Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | januari 6, 2011

Dans, vila och middag

Hej igen. Nu får det vara nog för idag. Ju mer jag övar desto fler fel gör jag. Bäst att vila nu och ladda batterierna inför morgondagen. Det kommer repas hela dagen då med livebandet och kläderna som man ska ha på tv-sändningen. Ibland blir det för mycket träning. Kroppen och huvudet säger ifrån och så blir det bara spaghettiben och dregel.

Vilar fötterna lite från mina dansskor och tränar i strumplästen.

Vilade fötterna lite från mina dansskor och tränade i strumplästen.


Ett steg i Chachan kallas för NewYork då ska man ha sträckta ben, graciös överkropp och arm. men när jag gör den så ser jag ut som Gollum. Huvudet vet men kroppen gör inte som jag vill.

Ett steg i Chachan kallas för New York. Då ska man ha sträckta ben, graciös överkropp och arm. Men när jag gör den så ser jag ut som Gollum. Huvudet vet hur jag ska göra men kroppen gör inte som jag vill.


New York á la Gollum.

New York á la Gollum.


Flygande Calle.

Flygande Calle.


Igår kväll låg flera av oss i puffarna och soffan, vilade och pratade innan vi fortsatte träna.

Igår kväll låg flera av oss i puffarna och soffan, vilade och pratade innan vi fortsatte träna.


Världens finaste Bagge åt och fick oss att skratta.

Världens finaste Bagge åt och fick oss att skratta.


calle gav mig en försenad julklapp. han skrattar alltid åt mina gala strumpor och tyckte jag behövde några fler. Fick långa, färgglada Happy Socks. Fantastiska!

Calle gav mig en försenad julklapp. Han skrattar alltid åt mina gala, fula strumpor och tyckte jag behövde några nya. Fick långa, färgglada Happy Socks. Fantastiska!


Efter träningen gick vi och åt tapas.

Efter träningen gick vi och åt tapas.


a92
Maten var otroligt god! Älskar småplock, så man kan sitta länge och äta.

Maten var otroligt god! Älskar småplock, så man kan sitta länge och äta.


Kan verkligen rekommendera den restaurangen. Den heter SUPPER och ligger på Tegnérgatan (Julrika, besök det med din man när ni kommer till Sthlm). det är relativt nyöppnat och snyggt inrett. Så här såg entrén ut. Mysig.

Kan verkligen rekommendera den restaurangen. Den heter SUPPER och ligger på Tegnérgatan (Julrika, besök det med din man när ni kommer till Sthlm). Det är nyöppnat och snyggt inrett. Så här såg entrén ut. Mysig.


a122
Lill-Magnus och Kristoffer kom dit och fick oss på om möjligt ännu bättre humör. dagens misslyckade rep var som bortblåst. Jag ser inte ut som mig själv på den här bilen, ellr hur? Konstig på något sätt.

Lill-Magnus och Kristoffer kom dit och fick oss, om möjligt, på ännu bättre humör. Dagens misslyckade rep var som bortblåst. Jag ser inte ut som mig själv på den här bilen, ellr hur? Konstig på något sätt.


Nu ska jag möta upp syster yster, som kom hem från Skåne idag. Vi ska ut och äta middag tillsammans på ett italienskt ställe. Imorgon kommer hon och mamma att sitta i publiken. Mamma fyller även år imorgon så jag ska försöka få till ett tjolahoppsan-steg och hurra för henne under min dans 🙂
Var rädd om dig.
All kärlek ♥
Ps. Bluebird, mina tankar är hela tiden hos dig. Kan aldrig sätta mig in din sorg. Hoppas från djupet av mitt hjärta att du snart ska hitta styrka och hopp i denna tunga tid för dig och din familj.


35 kommentarer35 kommentarer om “Dans, vila och middag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejja hejja!
  Håller tummarna för dig imorgon!

  Svara
 • håller tummarna för dig imorron fina hannah.
  lycka till å hoppas att du vinner allt 🙂
  ska sitta å titta på dig me min lilla savis 😉
  styrke kram

  Svara
 • Vill bara säga ett stort lycka till och jag är övertygad om att du klarar alla danser galant:) notera att jag sa ALLA danser:) kramis.

  Svara
 • HEJ
  Jag skriver bara vad jag läst på kommentar på pernillas Wallgren sida,DÄR VAR EN SOM HETTE JESSICA WALLGREN SOM HADE SKRIVIT DET JAG SREV.
  Tror inte att någon annan går in och skriver i hennes namn.Jag såg att hon hade srivit så på sin sida som du srev.Så jo du jag kan visst läsa.Men det konstiga är att jag inte hittar hennes kommentar längre,på grund av kanske att hon skrev som hon gjorde.Innan du uttalar dig kan du ta reda på lite mera info själv.Jag var bara vänlig själ som ville hjäpla någon annan. Så här har det inte skapats några NYHETSGRODOR.

  Svara
 • Står väl inte att Jessica inte FÅR blogga?
  utdrag från hennes inlägg:
  Jag vill inte sluta blogga men jag vill heller inte blogga ”dåligt” Tänkte jag skulle ta ett snack med ”storchefen” om det är bäst att jag slutar helt och förhoppningsvis kommer lust, ork och tid tillbaka så småningom eller om jag ska blogga lite då och då.

