Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:56 | januari 8, 2011

Thai-middag och mys

God kväll. Jag och Maggan ligger som ett gammalt gift par i sängen. Hon med sin mobil i högsta hugg och jag med min dator på magen 🙂 Vi är båda gräsänkor.
Hon mötte upp mig och Calle efter vår dansträning och så gick vi och åt Thai-mat.

Calle ligger och jäser och vilar ut efter några timmars quickstep. Jag verkligen älskar quickstep. Det är en glad och rolig dans. Längtar till fredag!

Calle ligger och jäser och vilar ut efter några timmars quickstep. Jag verkligen älskar quickstep. Det är en glad och rolig dans. Längtar till fredag!


Vi är inte helt hundra i boet tror jag, men kul har vi tillsammans. Här ligger vi golvade efter vår dans.

Vi är inte helt hundra i boet tror jag, men kul har vi tillsammans. Här ligger vi golvade efter vår dans.


Mitt ansikte som Gud skapade det. Någon botox här hittar du då inte. Så vakta din tunga innan du din surtant, Katarina Wennstam inna du far med osanning och elakheter. Det hjärtat är fullt av talar munnen :-)

Mitt ansikte som Gud skapade det. Någon botox här hittar du då inte. Så vakta din tunga innan du, din surtant, Katarina Wennstam far med osanning och elakheter. Det hjärtat är fullt av talar munnen 🙂


Maggan tog ett stadigt juckgrepp, likt en ettrig terrier, om Calles ben.

Maggan tog ett stadigt juckgrepp, likt en ettrig terrier, om Calles ben.


a57
Fina Calle.

Fina Calle.


Prutten och Klutten.

Prutten och Klutten.


Kyckling i rödcurry och liis. Gött!

Kyckling i rödcurry och liis. Gött!


Tack för att Du är en sådan underbar vän. Jag blir så glad, ska du veta, av dina uppmuntrande ord. Tack, tack från djupet av mitt hjärta. Hoppas att Du känner att du får lika mycket tillbaka. Vill ju glädja dig också 🙂
God natt.
All kärlek ♥


34 kommentarer34 kommentarer om “Thai-middag och mys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att ha en go syrra att umgås med!! Calle också förstås!
  Kram och godnatt kära du!!

  Svara
 • haha, rolig du är. Men Katarina Wennstam, är inte det en författare?? Hängde inte med nu… 😉
  Ser ut att haft en härlig dag och kväll.
  Såg bild på det gifta paret i din systers blogg, söta ni är!
  Klart vi finns här för dig, och du glädjer verkligen. Alltid.
  Stor kram och sov så gott!

  Svara
 • Åh, vad glad jag blir över att du inte är ledsen längre. 🙂 Allt kommer att gå bra och snart är även William, Mio. Liv & Peter hos dig igen. Du ger så mycket Hannah ♥.
  Tack för att du finns och sov så gott med Maggan 😉

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  Jag hade tänkt skicka några uppmuntrande ord innan Lets Dance men det hanns inte med. Nu när jag går in här efteråt och läser den tråkiga kommentaren så bara måste jag säga något.
  Den kommentaren tyder på lite förståelse och empati för den enorma prestation du har gjort:
  Du är en av några få modiga som vågar ställa upp i Lets Dance. Många skulle aldrig våga. Du är modig!
  Du bjöd på dig själv precis som du alltid gör här i bloggen, du är givmild och modig! Hur många skulle våga det inför alla tittare?
  Dessutom var du smashing vacker när du gjorde det!
  Bara fortsätt kämpa, du är grym, och vi är så många som hejar på dig!
  Kram
  Lina

  Svara
 • Gillar 🙂 🙂

  Svara
 • Ja med 🙂

  Svara
 • jag också.

  Svara
 • Håller på dig på fredag! Vilket tufft programm ni har!Träning redan efter urladdningen igår! Imponerad! Jag hade legat däckad idag… Eller jag hade i och för sig inte vågat gå in alls på dansgolvet… Vad fin du var! All kärlek! kram Annica

  Svara
 • Hej Vacker!
  har inte hunnit läsa din blogg för jag har varit på besök hos min sjuka far men nu har jag precis läst alla kommentarer. Usch vad elaka människor är! Du var inte alls nonchalant i lets dance! Du var bara dig själv och jag har haft förmånen att träffa dig 2 ggr tidigare och du är världens snällaste och så charmig & vacker och du bjuder på dig själv. Självklart kan man få vara nervös och speciellt när din familj är på andra sidan jordklotet och det är premiär. Så sträck på dig för du var så fin & bra 😀 ska titta på dig varje fredag & rösta såklart!
  Kram Lommo

  Svara
 • Hej fina Lommo.Hoppas din Pappa snart blir frisk igen.Tänker på dig.KRAM Marita.

  Svara
 • Tack fina Marita:) han är gammal min far men det gör ont att se honom sjuk. Kram på dig!

