Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | januari 8, 2011

Tjejdag

Hej min vän. Jag, syster och älskade mamma har bott på hotell inatt. Nu har vi hasat oss upp och ska ut på stan. Kika i affärer, äta något gott och kanske hinna med en bio. Senare i eftermiddag är det dags för mig att träffa Calle och träna inför nästa veckas dans, som är quickstep. Har verkligen fått de svåraste och snabbaste danseran nu i början. Vilken utmaning. Igår gick ju allt åt pipan, men kul hade jag i alla fall.
Nästa vecka hoppas jag att det varken blir snubbel eller ettor 🙂

Mamma fyllde år igår. Grattis! Hon ocg syster och mina vänner Jessica, Lill-Magnus och Kristoffer satt i publiken och hejade.

Mamma fyllde år igår. Grattis! Hon, syster och mina vänner Jessica, Lill-Magnus och Kristoffer satt i publiken och hejade.


Fina Laila, längst till vänster, kom till min och Calles loge efter sändningen och peppade oss.

Fina Laila, längst till vänster, kom till min och Calles loge efter sändningen och peppade oss.


Underbara Razmus gav mig en kram innan vi alla gick vidare för att äta och fira. Notera min snygga "väska". den gula påsen från Ullared är årets accessoar ;-)

Underbara Razmus gav mig en kram innan vi alla gick vidare för att äta och fira. Notera min snygga "väska". Den gula påsen från Ullared är årets accessoar 😉


Mamma blev firad av oss med sprakande tomtebloss...

Mamma blev firad av oss med sprakande tomtebloss.


Mamma och Maggan.

Mamma och Maggan.


Nu ska vi bege oss ut på stan och mysa.
Hörs lite senare.
All kärlek ♥


33 kommentarer33 kommentarer om “Tjejdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klart det kommer gå bra nästa vecka! Jag hejjar på dig ♥
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Låter som en underbar dag och det är du väl värd!
  Snubblade in på din blogg för nån månad sen o har sen dess kikat in då o då. Du har ett underbart sätt att bjuda på dig själv – keep it that way!
  När jag såg nattens inlägg började tårarna trilla även på min kind! Alla kan inte älska allt man gör men att uttrycka sig så illa som den som kommenterade gjorde är inte ok.
  Hoppas att en underbar dag med mamma, syster o vänner kan få dig att skaka bort denna plumpa kommentar.
  Vet inte vad som hänt dina nära o kära men jag hoppas att alla är okej o att familjen snart är samlad igen!
  Är imponerad av din insats i Lets dance – inte många som vågar ställa upp på en sån utmaning. Tycker att du gjorde det med bravur!
  Ser redan fram emot nästa fredag!
  Njut nu av dagen!
  Många varma kramar från Sara

  Svara
 • Ha en riktigt bra dag med din syster o Mamma.Puss o Kram.Ps. Du är bäst Hannah.

  Svara
 • Hej fina! Först och främst vill jag bara säga ”lyssna inte på dumheterna!” men jag vet att det är lättare sagt än gjort. För jag funkar likadant och ältar bara fet negativa. Men försök skaka av dig och tänk på oss som hejar oss blå ;0) Ha det så kul med mamma och syster idag. Ladda batterierna och sen påt igen bara :0) Å på tal om Ullaredpåsen… Den är med mig nästan överallt ;0) Just nu ligger den i bagageluckan full med julklappar. Vi ska till Västerås och fira lilla julafton med min syster. Kram på dig och lycka till med träningen i veckan!

  Svara
 • Va skönt Hannah. Passa på att ta hand om varandra och tänk inte på gårdagen. Du gjorde verkligen ditt bästa! <3 Lägg det bakom dig och se framåt nu! Du är värdefull Kramar

  Svara
 • Åh fina fina Hannah! Jag såg reprisen av programmet precis och jag tycker du var otroligt vacker o duktig på dansgolvet! Nu kan du slappna av och njuta av den här roliga resan, du kommer gå långt! Kramar Frida

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Jag har följt din blogg sen i somras först och främst vill jag bara tacka dig för att du delar med dig av det som händer i ditt liv, du är så otroligt inspirerande, jag blir glad av att läsa din blogg. Jag har aldrig för kommenterat men idag är det verkligen på sin plats. Både Serendipedy och Zoie tycker jag ger uttryck för väldig trångsynthet vi vet inte allt som ligger bakom och behöver inte veta. Det enda man kan tänka som människa är att inte dömma andra för snabbt och att hur hade de själva tyckt om att få en sådan kommentar. När jag läser din blogg kan jag inte se en enda gnutta nonchalans i din personlighet. Tvärtom tycker jag du är en förebild, jag tycker det verkar som du engagerar dig väldigt i det du tar dig för. I allt från familjeliv till karriär. Du verkar vara en fantastisk mamma och jag som själv fick en dotter för ett år sen känner beundran inför hur du bollar ditt familjeliv med verkligheten. Det är svårt att skaka av sig sådana tråkigheter men jag hoppas du gör det och tar nya kraftiga tag som jag tycker du verkar kunna göra.
  Ett jätte stort lycka till nästa vecka, och ha en mysig dag på stan med dina nära och kära.
  Kramar
  Jennie

  Svara
 • Heja Hannah!! Jag kommer att följa dig varje fredagkväll. Jag tror på dig! 🙂
  Kramar Maria

  Svara
 • Tycker att du gjorde det kanon bra igår på dansgolvet & lite snubbel vad gör det om 100 år…Men personer som ”serendipidy”är bara pinsamma & det är typiskt avundsjuka & det är inte vackert, men jag förstår dig att du blir ledsen & det va väl det som också var meningen..Men ha nu en härlig dag med dem som tycker om dig & som gör dig glad & ger dig god energi, så njut av denna tjejdag på stan & hoppas att du är lite som mig (ett lejon) som blir peppad av ”idioter” istället för ledsen. Håller på Dig & go girl!

