Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:35 | januari 6, 2011

En ny dag

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod. Tack för fina ord. Det gjorde mig genast starkare. Har dock inte kunnat sova inatt utan har vaknat flera gånger med hjärtklappning. Är så nervös inför imorgon men samtidigt så är ju det bra. Det vore konstigt annars, eller hur? Jag ser framemot det med spänning 🙂
Tack för ditt stöd. Det känns bra att veta att du sitter och hejar. Hoppas Peter och barnen kan titta över internet. Saknar dem så och tänkte kasta dem en slängkyss och ge en kärlekshälsning. Annars får Du ta emot den, men den är till dig också 🙂

Nu är jag i danslokalen igen.

Nu är jag i danslokalen igen.


Igår kväll gick vi ut och åt middag. Så snart jag är klar för idag så ska du få se bilder och få tips om en bra restaurang jag var på.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “En ny dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det skall bli extra kul att följa Lets Dance i år för du Och Denise är med. Vårt röst går till dig det vet du:-)! JAg tycker du är så modig som kastar in dig i detta! Otroligt!
  PS! saknar ett litet svar på mail.
  Stor kram
  N

  Svara
 • God middag goaste Hannah.Det är ganska roligt detta att du ska vara med Lets dance.Jag berättar för ALLA jag känner att vi måste rösta fram Hannah Graaf till final.Vi kommer hålla tummar och tår för dig och Calle i morgon.All kärlek och lycka till i morgon.Kram på dig.

  Svara
 • Klart vi ska rösta på dig!! ska ringa som tusan i morgon.
  Kör försiktigt när du kör till och från stan, det är tokhalt på vägarna!
  Kommer gå hur bra som helst det där, det vet vi!

  Svara
 • Hej Hannah
  Hoppas allt går bra med träningen inför Lets Dance. Jag och min dotter kommer att sitta och titta. Hon undrar när det är Fredag så hon kan äta ost bollar (cheez balls)och titta på Lets Dance. Så Lycka till från oss.
  Var inne och läste på Pernillas Wallgrens blogg, tyckte det var synd om hennes svägerska Jessica Wallgren som inte får blogga där längre. Och hon hade inte själv fått bestämma detta, utan det var någon annan som bloggade där.
  Hon kunde kanske kunnat välkomnas till bloggfamiljen sida för att blogga, var bara en liten ide jag fick.
  mvh Therese

  Svara
 • Så stod det ju inte, Jessica har inte tid och lusten längre? läs ordentligt innan du uttalar dig, så skapas ”nyhetsgrodor”

  Svara
 • Heja heja, det kommer gå görbra imorgon!! 🙂 ha en bra dag! Kraaam

  Svara
 • Heja Hannah! 🙂 Du kommer att klara dig galant imorgon. Är inte alls orolig för dig. Världens största lycka till och massa kramar till världens bästa Hannah. Kram och kärlek!

  Svara
 • Klart man ska vara nervös! 😉 Men jag vet att du kommer klara det galant, jag, alla vi här inne, din familj & många många fler kommer att hejja på dig vart vi än befinner oss!!! Jag håller på att längta ihjäl mig tills du ska dansa, även Andreas & Anders. Gud vad roligt att äntligen få se er alla. 😀 Kramar i massor (L)

  Svara