Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:04 | januari 4, 2011

Älskade rivaler och sushi

God kväll min vän. Hur mår du? Det har varit en rolig och intensiv dag för mig. Trodde att jag hade glömt bort hela koreografin eftersom det var så länge sedan vi tränade, men jag mindes allt! Att minnas den och kunna utföra den bra är dock två helt skilda saker 🙂
Jag och Calle åt sushi och gick igenom tankar och koreogarfi inför nästa veckas dans, som är Quickstep. Långt ifrån Cha-Chans rörelser och danssteg. Något helt nytt. Så roligt! Jag önskar så innerligt att jag får vara kvar länge i tävlingen, det är så oerhört spännande, en underbar upplevelse och utmaning. Du som känner mig nu vet ju att jag varken är tuffast eller modigast i stan, så det blir verkligen en utmaning. På fredag åker ingen ut som tur är. Det är inte förrän i andra programmet som den ”riktiga” tävlingen börjar.

Lite träningsvärk och kramp döljer sig bakom detta leendet.

Lite träningsvärk och tåkramp döljer sig bakom detta leendet.


Efter den här sushipotionen mådde jag genast bättre.

Efter den här tallriken med sushi så blev jag genast piggare.


Kalles Kaviar-Calle. Skulle det kunna vara i alla fall :-)

Kalles Kaviar-Calle. Skulle det kunna vara i alla fall 🙂


Har du sett Älskade rival-skyltarna med mig och fina Jessica. Var tvungen att ta en bild på den. Tycker det är så kul. Klänningen jag har på mig är en Lars Wallin skapelse och Jessicas är en Malina.

Har du sett Let´s Dance-reklamskyltarna med mig och fina Jessica. Var tvungen att ta en bild på den. Tycker det är så kul. Klänningen jag har på mig är en Lars Wallin skapelse och Jessicas är en Malina.


Älskade rival.

Älskade rival.


Imorgon bitti är det presskonferens på agendan. Klockan 07.00 ska jag vara på plats på SVT för smink och kläder. Tänkte försöka göra mig lite fin inför morgondagen och all fotografering. Jag bet ner alla mina naglar på flygresan hem från USA, så nu måste jag klistra lösnaglar på stumparna. Har inte tid att fixa ”riktiga” så det får bli en snabblösning med lösnaglar jag köpt på Ullared.
a61
Var rädd om dig och tänk på hur Värdefull och älskad Du är. För det är du!
God natt
All kärlek ♥


20 kommentarer20 kommentarer om “Älskade rivaler och sushi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken godhjärtad människa du måste vara egentligen, man är inte van att folk (kändisar) skriver sådana saker på sina bloggar och dylikt.
  Men när du skriver; ”Var rädd om dig och tänk på hur Värdefull och älskad Du är. För det är du!” så gör de på något sätt hela ens dag.
  Skulle vara intressant att träffa dig i verkligheten på så sätt, du verkar så otroligt gullig! 🙂
  Cred till dig! 🙂

  Svara
 • <3 Fina söta HAnnah…. Det känns som du är min vän,du delar med dig av allt .Alltså en nära vän…. Jag kommer hålla alla mina å dotterns tummar för dig i Lets Dance…. Å mys med lite egen tid att fixa naglar å så…Ullared…. Vill dit igen…
  Du är en godhjärtad person,som är så Naturlig å helt underbar,det säger jag för jag träffat dig i verkliga livet å vet att det stämmer….Du är en sån vän jag skulle behöva….
  P.s Fin Liv var på bilderna från nyår,har hon lite självlockligt hår???? d.s
  Kram på dig fina Hannah…. /// Jennie ” Mirakel”
  P.s 2 Hälsa Peter att det rätta påslakanet från Lundmyr kommit nu,det var en vänlig själ därifrån som visst fått våra mejl vidarebefodrade till sig å tog tag i saken…d.s 2

  Svara
 • Gud vad spännande hannah! Jag har inte hunnit läsa din blogg på länge, men nu har jag plöjt igenom de senaste veckorna! Åh, vad jag kände din längtan efter din familj i hjärtat. Känner så väl den känslan som jag drabbas av ganska ofta. Jag har lärt mig att hantera den lite bättre idag än vad jag gjorde förr. Ibland går det som du skriver inte att sätta ord på vad det är. Jag skulle vilja säga att det är kärlek!!
  Önskar dig all lycka till i lets dance! Kommer att rösta på dig och anders bagge 😉 kram fina du!

