Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:28 | januari 7, 2011

Dagen är kommen

Hej vacker. Tack för dina uppmuntrande ord! Jag är så glad idag. Allt känns så kul. Nu ska jag bara fokusera på att ha just KUL. Inte tänka på alla som tittar och juryn som ska döma mig. Vilken resa det kommer bli!
Fick precis ett sms från Peter och barnen där det stod att de är stolta över mig och ska heja som galningar från båten. Det fick min mascara att rinna. Det gäller att det går bra så Mio och William kan gå till skolan utan att skämmas 🙂
Igår var jag och syster och åt middag på en mysig italiensk restaurang. Vi sov över i hennes pojkväns lägenhet inne i stan och låg och pratade till långt in på natten. Hade så svårt att somna, som du säkert förstår 🙂

Syster och mamma kommer till studion ikväll.

Syster.


Vi år Carpaccio och Caprese-sallad till frörrät.

Vi åt Carpaccio och Caprese-sallad till förrätt. Till varmrätt blev det pasta med skaldjur. Gott!


Här sitter jag i min och Calles loge imorse innan vårt första kamerarep. Fy, vad nervös jag var. men efter det så kändes det bättre. Fick ingen blackout ;-)

Här sitter jag i min och Calles loge imorse innan vårt första kamerarep. Fy, vad nervös jag var. Men efter det så kändes det bättre. Fick ingen blackout 😉


Bild från dagens första repetition.

Bild från dagens första repetition.


a55
a64
Vi blir sminkade och fixade redan på förmiddagen. Vi är ju många som ska snyggas till.

Vi blev sminkade och fixade redan på förmiddagen. Vi är ju många som ska snyggas till.


Härliga och sprudlande "Rally-Tina Thörner" satt bredvid mig i sminket.

Härliga och sprudlande "Rally-Tina Thörner" satt bredvid mig i sminket.


Har precis ätit en god lunch.

Har precis ätit en god lunch.


Kyckling, bulgur och sallad.

Kyckling, bulgur och sallad.


Nu ska jag lägga mig fem miuter på sofflocket och jäsa. Snart ska vi repa med våra vackra kläder.
Alla deltagare och dansare är helt fantastiska. Ingen dryg typ så långt ögat kan nå, bara härliga genuina människor, vilket göra allt extra roligt.
Tack för ditt stöd ikväll. Det värmer ända in i hjärteroten ♥


82 kommentarer82 kommentarer om “Dagen är kommen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • LYCKA TILL ikväll Hannah! 🙂 Jag kommer tyvärr att missa dig idag, för jag är på bio just då, men jag lovar att tänka på dig! Och så lovar jag att se reprisen sen! Heja heja! <3

  Svara
 • Åh nu är det inte långt kvar 😉 första gången på länge som jag verkligen har sett framemot ett programm en fredagskväll. Ska bli så kul och få se vad det är för vacker klänning du fått dagen till ära.
  All lycka till dig ikväll, ska hålla tummarna och givetvis rösta när det är dags för det 😉
  kramar!

  Svara
 • Hej. Jag ser att du har en fin matta i ditt kök, är det en plastmatta från Pappelina, eller vart har du köpt den? Lycka till ikväll, du och Jessica kan nog gå långt 🙂 kram

  Svara
 • Heja Hannah! JAG är så nervös för din skull. Det känns ju som att en av mina vänner ska vara med 🙂

  Svara
 • Håller med dig! 🙂 Det pirrar i min mage! LYCKA TILL HANNAH!!!!

  Svara
 • Håller med, jag e oxå sååå nervös.
  Men håller mina tummar för dig HANNAh att det ska gå bra, och det kommer det göra.
  Ni var iaf skitsnygga och jag har redan röstat på er!
  Lycka till o HA KUL!!!
  Kram

  Svara
 • Jag har sagt det många gånger men jag säger den en gång till LYCKA TILL I KVÄLL.Här är vi riktigt uppladdade inför kvällen.Kram till värlldens goaste Hannah.

