Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | januari 3, 2011

Snart hemma!

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att det nya året har börjat på bästa sätt för dig. Hade du en rolig nyårsafton? Vi hade det fantastiskt! De senaste dygnet har jag dock gråtit så mycket att jag knappt tror det finns några tårar kvar, men när jag sitter här och skriver så märker jag att det visst finns det. Kan inte sluta gråta.

Att behöva lämna min familj för att fara hem till Sverige var hemskt. Fick någon form av kollaps. Kan inte beskriva känslan mer än att tårarna forsade och jag kunde inte andas. De kommer ha det underbart på sin kryssning med sol och bad och jag kommer också få uppleva något spännande, jag aldrig gjort förut, med Let´s Dance. Men det var ändå så jobbigt att åka och bara jag tänker på Peter, William, Mio och lilla Liv så börjar jag gråta.

Nu sitter jag i Paris. Mitt plan från Miami var försenat så jag missade min flight från Paris hem till Sverige med fem minuter. Inte vad jag behövde just nu! Om två timmar får jag flyga till Amsterdam och därifrån ta en ny flight vidare hem. Istället för att komma hem vid lunch så landar jag senare ikväll. Jag behövde den här dagen för att vila och träna på min Cha-Cha inför fredagen men det ser ut som om det inte blir någon av det för mig. Har knappt kunnat sova när jag tänkt på fredagens premiär av Let´s Dance. Har inte dansat med Calle sedan långt innan jul. Har några dagar på mig nu men då ska även presskonferens, genrep och mycket annat också hinnas med. Ett äventyr som kommer bli fantastiskt, men just nu vill jag bara gråta ännu mer.

Folk tittar på mig som om jag vore galen men det går inte att sluta gråta.

Så snart jag har kommit hem och allt är i sin ordning så ska du få se massor av bilder från vår nyårsfest och besök på stranden. Inte förrän sista dagen av min semester så valde solen att titta fram så något vidare brun har jag inte blivit, men jag har fått några sköna, lediga dagar med min familj och det är det absolut BÄSTA AV ALLT!

Nu är klockan fyra på natten för mig så jag känner mig lite groggy.

Hörs senare ikväll.

All kärlek ♥


41 kommentarer41 kommentarer om “Snart hemma!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allra finaste ”syster”,gråt inte mer.Ni är snart tillsammans igen och det finns inget bättre än söta återföreningar:)Que duerma con los angelitos

  Svara
 • Men inte ska du gråta? förstår att det känns trist men du har ju inte förlorat dem för alltid? det viktiga är att man vet att alla har det bra så blir man glad i stället! det kunde ju vara värre? vänd det till att känna att du nu kan fokusera på fredagen helt för dig själv och det behöver du säkert. Vi kommer att heja på dig.
  kram

  Svara
 • Åh känner verkligen hur du känner det där som du beskriver 🙁 men det kommer att bli bättre när du kommit hem och du hör att de dina har det bra där de är 🙂 Sen går dagarna så fort och de är snart hemma hos dig.Försök att vila så mycket som du kan/hinner. Du är jätteduktig 🙂 Kram på dig.

  Svara
 • Åh lilla gumman känner med dig.Jag har saknat dig så här inne.Mycket positivt som händer nu i ditt liv.Snart snart är hela familjen åter samlad.Längtar till på Fredag.Du kommer klara det galant.Tänker på dig fina Hannah.All kärlek till dig.Kram kram.

  Svara
 • Hu jag vet precis hur du känner men upp med hakan du har ju så mycket roligt som händer nu o dom kommer ju hem igen o det kommer gå fortare än vad du tror kramar om. Och det ska bli jätteskoj när lets dance kör igång igen jag bara älskar det programmet!!!

  Svara
 • Hej Hannah!Åh jag förstår precis hur du känner…känner att tårarana är nära bara jag läser, hade nog aldrig klarat det….men man klarar mer än man tror, du fixar det här och snart är ni samlade igen hela familjen. Tur att du har mycket att tänka på när de inte är hemma, om några dagar är det premiär för Let´s dance 🙂 Det ser jag fram emot. Kram kram

  Svara
 • Huuh ja, hemskt med avsked! 🙁 Men du kommer att få det toppenroligt med ditt nya projekt. Jag ska hejja på dig!! 😀 Å snart är de hemma igen. Sköt om dig, kram kram

  Svara
 • Låt tårarna komma, det känns alltid bättre efteråt. Jag vet, det känns fånigt och folk tittar, men du kommer ju aldrig träffa dom människorna som tittar igen ändå… 😉 Bara du kommer dig hem, så känns det säkert bättre sen och du kan se fram emot dansen. Önskar dig all lycka till på fredag! Det blir nog bra ska du se! 🙂 Stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Du klarar det, kämpa på! 😀

