Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:43 | januari 8, 2011

Det blev inte som jag önskat mig

Hej min vän. Först och främst så vill jag tacka dig, tacka för din röst och ditt stöd. Jag kan börja gråta av tacksamhet. Och jag har gråtit, det kan jag lova! En dag så ska jag berätta allt för dig. Då kanske du får en annan bild av saker och ting.
Har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Men vet du vad? Jag gjorde verkligen mitt bästa, trots att jag inte är stolt över mina snedsteg och snubbel. Hade gärna varit en av de sex som fick börja med en stillsam vals. Det tråkiga är att jag verkligen gjorde mitt bästa, men jag gjorde det inte tillräckligt bra.
Någon som verkligen gjorde mig ledsen var DU…
serendipidy

7 Jan kl 22:42

Hej fina Hannah,
Usch, känner mig besviken. Har följt din blogg i ca 1 år och älskar den. Du verkar så vettig, cool och trygg och Peters blogg är bara i särklass. MEN, ikväll blev jag verkligen besviken när jag för första gången såg dig “live”. Du nonchade bort hela dansen och framstod ju som en riktigt bimbo, vad hände?? Var du nervös eller vad hände? Lycka till nästa vecka! kom igen nu, visa den där charmiga, toppen-Hannah som du är!
………………….
Du sårade mig. Jag gjorde dig besviken. Klart jag var nervös. Av alla vackra, värmande hälsningar så är dina ord de, de enda som bränner i mitt hjärta. Jag förstår att det må vara dumt, men jag är bara ärlig och skäms inte för att visa min svaga sida! Om tio personer säger fina saker och en är elak, så etsar sig tyvärr de elaka orden sig fast. Visst är det så?
Jag gjorde allt för att se glad ut och framför allt inte visa de fel jag gjorde, och de var många. Kände att jag hellre skrattar och visar att jag har kul än att göra allt tekniskt rätt. Om du, Serendipedy, inte tror att jag tar det på allvar så har du inte läst min blogg tillräckligt väl! Jag har lagt ner mitt hjärta och själ i detta. Har t.o.m. lämnat min familj på andra sidan jordklotet för detta. Om du följt mig och lärt känna mig så är jag varken nonchalant eller en bimbo! Ikväll har det hänt mycket som jag eller mina nära inte kan berätta, men som jag skrev så ska Du får veta vilka typer det finns. Många ulvar i fårakläder. Det är något som gör mig besviken!
Ja ja, nya tag. Meningen med denna tävlingen är ju att man ska utvecklas och förhoppningsvis bli bättre! Ser framemot nästa vecka 🙂
Om jag fick lyfta någon till skyarna så är det den oerhört begåvade Alexandra Pascalidou och godhjärtade Jessica Andersson.
Imorgon får du se bilder från en stund av kvällen.
Har nog aldrig saknat min man och mina barn så mycket som just i denna sekund. Usch, vad mitt hjärta gråter. Vill bara vara med dem.
Nu ska jag sova!
All kärlek ♥

158 kommentarer158 kommentarer om “Det blev inte som jag önskat mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskade Hannah. Var inte ledsen. Du var så fin så. Jag är fortfarande glad över att jag fick komma på bloggträffen förra året. I min värld så var det jättekul och nervöst att se dig i direktsändning. Om du så hade stått på näsan och slagit örona blå så hade jag tyckt att du var finast av alla ändå. För jag känner att du är genuin och det känns lite som om man känner dig fast jag bara träffat dig en gång. Skit i omdömmen och snea människor. De flesta hade inte ens vågat stå där och dansa med alla miljoner som tittar. Jag hade i allafall inte vågat. JAG är skitstolt över att varit bjuden på ett party av dig. Den vackraste och gulligaste och modigaste på hela jäkla Lets dance golvet. Jag ska messa ditt namn tills fingrarna blör. Så det så. Jättekramen

  Svara
 • Var inte ledsen fina Hanna..Jag förstår inte hur kalla människor kan vara..Jag beundrar dig verkligen och du är fantastisk förebild för unga tjejer…Du var bedårande vacker som alltid…Du & Maggan blir bara vackrare för varje år som går..

  Svara
 • Hannah,bra…..
  Du var jätte duktig. Jag har dansat, älskar dans men är amatör…men kan inte låta bli att komentera din dans…..ok, dansa närmre din partner, tänk på korsetten, sträck upp,tänk på benen,,,,,överkroppen, tänk stolt…

  Svara
 • Fina Hannah. jag trodde att alexandra skulle komma långt fram i tävlingen från början, liten dansant målmedveten……..
  Du var ganska duktig, men du måste fokusrea, det såg ut som att du dansade disco med dig själv.
  Du måste fokusrea på dansen med din partner, ej på hur du ser ut, återigen tänk på korsetten axlar hals ben……lycka till

  Svara
 • Vackraste Hanna, du kommer äga nästa vecka!! Lyssna inte en sekund på de avundsjuka kommentarerna för det är bara det det handlar om. Jag har haft förmånen att träffa dig två gånger på Lyckohjulet och är den första att skriva under på att du varken är nonchig eller en bimbo. Massa kramar från Anna-Lena. You go girl!!!

  Svara
 • Snälla. Hanna inte vara ledsen. Ingen som kan vara perfekt iallt. Och vi alla är nybörjare och om han nu följt. Din blogg så bra konstigt att han missat. Att du varit borta. Vetinte om de hjälper något men tex katrin får folk som vill ringo död varje dag så enligt internet ord var han snäll………… Vi är många som läser och kommer stötta dig i alla pogram även om du råkar ramla. Vi e inte mer en människor. Kramar på dig.

  Svara
 • Först vill jag bara tacka för en underbar blogg, brukar inte kommentera men nu kände jag att jag måste!
  Tycker du var kanonduktig igår och så vacker!!!
  Lycka till!
  KRAM KRAM KRAM

  Svara
 • Föresten varför fick alexandra så låga. Tyckte hon var en av toppen

  Svara
 • Rara Hanna.
  Vet ju inte dina privata själ till varför du är ledsen men måste bara peppa dig lite. Har dansat i hela mitt liv och en sak jag har lärt mig är att även om man känner sig osäker på dansen så måste man tro på sig själv.
  Du fick börja med en av de svåraste danserna och jag tyckte att du klarade dig bra, nu har du gjort det första programmet och vet hur det går till. Nu tar vi nya tag och lägger det gamla bakom oss. Kom ihåg att imorgon är en annan dag.
  Vi hejar på dig på fredag igen. Mina döttrar tyckte att du var den vackraste av alla.
  Stor kram till dig och hela din familj.

  Svara
 • Hej Hannah! Du var jätteduktig, själv hade jag sett ut som en flodhäst på rullskridskor =). Var inte ledsen, det var första programmet och klart man är nervös. Men du kommer fixa detta galant. Förstår att du saknar din familj just nu speciellt när man känner sig ledsen och nere. Har själv mått dåligt många gånger och då sa min bästa kompis såhär:
  ”För världen är du någon, och för någon är du världen”
  Tänk på det, så kommer det att bli så bra så! Hade jag kunnat nu hade jag kramat om dig! *krama*
  Var rädd om dig och ta ett djupt andetag och ta nya tag! Massor med kramar

  Svara
 • Jag tror inte att den där serendipidy har läst din blogg en enda gång. Det finns folk som enbart är ute efter att trycka ner folk, förmodligen för att dom inte mår så bra själva, det är ett sätt för dom att bli starkare. Det är förmodligen en väldigt ensam människa som inte har någon som bryr sig om han/henne och förmodligen tyckte att det var underbart att få trycka ner någon som har lyckats här i livet.
  Skit i den människan, idiot, eller en som det bara förmodligen är väldigt synd om. JAg förstår inte vad du skäms för, du var jätte duktig!!! Bryt ihop och kom igen nu, tro på dig själv, du klarar de här, jag tyckte du var jätte duktig 🙂 🙂 🙂 kram på dig

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ligger 07:18 fortfarande vaken pga en liten 2mån Pontus som har helt andra tankar om dygnsrytm än vi andra.. 🙂 När jag gick över tiden med honom skrev du en lång kommentar på min blogg som stöd. DET är den tjej du är,och DET är vad som är viktigt. Att vara en fin mamma,fru,syster,dotter och vän,och vet du vad… Läser man en halv sida på din blogg så inser man att du är allt det där. Nu tycker jag att du ska vara en fin vän mot dig själv också. Lägg fokus på att du VÅGADE! Att du var GRYM i intervjuerna,ROLIG och CHARMIG. Att det finns massor du kan UTVECKLA i dansen. Du har alla FÖRUTSÄTTNINGAR!
  Ledsen om jag flumskriver,men jag har inte sovit en minut tills nu så det är lite grötigt där uppe 🙂 Kort sammanfattat: Du är grym. Kom ihåg att ha kul. Ta med dig det positiva. Var SNÄLL mot dig själv! Det förtjänar du.
  Sov gott(hoppas jag)

  Svara
 • Det ska alltid finnas ett ruttet ägg i korgen, bara att slänga bort och titta på de fina istället!
  du gör ingen av oss besviken, du kan i så fall bara vara besviken på dig själv. Vi andra får glädjas åt att se dig dansa oavsett vad juryn säger och nästa vecka ringer vi alla 2 ggr var så kanske det räcker?
  trist att saker har hänt men vi tror och vet att du kan gå långt!!
  visa lite mer i rutan bara att du verklig

  Svara
 • Hej Hanna!
  Hoppas du mår bättre nu efter lite sömn. Måste varit en kaotisk vecka med träning, jetlag och saknad av familj, och som avslutning direktsänd Tv! Är imponerad av att du klarade av att genomföra det för det hade jag inte gjort kan jag säga!!
  Tycker du var jätteduktig iaf!! Det var ju inte en lätt dans ni skulle göra direkt? Vals hade ju gett en tryggare start, där är det ju ”enklare” som tjej för killen för ju dig hela tiden typ.. 🙂
  Det såg iaf enklare ut från TV-soffan.. 😉
  Fram med självförtroende och lite j*vlaranamma och ta nya tag nu!!
  stor kram småländska skogarna!!

  Svara
 • Söde Hanna…
  Jeg syntes, du var utrolig dygtig, og så fin du var. Op med humöret, vi er mange som ”hepper” på dig. Jeg og min familie gav dig vores ”röster”.
  Se fremad og glem i går.
  Kram Jeanette

  Svara
 • Fina Hannah…. Jag hejade på dig så det till och med kom en tår när du snubblade… Min dotter som snart fyller 15 undrade varför jag grinade=). Strunta i alla Elaka kommentarer/människor, dom älskar att klanka ner på människor bara för att dom är avundsjuka! Vi är många fler som hejar på dig i alla fall!! Ta hand om dig och familjen när dom kommer hem och ladda nu inför näste vecka så ska jag rösta på dig massor=).
  Många kramar Millan(5 barns morsan)

  Svara
 • Visst är det så, märkligt och trist nog, att man åt sig av den där lilla tionde… Hur som helst är alla som ställer upp i Let´s dance så otroligt modiga, fattar inte hur ni törs. Jag tycker att det är fantastiskt.