  Svara
 • LYCKA TILL bästa Hannah! Fantastiskt modig du är! Kram <3

  Svara
 • Lycka till Hannah! Jag kommer att sitta bänkad och heja på dig. Du är bäst! 🙂 Kram

  Svara
 • Stort LYCKA TILL från mig också, du kommer att klara det galant.
  Kram

  Svara
 • Ha så kul ikväll och dansa häcken av alla! Du är så otroligt vacker! Vi hejar på dig här hemma i soffan Kram /Johanna och lilla Svea

  Svara
 • Hej söta Hannah!
  Jag är en av dina trogna läsare som läser dagligen, har inte blivit att jag kommenterat innan då det inte blivit av att jag skapat konto, men idag bara MÅSTE jag kommentera!! 🙂
  STORT lycka till ikväll!!! Riktigt längtar till det börjar så jag får se dig och alla andra! Riktigt roligt startfält iår! Du är så himla fin och har en sån utstrålning så det är helt sanslöst! Är helt övertygad om att det kommer gå super för dig!!! Stor kram och lycka till!! Och tack för att du förgyller mina dagar med din fina blogg!!! <3

  Svara
 • Heja heja dansa röven av alla nu!!!! Kram

  Svara
 • Stort lycka till i kväll!! Jag kommer sitta bänkad framför tv:n!! Älskar att titta på Let´s Dance 🙂
  /Mia

  Svara
 • Har läst din blogg länge med inte loggat in. Kände att jag var tvungen idag…
  LYCKA TILL, dansa järnet!!!!
  Hejjar på dig!

  Svara
 • Lycka till söta Hannah !!! Tror att du gör det jättebra ! men om inte så gör vi en Lasse Brandeby 🙂 Vill ha kvar dig så länge som möjligt 🙂 massa Kramar / Linda

  Svara
 • Lycka till ikvall! Du kommer gora succee! Hoppas man kan se det direkt fran utlandet! Trevlig helg! towe.

  Svara
 • Heja! Heja! Heja! Jag ska absolut titta på dig…sitter väl och skriker och hejar i soffan som Mattias gör när det är fotboll. 🙂 Hoppas att du har riktigt roligt. Det ska bli kul att titta. Skickar en kram!

  Svara
 • Skall bli jätteskoj att se er ikväll! Massa lycka till! Håller tummarna! Kramar

  Svara
 • Om en timme kommer Cia (ena tjejen jag hade med mig på Ullareds-resan) över till oss med sin familj. Det blir god mat och så ska vi alla sitta och heja på dig i Let’s Dance 🙂 Lycka till!

  Svara
 • Ett stort LYCKA TILL Hannah…..du är sååå vacker, hoppas det kommer gå bra för dej om inte så är det ju inte hela världen….det är som du skrivit flera gånger ett äventyr och en rolig upplevelse. Hoppas du hänger med precis så länge som du själv känner är lagom. Hoppas ni får en riktigt kul efterfest. Mina tonårstjejers pappa kommer vara på plats….han är nämligen Ann Wilsons nya kärlek….spännande hi hi. Hejar på dej för fullt ikväll <3

  Svara
 • Ett stort lycka till ikväll Hannah! Kommer att sitta bänkad framför tv:n och heja på dig:) Kram Sara.

  Svara
 • Vågar knappt skriva det, men JAG är nervös för din skull! Knäppt va! Självklart behöver inte Mio och William skämmas för dig hur det än går 🙂 …men jag känner på mig att det kommer att gå KANONBRA.
  Kyl ner nerverna med lite is innan och kör sen järnet vännen!!
  Kram & puss!!

  Svara
 • Hejsan. Nu är det ca en timme kvar åh så kul och spännande 🙂 Stort lycka till nu. Kram

  Svara
 • Weeeeeee! Du kommer göra succé! Och jag tycker du ska vara stolt över dig själv som vågar dansa i TV, inte alla som skulle göra nåt sånt 😛 Jag är stolt över dig!! 🙂 LYCKA TILL! Ps, Hälsa Calle 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah! Har följt din blogg i snart två år, sedan ni startade bloggfamiljen, dock ej kommenterat så mycket… Men, tänkte bara att jag måste önska dig lycka till ikväll, är säker på att det kommer gå bra för dig!!! Här kommer familjen sitta bänkad och rösta i vilket fall ;-).
  Kram Sophia

  Svara
 • Hej vackra vän…Jag är helt övertygad om att du kommer att lyckas toppenbra i Let´s dance!! Jag kommer att heja på dej!Här kommer en lyckospark och en stor Kram

  Svara
 • Heja heja heja heja Hannah!!!!
  Håller alla familjens tummisar (inklusive lillfisen i magen)!
  Stor kram på dig!

