Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | januari 8, 2011

En klippa

Hej igen! Nu har mamma och Maggan gått på bio och jag ska träffa Calle i dansstudion. Calle är en fantastisk vän och danslärare. En riktig klippa! Är så tacksam över hans tålamod med mig och vänskap 🙂
a117
a29
a37
a47
Pratade precis med Peter och barnen. Hos dem var det morgon. De var glada och pojkarna skrek att de var så stolta över mig. Sötisarna! De har simmat med delfiner och Mio berättade att en våg hade kommit på hans rumpa när Peter skulle ta kort så han for under vattnet. Det hade varit väldigt roligt. De har tagit massor av bilder, så jag ska visa dig när de kommer hem. Längtar till på måndag! Då blir det kram och glädjetårar-kalas 🙂
Hoppas att du får en fortsatt fin lördag!
Må gott.
Kram kram


28 kommentarer28 kommentarer om “En klippa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Calle verkar jätteglad, duktig o en go vän! Vad mysigt att du snart få krama alla dina godingar som vänder hemåt!
  Önskar dig o Calle all lycka till med träningen.
  kram

  Svara
 • Mums, vilken god mat..nu blev jag hungrig! 🙂 Önskar dig en fortsatt fin lördag också! Kram!

  Svara
 • Har precis skrivit en lång kommentar till förra inlägget,läs om du pallar:) du dansade jättebra igår och vackrast var du oxå!kramar maricon

  Svara
 • hej hannah, såg dig live igår på lets dance! du var jätte duktig! Kan du vara snäll och berätta om dina skönhetstips här i din blogg? Kan tänka mig att det är många som är nyfikna:-) Vart har du fyllt dina läppar? De är jämna och vill också fylla mina, kan du vara snäääll och svara på det för oss bloggläsar:-) kram

  Svara
 • Hannah har ju redan svara dig på den frågan! Du har ju frågat det förut… 🙂

  Svara
 • Nej förlåt, nä svarade hon på det? Då måste jag ha missat det totalt, kan du skicka det eller när svarade hon? tack, kram

  Svara
 • förlåt hannah, såg precis ditt svar på denna fråga, jag har noll koll på hur bloggfamiljen fungerar:-) Men nu har jag lite större koll. kram och tack för ditt svar

  Svara
 • Svaret finns under inlägget ”Imorgon är det julafton!” 🙂 Kram till dig med!

  Svara
 • Hejsan. Vad mysigt ni verkar ha haft 🙂 sånt behövs. Hoppas att du får en bra kväll. Kram

  Svara
 • Hej gumman.Härligt att snart familjen är på hemmaplan hos dig.Vilken upplevelse det måste ha varit för barnen? Lycka till med träningen idag.Kram kram.

  Svara
 • Jag hade tänkt skicka blommor till dig idag Hannah men såg här att du inte befinner dig i Sigtuna.Kram igen.

  Svara
 • Det var verkligen jättekul att se dig dansa igår… du var supersnygg ju, och meningen är väl att man ska lära sig dansa 😉 Ingen bimbo alls hos dig, du verkar vara så ärlig och normal 🙂 Hoppas du klarar dig nästa vecka 🙂
  Kramar Emelie

  Svara
 • Hej fina du!! Va kul det va å se dig igår. Å va underbart att familjen kommer på måndag, man är verkligen halv utan sin familj. Ha en underbar lördagkväll och lycka till med träningen för nästa vecka. Många kramar Jennie

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tycker att du var jätteduktig för att vara första gången du dansade inför flera miljoner tittare! Jag hade nog inte klarat ett steg pga nervositet! Och man ska väl inte vara fulländad dansare i början utan utvecklas! =) Du kommer säkert få vara vara kvar ett bra tag till och lära dig flera roliga danser! Håller tummarna för dig!
  Måste berätta en kul sak: Kommer du möjligen ihåg att när du precis skaffat facebook så satt du och chattade med en Dessan från Uppsala. Troligen minns du ej: men vill bara tala om att jag skulle då gå på en blind date och den killen ska jag nu ca 2 år senare gifta mig med. Vi har skaffat en större lägenhet och i maj ska vi gifta oss i skokloster kyrka =) Är såå lycklig! Stor kram till dig och din underbara familj! Tack för en fantastisk blogg! Märks att du lägger ner mycket arbete på den!
  Kram Dessan

  Svara
 • Älskade vackra Hannah!
  Jag såg precis din dans från Let’s Dance igår. Du var ju jätteduktig! Okej att du var nervös, men vem vore inte det inför att dansa för första gången inför en jury som man aldrig har träffat, massa publik och hur många tv-tittare som helst. Sen snubblade du till, men so what? Det är väl inte hela världen, det kunde hända ven som helst och så uppenbart tycker jag inte ens att det var. Jag tycker att du gjorde ett superbra jobb och jag kan nästan lova dig att du kommer att utvecklas och bli bättre och bättre för varje gång. Jag ser fram emot att se dig nästa vecka. Lycka till! Kramar från Oslo!