  Svara
 • Du framstod inte på något sätt som någon bimbo, utan som en glad, trevlig, snygg o duktig tjej helt enkelt! Jag hade inte klarat danen om jag så tränat ett år! Jag tyckte du var värd högre poäng faktiskt, och det kommer du få nästa gång. Kör hårt! :)) Snart har du din fina familj hos dig igen! Kram

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Så typiskt att någon avundsjuk idiot ska få förstöra. Förstår om det tar hårt det hon skrev, men vi är många som håller på dig och som vet hur mycket du offrat för att vara med. Grät med dig när du berättade hur du mådde när du lämnade din familj på semestern. Bara att du ställer upp i denna tävling är väldigt starkt, jag hade tyvärr inte vågat även om jag fick chansen. Du är så duktig, och det kommer att bli bättre och bättre. Håller på dig. Styrkekramar i massor från mig till dig!!!

  Svara
 • Vad ledsen jag blir när jag läste ditt inlägg, att det ska finnas sådana människor som bara ska sår 🙁 jag förstår att dom orden har etsat sig fast men jag hoppas att du tar till dig ALLA kommentarer från oss andra här som MENAR att du är fantastisk och gjorde ett GRYMT bra jobb. You go girl!! Du är värdefull och fantastisk glöm ej det! MÅNGA kramar till dig fina Hannah!!

  Svara
 • Åh älskade Hannah, jag såg på dig igår kväll att du var både nervös inför första dansen, men också att du saknade din familj oerhört mycket. Vad gör man när hjärtat blöder för att ens familj är på andra sidan jordklotet och man behöver dem nära nära vid sin sida ? Jag tycker du klarade dig bra igår, men jag tror att när din familj är hemma igen så kommer du kunna njuta fullt ut av lets dance och inte ha fasaden uppe för att se glad ut .Jag känner verkligen med dig för det här är något du sett fram emot och längtat till, och när det inte går som man vill då behöver man sin man att få gråta ut hos . Jag hoppas du känner dig bättre till mods idag, vi är många som vill se dig länge i lets dance . Många kramar Pernilla

  Svara
 • Hej och gomorron Hanna!
  Jag läser din blogg nu och då och var tvungen att kommentera nu! Jag kollade inte på programmet igår, men var tvungen att titta nu i efterhand på tv4 play. Det såg INTE ALLS så illa ut som jag fick uppfattningen av av ditt inlägg!! Jag tyckte du skötte dig grymt. Herrejäklar, det är ju första programmet! You GO GIRL och bra jobbat, i say :)!!
  Kram och ha en bra helg nu!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag måste säga att jag tyckte att det var så kul att få se dig på tv igår. Vilken härlig utstålning du har tjejen : ) Jag hade så sett fram emot kvällens avsnitt med dig och jag blev, verkligen positivt överraskad. Jag tyckte att du hanterade hela situationen med bravur. Du är en sådan fin förebild för mig och många andra med tror jag. Skall få bli så kul att se dig under våren i programmet. Tänker rösta på dig i massor även nästa vecka så du får stanna kvar!
  Stor kram till dig goa tjej!

  Svara
 • Kära kära Hannah!
  Många peppar dig här idag, det är så fina människor på denna blogg så glöm alla som inte har hjärtat på rätta stället!! Jag vill bara säga ärligt från mitt hjärta att DET VAR VERKLIGEN INTE SÅ FARLIGT…jag förstår att du tyckte att det var pinsamt men sånthär ska vara ROLIGT….glöm inte det, se med roade ögon på dig själv och bjud på att denna gång var det du som inte gjorde det bästa performancet, för nästa gång är det någon annan……..KRAM

  Svara
 • Fy vad ledsen man blir när man läser sånna saker!
  Jag tycker att du och alla andra gjorde sitt allra bästa! Men sen att jag håller på dig är en annan femma 🙂
  Hoppas att du har kunnat sova inatt, trots korkade människor.
  Kramar från mig!

  Svara
 • Vill bara tala om för dig att du är så värdefull.Värdefull för många och oerhört värdefull för MIG Hannah.Du är den goaste som finns.Duktig,ambitiös,fantastisk Mamma vacker ja listan kan göras så lång att den inte kommer få plats här.Du är en stor förebild för många.Som kungen sa Hannah nu vänder vi blad.Det kommer gå hur bra som helst på Fredag.Jag kommer rösta så fingrarna blöder.Puss o Kram.

  Svara
 • Jag var tvungen att registrera mig pga detta inlägg. Snälla, vackra fina du!! Det är sååå modigt av dig att ställa upp och dansa. Att du råkade snubbla undrar jag om det finns någon normal människa därute som på riktigt bryr sig? Det jag satt och tänkte på var hur otroligt modig du var därute och hur vansinnigt vacker du var. Jag sade till min man att pga din utstrålning skulle du kunna snubbla under hela dansen för du tar ändå över hela dansgolvet med din närvaro. Se det här som en rolig sak och njut av denna tid. Jag är inte det minsta besviken. Det var en fröjd att se dig på dansgolvet och jag ser framemot att se dig nästa vecka. Om du inte lyckas då är det väl inte hela världen? Det är faktiskt ”bara” en tävling. Efter det är du tillbaka till din fantastiska familj. De bittra människorna återgår dock till att vara bittra. Så, låg inte fredagen påverka dig det minsta. Ägna din energi åt vad som är viktigt istället. Kram till dig och njut av att du är du. /J

  Svara
 • måste bara tillägga…fortsätt vara dig själv! Få inga griller i huvudet pga det sårande inlägget. När du gjorde peacetecken tex, då tänker man, skön tjej! Jag kan faktiskt inte förstå när under programmets gång som du skulle ha framstått som bimbo…

  Svara
 • Hej tjejen. Tycker du var jätte duktig igår kväll. Starkt och ställa upp något sånt. Ta inte åt dig för personen vet inte vad hon pratar om=) Många Kramar.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har aldrig följt Let’s dance förut men kollade ikväll bara för att jag ville se DIG!
  Missade dit snedsteg kollade bort då, men skit i det. Du var jättefin och jag och min man tror att du e en av dom som kommer utvecklas mest och gå långt.
  Hejar på dig snyggHannah!!
  Styrkekramar

  Svara
 • God morgon Hannah!
  Försök att inte bry dig om negativiteten, du var extremt duktigt. En annan hade svimmat av bara tanken. DU tog dig igenom träningen, DU ställde dig framför alla människor och gjorde ditt bästa, ingen kan kräva mer utav dig. Många är väldigt stolta över din prestation och försök fokusera på dessa! Hoppas du får en bättre dag idag och att du snart har familjen hos dig. Nya friska tag nästa vecka, vi står alla bakom dig med mobilerna i högsta hugg för att rösta tills fingrarna blöder!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tycker du var jätteduktig igår. Det måste ha varit supernervöst. Lyssna inte på alla otrevliga kommentarer….de kan gå och dra något gammalt över sig. Det är den svenks avundsjukan som tyvärr drabbar dig.
  Tro på dig själv och det vet jag att du kan.
  Min 5-åriga dotter sa igår efter dina kommentarer om att det inte gick så bra. ”Mamma, jag kan lära Hannah att dansa. För jag är bra på det.”
  Tänk som henne: Jag är bra på det här! Då kommer det att gå kanonbra nästa vecka.
  Tror på dig!!!
  Många kramar

  Svara
 • Hej Hannah! Du var jätteduktig igår och väldigt modig. Själv hade jag aldrig vågat ställt upp på något dyligt. Förstår verkligen att du blir ledsen av den kommentaren. Sorgligt att det ska finnas sådana människor:(Men försök att inte tänka på den nu. Skickar dig en stor styrkekram och hoppas du fått sova gott:)

  Svara
 • Glömde säga att det va dig jag kollade på inte din partner, varför?
  För att du har en grym utstrålning! Och för att du har en grym potential för att utvecklas, takten har du ju redan.
  Hade du varit kass så hade man kollat på din partner istället.
  Kram igen

  Svara
 • Hej fina du! Då vi precis flyttat ut i skärgården o inte fått TVn installerad än så missade jag gårdagen 🙁 men tänkte titta på TV4 play sen! 🙂 Jag vet hur det känns med sårande kommentarer, är själv ”förföljd” av en bitter människa som sprider osanning. Detta har sårat mig enormt men jag har insett att det bästa att göra med energitjuvar är attignorera o låta det rinna av, skitsvårt! Jag vet…har bara träffat dig en gång på en bloggträff o följer din blogg o jag tycker att du är en uberhärlig tjej som ständigt bjuder på dig själv o släpper in oss läsare väldigt långt in på sen privata biten. Ny vecka, ny dans, nya tag, heja Hanna! Massor av kramar från vår härligt snöbeklädda skärgård!

  Svara
 • Nejmen, snälla snälla vän! Inte ska du behöva försvara Dig själv nu. Vad är det för tokigheter. Jag såg inte programmet igår men ska se på söndag. Jag beundrar ALLA som ställer upp i såna här program, program där man blir bedömd från topp till tå. Jag skulle ALDRIG klara det, jag skulle ha så ont i magen och få besöka psykolog för att jag skulle vara så förstörd av pressen… ska man sen behöva försvara det man dessutom åstadkommit så låter det ju inte KLOKT!
  Nya tag tjejen, det kommer gå jättebra nästa gång. Då är det någon annans tur att misslyckas. Ska man misslyckas nångång så är det ju i första programmet! Upp med huvudet nu… det finns stake i dig, det VET jag! Fram med jävlaranammat nu, skickar över lite finskt SISU oxå!
  KRAM

  Svara
 • Nej Hannah, ge aldrig upp! Många styrkekramar från mig som följer din blogg, såg programmet och kommer att heja på DIG resten av säsongen.

  Svara
 • Hej igen fina Hannah, Först och främst, förlåt! Förlåt för min omogna och framförallt jättekorkade kommentar till dig igår. Idag är det jag som känner mig som en riktig Bimbo. Jag skäms verkligen att jag bara skrev så ogenomtänkt och jag förstår verkligen att du gjorde ditt bästa och gjorde det bra! Det jag menade var att det såg ut som att du inte riktigt tog själva dansen på allvar men jag förstår nu att du ju verkligen gjorde ditt bästa och jag ska heja varje vecka och hålla tummarna. Hoppas du kan förlåta mig, ibland tänker man sig inte för och sårar någon. Att du dessutom inte har din familj nära dig nu gör inte saken bättre. Hoppas du kan godta mitt uppriktiga förlåt.