  Svara
 • Åh vad det måste slita i ditt hjärta. Men ni kommer snart återförenas, och då kommer du vara både stark och känna en sådan stor lycka.
  Lycka till nu med dansen och jag kommer hålla på dig.:)
  Stor kram med kärlek och styrka till dig från Viveka

  Svara
 • Jag känner verkligen med dig!! Vet precis vad du menar! Du kommer va grym i Lets Dance! Hejja hejja! 😉

  Svara
 • Jag känner verkligen med dig, det måste vara så svårt att lämna sin älskade familj även om det bara är ett par dagar och nu när det händer så mycket i ditt liv så vill man så klart ha nära och kära nära sig. Vi finns iaf här för dig 🙂 Jag tror du kommer att känna dig lite bättre när du kommer hem och all träning börjar (och du fått sova ut) Jätte STOR kram och stå på dig vi kommer rösta för fullt för att ha dig kvar till final 🙂 Kram

  Svara
 • Roligt att höra ifrån dig igen här :)..men vad tråkigt att du är ledsen. 🙁 Men jag förstår dig att det är jobbigt att behöva lämna hela familjen och åka hem ensam. Hoppas det känns bättre när du kommit hem! Längtar efter fredag!! Ska bli så kul att följa dig i Lets dance. Massa kramar till dig!! /Malin

  Svara
 • Så trist att du är ledsen. Men tänk på att dina barn har det bra! Det är alltid det viktigaste.
  David Hellenius visade upp en sida som jag inte sett tidigare. Han var riktigt sarkastig mot dig när ni intervjuades på TV4.
  Dels när han nästan hånade dig för att läkaren sagt att du hade en 80-årings fysik (verkade som om att han trodde att du hittat på allt för att få uppmärksamhet), men också när han jämförde dig med den nya jurymedlemen ’ Hon ser ju snäll ut precis som du’ (samtidigt som han flinar under västen).
  Att man som programledare hittar sina favoriter resp. motsattsen är säkert inget unikt man konstigt med en sådan attiyd redan innan programmet startat. Iallafall från en rutinerad TV-profil.

  Svara
 • Åh fina du!
  Förstår att du är ledsen, tror det blir lättare när du får allt annat att tänka på här hemma. Swisch och sen är familjen hemma!
  Du vet att vi finns här för dig!
  Kommer heja på fredag!!!
  Många kramar till dig min vän.

  Svara
 • Lilla gumman! Det kommer att gå toppen och ser fram emot att se dig på TV. Din familj har det säkert allra bäst och längtar efter sin mamma lika mycket som du längtar efter dom. Hoppas din vecka går bra och är säker på att du kommer göra ett jättebra framträdande på fredag! KRAM

  Svara
 • Håll ut Hannah!!! Du är snart hemma där det är tryggt! Du har så många vänner som bryr sig om dig, stöttar dig och tycker om dig! Vi tänker på dig och jag hoppas att det bär dig ända hem! Tack för att du vågar visa dig mänsklig och sårbar! Du är en förebild för mig!

  Svara
 • Åhh jag vet hur det känns! Men bara du kommer hem så kommer du få fullt upp med Let´s dance och vips så är din älskade familj hemma igen!!
  Kram

  Svara
 • Åh fina Hannah ! jag känner hur ledsen du är när jag läser ditt inlägg. Det måste vara jobbigt att vara ifrån de som du älskar mest och det är naturligt att du gråter.
  Stor KRAM till dig!

  Svara
 • Åh Hannah! Förstår hur du känner! Det är jobbigt att vara ifrån de man älskar. Speciellt alla på samma gång. Men snart är ni tillsammans igen! Njut av Let´s Dance och lycka till! Många kramar!

  Svara
 • Hej, usch så jobbigt att behöva lämna de sina. Egentligen låter det som att du behöver vila och det lär du kanske inte få så mycket möjlighet till nu med Let´s Dance. Kom ihåg att lyssna på kroppen och ta en himla massa power-naps under din kommande resa med tv-programmet. Det kommer att gå strålande för dig och du har min röst! 🙂

  Svara
 • *kramar om*

  Svara
 • Kära vän! Hoppas att du har fått sova gott. Du är så fin som vågar visa dina känslor så öppet. Önskar att jag hade kunnat krama om dig och trösta dig. Förstår att det känns jättesorgligt att lämna din fina familj, men tiden kommer att rusa iväg nu när du har fullt upp med Let’s Dance och snart får ni vara tillsammans allihopa igen…
  Jag tänker på dig!
  ♥ Massor av kärlek till dig…

  Svara
 • Skickar stora styrkekramar till dig. Mina tårar rann när jag läste hur ledsen du är, jag vet att jag hade varit likadan. Ibland rinner det över och då är det bara att gilla läget tyvärr. Snart är du tillsammans med din älskade familj igen starkare än någonsin. Ska hålla tummarna för dig på fredag! kramar!!!