  Svara
 • STORT Lycka Till Hannah!
  JAg hejar på dig, Andreas Weise & Anders Bagge.
  Du e skitsnygg, behöver inte vara nervös.
  Ha så roligt nu, Hälsn från en Skåning precis som din man.
  Pauline

  Svara
 • Wiiieee snart bara en kvart kvar!! *spännande* Har sagt det förut..men säger det igen LYCKA TILL!! 🙂

  Svara
 • Nu är det bara 10 min kvaaar! 😀 Allt kommer att gå galant!! Lovar dig.. Kommer sitta bänkade framför tv’n hela kvällen jag 😉 Hejja hejja hejja Hannah & Calle!! Kram till våran allas systerYster! (L)

  Svara
 • Bästa Hannah, du ska ha all lycka till nu i kväll. Jag håller tummarna för dig & det kommer gå så bra för dig. Ha kul bara, för det är så kul att dansa. Ditt vackra leende & din charm & dans kommer göra susen. Jag ska ringa & ringa varenda fredag på DIG.!!
  Många kramar

  Svara
 • Heja Hannah! Så snygg du var på tv:) (Calle oxå). Lycka till nu.
  Det kommer gå toppen bra. Såg att Maggotvae där
  och hejade:). Kramar

  Svara
 • Såg att Maggan var där och
  hejade ska det stå, hm är nog lite nervös:)

  Svara
 • Här är man utan internet i en vecka och vips så har du ett helt nytt liv!! Åh va kul det ska bli att se dig ikväll! Weee! Go go gooo!

  Svara
 • Trodde aldrig att jag skulle rösta i Let´s Dance men nu är det gjort! Du var så duktig! OCH SNYGG! Himla trebarnsmamma!! Nu blir jag peppad att bli ofet och smärt.

  Svara
 • Spännande!

  Svara
 • Du var sååå duktig, tro inget annat! : )

  Svara
 • Hannah, du var helt fantastisk på dansgolvet. Jag har redan nu fastnat något så oerhört för hur du är som person. Nu ska jag läsa igenom varenda blogginlägg du någonsin har publicerat.

  Svara
 • Ni var såå bra! Du hade glimten i ögat och jag tror det var mkt nerver som spökade men skaka av dig det nu 🙂 Vi röstar på DIG!!!!!!!!!!

  Svara
 • Jag röstade på dig! Det kommer att gå ännu bättre nästa gång, nu är premiären över. Njut och ha kul!

  Svara
 • Så bra kämpat Hannah! Fortsätt så, tro på dig själv bara. Jag tror på dig 🙂 Och du har en personlighet som går rakt genom rutan!
  Stor kram

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 vill bara säga att jag tycker du gjorde det jättebra trots den lilla missen. Var inte ledsen för den. Bryt ihop och kom igen! Nästa vecka visar du vem som är bäst! Jag röstade på dig. Lycka till!

  Svara
 • Hannah, Du var jätteduktig! Önskar dig stort lycka till. Jag tror att du kommer vara kvar i tävlingen läääänge :-).

  Svara
 • Du var jättebra, såå himla fin, röstade på dig:)Lycka till!!

  Svara
 • Du var jätteduktig! Har följt din blogg sen ni startade upp här på Bloggfamiljen (följde även på Mama) du är helt fantastisk och en sån förebild! DU är värdefull!

  Svara
 • Lycka till, säger jag som alla andra.

  Svara
 • Du var jätteduktig Hannah.Jag är så stolt.Pussss.

  Svara
 • Så snygg och så bra du är.
  Man såg att du hade kul och hoppas att du hann njuta av det oxå.
  Den lilla missen var ju ingenting och i mina ögon är du värd en 10a!!!
  Som någon i juryn sa, få lite självförtroende att du faktiskt kan det där, för det kan du.
  Var stolt Hannah, det är jag!
  Kram

  Svara
 • Jag är också stolt! 🙂

  Svara
 • HEJA HANNAH!!! MISSTRÖSTA INTE, DET VAR JU FÖRSTA GÅNGEN! SNART HAR DU KLÄM PÅ ALLT. TRO PÅ DIG SJÄLV! DET KOMMER ATT GÅ JÄTTEBRA. HÄLSNINGAR FRÅN HALMSTAD!