  Svara
 • Å vad härligt å se när folk kan be om ursäkt! Hoppas nu Hannah inser hur FIN och BRA du ÄR! 🙂

  Svara
 • Tummen upp!

  Svara
 • Fina Hannah!
  Jag har följt din blogg i över 1 år men har inte kommenterat nån gång innan. Du är verkligen inget av det den där serendipedytypen skrev! Jag kan erkänna att jag hade fördomar om dig innan jag började läsa din blogg men de är borta nu! du verkar vara en underbar människa och vet att du är en bra mamma till dina 3 fina barn! Ta inte åt dig av vad som skrivs i onda ord,vet att det kan vara svårt,men vi är så många fler som tycker du är en underbart fin människa.
  Jag har inte sett programmet,ska se reprisen nu på fm,men jag kan inte tänka mig att det
  är så illa fina du.
  Kom ihåg att du är värdefull<3

  Svara
 • <3

  Svara
 • Hannah – jag tycker trots knäckande poäng från juryn att du ska vara STOLT över dig själv… Det ÄR modigt att våga ställa upp i Let´s Dance. Det är så blottande att inför en hel publik och många TV-tittare ställa sig på ett dansgolv och ”vara hela underhållningen själv”. Du måste ha varit supernervös och såklart var det det som gjorde dina ben lite skakiga. Nästa vecka kommer din nervositet troligtvis ha gått över till ännu mer ”jädraranamma” och då kommer både juryn och svenska folket få se att du visst kan dansa.
  Tänk att längre fram få höra Tony säga: ”Åh Hannah, kåmmåhr douh ihoug första avsnitet… Du haur gjourht en åhhhhtråååhligh rrresah!!!! 😉
  Styrkekramar till dig!!!

  Svara
 • Precis. Tänk vad modig du är ändå som vågar ställa upp och dansa inför så stor publik. Var nyss inne på Camilla Läckbergs blogg och läser att hon hejar på Denise Rudberg. Hmf, du är ju mycket bättre. Kraam

  Svara
 • Men Martin Melin coolapappor.se hejar även på Hannah 😉

  Svara
 • Hannah! Du var fantastiskt duktig och vacker som en dag! Var stolt! Nästa vecka blir fantastisk! Lycka till! Vi sitter där i soffan å hejar!

  Svara
 • Hej!!
  första gången jag gör ett inlägg men känner att jag bara måste!!!
  Du va såå vacker och duktig igår!! du peppar mig varje dag genom dina inlägg i bloggen!! Nu är det min tur!! du är fantastisk på alla sätt!!!!! nästa vecka ska det röstas!!! 🙂 GO GO GO kramar från mig!!

  Svara
 • Hej fina fina Hannah som förgyller alla mina dagar! Jag var på resande fot igår och såg inte din dans, men ser fram emot att titta på den på datorn sen, och längtar till nästa fredag! Och jag måste säga tre saker: Det ena är att det här programmet ju bara är en skojig grej, något att minnas på gamla dagar, men inte något som verkligen spelar någon roll eller på något sätt definierar vem du är. Det är bara dans – det ska vara kul, bra träning och en utmaning inte minst eftersom du gör det inför så många människor. Det spelar ingen roll hur det går, bara du har roligt. Jag tycker så jättesynd om dig som just nu har sovit och vilat för lite och har din älskade familj på andra sidan jordklotet. Det är inte konstigt alls att du mår så dåligt över det som hänt nu trots att du egentligen vet allt det här, dina cirklar är ju rubbade för tillfället. Det andra är – den Hannah jag lärt känna är en helt underbar, klok, vacker och underbart söt och rolig person som bjuder på små egenheter hon har. Lite snubbel här eller där i en dans kommer ju knappast att rubba den bilden, jag har följt dig så länge här i bloggen. Det tredje är: Av vad jag läst i din blogg tror jag att du är väldigt lik mig rent osäkerhetsmässigt. Jag känner alltid i början av något nytt att jag är sämst i hela universum, att det inte finns en möjlighet att jag kommer att klara av det jag är satt att göra. Och därmed börjar jag tvivla inte bara på min förmåga utan också på vem jag är i grunden, och jag mår jättedåligt. Men efter hand som jag gör det nya så märker jag att jag inte är så tokig ändå. Jag är kanske inte bäst, men jag är inte hellre sämst. Jag är helt enkelt tillräckligt bra. Jag är säker på att om du får vara kvar ett par veckor till så kommer du att vända din osäkerhet, och komma fram som den vackra svanen som dansar disco-dans! 😉 Nu ska jag gå och titta på dig på tv4play! Stor kram till fina, fina dig!

  Svara
 • Åh Hannah, du var så vacker igår!! Som en prinsessa…
  När du snubblade tappade jag andan, inte för att det gör något men för att jag visste att du skulle bli så ledsen…
  MEN tappa inte modet, det var första gången, & i mina amatör ögon tyckte jag inte det var spec. stor skillnad på någon av er..Alla var nervösa, och alla är ni nybörjare…
  Röstade igår och kommer rösta fram dig till seger!!!
  Ta fram självförtroendet och jävlaranamma och visa alla vad du går för!!
  Ditt goda hjärta och ditt engagemang kommer vinna – jag lovar!!
  Hejja världens vackraste!!
  kram

  Svara
 • du var grym!!!!!
  OCH snyggast av allihop!!
  du gjorde en fantastiskt dans!!
  jag hade aldrig ens klarat att gå ut på det dansgolvet med så mkt folk och tv .
  du är duktigare än du tror!!
  du klarar detta! jag hejjar på dig!!!
  massa kramar!!!

  Svara
 • hej hannah
  vad ledsen jag blir att du vart ledsen, vill säga att du inte va sämre än någon annan på dansen.. sen så va alla nervösa, å jag vart positivt överaskad att du va en sån glad prick.. för jag har knappt sett dig live , jag känner dig som min blogg kompis, så det va mycker positivt att se dig igår.. och du stack inte ut mer än någon annan.. det kan du ju se själv på reprisen på alla danser..
  va stolt över dig själv, kämpa vidare nu 🙂
  kram Malin

  Svara
 • Kära Hannah! Jag blir inte alls glad när du skriver om dumma typer under kvällen…!? Usch. Skaka av dig det nu och strunta i sådana barnsliga typer! Det här är underhållning och INTE på liv och död! Och själv skulle jag aldrig klarat av tempot i den dansen. Du får tänka att de som dansade vals själva får sig en utmaning nästa gång 😉 Tycker du är SKITBRA och JÄTTEMODIG! Som Tony sa; TRO PÅ DIG SJÄLV för det gör vi 😛 Kram kram å lycka till!

  Svara
 • Wow!!! Kunde tyvärr inte se programmet igår då vi ej var hemma men satte mig genast och kikade på TV4:as klipp och säger bara WOW! jag kunde inte så någon ”bimbo” eller någon konstig variant av dans. Jag tycker faktiskt att det var superfint och bra dansat! Den enda som har ”rätt” att känna besvikelse över dansen är väl du och din partner… men det tycker jag inte att ni skall göra! Du är supervacker, stark och härlig! Glöm inte det! Stor kram!

  Svara
 • En stor varm KRAM till dig!!! Du kommer igen och du har snart din familj nära dig. Försök glömma det som gick dåligt och fokusera på det som gick bra och tro på dig själv!!!Heja dig!!!!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Men jag tycker inte alls att det var så illa! Du behöver absolut inte vara ledsen! Tror din familj är mycket stolt över dig. Kollade precis på nätet, såg ju inte programmet igår. Det kommer gå fint, de andra var inte speciellt bättre än dig, eller hur?! Hejar på dig!
  Kram

  Svara
 • Min första tanke idag var att gå in här och skriva till dig.
  Kan aldrig förställa mig hur nervös man blir av att i direktsändning göra något man inte är van vid inför hela svenska folket, du ska vara STOLT över att du ens vågade.
  Tittade och hejjade på dig igår, tyckte att du gjorde ett fantastiskt jobb och jag ska fortsätta hejja på dig.
  Du är en fantastisk godhjärtad människa och jag hoppas att du nu tar åt dig av alla fina kommentarer här inne!
  Nya tag nästa vecka, då kommer du att överträffa dig själv och slå dommarna med häpnad !
  KRAMAR

  Svara
 • Vadå bimbo?? Vad va det som va bimboaktigt?? Nej, där håller jag inte med!
  Jag tyckte att du fick för lite poäng av juryn 🙁 för sämst va du INTE!
  Nej, skaka av dig detta å upp på hästen igen! Det kommer gå kanon nästa vecka 🙂
  KRAM!

  Svara
 • Det var länge sedan jag kommenterade men nu MÅSTE jag bara skriva nått. Du skall vara STOLT över dig, du gjorde så gott du kunde. Vi sa det flera gånger här hemma, det är ju rätt orättvist att vissa får göra chacha och vissa vals, det är ju en j… skillnad på dessa danser, vals är ju inte alls så svår, det kan ju många redan sen tidigare, lite iallafall. Jag kan verkligen känna mig med dig och förstå hur du känner inte konstigt att man blir nervös vem hade inte blivit det, jag tror nästan att jag hade svimmat. Försöka tänka positiva tankar och kom tillbaks och visa att du j… kan, det vill vi se nästa fredag 😉 Var rädd om dig och tänk på alla som stöttar dig och inte dom idioterna som inte fattar. Styrkekramar i massor från mig till dig.