  Svara
 • Usch ja! Vet precis hur det känns att lämna sin familj.. det hjälper att gråta en liten skvätt, men Gud vad skönt det känns när man möts igen! Tänk på den känslan <3
  Kommer hejja järnet på dig på fredag 🙂 Lycka till finaste du! STOR KRAM!

  Svara
 • Jag är precis likadan, blödig. Men det är skönt för kroppen att tömma lite känslor ibland. Du kommer fixa Lets Dance galant! 🙂 Tiden går fort ska du se! Hem å sov!
  PS. Jag uppfattade inte David Hellenius som sarkastisk. Tror den personen har misstolkat.

  Svara
 • Åh, kära Hannah. Fina, söta du. Jag vet hur det känns. Men det kommer kännas bättre och bättre. Jag vet att du kommer att klara dig hur bra som helst på fredag. Inte minst har du ju alla oss här på bloggfamiljen som hejar på dig. Lycka till Hannah och jag hoppas du får se din familj snart. Stor kram och kärlek till dig!

  Svara
 • Go Hannah! förstår att det är svårt att vända hemåt utan familjen! En tröst är väl att dagarna rusar och snart är ni tillsammans igen! ska bli såå kul att se dig dansa på fredag! Heja Hannah & Calle!
  Varma tröstande kramar från Helena

  Svara
 • Goa Hannah ska det vara!

  Svara
 • Lider med dig! Förstår hur du känner!
  Hoppas dina dagar är fulla med träning så att det går fort tills du är med din familj igen.
  Lycka till på fredag!
  kramis

  Svara
 • Hej Hannah, nyåret började verkligen inte bra. Vill tro att allt bara är en mardröm som jag vaknar upp ifrån snart. Min familj var på väg till Malmö dagen före nyårsafton för att fira. Och då hamnar vi i en trafikolycka som slutar med att min mamma dör, hon körde bilen. Mitt framför ögonen på mig. Jag fattar det inte. Och när jag fattar vet jag inte hur jag kan överleva med saknaden. För precis som du säger – familjen är det allra viktigaste!! Hon var min allra bästa vän. Detta kan inte vara sant. Har du några visdomsord får du gärna dela med dig. Har gillat din blogg länge. Tycker du skriver så varmt. Kram J

  Svara
 • Massa kramar till dig, vilken mardröm <3 Så overkligt! Massa styrkekramar till dig kära du! Mina problem verkar plötsligt helt obetydliga……..

  Svara
 • Bluebird, jag kan inte sätta mig in i din sorg. Fy, vad fruktansvärt. Önskar jag kunde få krama om dig. Skicka gärna ett mail till [email protected] från dig så jag kan få skriva till dig, ge dig några ord i din svåra stund.
  Finns för dig och vill gärna ge mitt stöd.
  Kramar och hopp om styrka till dig ♥
  /Hannah

  Svara
 • Finaste bluebird mina tankar går till dig och din familj.Massor med kramar.Ps.Tänker på dig.

  Svara
 • Bluebird,
  jag får ont i hjärtat när jag läser det du skriver, jag önskar att jag kunde ge dig en stor kram. Det finns inga ord att uttrycka inför den sorg du drabbats av. Det är en stor ära för Bloggfamiljen att du uttrycker din sorg här. Jag tänker på dig och skickar all styrka, ibland hjälper styrkan och ibland måste man bara få vara svag och liten.
  Stor kram

  Svara
 • Bluebird, fick så ont i magen när jag läste ditt inlägg, det måste vara fruktansvärt att behöva gå igenom en sån händelse. Vill att du ska veta att vi tänker på dig och jag ger all min styrka till dig STOR kram <3

  Svara
 • Blir rörd av alla snälla människors kommentarer här! Tack från djupet av mitt hjärta. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant eller hur jag ska leva vidare. Varje andetag gör ont. Vad gör man när det värsta händer?

  Svara
 • Åh fy. Jag känner också bara för att krama dig. Det måste kännas fruktansvärt!!
  Jag hade nog pratat med nån. Kanske Psyk el nåt. De är väldigt duktiga p att hjälpa. Även präster.
  Tänker på dig!
  Kram

  Svara
 • bluebird, det finns inga ord för den sorg, smärta o saknad du känner!! vi är många här i ”familjen” som tänker på dig!! många stora varma kramar!!

  Svara
 • Hej Hanna!Åh vad jag lider med dej,skulle vilja ge dej en bamsekram…här kmr en!! Lycka till på fredag!!!Du vackra..

  Svara
 • Bluebird; Världens Största kram till dig! Det finns inte ord för den smärtan, ta hand om dig.

  Svara