  Svara
 • Hanna!
  klart vi håller tummarna även på fredag. -kul att du är lite gladare.. Skickar styrkekramar till dej . kommer gå kanon på fredag.!! Skrev även en styrke kram här om dagen så den går nog fram nu =) Kram och lycka till

  Svara
 • Oj… Det ser ut som att du får ha Maggan i koppel snart. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah
  Tack för din underbara blogg! Har följt dig redan länge, men aldrig kommenterat något. Tycker du är en mysig, snäll och varm människa med hjärtat på rätt plats och det är härligt att följa med din familj, ni är så söta allesammans. Allt gott till er. Kram Katarina

  Svara
 • va mysigt de ser ut som ni har =) jag blir alltid lika glad när jag är inne och läser här. Jag är inne i en liten svajig period där jag känner mig lite nere å så. Men när jag läser din blogg så får man ofta en måbrakänsla. Tack Hannah!

  Svara
 • hej och god fortsättning på dagen och året. Jag höll på dig när du sjöng på melodifestivalen och jag håller på dig i Let´s dance.(Hmmm undrar vad det är för taktik juryn kör med…? För taktik, det tror jag att det är!) Take care!

  Svara
 • Hejsan!
  Vill bara säga att ställa upp i Lets dance är mycket starkt, något jag aldrig skulle våga. Finns många elaka tungor där ute men du får trösta dig med att dom mår nog inte så bra när dom måste klanka ner på andra. Så kämpa på och ha roligt! Jag gillar verkligen din blogg! Ha det så gott och mys riktigt med familjen när dom kommer hem 🙂

  Svara
 • Hej! Har hittat till din sida via Victorias Matplatsen. Du verkar vara super trevlig. Härligt att du verkar fått tillbaka glädjen till att dansa. Det är väl så du får tänka, att du gör det här för att det är så KUL! (Hade någon tillfrågat mig att var med hade jag inte tvekat en sekund ;).) Ge järnet och ha kul!! Vad mysigt du och din syster & mamma har det tillsammans, värdefullt! Stor Lycka Till Kram från Jessica

  Svara
 • Så, äntligen skaffat en användarkonto här!
  tycker det är så extremt tråkigt att folk skriver elaka kommentarer, till vilken nytta liksom? Bara för att man är offentlig är man inte omänsklig, många tar nog miste där tyvärr!
  Men att skriva en positiv kommentar kan ju inte skada.
  Jag tycker om dig och det är däför jag följer din blogg, inget annat!
  Dessutom tror jag att quickstep passar dig bättre, mer fart och fläkt! 🙂
  Lycka till på fredag! 🙂
  KRAMAR till FINA Hannah från FINA lina!

  Svara
 • Många <3 <3 <3 till dig Hannah!

  Svara
 • Hej alla.Ja var precis inne och kollade på ett you tube klipp med våran goa duktiga Hannah när hon sjunker Heartbreaker.Det var det mest underbara jag någonsin hört.WOW vilken röst.Puss på dig fina Hannah.

  Svara
 • sjunger ska där stå.

  Svara
 • det måste jag kika på 😀

  Svara
 • Mitt svar hamnade fel! Här skulle det hamna ju…
  Hihi, underbart! Härliga glansbyxor. Sånna ville jag också ha då 🙂
  Jag har också spelat in en video i gyllene salen för länge sen förresten! Här har du den om du är intresserad 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=ogOoItz8yt4
  Tjo!

  Svara
 • Härligt att titta in här! Jag blir glaaaad! 🙂

  Svara
 • Fina Hannah,
  Jag har alltid beundrat dig och blir så inspirerad av att läsa din blogg. Du verkar vara så jordnära och fin på alla sätt och vis 🙂
  Självklart har du min röst i Let´s Dance. Jag tycker att du var otroligt vacker (vilken klänning!!) och var super duktig.
  Lycka till framöver,
  varma kramar
  Åsa

  Svara
 • Skönt att läsa att du mår bättre, kram AL

  Svara
 • Ni är ju grymt sköna! 🙂 Hoppas du kommer fota mer från dansträningen – du vet det gillar ju jag 😉 Kram på er!!

  Svara
 • Vilken härlig känsla att ha en fin syster att umgås med, måste vara supermysigt!
  Kul att se dig ”live” i fredags, hoppas verkligen att du får vara kvar länge!
  kram kram

  Svara
 • Hej, har haft sådana problem att komma in här och kunna lämna en hälsning till dig. Blev så bekymrad över dina känslor i fredags – SKIT i dessa personer som inte har någon HJÄRNA!!!!
  Tänk på alla oss andra som älskar dig och som förstår hur supersvårt det är att kunna dansa på en vecka. Du kommer fixa nästa dans!
  Tusen varma kramar till dig och till din härliga syster. Kram kram

  Svara
 • vilka mysiga bilder 🙂 man ser att ni verkligen har kul på träningarna! Hoppas helgen har varit fin!!
  Kramis S

  Svara
 • Hej Fina hannah. Jag hejar på dig till 100 %. Du är bäst. Glöm inte det kära du!!!!
  kram från mig i Norrköping…

  Svara
 • Hihi, underbart! Härliga glansbyxor. Sånna ville jag också ha då 🙂
  Jag har också spelat in en video i gyllene salen för länge sen förresten! Här har du den om du är intresserad 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=ogOoItz8yt4
  Tjo!

  Svara
 • Ignor min kommentar här uppe, den hamnade fel och var ett svar till en annan kommentar. Eftersom det inte går att ta bort kommentarer så får ni tänka er att den inte finns. Se.. finns inte… helt tomt…

  Svara