  Svara
 • hej Hanna!
  Jag har följt din blogg dagligen jag vet inte hur länge. Tycker du verkar vara en jätte mysig människa. Du inspererar mig. Jag är ensamstående till två charmtroll på 5 resp 6 år sedan 3 år tillbaka. De är inte alltid lätt men när jag känner att urk nu orkar jag inte mer så läser jag din blogg och de ger mig energi.
  Vill bara tacka dig för din fina blogg och hur du inspererar mig 🙂
  Kram Tessi

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  Har inte skrivit på läänge, har blivit lite slö med kommentarerna:( Kände dock att jag ville kolla din sida idag efter premiären igår. Blev så ledsen när jag såg att du blivit sårad av nån människa som inte lever i verkligheten 🙁
  Kände att jag ville trösta dig med några ord om att du var jättegullig igår och fixade missen toppen! Inte sjutton kan man väl va proffs innan programmet ens börjat. Vad skulle det då va för mening med programidèen? Du är grym som är med, jag kollar hellre på de som utvecklas än de som redan kan alla finesser. Kämpa på nu!!!!
  stor kram och njut av allt roligt som följer med detta projekt!!!!
  /Lina

  Svara
 • Hej Hannah, såg reprisen av Lets dance idag och måste kasta in en kommentar här 🙂
  Du var jätteduktig, du har både tekniken och takten, det enda som fattas är ditt självförtroende. Så nästa fredag går du ut med tron och vetskapen av att du kommer glänsa, för det kan du, okay?! 🙂
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Hej! Har inte varit inne och kommenterat sedan sidan startades ungefär men kände att jag verkligen måste göra det nu, du var jätteduktig igår! Så vacker och den mest lysande stjärnan! Är helt säker på att ni kommer gå långt i tävlingen, bara bryta ihop och komma igen! Du är guld värd.
  Hoppas du har en trevlig helg trots all träning. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Befinner mig i Miami med min familj – synd att du inte ar kvar. Hoppas att du fick tillbaka ditt bagage… Och du – ovning ger fardighet, dansen kommer bara att bli battre och battre! 🙂
  Stor kram fran Anna.

  Svara
 • Kära Hannah! Du ska vara stolt över din dans i gårdagens Let’s Dance. Det var allra första programmet och du gjorde bra mycket bättre ifrån dig än vad vi andra säkert hade gjort.
  Lova mig nu att du ger järnet nästa fredag och verkligen satsar fullt ut. Lycka till dig!

  Svara
 • God kväll! Läser din blogg nästan dagligen, du verkar vara en toppentjej!:) Blev väldigt besviken när jag läste om det elaka inlägget efter Let´s Dance. Är precis likadan att det spelar ingen roll hur mycket positiv kritik jag får, den negativa etsar sig fast. Men tyvärr så är det nog så att den som skrev inlägget helt enkelt är mycket avundsjuk på dig som är så snygg både på utsidan & insidan & dessutom framgångsrik både privat & professionellt:) Tyvärr så missade jag Let´s Dance som jag för första gången hade sett fram emot att se…nattade min dotter & somnade ifrån det, men nästa fredag ska jag heja på dig! Stort lycka till & lyssna bara på det positiva!! Kram Annelie

  Svara
 • Tycker du är en fantastisk människa Hannah!! Du är helt otrolig på alla sätt och vis! Enormt vacker, en fantastisk mamma, varm givmild och omtänksam som medmänniska! Tycker du var kanonduktig igår:)
  Hejar utav bara katten hemma i soffan:D Din dans och skönhet tycker jag var heeelt outstanding!
  Kom ihåg att du är värdefull:)
  Många varma styrkekramar från marie & meja <3

  Svara
 • Hannah! Du var så duktig igår! Allting kan inte gå perfekt jämt men huvudsaken är att man lär sig och inte glömmer att ha roligt! Livet blir så mycket roligare då! Kram!

  Svara
 • Hej fina DU! Ett stort grattis till premiären igår, du rockade fett girl:-), tro inget annat!! Kan tänka mig att det måste vara assvårt att lära sig alla nya steg och då särskilt i högklackat:-( Ser redan fram emot nästa vecka!!
  Puss och kram hela dan:-)

  Svara
 • hannah, ha en fortsatt skön helg o KÄMPA PÅ!! bluebird, tänker ofta på dig i din sorg…… finns inga ord, men SKRIV av dig, en bit på vägen…. hoppas du kan skriva o prata av dig med nära o kära….. att lyssna på musik…hjälper dig en bit på vägen…. bla ”håll mitt hjärta” med björn skifs är en riktig ”tröstevisa”….hoppas du finner lite tröst o styrka!!…. kram

  Svara
 • Hannah
  Tycker faktiskt att dommarna var lite väl snål mot dig och Alexandra…….I mina ögon var du bland de bästa och självklart snyggast som vanligt. Nästa vecka dansar du ballarna av juryn!!!! Go girl!! KRAM

  Svara
 • Jag tror Tony favoriserar de manliga dansarna 😉
  Skönt att familjen är samlad på måndag! Du kommer glänsa på fredag när du har tankat kärlek och energi från familjen 😛

  Svara