  Svara
 • Du imponerade stort. Tänk vad mycket du lärt dig på bara några dagar! Allt kan bara bli bättre, nu är du ju inne i ”danstänket”! Jag sms-röstade ikväll! KRAM

  Svara
 • Jag hejar på dig. Jag tyckte att du va jättebra!!!!! kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg i smyg sedan du väntade Liv och bloggade på Mama. Du verkar vara en sån fin person och en underbar mamma. Ikväll var jag tvungen att äntligen bli medlem på sidan för att kunna skriva till dig. Du var så bra ikväll Hannah! Som flera andra här har skrivit så blev jag också stolt och du fick definitivt min röst!
  Många kramar från Sanna

  Svara
 • Ni var så duktiga! Röstade självklart på er! Bamse-kram till dig!! //Malin

  Svara
 • Heja Hannah!
  Du kommer igen, vänta bara tills nästa fredag:)
  Tänk bara på korsetten (Mage Rumpa) och benen:)

  Svara
 • Har läst här på Bloggfamiljen i över ett år, och nu kände jag att jag att det var dags att bli medlem. Du var jätteduktig ikväll! Lycka till i kommande danser! 🙂

  Svara
 • förstår om det var nervöst, men ni var urduktiga o vackra!! tänk inte för mycket på ”missen”, utan satsa energin på nästa veckas dans.
  ska bli spännande, röstar alltid på dig!! kram

  Svara
 • Hela familjen hoppade i soffan och hejade på dig! Nu kan det bara gå bättre! Varma kramar från Skåne

  Svara
 • Jag röstade också självklart på er. Ni var jätte duktiga. Och beundrar dig verkligen för vad mcket du lärt dig på kort tid, helt otroligt 🙂 Go girl 🙂 Kram

  Svara
 • Jag tyckte du var värd mer poäng!!
  Men det kan vara en fördel at inte få så höga poäng, jag tror du vinner på det till nästa vecka. KÖR PÅ BRUDEN du var GALANT. Nästa vecka sitter jag och håller både fingrar och tår i kors för dig!!! KRAM

  Svara
 • Godkväll vackra du! Vilken snygg klänning du hade och va duktig du var med tanke på hur nervös du skrivit att du vart. Missar kan alla göra, det är bara och ta nya tag 😉 ringde och röstade på dig iallafall hoppas det gör någon nytta, för jag vill ju följa dig flera flera fredagar till! Har ikväll beslutat mig för att skapa en egen blogg, så jag lär väl sitta uppe halva natten och pilla med den, haha. Hoppas du hunnit fira din mor nu ikväll och att nervositeten släppt lite så du får en härlig sömn, det är du värd! Sov gott. kramar

  Svara
 • Heja Hannah! Vad duktiga ni var. Förstår att det var lite skakigt i benen men du såg ut att ha jättekul på dansgolvet. Ser fram emot nästa vecka…ge gärnet!! Du kan!! Massor med kramar /Lovisa

  Svara
 • Du var så fin Hannah!! Nästa gång ska du bara slappna av och Tro På Dig Själv!!! Jag tror att fler kommer att rösta nästa gång när det verkligen gäller 😀 Sov gott, Stor kram

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Usch, känner mig besviken. Har följt din blogg i ca 1 år och älskar den. Du verkar så vettig, cool och trygg och Peters blogg är bara i särklass. MEN, ikväll blev jag verkligen besviken när jag för första gången såg dig ”live”. Du nonchade bort hela dansen och framstod ju som en riktigt bimbo, vad hände?? Var du nervös eller vad hände? Lycka till nästa vecka! kom igen nu, visa den där charmiga, toppen-Hannah som du är!

  Svara
 • Det ”nonchalanta” tror jag missuppfattats – tror det handlade om din egen besvikelse och kraven du har på dig själv.. Man måste tillåta folk att få ha känslor och de behöver inte överanalyseras 😉

  Svara
 • Hej fina du!
  Vill bara säga två saker. Nej tre. Först och främst, bra jobbat trots nervositeten. Sen vill jag även säga att det kändes lite flamsigt. Som att du inte tar det på allvar. Det är ju inte gravallvar, men det ser mycket bättre ut om du spelar med lite!
  Sen en sak till. Vackra du behöver INTE så mycket smink som de kladdade på dig! Du är så mycket finare med mer naturligt smink! Fasen kvinna, använd det gudarna gav dig! Kram!

  Svara
 • Heja dig, Hannah.
  Nu kan det bara gå bättre 😉
  ligg i och träna som en galning hela veckan så hänger du inte löst på fredag, ska du se!
  kram christel

  Svara
 • Vad duktig du var ikväll! 🙂 Riktigt vacker, och håller tummarna för att du får stanna nästa fredag! 🙂
  Bästa!