  Svara
 • Underbara du … vad som hänt med din familj vet jag inget om , men dansen ska du inte vara ledsen över ! Du var absolut inte sämst igår så jag fattar inte att du hamnade sist…men vi röstade på dig som attan ska du veta :-)Upp på hästen igen och kom ihåg att vi är många härinne som står bakom dig <3

  Svara
 • Fina Hannah, det var inte alls så dåligt som vissa vill få det till. Det var första programmet och det är klart att ni alla har mycket att lära.
  Att snubbla är väl mardrömmen och det är inte konstigt att du blir förkrossad när det inte går som du tänkt dig.
  Nu ser vi fram emot nästa fredag, så tar vi nya tag då!! Du och Jessica har mina röster!! Kram på dig

  Svara
 • Du var grym 🙂
  Det var första programmet och det var bra !!
  är imponerad av dig!
  Fokusera på alla positiva kommentarer du får och skaka av dig dom andra!
  Håller på dig 🙂
  kramis

  Svara
 • Finaste Hannah,
  Bry dig inte om elaka kommentarer…
  Upp med hakan igen och kör hårt med träningen till nästa program!
  PoK 😀

  Svara
 • Jag tycker att du var jätteduktig:) du gjorde ditt bästa o var snyggast;) vad mer kan man begära??
  Kraaaam

  Svara
 • Hannah,
  Vill bara skicka många varma kramar ♥
  Kramar om

  Svara
 • Fina, fina Hannah! Jag har läst din blogg sen du började blogga men har aldrig varit inne och kommenterat. Du har verkligen gett mig ljus och glädje många gånger genom din ord. Nu kände jag att det var min tur att förhoppningsvis ge dig lite ljus. Åh va jag vill att du ska vara glad och må bra. Du ska vara supernöjd med din dans, du var fantastisk! Skit i alla knäppskallar(lättare att säga än att göra…)Du är fantastisk så är det bara, en riktig stålkvinna! Nu tar vi nya tag! Nästa vecka sitter jag bänkad och kommer rösta som en tok på dig! Önskar dig allt gott! Stor kram

  Svara
 • Hannah, finaste du!
  Jag har följt din blogg länge men aldrig registrerat mig tidigare. Idag är jag tvungen då jag inte orkar låta människor som Serendipidy få skriva vad som helst utan att det kommenteras.
  Jag kollade, såklart, oxå på let´s dance igår. Du var underbar! Visst, det syntes lång väg att du var jättenervös, men vi som ”känner dig” vet ju oxå redan att det är lite så du är. Och nu menar jag det på ett positivt sätt! Att vi vet att du INTE är varken diva eller bimbo, bara en vanlig tjej som dessutom har ett himla stort hjärta. En vanlig tjej som då även som vi andra odödliga, kan bli lite nervös av stora tillställningar.
  BAJSA EN STOR HÖG på det Serendipidy skriver!! TRO på dig själv Hannah! Du är fantastiskt vacker, har en utstrålning som heter mer än duga o som jag skrev tidigare, ett himla stort hjärta, det är såå värdefullt! Dansa som en gudinna kan du säkert oxå alldeles strax 😉 Bara du slappnar av, släpper din oro o vågar…
  All kärlek och ett STORT LYCKA TILL till Dig fina Du <3

  Svara
 • Finaste Hannah!
  Jag tycker att du var otroligt modig, duktig och hade utstrålning! Jag tycker att du ska vara stolt! Ta nya tag, det kommer att gå toppenbra nästa gång! Jag hejar på dig! Kram!

  Svara
 • Åh, underbara Hannah! Så vacker och kompetent du är. Säger som damen i juryn, det enda som fattas nu är att du bara måste tro på dig själv!
  Nu har du gjort det och överlevt, jag tror att du kommer att briljera nästa vecka!
  Man är modig när man gör det fastän man är rädd. Du är modig!
  Och kom ihåg ”I can do all things in Christ who strengthens me”. Titta uppåt och hämta kraft och FRID. Så kommer det gå som en dans 😉

  Svara
 • Åh vad jag önskar att du inte skulle vara ledsen! Många många styrkekramar till dig!

  Svara
 • Du var superduktig, hur många är det egentligen om ens vågar vara med i tv och göra något som man aldrig testat i hela sitt liv och som dessutom är super svårt?! Inte många vill jag lova! Kämpa på!!!

  Svara
 • Snälla Hanna var inte lessen! Du var så vacker och så snygg, och så modig! Det kan ju bara bli bättre =o) Jag tyckte så klart det var låga poäng, men visa dom nu var skåpet ska stå!! KÖR HÅRT!! Vi tror på dig!!

  Svara
 • Jag tittade och röstade såklart på dig igår kväll Hannah, jag tycker du var jätte duktig!! Ska heja på dig ännu mer nästa vecka!
  Fy för den dumma kommentaren!! Du är en fin människa!! Massor av kramar till dig, s

  Svara
 • Hej Hannah. Jag hoppas verkligen att du läser det här, för du förtjänar det här så mycket. Jag är en tjej som bor inne i Stockholm, jag ska snart fylla 15 år. Du blir säkert jätte förvånad över att jag, en liten brud på snart 15 bast läser DIN blogg, eftersom du är nog lite äldre än jag 😉 Men Hannah, du ÄR EN SÅN FIN PERSON. Jag har alltid haft ”fördomar” för dig, utav det lilla jag sett utav dig. Och det var när du var lättklädd någonstans, för väldigt längesen. Jag kom in på din blogg av en slump. Från första inlägget jag läste, så ändrades allt. Du är en sån sjukt bra förebild och du är en fantastisk mamma, vet du det? Dina barn MÅSTE bara vara överlyckliga att just DU är deras mamma. Du var duktig igår, klart du är nervös och sånt. Låt ingen trycka ner dig. Kolla på alla kommentarer du får här, kolla vad alla bryr sig om dig! Jag blev medlem här ENDAST för att jag behövde skriva till dig kände jag. Varje gång du skriver ”Hej vacker”, så känner man sig vacker. Jag får höra det av killar varje dag, men jag bryr mig knappt om någon busvisslar på stan längre. Men när du skriver något sånt, blir man glad, ha ha. Hannah, en dag vill jag bli som du.

  Svara
 • Var inte ledsen över dansen Hannah, det kommer att gå bättre ju längre du är med, lova att inte ge upp, vi härinne håller på dig med alla tummar vi har.
  Hoppas att allt det andra trista ordnar sig också, du om någon är värd allt gott.
  Ha en mysig helg.
  Kram

  Svara
 • Söt, fina, vackra Hannah! Du var jätteduktig igår. Att överhuvudtaget våga dansa i TV och i de klackarna(!) Det hade jag aldrig vågat! Jag tycker du var fin och då vågade visa att du gjorde några småfel men att du skrattade bort dem, precis som man ska göra! Herregud, nästa vecka vet du hur det är att dansa i TV och då kan du fokusera på dansen mer. Det är också konstigt att bara för att du är en snygg, smal kvinna så ska det klankas ner på dig när du gör fel och skrattar åt det och säga att du beter dig som en ”bimbo” men hade det varit en tjock liten snickare som gjorde samma sak hade det varit roligt och charmigt. Visst är det så? Du är jättefin och jättebra och det är vi många som tycker. Ta inte åt dig för att någon tycker något annat. Vad du än gör kommer det alltid finnas folk som inte gillar det. Det spelar ingen roll om du ger dig ut för att rädda världen, någon kommer ha åsikter ändå =) Jag förstår att du saknar din familj och jag hoppas att det inte hänt något alldeles förskräckligt. Familjen är det viktiga i livet, TV är bara på skoj, tänk på det. Stora kramar till dig och som Tony sa: Nu kan det bara bli bättre!

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah. Vet att det är så att tyvärr så fastnar det negativa även om resten är positivt, så fungerar ju människan tyvärr 🙁 men räta på ryggen och tro på dig själv för du var JÄTTE duktig. Jag hade snurrat bort mig totalt och fått ledas av scenen av yrsel efter alla snurr 🙂 Blir berörd av det du skriver och det att du ska berätta något som är nästan för hemskt att berätta fy inget kul. Blir konfunderad, men förstår att du ej vill dela det med alla nu. Kram

  Svara
 • Vad är det för människor där ute egenntligen? Serendipidy är en elak människa men tyvärr väger inte hundra bra upp för en dålig.
  Jag tycker du var/är tapper och jag måste säga att dina ben är vansinnigt snygga 🙂 Du kommer klara detta Hannah det är jag övertygad om, du är modig!!
  Jag hejjar på dig i alla fall, du är bäst!
  Kram

  Svara
 • Hannah, så illa var det inte alls!
  Klart att du var nervig och det ska synas annars hade du varit en omänsklig robot och det vet alla vi som lässr din blogg varje dag att du inte är! Så varm, ödmjuk, kärleksfull, omtänksam, godhjärtad och tja allt som du är finns inte många av!
  Sträck på dig, använd ditt sinne för hur bra du är och bara dansa! Det du har lärt dig på den lilla tiden som gått e ju fantastiskt bra! Tänk va bra det kommer gå denna veckan då=)Din utveckling kommer sticka spikrakt upp ju längre du är kvar!!! Upp till kamp säger jag och du glöm den där sopkommentaren, vi ödslar inte energi på skit ok!!
  Ta hand om dig bästa Hannah och visa nu, you rock!! Du duger, du kan och du ska!!
  Stor varm kram!
  /J.

  Svara
 • Jag har inte kollat på Let’s Dance sen första säsongen (och den såg jag inte heller hela av), men NU tänkte jag försöka hänga med. Av två anledningar: DU och Baggen. Jag tyckte verkligen att du gjorde ett jättebra jobb! Det blir inte alltid som man tänkt sig, men jag tyckte att det syntes att du gjorde ditt bästa!
  Jag såg i alla fall den där coola, trygga och vettiga tjejen som vi ”lärt känna” här. Jag tror att du har massor att ge framöver i Let’s Dance. Lycka till i fortsättningen – jag tror stenhårt på dig!
  Kram Anna

  Svara
 • Nä usch, nu blir jag ledsen! Jag vill inte ens kommentera mer om det hon sa utan väljer att fokusera på ATT DU VERKLIGEN VÅGADE!! Jag hade förmodligen svimmat och inte kommit ihåg ett enda steg!
  Visst är jag van att stå på scen då det tillhör mitt jobb, men när jag får ett jobb då jag tvingas ta lite danssteg… Då är det är som att benen värker nästan. Det är nog för att man spänner sig så mycket. Jag darrar, kommer inte ihåg nånting och värst av allt är det INNAN. Då jag tror att jag ska lägga en nervo-spya i fejjan på varje person jag möter. Om det hade varit jag som varit i dina kläder igår så hade jag förmodligen inte ens klarat att gå ut på dansgolvet!
  Jag och mitt känsliga hjärta skulle aldrig klara av att bli påhoppad på det sättet ni blir så ofta.
  Snälla Hannah! Keep it up, du är bäst! Så varm, rolig, pålitlig, fin, ödmjuk, speciell och viktigast av allt en så närvarande, bra mamma. Och det här kommer från mig som inte känner dig mer än det vi läsare blir insläppte till på din blogg. Tänk då hur många fler ord de som lever i din närhet kan skriva 🙂 Sen så råkar jag tycka att du verkligen var JÄTTEDUKTIG! Jag hade verkligen aldrig klarat att dansa så där! Så himla snygga ben har du dessutom! Ca: en tiondel av mina!
  Nä.. Jag måste nog säga nåt litet ord till dig som skrev så tråkigt till Hannah… Jag förstår inte varför det var viktigt för dig att skriva så, men det var det uppenbarligen eftersom du gjorde det.
  Jag känner inte dig och vet ingenting om dig men det som slår mig är att du skriver att du läst bloggen i ett år och sen fortsätter du med att skriva ”Jag älskar den. Du verkar så vettig, cool och trygg” … ? … Om du läst bloggen i ett år, alltså ”sett vardagen” och sett hur Hannah är i situationer hon möter hela tiden, utan kameror då borde väl den sidan väga otroligt mycket mer än 1 minut på tv då man slungas in i en situation man aldrig varit i förr framför hundratusentals tittare?
  Tänk på att saker man säger inte går att ta tillbaks…
  Kram alla, även till dig serendipidy för du behöver den nog bäst för jag tror och hoppas att du ångrar dig…

  Svara
 • Hej söta Hannah!
  Jag har aldrig följt Let´s Dance, men när du skrev att du skulle vara med, så ploppade mitt intresse genast upp. Och igår pratade jag i telefon samtidigt som programmet och när det var din tur sa jag till min vän i telefon att vara tyst när det var DIN tur! DU ÄR BÄST!! Och så som så många har skrivit här, så fokusera på det positiva! Vi stöttar dig till tusen här och jag vet många fler som gör det!
  Återgen: DU ÄR BÄST!
  Många kramar!!!