  Svara
 • Så söt du är, har sett reklampelarna;) Gulliga du! Ta hand om dig! Kramar i massor!! Lycka till!!

  Svara
 • Man blir glad när man ser dig i busskuren 😛 Vi kommer rösta dig fram till final! Let´s dance är min favorit bland alla program! Skulle också vilja lära mig dansa!!! Ps. Är Calle singel? 😉

  Svara
 • Tack Annabelle, vad glad jag blir. Ja, han är singel. Du får ta dig upp från Helsingborg till Stockholm så ska jag presentera dig för honom 🙂
  VILL PASSA PÅ ATT TACKA FÖR ALLA VARMA OCH UNDERBART GODHJÄRTADE HÄLSNINGAR HÄR. DET ÄR JAG SOM ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT HA SÅ FINA VÄNNER! VILKEN KÄRLEK!
  Puss och kram ♥

  Svara
 • Perfekt! Jag kommer 😉
  Såg nyss lite från presskonferensen på expressen live. Som sagt jag hejar på er! 😀

  Svara
 • Absolut kommer vi rösta dig till final Hannah.Du vår fina värdefulla Hannah.Puss o Kram.

  Svara
 • Fina Hannah! vi är nog många som kommer att heja på dig i Let´s Dance. Du verkar ha en underbart vacker själ, jag önskar dig all lycka i tävlingen!

  Svara
 • Blev också rörd av dina avslutande ord. Så fint skrivet!
  Jag kan bara hålla med alla andra som kommenterat. Hannah är en ängel och en vacker vän.
  ♥ Puss & kram

  Svara
 • Gokväll Hannah! vad roligt ni verkar ha det, dans är underbart & roligt och gör gott för kropp & själ. Längtar till fredag o premiären, lova att vinka till oss….All lycka till!
  Varma kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för att du driver en sådan fin blogg. Jag blir glad av att läsa den, tack för att du delar med dig!
  Jag kommer definitivt rösta på dig i Let’s Dance, alla veckorna. Jag har läst din blogg länge nu (med ett litet uppehåll några veckor i ”sen-höstas” då tiden inte räckte till) och den är alltid lika inspirerande. Att Anna och Victoria bloggar här, har gjort det här till den förmodligen mest besökta internetsidan för min del, tack alla ni som förgyller vardagen.
  Kram

  Svara
 • Halloj Snygging!
  Vad go du är som skriver så fina ord till oss, man blir genast på SÅ mycket bättre humör. Det kommer gå kanon på fredag och med din utstrålning och ditt varma o goda hjärta så kommer du garanterat bli publikens favvo.
  Kram på dig o hoppas allt går bra i mrg.

  Svara
 • Lycka till imorgon på presskonferensen! Var dig själv,precis som gjorde grymt bra i tv4soffan senast,som kommer det att gå….som en dans 🙂
  Lyckoönskningar!

  Svara
 • Åhh Hannah, vad du är härligt genuin och vanlig. Vem skulle erkänna att man bitit ner sina naglar och sätter på fusk från Ullared…? Du är ju helt underbar.
  När mina barn ser skyltarna på stan säger de: kolla mamma där e ju din kompis! 🙂
  så kan man kanske se på det 😉
  lycka till på fredag.
  kramis

  Svara
 • Du skriver så fint! Din blogg gör hela min dag!! 🙂 Sov så gott. Kramis! /Malin

  Svara
 • Du e så snäll och varm som person. Vet du det? 😉
  Kram på dig vännen!!

  Svara
 • Godmorgon!
  Jag och min sambo skall springa Sthlm marathon den 28 maj och letar hotell i Sthlm, men det var itne det lättaste. Då kollade jag bloggen och såg vilket ditt favorit hotell var, så jag nämnde det att ”min kompis” Hannah Graaf rek. detta hotell, han bara skrattade åt mig ;o) Men det blev ett hotell på Hammarby Sjöstrand istället.
  Tar tacksamt emot tips om vart man skall äta och titta på i Sthlm!
  //Ulrika

  Svara
 • Jag har aldrig följt Let´s Dance, men tänker absolut göra det nu. Det är så underbart att läsa om ditt liv på din blogg varje dag. Du verkar verkligen ha fötterna på jorden och verkar vara en underbar människa.
  Stort Lycka till i Let´s Dance!
  /Therese

  Svara
 • Åh vad du är vacker Hannah! Just like an angel…

  Svara