  Svara
 • Kommer sitta bänkad framför tv:n imorgon och hejja på dig Hannah!! Så roligt att du ska vara med! Lycka till imorgon!! Kramis S

  Svara
 • Åå jag skulle oxå vilja ställa upp i Lets Dance 🙂 Lycka till nu, du fixar detta! Puss puss

  Svara
 • Du behöver inte vara det minsta orolig för du kommer att fixa detta galant……helt övertygad om det!!!! Själv så hade man antagligen varit stel som ett kylskåp:-) Imorgon smäller det, skall bli såååååå kul……heja heja dig Hannah, kommer lätt att rösta på dig!!!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • Hej Hannah
  Tack snälla för restaurang tipset, dit skall jag ta min sambo i maj, mysigt!
  Lycka till imorogn!
  //Ulrika

  Svara
 • Åh, det kommer att gå jättebra! Försök att slappna av och njut – jag är säker på att det kommer att vara jätteroligt. Njut av dina sekunder på dansgolvet, det kommer vi andra att göra! KRAM

  Svara
 • Det var inte där jag läste det.
  Hon hade kommenterat där pernilla w lägger ut sina bilder. Ge dig nu att anklaga mig att ljuga och att jag inte kan läsa. Tyvärr har någon som sagt tagit bort inlägget så jag kan inte citera det.

  Svara
 • Tröttsam läsning.. Lägg ner nu.. PW och JW är bästa väninnor(svägerskor) så spekulationerna är ju osanna.

  Svara
 • Hallå där, danstôsa =) Tänkte bara kika in och sparka dig lite i baken inför imorgon! Eller – lycka till – om du inte är vidskeplig 😉 Kram Anna

  Svara
 • Fina Hannah! Önskar dig all lycka imorgon, detta kommer du klara galant tror jag. Kommer sitta bänkad prick 20.00 imorgon 😉 kramar!

  Svara
 • Gokväll!inte många timmar kvar till vi bänkar oss framför tv:n nu o hejar på dig o Calle! Det kommer gå bra!
  kram

  Svara
 • Vilka underbara strumpor du fick! Jag älskar också galna strumpor..ju fulare desto bättre haha 🙂 Sov så gott och lycka till imorgon. Kram

  Svara
 • Det kommer gå jättebra imorgon! Kommer sitta som klistrad vid soffan och hålla alla tummarna för dig, trots att jag vet att det inte behövs! Lycka till du underbara tjej! Kram

  Svara
 • Tänkte bara passa på att skicka ett stort lycka till inför kvällen! Kram!

  Svara
 • Stort lycka till ikväll. Vi ska titta på programmet, HELA min stora familj 🙂 Kram

  Svara
 • Lycka till Hannah.Håller tummar och tår för dig och Calle.Puss o Kram.

  Svara
 • Hej fina du:)
  Vill bara önska dig lycka till ikväll.. det kommer gå jättebra tror jag:)
  Vi kommer att titta hela familjen ikväll, ska bli så kul att se:)
  Jättefina strumpor du fått 🙂
  Många Kramar till dig och stort lycka till/ Sofia

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Vill bara önska dig Lycka Till ikväll 🙂 Kommer gå galant!! Kram Lollo

  Svara
 • Lycka är ett par nya Happy Socks:)
  För en gångs skull ska jag inte missa ditt ”tv framträdande”.Buena Suerte!

  Svara
 • Ska bli så kul att titta på dig ikväll Hannah! Det kommer att gå strålande. Mysigt att du har din syster och mamma i publiken. Tänk vad många vi är som håller våra tummar hårt! Till och med folk ända borta i Miami 😉
  Kraaaaam

  Svara
 • Vilka härliga strumpor =) jag använder också alltid strumpor med flygande grisar, rutor mm. Får ofta kommentarer för mina strumpor. Vi önska dig ett STORT lycka till ikväll och det kommer gå galant =) som en dans på rosor! SPARK I BAKEN, kram

  Svara
 • Önskar dig all lycka till ikväll, Hannah! Ska bli så kul att titta! 🙂 Det kommer gå jätte bra! Kram.

  Svara
 • LYCKAT TILL I KVÄLL HANNAH, & nästa vecka kommer vi här på Bloggfamiljen T O K-rösta, eller hur??..;-)?!
  Håller tummarna! kram

  Svara
 • Lycka till:)

  Svara
 • Lycka till ikväll Hannah! själv är jag hos min pappa som blivit dålig och inlagd på sjukhus, känns jättejobbigt men ska försöka titta på dig ikväll!
  Kram Lommo

  Svara
 • Lycka till ikväll! 🙂

  Svara
 • Lycka till ikväll Hannah!!!
  Det kommer att gå jättebra, slappna av och ha roligt…:)
  Stora kramar
  Marie

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har läst din blogg sedan allra första början men aldrig skrivit något.
  Önskar dig lycka till ikväll! kommer se på Let´s Dance som jag aldrig följt tidigare.
  Lycka till!
  Kramar
  Fia

  Svara
 • LYCKA TILL i afton 🙂 Kommer gå finemang som sagt! Hur har Peter det i Miami? Mysigt för barnen trots allt med egen tid med honom 😛 Kram kram å lycka till ikväll med Calle 😀

  Svara
 • Jag tyckte du var superduktig och otroligt vacker! Go girl! ;O)
  Stor kram!

  Svara
 • okej men vad är det för läskig snubbe bakom gardinen…?

  Svara