  Svara
 • Vi satt bänkade igår och tyckte premiärprogrammet var toppen. Dina små snedsteg var inget märkvärdigt tycker jag. Tänk alla dom som verkligen fallit och tappat bort sig helt genom åren. Men det hör å andra sidan också till. Ni är ju inte proffsdansare – det är ju hela programidén. Du var toppen Hannah! Hoppas du har fina vänner och familj nära som stöttar dig i det tråkiga som hänt som du nämner.
  Kram på dig och köp dig lite gott lördagsgodis ;).

  Svara
 • Hej hannah, du utstrålade glädje igår- fantastiskt att se! Du säger att du skäms, gråter men det är svårt att dansa eller hur? Igår fick du gå och lägga dig gråtandes men sen när dina barn och din man kommer hem tror jag att dom kommer ge dig energin tillbaka och så blir det mera träning? Jag hejar på dig och även när du tränar!
  Försök se det positiva, okej? Även fast det negativa alltid bränner sig kvar mycket starkare och längre men du är älskade och man får bilden av en varm och underbar hannah/mamma här på din blogg! Gråt ut och kom tillbaka, lovar du det?
  Mina tankar går till dig i din ”svacka”, ge aldrig upp
  Kärlek

  Svara
 • Söta Hannah!
  Du var jätteduktig. Det är ingen som räknar med att de som är med i lets dance ska kunna dansa perfekt.
  Men nästa vecka är det skärpning för oss, dina vänner på på Bloggfamiljen!
  Då ska vi tillsammans stötta dig med massor av röster!
  Kram

  Svara
 • Go Morron hanna!!!
  Jag kan bara säga en sak det är bara att BRYTA ihop och komma igen :o) jag tycker du är beundransvärd som klarar all press från media och alla andra som ger ELAKA kommentarer :o( vet inte varför människor ska vara så elaka och göra såna påhopp. JAG hoppas och vet att du borstar av dig detta tråkiga påhopp, nu är denna dans över och det är dags för nya utmaningar,fortsätt var den glada tjej du är jag tror på dig. Lycka till med allt och du har ju din härliga familj som är med dig trots att dom är på andra sidan jordklotet. Kom igen nu tänker på dig, som du säger till alla DU ÄR VÄRDEFULL 🙂 KRAM<3

  Svara
 • Tycker du var duktig o även jag missade att du snubblade eller så såg jag det o tyckte inte det var någon big deal. När jag cyklade första gången ramlade jag, när jag körde bil första gången fick jag motorstopp, när jag skrev mitt namn första gången stavade jag fel…..tror faktiskt inte jag lyckats göra en sak för första gången perfekt men vem gör det ?
  Det är väl det här som är Lets dance, ”amatördansare” som lär sig o tävlar i dans, underhållning samtidigt som det får oss ”vanliga” att våga o vilja dansa ?
  Viktigt att tänka på att man läser saker på olika sätt också…..det kanske låter bra för en men låter illa för någon annan, vi uppfattar saker olika 🙂 (o ibland skriver vi utan att tänka till först..o tjejen bad om ursäkt, hon menade inte vad hon skrivit)
  Sedan brukar jag alltid tänka att man vet ju aldrig varför någon är sur/irriterad kanske den personen haft en hemsk dag (frun lämnat honom, chefen skällt ut henne etc) o det är egentligen inte på mig/dig han/hon är arg på….(i mitt jobb får jag varje dag höra något mindre snällt sagt, visst svider det ibland men jag släpper det snabbt)
  Kom i håg att ALLTID se det positiva i det negativa….det finns där även om man ibland har svårt att se det :))
  It ain´t over til the fat lady sings….

  Svara
 • Lalaaaaa!

  Svara
 • Fina Hannah! Du var så vacker och du dansade otroligt bra! Allt gott till dig, styrkekramar och stort lycka till!!
  Kram! Maja.

  Svara
 • fina fina hannah!
  förstår att de e lätt att bara ta åt sig av en negativ kommentar.men försök att glömma den vi är många som fullkomligt älskar dig.har läst din blogg sedan du väntade fina liv o aldrig kommenterat men nu känner jag att jag måste.många gånger när jag känt mig deppig har jag läst din blogg och efter jag gjort de blir jag alltid mer positiv och på bättre humör.du verkar vara så genuint jordnära med ett hjärta av guld som alltid bryr sig mest om hur andra har de.för övrig tycker jag absolut inte att din dans var dålig.så kom igen nu hannah positiva tankar jag lovar att rösta som en tok nästa fredag många kramar från susanne

  Svara
 • Jag och familjen satt också bänkade framför tv;n, du var jätteduktig trots direktsändningen! Bimbo? nä det är det sista du är, därför jag följer din blogg!
  Det kommer att gå bra för dig i let´s dance.
  Styrkekram!

  Svara
 • Älskade Hannah! Jag tittade stolt på TV:n och är imponerad av att du ens vågar stå på scenen. Jag förstår inte hur andra månniskor kan tycka och tänka så mycket om en insats som de inte själva kan påverka. Självklart gjorde du ditt bästa, det syntes. Men varför ska man kunna dansa, då hade ju programmet varit helt värdelöst, det är ju själva idéen att man ska bli bättre längt vägen…
  Många kramar till dig!! Jag förstår att du skanar kramar och värmande ord från dina allra närmaste, men det tänker på dig och ger dig stötning en vägen.
  Du är fantastisk
  Du är underbar
  Du är en förebild
  Sug åt dig och hämta kraft hos oss som verkligen vill dig väl! Fortsätt kämpa inför nästa vecka och jag ska sitta bänkad och njuta av ditt fina framträdande. Jag hade inte gjort det bättre själv och förmodligen inte de som är negativa heller.
  KRAM KRAM KRAM

  Svara
 • Personen ifråga som skrivit kommentaren har bett om ursäkt – vilket jag tycker är bra gjort så vi kan väl vända blad nu och fokusera på det positiva 🙂 HEJA HANNAH!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag vlll skicka en STOR styrkekram till dig. Du ska vara stolt över dig själv och du var duktig, kom ihåg att det var första dansen och försök skaka av dig de elaka kommentarer du får.
  Ta hand om Dig!
  Kram

  Svara
 • Här kommer en stor varm famn till dig och massor med kärlek. Hoppas alla dessa fina kommentarer tar bort den elaka i ditt hjärta. Du var super duktig, jag och min svärmor satt och sa under programmets gåg att vi fattar inte hur man vågar ställa sig framför den publiken och dem tusentals tittare och göra något man aldrig gjort innan. Det ska ni vara riktigt stolta över! Jag har följt din blogg sedan du bloggade på mama och du är den mest omtänksamma och kärleksfulla person jag vet, den bilden har jag fått av dig. Och tror inte jag är ensam! Vi finns här för dig! Kramar <3

  Svara
 • Åh, vad jag blir ledsen att se detta här inne! Elaka ord till inget nytta och inget belägg för. Jag lider med dig och var så ledsen när jag såg poängen. Inte för att jag tyckte det var dåligt, men för att jag tänkte att du blev ledsen. Jag heja på dig oavsett! Och vad du än bär på så hoppas jag att du kan få stöd av din familj och dina vänner tills Peter och barnen kommer hem.
  Fy vad ledsen jag blev av inlägget här. Tårar i mina ögon! Sug åt dig av alla positiva kommentarer och försök lägga den elaka bakom dig. Du är värdefull för många!
  KRAM!

  Svara
 • Hannah, man kan bara göra sitt bästa och det gjorde du! 🙂 Jag tycker det var modigt att du ens ställde upp i en sån tävling. Vilken press det måste vara och jag tycker att du var duktig!! Jag tvingade till och med min pojkvän att titta på lets dance (han hatar ”såna” program) med mig bara för att du är med!
  Vi ska hålla tummarna för dig och även rösta!! 🙂
  <3

  Svara
 • Hej snällaste sötaste Hannah!
  Du var så fin i din vackra klänning och det syntes att du gjorde ditt bästa. Nu denna vecka är det fokus som gäller. Tänk inte på att vara vacker för andra, du är redan vackrast, tänk på att Calle är den som skall finnas i ditt medvetande och ingen annan. Allt handlar om fokus. Skit i allt annat runt dg. Jag vet att DU kan. Du får gärna bli lite arg oxå:) Det hjälper. Återigen…skit i kamerorna som dräller i närheten. De finns inte…OKEY…Kram…håller tummarna…Du har allt Hannah så börja slappna av. Alla misslyckas ständigt med många olika saker men alla lyckas också med massor av saker….Man behöver inte vara PERFEKT. Det räcker långt att vara sig själv och goe.

  Svara
 • Håller med ”annabelle”, underbart och stort att man kan säga förlåt, inte alla som kan det, bra gjort!
  Kämpa på Hannah.