  Svara
 • Röstar och hejjar på dig! Fortsätt träna, det kommer gå super bra! Du var jätte duktig idag! Och vad du var vacker 🙂 KramAmanda

  Svara
 • Shit va grym du var =) nästa vecka kommer bli toppenbra, kämpa på nu, vi hejjar 🙂 kram

  Svara
 • Bara att komma igen Hanna! du var jättebra och juryn riktigt orättvis, så bra var inte Alexander Ryback! du kommer äga nästa fredag!!!! vi röstade men det räckte inte den här veckan men nästa så! söta och snygga ni var som par!

  Svara
 • Du måste tro på dig själv, du är så fantastiskt duktig som ens VÅGAR vara med! Jag har en stor och viktig redovisning i skolan nästa vecka som är väldigt avgörande för min fortsatta högskoleutbildning och förhoppningsvis ännu högre studier… jag har svårt att tro på mig själv och känner mig väldigt nere nu för jag är så säker på att det kommer gå så dååligt, oavsett vad andra säger. Men du är ju så grym Hannah! Våga tro på att du är bäst och visa mer av din charm. Älskade dina moves till kameran i slutet av programmet 🙂 Vi alla tror på dig Hannah, så gör det du oxå 🙂 Lycka till nästa fredag! Kraam

  Svara
 • Du och Calle va absolut de snyggaste paret ikv! röstade på er med det räckte tyvärr inte. Önskar er all lycka tills nästa vecka 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!!
  Tyckte du var jätteduktig och så himla fin…men det är du ju annars oxå 🙂
  Kommer iallafall att troget rösta på dig nästa fredag oxå!!
  Kram,kram

  Svara
 • Röstandet räckte inte denna gång med Du och Calle var verkligen jätteduktiga och fina.. Gå vidare och var stolt och Kör Hårt nästa vecka så hoppas vi att det går bättre!
  Sen till alla andra här i ”the family”..: Gån in på tv4 och rööösta gärnet på vilka som var snyggast. För det var verkligen våran allas bästa Hannah!!! 😀
  Kärlek till dig Hannah (L)

  Svara
 • Hej Hannah! Ni var jättefina & duktiga! Alla kan missa steg o snubbla till, detta är bara första programmet & jag förstår om det är såå nervöst. Längtar tills nästa veckas program. Kämpa vidare nu & sov så gott!
  Många kramar Helena

  Svara
 • serendipidy: ärligt talat!!! dumaste jag har
  läst! bimbo?? ok nervös..men du kan väl inte kalla nån för bimbo för det!! ..Hannah du är ju jätte duktig hoppas du vet det. Nervös o misstag kan alla göra:) massa kramar till dig

  Svara
 • Tjoho!
  Du var jätteduktig, jag lovar dig att det e ingen som bryr sig om att du snubbla till lite. Det e första vecka och du gjorde dansen jättebra 🙂 och gör du ett misstag så ska du bara strunta i det och dansa vidare…. finns så många misstag som man inte ser just för att man gömt det genom att snabbt dansa vidare.. du var jätteduktig! hoppas du läste mitt tips om att ge Livan näsdroppar när de flyger tillbaka till Sverige (ifall det var så att hon fick tryckförändringar i öronen o blev ledsen) jag kommer rösta på dig och Bagge 🙂 ha det bäst snart har du din familj hos dig igen. kramar Petra

  Svara
 • Kuriosa:)
  Läs Alex schulmans blogg om dig Hannah!

  Svara
 • Kikar in och säger hejaheja!
  Vad duktiga ni var, och käre nån vad vacker du är! Nästa vecka kommer de garanterat gå ännu bättre 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Brukar läsa din blogg men inte kommentera så mycket vågar inte =) fniss . Tycker att du va super bra. hejade på dej!! . Vi både ringde och skicka sms =) Barnen ropa heja flera gånger =) Så vacker du va.. hoppas att du fick liten stund med mamma och syster såg dom där =) Lycka till med dansen och träning Och jag förstår din jobbiga sorg o saknad efter make och barn. de har det säkert jätte bra.. men larvig som man är.. ja nu ska jag inte göra dej ledsen . vips så är de hemma igen . ha en jätte skön helg och vecka kram ullie m familj

  Svara