkligen av jetlag. Imorgon ska jag och Calle träna. Ser så mycket framemot det så nu måste jag sova 🙂
Tack för att du finns!
Varma kramar och kärlek


23 kommentarer23 kommentarer om “Äntligen hemma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fina bilder 🙂 Hoppas att du sover gott

  Svara
 • Åååh, vilka fina bilder! Ser ut som ni haft en helt underbar semester 🙂
  Blir alldeles tårögd när jag läser om hur ledsen du varit, kan förstå dig och dina tårar är ju bara ett bevis på hur otroligt mycket du älskar din familj och hur värdefull den är för dig, fint…
  Ta hand om dig och lycka till med träningen imorgon!
  Kramar Bella

  Svara
 • Fina fina Hannah.Vilka fantastiska bilder.Lilla Liv söt som socker i sin fina klänning.Ja ni är såå fina allihopa.Tycker Peter ser lite mager ut.Sov nu så gott Hannah.Kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Vilka fina bilder! Ni verkar ha haft det toppen, även om jag förstår att det känns tufft nu… Jag ska iaf kolla på programmet på fredag för första gången någonsin, och rösta på dig 🙂
  Haha sist jag flög hem från USA var mina väskor inte heller med planet hem, jag var helt stressad över mina victoria’s secret-grejer 😉 Resten var inte lika viktigt *s* Lycka till med dansen imorgon!

  Svara
 • Ni ser ut att ha haft en fin semester ihop! Supersött foto med era röda naglar 🙂 Förstår att det är tufft att lämna familjen, bävar redan för att åka ifrån min ettåriga dotter på tors för 4 dagar i Prag! Sov gott och lycka till med Let’s dance, vi hejar på dej 🙂

  Svara
 • Åh vilka härliga semesterbilder på er. Lycka till med dansträningen! (Det där med bagaget känner man ju igen…….) Du kommer att klara denna veckan, man klarar mer än vad man tror, fast man får gråta av saknad och längtan tycker jag. Kram Lina

  Svara
 • Hej fina du ! Har tänk på dig idag , du var ju så ledsen 🙁 Du har en underbar familj ( kände igen Pernilla från Ullaredsresan )och jag förstår att du är rädd om den! Ni är ju så fina! Mio,William och Liv är underbara barn 😀 bilderna var jättefina och Liv är sååå himla go med klänningen , skorna och läppglanset ( kom ihåg när mina flickor gjorde så)
  Ser fram emot Lets Dance på fredag.
  Kram!

  Svara
 • Underbara bilder Hannah! Lilla goa Livan i sin klänning med väska. Sov nu så gott!
  Du är värdefull!
  kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vilken otur du har ( med bagage och förseningar) Men vad bedårande lilla Liv är, så söt i sin klänning och väska och sina fina naglar 🙂 sådan mor sådan dotter =) Vilken härlig resa ni haft och Liv var verkligen tuff i sin röda baddräkt! Kram och hoppas du får sova ordentligt nu!

  Svara
 • Vad fina bilder! Gud så söt Liv är på bilderna där hon sminkar sig, man smälter ju!! Ni är fina allihopa! 🙂 Sov så gott och lycka till på träningen imorgon. Kram Malin

  Svara
 • Välkommen hem! 🙂 Ojojoj, alltså Liv är heeelt bedårande!!! Såå gooo!! Hon blir farlig när hon blir stor, precis som sin mamma 😉 kram

  Svara
 • Välkommen hem! Jättefina bilder! Din man är allt bra snygg :o)
  Jag ser framemot fredagen och Lets Dance!
  //U

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Vad skönt att du är hemma och är välbehållen trots allt strul med flyg o bagage. Vila nu upp dig och njut verkligen av tiden som kommer med dansen. Vi kommer vara en stor skara som kommer rösta på dig.
  En jättestor kram till dig.

  Svara
 • välkommen hem igen…
  tur att väskorna försvann på väg hem istället för på väg till sem som de drabbade oss en gång när vi skulle på sem till australien… vårat bagage åkte me oss till bankok å sen till köpenhamn igen 🙁 å vi som skulle till melbourne 😉 skämt åt sido… dom kommer fram de e huvudsaken… våra kom 2 dagar innan våran sem va slut 🙁
  vilka underbara kort från miami. synd bara att du missar kryssningen men du har nått större som väntar dig lets dance…. LYCKA TILL NU…. KRAM

  Svara
 • Men alltså! Vilken liten donna hon är Liv, helt underbar!!! Vår Alva är också mycket för att klä upp sig och vill alltid vara med när jag sminkar mig. Hon ÄÄÄLSKAR Hello Kitty och fick ett läppsyl med HK på i julklapp…hon formligen ÅT upp det av förtjusning och går omkring och plutar med läpparna :o)
  Önskar dig all lycka inför fredag! Vi kommer att sitta bänkade och heja på dig! Hoppas du får en fin dag.
  Kram Lovisa

  Svara
 • Välkommen hem och lycka till nu med Let´s Dance. Förstår att det känns svårt att vara ifrån sin familj. Men som du själv skriver så har dom det mysigt och du kommer få vara med om något som nog många i vårt land gääärna skulle delta i (som jag t.ex). Du kommer lära dig massor!
  Varm kram

  Svara
 • Åhhh Hannah, dina barn är alldeles LJUVLIGA!!!
  Lilla Liv, lilla dockan så söt ;)!!
  Passa på att njuta av barn- och man ledigheten..Jag gillar inte heller att vara utan mina barn. Är de i väg en eftermiddag tar det 10 minuter så är jag rastlös och bli helt handlingsförlamad…Konstigt det där, ibland önskar man inget hellre än att få egentid, sen när man får det är det inget kul. Då sitter jag bara och tänker på barnen…
  Ser fram emot fredag och Let´s dance!!!
  Lycka till! storkram <3

  Svara
 • Ni ser ut att haft det jättehärligt på resan. Förstår att det kändes jobbigt att åka hem själv. Men njut nu av din ”egna” vecka och hoppas det går bra med dansen:) Ska bli så spännande att se på fre, kommer gå galant tror jag:) Så söt Liv var i sin klänning, skor och väska. Ser ut som en liten dam:) Ta hand om dig! Kram!

  Svara
 • Tänk vad stor Liv har blivit, känns som igår du skrev om förlossningen 🙂 Så söt hon är! Så lik sin pappa hon är dessutom! Ni är en jättesöt familj! Jag ÄLSKAR röda naglar! Hoppas ditt bagage kommer hem OK. Mellanlandningar kan ju ibland röra till det med bagaget… Lycka till nu på fredag! 😀

  Svara
 • Så söta bilder! <3

  Svara
 • Ååå så söt hon är !!!
  Ser så vuxen ut i klänningen 🙂
  Ha det!

  Svara
 • välkommen hem hannah!! härliga bilder, o dom på lilla livan som ser så vuxen ut är helt underbara!! laddar för fredag o lets dance!! kram

  Svara
 • Dina barn är så fantastiskt vackra, vilka små charmtroll! På tal om charmtroll, du var så himla bra i Let´s Dance. Vad gör väl ett litet felsteg när man har den utstrålning och den glädje du bär på? Kramar!

  Svara