  Svara
 • Fina fina Hannah ! Va inte ledsen ! Ok, det kanske inte gick så superbra igår men du tog dig igenom det och du ska vara stolt över det. Att ställa upp i Lets Dance är verkligen modig!Det kan bara bli bättre eller hur ?? 🙂 Jag röstade självklart på dig igår och kommer göra det nästa vecka oxo. Tänker på dig ! Kram från en fd nagelkund i Kungsängen

  Svara
 • Hej Söta Hannah! Jag missade ditt framträdande för det kom mitt i läggningen av min lilla son. Men jag kikade nyss på tv 4 play och du var ju jätteduktig! det var ju första gången och själva idén med programmet är ju att man ska träna och lära sig:-) alla vet ju att ni som dansar inte är profissionella dansare, det är ju det som är ”charmen” med programmet. Att ingen kan dansa superduper sen innan men blir bättre o bättre allt efter som tiden går. Tänk vilka framsteg du kommer göra och det ska bli så kul att följa dig:-) men jag blev riktigt impad av din dans, som fd dansare så vet jag hur SVÅRT det är med cha-cha-cha! men det härliga var att man verkligen fick se hur avslappnad, varm, jordnära och glad du verkar vara som person! Så bra att du struntade i dina små felsteg och log åt dom istället! Det viktiga när man dansar är att ha kul. Vi hejjar på dig här hemma. Lycka till nästa vecka, det kommer gå super. Stor kram!

  Svara
 • fina Fina Hannah!!
  Försök att strunta i alla korkade kommentarer!
  Jag tycker du var BRA igår, man såg glädjen i din dans o att du tyckte det var ROLIGT! Sen tycker inte jag heller att du var sämst, det såg inte dåligt ut o du skämde absolut inte ut dig! Å detta är ju ett program där du ska utvecklas o lära dig mera, hur mkt kan man första dansen?? Du är grymt modig som bara ställer upp!
  Kramar

  Svara
 • Finaste Hannah!
  Jag tycker du bar jätteduktig o det riktigt strålade om dig, och det kommer gå bättre nästa gång de är jag helt säker på!!
  Upp med hakan nu o tänk framåt tjejen.. Och förhoppningsvis så kommer din familj hem till dess… -Bamsekramar i massor!!

  Svara
 • ”professionella” skulle det allt stå 😉

  Svara
 • Hanna vi som följt din blogg länge och läst den med djup vet att du är en godhjärtat rar trebarns mamma som oss andra. Du var jääääätte modig och ta nu upp din styrka inom dig ännu mer så kommer det gå så bra nästa vecka. För det första så dansade du inför hela svenska folket, utan din dina barn och din man hemma. Vi som har familj vet hur jobbigt det är att vara utan dom! Du var jätte fin i tv Hanns… Heja heja stor styrke kram från Nettan

  Svara
 • alltså det skulle stå proffesionella i min längre kommentar ovan..jag stavade fel…ha ha rörig jag blev nu då! 😉

  Svara
 • Kära du!
  Alla kommentarer kan ju inte falla dig i smaken. Jag och min dotter tittade igår och båda två tyckte att du såg nonchalant ut. Vi höll tummarna, men det som gjorde att vi efter din dans var liite besvikna var inte felstegen för det är ju ingen som förväntat sig att du ska vara felfri. Det såg däremot ut som att du var nonchalant, tyvärr Hannah men detta är VÅR uppfattning. Sen kanske du inte var det men jag tycker att det känns trist om du endast förväntat dig positiv respons. Vad jag kan se så har ingen skrivit något elakt, men just nonchalansen som gick genom tvrutan kan ju kanske vara tänkvärt för dig till nästa vecka. Bimbo håller jag dock INTE med om som någon skrev…Lycka till nästa vecka!

  Svara
 • Det är inte många som skulle våga ställa upp överhuvudtaget. Tänk på hur modig du är och sträck på dig för det! Det spelar ingen roll hur det går i lets dance för du är en vinnare av att bara ha ställt upp och dessutom gjort det när du åkt ifrån din familj!
  Vi är många som ser upp till dig för detta. Tänk på det när du står där nästa vecka. Vi är ett stort gäng fegisar som kollar på dig och aldrig skulle våga göra det där själva 😉
  Hejja hejja Hanna!

  Svara
 • Hej. Man har ibland sett lite småglimtar av ert hus här på bloggen, av det jag har sett tycker jag det ser otroligt fint ut! Men det hade vart kul o se mer bilder på hur det ser ut, inne som ute 🙂
  Lycka till med Let´s Dance! 🙂
  Mvh

  Svara
 • Jag har aldrig sett Lets dance innan utan såg det första gången igår bara för att fina du skulle vara med. Jag höll andan hela dansen och jag tyckte du gjorde ett jätte bra jobb. Herregud jag tror inte någon här kunde ha gjort det bättre. Jag skulle nog ha skitit på mig om jag varit du. Jag vet att det är svårt att ignorera det elaka men det är bara för att dom mår dåligt och måste få ut det på andra. Har efter att jag börjat läsa din blogg fått en inblick i ditt liv och du är inte ens i närheten av att vara en bimbo. Du är en underbart mysig, bryende och givande person. En jätte fin mamma med en jätte fin familj. Fattar inte att du hinner bolla med allt samtidigt. Själv har man fullt upp med 2 barn. Håller alla tummar och tassar att du vinner rubbet och att nerverna försvinner lite. Stor kram från oss.

  Svara
 • Du var, som alltid, bländande vacker igår!
  Om man läst din blogg har man ju fått en bild av den varma, charmiga och hårt arbetande person du är, så hur nån av läsarna kan tycka att du såh nonchalant och bimbo ut förstår jag inte?!
  Att du snubbla på slutet tycker inte jag gör nått alls! Återigen visade du din charm när det hände 😉
  Hoppas du fick stöd igår av dom som står dig nära, dom som faktiskt betyder nått när allt kommer kring <3
  Sträck på dig och var stolt över din insats! Vi är många som hejjar på dig!

  Svara
 • Allt det här gjorde mig så arg och ledsen. Jag har mailat dig Hannah.
  Stor kram ♥

  Svara
 • Hej fina FINA Hannah!
  Jag vänder på den där kommentaren åt dig 🙂
  ”ÅH, jag känner mig så berörd. Har följt din blogg i ca 1 år och älskar den. Du verkar så vettig, cool och trygg. I kväll blev jag verkligen glatt överraskad när jag för första gången såg dig “live”. Du gjorde ditt absolut bästa i hela dansen och du var grym. Var du nervös? Det får man vara och det SKA man vara. Lycka till nästa vecka! kom igen nu, jag vill i allafall se mer av den där charmiga, toppen-Hannah som du är!”

  Svara
 • Hej
  Jag har just börjat följa din blogg och blir fövånad av att man väljer att skriva negativa saker som kommentarer i någons blogg Offentliga människor eller ”privata” människor Hannah Du gjorde ett bra jobb igår =)
  Ta hand om er och var STOLT
  Kram Maja

  Svara
 • Var inte min mening att denna skulle hamna här men Den som skrev innan mig hade verkligen skrivet ett mycket BRA inlägg
  Kram M

  Svara
 • Fina fina Hannah. Du va så himla duktig o gjorde ditt bästa.
  Jag e så glad över att du e med i detta program.
  Som du säger,de negativa man hör etsar sig fast i ens hjärta. Men försök att få bort de o tänk bara på allt positivt istället.
  Så länge man vet att man gör sitt bästa,så kan ingen komma o säga nåt annat.
  Va stark Hannah.
  Du e värdefull.
  Kram från/ Mikaela
  Trogen,men ganska tyst läsare=)

  Svara
 • Jag tycker att du var rolig och underhållande att titta på. Alla kan inte vara bäst på att dansa 😉 Men du är definitivt bäst på att bjuda på dig själv och att vara skitsnygg även när du snubblar. Kör vidare och strunta i de tråkiga kommentarerna.

  Svara
 • HEJ FINASTE HANNAH!
  Du har absolut inget att skämmas för.Otroligt modigt och starkt av dig att ställa upp i denna tävling.Det är bara att kavla upp ärmarna och kämpa vidare till nästa omgång…..och du,om du skulle åka ut så är det ju inte hela världen.Din fina familj och dina vänner är ju fortfarande kvar hos dig.

  Svara
 • Äh, vad är det för hjon som skriver sånt…?? Jag missade programmet igår men kollade nu på Tv4play, du var ju skitduktig! Haha och i dom klackarna… 🙂 Lätt och säga att strunta i alla kommentarer, men jag brukar tänka att den som skriker högst oftast är fegast… Tror inte heller att någon av de som racker ner hade vågat ställa sig där på scenen! Shake it off och nya tag 🙂
  Kram!

  Svara
 • Kul att du är med i Let’s dance! Pirrigt att dansa i tv. Du är modig du!
  Det är lätt att sitta vid tv:n och ha åsikter om både det ena och det andra. Alla har vi våra brister, och gåvor! Man ska nog vara vääääldigt försiktig med att tycka, för vem vet vad folk själva skulle tycka om just DU dansade/var med i tv!? Som sagt, det är lätt att sitta hemma i soffan och tycka en massa.
  Heja Hannah!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Hoppas du fått några timmars sömn. Förstår att du är sårad efter elaka kommentarer, fattar inte hur man kan uttrycka sig så, det är verkligen sårande. Vet att du läser alla värmande positiva kommentarer här nu o hoppas de hjälper dig att torka dina tårar! DU är en jättefin människa på både in o utsidan!
  Massor med värmande kramar från mig till dig Hannah!

  Svara
 • Usch lilla gumman. Jag är precis som du. Bryr mig så himla mycket om vad andra tycker och tänker. Hur ska vi bli bättre på det? Inte bry oss så mycket om det för självklart förstår man ju egentligen att inte alla kan älska en. Jag tycker att det är så himla svårt! Samtidigt vill man ju inte bli ytlig. Måste ju vara sig själv. En känslig människa. Jag tycker inte att du ska vara besviken över din dans Hanna, lätt för mig att säga, men du var SÅ vacker och jag tyckte att du hade underbart. Jag hade inte ens klarat av att gå in på golvet! Bara det var en prestation!! Jag kräks nästan av tanken… Usch vad nervöst! Många peppningskramar till dig!! Jag vet att det kommer att gå kanon nästa vecka! Och om inte så har du kvar din fina personlighet, din härliga familj och är fortfarande underbar! Så det så! Många kramar Annica

  Svara
 • Dansade underbart var det ju. jag stavar inget vidare..

  Svara
 • Oj oj det var det värsta jag läst på länge! Jag kan inte förstå hur någon kan uttala sig så! Klart du gjort ditt bästa, att du skulle vara nonchalant!?? WHAAAT!Näe snälla fina underbara Hannah ta inte åt dig utav någon bitter avundsjuk j*vla bitterf*tta!! Fan va lack man blir på missunsamma torrbollar! Att du dolde missar med ett leende och skrattar bort felsteg är absolut det bästa man kan göra, bjuda på sig själv i pressade situationer det klarar bara någon med ett stort hjärta! Blir så ledsen av att du tar åt dig av struntprat, men jag förstår dig för jag är precis likadan. Du ska absolut inte skämmas Hannah, men det kan gott serendipidy göra!!
  Tänker på dig kramar i massor You go girl!!!

  Svara
 • Bästa Hannah!
  Usch säger jag, elaka människor…fyfan..
  hur kan man bara uttrycka sig så jävla dumt.!
  svenska avundsjuka, det är det det handlar om.
  Hannah, jag tycker att du gjorde jätte bra ifrån dig, visst var du nervös, men vem skulle inte vara det. Ny dans, press, mycket folk, direktsändning.
  Så goa du, ta inte åt dig, det är inte dig det är fel på. Det är så att när man har kul i livet, fina framgångar, sammansvetsad familj, kärlek och trygghet så sticker det i endels ögon.Så fortsätt att vara den du är. Oavsett om du snubblar..eller får 1or. Du är så jävla bra som du är!!
  Många många kramar från mig.

  Svara
 • ”Har man inget snällt att säja,då ska man inte säja något alls!” Något som min mormor lärde mej när jag var barn… Att vissa människor tror att dom kan säja vad som helst till folk,särskilt när det är sånt som sårar och gör mer skada än nytta,är häpnansväckande. Vuxna människor borde förstå det. Tror man ju i alla fall. Har folk ingen uppfostran eller vad är det för fel på er som skriver otrevliga elaka kommentarer???
  Hanna! Du gjorde ditt bästa! Att bli nervös har man rätt till! Tycker att du är modig och stark som vågar visa att du rädd och orolig ibland. En väldigt bra förebild som fler borde lyssna på. Stå på dej och var inte ledsen. Angående människor som inte är snälla,så säj som Alfons Åberg: ”Stick du stygga spöke! För du finns ju inte!”
  Varma hälsningar från Anneli

  Svara
 • Tjooohoo BÄSTA Hannah!! Jag håller helt och hållet med dig! Du är så modig som ställer upp i denna cirkusen och bjuder på dig själv! Är helt säker på att du komma att äga nästa vecka, det enda problemet denna vecka var ju att du råkade snubbla.. 🙂 Du är en stark och grym tjej gummsan !
  Go Girl You ROOOCK!!! 😀
  Kärlek och massor med kramar (L)

  Svara
 • Hej FINA Hannah
  Det gjorde ont i mig när jag läste detta inlägg från dig. Jag förstår inte hur folk kan vara så sjukt grymma, läste igenom alla inlägg och såg att hon bad om förlåtelse. Det var bra för henne att hon gjorde det. Jag tycke allvarligt att hon ska ta och tänka sig för innan man skriver något sådant….
  verkligen strö salt i såret.
  Jag tycker att du gjorde jättebra ifrån dig. Jag som läser din blogg varjedag vet att du var väldigt nervös. Jag tycker du ska vara STOLT över att du har vågat ställa upp i lets dance. Inte många som skulle våga göra det. Jag är glad Hannah att du är en sån godhjärtad, underbar mamma och vi är otroligt glada att du låter oss ta del av ditt liv genom ditt bloggande. Hannah jag önska jag kunde peppa dig själv men du har en massa underbara människor som gör det i den närhet. Rak i ryggen nu Hannah å upp me hakan!!! Ta nya tag tills på fredag å tänk på att DU är värdefull och vi är många som hejjar och röstar på dig. Förstår om de känns extra jobbigt inför nästa fredag men ta de som en riktig peppning istället! Du klarar de!
  Jag måste bara säga att min son på snart 3år han såg dina bilder på Liv och han sa ” mamma, va hon är söt! Massor av Kramar till dig

  Svara
 • Det är så lätt för andra att sitta i tv-soffan och tycka till, då man inte alls vet hur tufft och svårt det egentligen är. Du gjorde bra ifrån dig Hannah, och jag tror inte det hänger på det att du snubblade lite. Det kan hända vem som helst. Nya tag tills nästa vecka, nu kan det bara gå bra! Först och främst, tro på dig själv! Du kan! <3

  Svara
 • Hej Hannah aldrig skrivit förut men följt din blogg i 2 år nu men nu måste jag få skicka en tröstande kram. Känner så igen mig i det du skriver hur 1 enda negativ kommentar eller händelse kan påverka en så mycket att man glömmer det som är bra:( Torka bort tårarna och försök höra oss andra nu Du STRÅLADE igår, heja dig! KRAM

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Du var bäst igår, såg inte något felsteg. Vi kommer heja på dig genom hela tävlingen. Försök att blunda för elaka bittra människor.
  Många varma kramar!

  Svara
 • Hej Hannah, det är första gàngen jag kommenterar din blogg, men har följt den sà ofta jag kunnat det sista àret o gillar den jättemycket.
  Vill bara trösta dej o säga att det jag sàg (har nämligen bara kunnat se lite halvdàliga bilder fràn internet dà vi bor uppe i en spansk liten landsby pà mallorca o det är lite si o sà med internetuppkopplingen) var jätteduktigt av dej tycker jag.
  Om jag fattat det rätt är programmet just till för att ”icke proffesionella” dansare ska fà lära sej olika danser, man fàr inte glömma att detta är ett underhàllningsprogram.
  Bry dej inte om taskiga kommentarer, jag har märkt att när folk säger el gör elaka saker är det för att de antingen är bittra människor o missnöjda med sitt eget liv el helt enkelt bara avundsjuka.
  Upp med hakan, du var kanon, jätte söt o charmig och glöm inte att det är mänskligt att ”göra bort sej” och mycket charmigare än det perfekta.
  Stor styrke kram
  Anneli/ Mallorca
  (är trebarns mor som du o har min egen blogg pà blogg.mama.nu/bloggingmamamallis/ titta gärna in nàgon gàng om du har tid 🙂

  Svara
 • Hej
  Brukar inte kommentera din blogg, men är inne ofta och läser den, men vill bara ge dig en styrkekram, det är stråkigt med missunsamma människor och sådana som bara vill sätta dit folk, jag hoppas det inte är för allvarligt det andra som hänt din familj, med egen erfarenhet vet jag att livet kan vända så fort, och vi ska vara tacksamma för alla dagar och stunder vi har.
  Kram på dig och lycka till nästa fredag.

  Svara
 • Nej, nu tycker jag att vi lägger ner detta. Personen som skrev kommentaren har bett om ursäkt. Det finns ingen anledning att sitta här i kommentarsfältet och kalla folk för fittor och annat oförskämt.
  Hannah, du är supergullig. Och jag tycker att du är sååå modig som ställer upp på detta. Och jag är helt övertygad om att du gjorde ditt absolut bästa. Och det är inte konstigt att du var nervös. Och tyvärr så tycker jag att det lite gick i genom tv-rutan som att du var lite nonchalant, och med det menar jag inget elakt alls. Nästa vecka är du mer avslappnad och inte lika nervös. Det kommer att gå superbra!
  Lycka till med träningen! (Och vilken snygg kavaljer du fått!!!)
  Kram kram!

  Svara
 • Jag tyckte du var jätteduktig! Inte så konstigt att man är nervös för ett sånt här framträdande! Eftersom man vet att ingen kan åka ut så tror jag inte heller att det är jättemånga som ringer och röstar så allt kan verkligen hända till nästa vecka. Stort lycka till inför veckans träningar och nästa framträdande!

  Svara
 • Hannah! Du var så duktig och modig igår!
  Lycka till nästa vecka 🙂
  Jättekul att se inslaget om dig. Alltid kul att se och höra dig ”live” och se barnen, när de åkte pulka osv. Jättekul 🙂
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Hej Hannah,
  jag läser ofta din blogg och igår direkt efter din dans så ville jag kommentera hur underbar du är och hur mycket jag älskade att din fina personlighet lyste igeom hela numret, men jag hade ingen blogg här och kunde därför inte kommentera.
  Så gick jag in idag och såg denna kommentar som någon skrivit. Jag blev så förbannad över det och blev så ledsen över att du hade tagit åt dig av kommentaren så jag var tvungen att skaffa ett konto här bara för att få säga till dig: Du e ta me f+n en helt underbar person, ovasett om är bäst på dans eller inte, ovasett om du kan flyga till månen eller inte.
  Det spelar ingen roll vad du kan, utan det är vad DU GÖR SOM RÄKNAS. Jag beundrar inte dig för ditt kändisskap eller något sånt ytligt för allt det där kan vara borta imorgon. Det är din personlighet och värme som du sprider runt dig som gör dig så fantastisk. De som sågar ner på andra är helt enkelt bara lite sämre människor än dig, de förstår inte vad livet handlar om. Varför racka ner på något ytligt!
  Hannah vi alla andra kvinnor avundas dig, du visar att det går att se bra ut, vara en underbar mamma och samtidigt ha ett hjärta av guld, dessutom är du inte rädd för utmaningar. Du är en superkvinna! så torka bort den där elaka kommentaren ur minnet och bry dig om vad vi alla andra säger. Du är unik och för oss är du magisk precis som du är.
  Ovasett hur det går nästa vecka så kommer du alltid att vara Hannah, du gör ditt bästa och det är underbart att se. Kämpa på och knock them out!
  STORA KRAMAR/ TESS

  Svara
 • Men vad är det jag läser…denna månniska som skriver så om dig…. Jag har träffat Hannah Live å jag måste säga att en varmare människa får man leta efter,så fin å ödmjuk å allt….En sån man vill ha som vän… Jag tyckte du var duktig igår Hannah,du bjöd på dig själv å det var 1.a programmet….Jag hejar på dig Hannah!!!! Många Kramar Jennie

  Svara
 • hej Hannah, jag gillar programmet just därför att ni som är med är just nybörjare. Tycker att du gjorde bra ifrån dig, kan inte förstå hur man kan lära sig en ny dans så fort. Du ska se att efter ett par gånger är du varm i käderna och mindre nervös. Både du och din syster är bra förebilder och jag läser gärna era bloggar. Lycka till nästa vecka, du har en röst hos mig.

  Svara
 • Var inte ledsen fina Du (men jag förstår att du blev det pga kommentaren)!! Men försök att ta åt dig åt allt fint som skrivs till dig/om dig istället (även om jag vet att elaka kommentarer alltid är det som fastnar i ens huvud). Du var fantastisk igår! Bamse-kram till dig!! 🙂 //Malin 🙂

  Svara
 • Hannah du var bäst igår! Guds välsignelse till dig och din familj!

  Svara
 • Har följt din blogg väldigt länge, men aldrig kommenterat men nu var jag lov att göra det, för måste säga att du var underbar igår, och du gjorde ett fantastiskt jobb. Man kan aldrig göra mer än sitt bästa, vilket du också gjorde, så var stolt över dig själv vackra Hanna 🙂
  Många kramar

  Svara
 • Men usch vilka tråkiga och hemska ord.
  Försök att inte ta åt dig. Vet att det är svårt…
  Vi vet att du gjorde ditt bästa och du var guld!
  Massa kramar till dig!!! <3

  Svara
 • Vi är nog många med mig härinne som mer än gärna skulle kicka den brudens ass som skrev så dumt till dig. Det finns väl ingen anledning att skriva taskiga saker, du gjorde det bästa du kunde igår och nervositet kan verkligen ställa till det för en. Fråga mig jag vet! jag känner igen mig så mycket i dig ibland, att den dåliga självkänslan kan göra att det blir självuppfyllande profetior ibland när man är rädd för att misslyckas så gör man sämre ifrån sig för att man blir blockerad och nervös. MEN ladda om, du har tur som har sån underbar mor och syster som kan stötta dig det har jag aldrig haft. De kan säkert få dig att ladda om och kommma tillbaka starkare nästa vecka. Tänk positivt och ha kul! KRAM!

  Svara
 • Hej Hannah!:)
  Vill bara säga att du var så otroligt fin och duktig igår:)
  Jättetråkigt med denna kommentaren..
  Du såg absolut inte nonchalant ut eller framstod som en bimbo. Du var jätteduktig och är modig som vågar vara med:)
  Försök att inte bry dig men vet hur svårt det är!Jag är precis som du, det är så synd men så svårt att ändra på. Men förstår att du blev ledsen av denna kommentaren.. till och med jag blev det:( Om nu denna person tyckte så varför måste hon/han skriva det? Så onödigt, bara för att såra:(
  Du verkar var en så fin människa och så himla snäll och bryr dig om andra och du verkar vara en helt underbar mamma.
  Din blogg är en av mina favoriter 🙂
  Många Kramar till dig finaste du <3

  Svara
 • Hej Hanna,
  Ny FAN av Dig.
  Javisst var ”showen” i Let´s Dance INTE det bästa du har gjort. Vi är flera som tror på DIG. Du kan mera… VISA VAD DU GÅR FÖR nästa fredag. Du är så himla världsbäst..
  LYCKA TILL och världens alla kramar till Dig
  Kram
  Susanne

  Svara
 • Fina, fina du….. Försök, verkligen försök att inte lyssna på elakheter…. Har träffat dig på din nagelsalong flera gånger, och jag VET att du är en genuin, fin o ödmjuk person…. Vem f..n bryr sig om du snubblade…. Är det viktigt?? Blir så oerhört irriterad på folk som säger sig vara så ”besvikna”….. Allvarligt.. Get a life…. Du var jätteduktig. Dansa och ha kul!!!!!! Kram Robin

  Svara
 • hannah! du gjorde ditt BÄSTA igår. vet att det är svårt, men FÖRSÖK att INTE ta åt dig för mycket av skriverierna….nästa vecka ger du gärnet…. quickstep ÄR SÅ SVÅRT, men du gör DITT BÄSTA I ALLA VÄDER!!!!! många varma tankar o styrkekramar!!!!!

  Svara
 • Nej men stopp nu! Kom igen, den kommentaren var varken elak eller otrevlig. Det var kritik, inte positiv nej, men måste det vara det?
  Snälla Hannah, skärp dig 😉 Lite pinsamt blev det nu. Och så hänger du ut den kommentaren i din blogg (som är rätt stor) som något avvikande som inte riktigt hör till allt det andra ”fina och kärleksfulla”. Det blir liksom lite uppmaning till mobbing och ”kolla här! Någon som inte tycker som vi, vad tycker vi om dem?”
  Kan du verkligen inte ta den oskyldiga kommentaren? Det var EN ENDA persons åsikt, som hon dessutom har rätt till. Blev det inte lite barnsligt nu?

  Svara
 • Nej, jag måste skriva igen.
  Perspektiv people!
  ”Det värsta jag har läst” och ”det gjorde ont i mig att läsa” står bland kommentarerna här….alltså det värsta för mig och det som gör ont i mig det är när små barn far illa eller när folk mördar varandra, INTE när någon inte stryker Hannah Graaf medhårs!
  Snälla, kom igen nu! Ni beter er som om ni skulle göra allt för att få vara med den coolaste tjejen på rasten…hon är en vanlig människa precis som alla andra, varför blir ni såhär?
  Jag läser också bloggen och tycker att den är mysig men ni andra är lite läskiga.

  Svara
 • Fina Hannah
  Åhh jag förstår dig,
  såna kommentarer gör självklart ont.
  Det e ju dumt att inte ta åt sig allt fint som skrevs utan att hänga sig upp på den enda elaka kommentaren, men jag gör ju samma sak jag!
  Tänka positivt istället vore ju mkt bättree ller hur…
  Men vad har mera hänt som gör att du känner dig ledsen?
  Allt är ju inte vad man tror och det vet ju vi som läser din blogg dagligen att du är inte som många kanske tror.
  Inte ska du skämmas!!!
  Du gjorde ditt bästa.
  Du snubblade.
  Äsch det var ju så lite.
  Alla andra gjorde säkert lite fel oxå.
  Inte lätt o börja med en cha-cha heller.
  Klart man är nervös.
  Jag är stolt över dig och tyckte du var sååå duktig.
  Kämpa på nu och spännande att se quick step nästa gång, jag tror jag skulle svimma om jag skulle dans det.
  …::: KRAM :::…

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag känner inte dig(även fast det känns som det när man har följt din blogg så länge) men av det som jag har sett av dig här i bloggen verkar du vara en otroligt genuin och genomsnäll människa. När jag satt och tittade på dig i igår blev jag otroligt stolt över dig och jag tyckte att du var super duktig. Du gjorde ditt bästa och det syntes att du hade kul och det är faktiskt det enda som räknas.
  Jag önskar dig jättelycka till i tävlingen, och om du bara tror på dig själv kommer du gå långt:)
  Stor kram!

  Svara
 • Bara så du vet Hannah, du är bäst! 🙂 Kram och kärlek till DIG.

  Svara
 • Hej Hannah. Usch vad tråkigt att vissa människor kan vara så hårda och negativa. Jag såg inte Lets Dance då jag bor utomlands men jag är säker på att du gjode ditt bästa och tycker det är hel strongt av dig att dansa på tv framför hela Sveriges befolkning. Jag som läser denna blogg varje dag kan inte säga att jag känner dig men utifrån dina ord får jag ett intryck av att du är omtänksam och snäll. Ni som lägger in negativa kommentarer här borde skärpa er, om ni blir irriterade av vad Hannah skriver eller att tycker att hon är barnslig för att hon har valt ut en kommentar som gjorde henne ledsen borde inte läsa bloggen överhuvudtaget och sluta ödsla tid på att ge negativ energi. Hannahs blogg är trots allt om henne och hennes vardagliga liv och känslor. Hannah, för 1% negativa kommentarer du får så kan jag garantera att det finns 99% positiva. Lycka till i Lets Dance 🙂

  Svara
 • Hej Hannah, jag röstar på dig. Inte för ditt utseende, helt irrelevant att ens nämna. Inte för att du dansade bäst ikväll. Jag röstar för att jag tycker att du visade din rara, charmiga och otroligt jordnära personlighet i rutan. Både under dansen och i intervjun. Lycka till, låt inga bitter*** få dig att må dåligt, jag håller på dig! Kram

  Svara
 • Hanna sträck på dej precis som de sa innan här. tycker du är jätte duktig som vågar ställa upp på detta med dans. det är kul men ack så svårt.Du är fin du va bra. gud jag skulle varit jätte nervös om det hade varit jag. blir ledsen av att höra alla elakheter som de skriver här inne. har man inget snällt att skriva så behöver de inte yttra sej eller en skriva något. hoppas personen/personerna ber om ursäkt.!! Ger dej en styrkekram och lycka till -. snart är din fina familj hemma och stöttar ännu mera. Stor kram håller och tänker fortsätta rösta på dej KRAM Ullie

  Svara
 • Nej Hannah, du dansade inte bra MEN poängen med programmet är ju att man ska utvecklas. Det är inte den som är bäst, speciellt inte från början, som ska gå längst utan den som gjort störst FRAMSTEG under resans gång och det kan ju mycket väl bli DU.

  Svara
 • Jösses….det är så trist att man måste uttala sig negativt öht. Varför bara säga det du gjorde fån början, kalla Hannah för Bimbo och Gud vet allt..VARFÖR??? Om Du nu uppfattade Hannah som det så kan du väl hålla det inom dig. Hon har skrivit hela tiden hur nervös hon har varit och detta som sänds i direktsändning. Hade du pallat själv???
  Du har ingen som helst rätt att slänga ur dig en sådan sak…..Jag har inte träffat Hannah, men väl följt hennes blogg under en längre tid och man kommer på något sätt in i familjen. Jag kan både skratta och gråta när jag läser om livet som råder där hemma. Hannah är lika plump som jag när det gäller bakning…:D och kärleken till barnen har man tillsammans. Skillnaden är att jag är ensam med fem barn, men att läsa Hannahs blogg ger mig en styrka som Mamma. Hon är lika mycket människa som oss alla här inne…varken mer eller mindre bara för att hon är officiell. Man måste respektera.
  Jag vet att Hannah kommer att gå långt i Let´s Dance….klart som korvspad att hon kommer!!!
  Klarar ”serendipidy” inte av att Hannah misslyckades denna gång i LD så tycker jag inte att du ska titta på det programmet om det nu stör dig eller också så slutar du att läsa bloggen här. För det verkar som om du har tappat respekten för den människans blogg, som du just nu är inne på. Övertramp av högsta grad anser jag!!!
  Näe Hannah KÖR PÅ!! Du är både jordnära, vacker och charmig på alla sätt. Jag håller tummarna för dig och SÅ många fler!!
  Kram Suzanne

  Svara
 • Hej Hannah!
  Åh vad det gör mig ledsen att läsa detta!
  Jag har inte varit inne här och läst på ett tag och inte heller såg jag programmet i fredags.
  Men jag, som dansat i hela mitt liv, tycker du är jättetuff som gör detta!! Det är INTE lätt att dansa någon av de danser som ges till Er, och första gången går kanske lite knaggligt. Det kan det göra 1001:a gången också. Tro mig jag vet;)
  Jag blir ledsen att se att någon skriver så till dig, men mest för att du tar åt dig. (Vilket man faktiskt gör, när man inte borde, det har vi alla säkert erfarit någon gång)
  På fredag (om jag inte föder) ska jag och min sambo heja på dig! För oavsett om Du snubblar eller svävar över golvet, så är du DÄR och DU GÖR DET!!! Vilken prestation! På en vecka lär du dig en eller två koreografier, jag tror nog inte ens du anar vilken prestation det är!
  Jag ser verkligen fram emot att se dig på fredag! För fan vilket go det ska vara i dig då:) Eller hur?? 🙂

  Svara