  Svara
 • Hej Hannah! vad mysigt med en mamma & syster dag! Härlig varm kram du fick av Rasmus. Tänk vad en varm kram kan göra gott när det gör ont inom oss. Önskar dig o Calle ett roligt träningspass i eftermiddag!
  Många varma kramar till dig!
  Helena

  Svara
 • Det första jag gör när jag slår på datorn varje dag är att kika in på din blogg! 🙂
  Lycka till nästa vecka, kommer hejja på dig!
  Ha en fin dag tjejdag! Kramar Sandra

  Svara
 • Hejar på dig Hannah!
  Vi är många som gör det.

  Svara
 • Heja heja!! Man kan aldrig göra mer än sitt bästa, klart att du gjorde det! Vilken fånig kommentar av serendipidy. Du har all anledning att hålla huvudet högt, tänk vad du är modig som ens genomför Let’s Dance! Försök att hitta nya tag och njut av nuet. Tänk inte på nästa fredag än. Det här kommer att bli så bra! KRAM

  Svara
 • Hannah, jag tycker att du supersnygg och söt på samma gång igår. Vilken nervpåfrestning att stappla runt i en snabb dans på höga klackar, inför publik OCH TV-kameror.
  Jag tyckte att du var supertapper, modig och duktig!
  Kämpa på!!
  KRAM Anna

  Svara
 • Har alltid tyckt att du har så fina fylliga läppar …
  Nu påstår författaren Katarina Wennstam ”citat”
  Konstaterar på reprisen att Tina Thörner är ungefär tusen gånger mer kvinna än den botoxade bruden de kallade ”Sveriges snyggaste kvinna”. Fränt, var ordet.
  Är detta sant …

  Svara
 • Bästa Hannah! Har inte kommenterat på länge, men de betyder inte att jag lämnat er.
  Ville bara skicka all min kärlek och kraft till dig. Heja!!!
  Kram Lillis

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Vill bara önska lycka till på träningarna i veckan 🙂
  Kommer titta och rösta som attan på Fredag på dig o Calle!!
  Massor med kramar till dig Hannah från mig!!

  Svara
 • Tack för all uppmuntran 🙂 Apropå vad ”mammamia45” skrev så blir jag förundrad över den kvinnans citat. Klart att man får ha olika syn på kvinnlighet men att skriva att jag skulle vara botoxad fick mig att le. Har en panna skrynkligare än en sharpei-hunds 🙂
  Kram krm
  /H

  Svara
 • Hej Hanna!
  Usch jag blir med ledsen att det finns så elaka människor därute, inte konstigt världen ser ut som den gör. Det är så lätt att sitta och dömma andra människor bakom en dataskärm. Jag tyckte ni var jätte duktiga i går och ser fram emot nästa fredag.
  Känns så spännande för det är ju nästan som att heja på någon man känner eftersom jag följer dig och din blogg och älskar att läsa den.
  Förstår det måste vara svårt att inte ta åt sig av elaka kommentarer men de är verkligen värda din energi!!
  Ha en underbar lördag!!
  kram Therese

  Svara
 • Hej fina hannah 🙂 Jag hade ingen möjlighet att se Let´s dance i går tyvärr men tittade på reprisen idag och jag måste säga att även om missarna fanns där så du var värd en bättre placering. Hoppas du får bättre flyt nästa vecka och då skall jag också rösta på dig.
  Du fick ju i alla fall en fin kväll med mamma och syster och hoppas ni får en lika fin dag i dag. Kram

  Svara
 • Fina Hannah, hoppas verkligen att du kan slå ifrån dig elaka och ogenomtänkta kommentarer, har man läst din blogg så vet man att du är sådan som person som ger allt i ett sådant här sammanhang, och trots leenden igår så såg man att du var besviken, självklart när man kämpar och tränar och så ställer en snubblande fot till det. Jag tycker du var jätteduktig, jag hade säkert ramlat omkull både en och två gånger och sen att dansa inför hela svenska folket är ju supermodigt! Nu håller jag alla tummar för att du får en mysig dag med din syster och mamma och nästa vecka kommer du sopa banan med de andra som tävlar!! Go Hannah!!
  Mångar kramar Bella

  Svara
 • Hannah, efter att ha läst både senaste blogginläggen och kommentarer till dem så tänker jag uttrycka mig såhär;
  Det finns absolut ingenting som säger att man ”måste” tåla lite kritik, vidare är det väldigt underligt hur människor kan känna att de vill ta sig rätten att kritisera andra vitt och brett rakt i deras ansikte. Jag är verkligen inte ”För” att folk bara skall komma med smör och alltigenom positiva kommentarer dagarna i ända men man kan ju verkligen välja sitt sätt att uttrycka sina tankar på om man har något att säga.
  Det är verkligen INTE alla som kan ta vilken kritik som helst och det skall respekteras.
  Stor kram till dig.

  Svara
 • Hej Hanna,
  Jag har aldrig kommenterat i din blogg, trots att jag följer dig nästan varje dag i över ett år.
  Anledninen till att jag nu – för första gången sedan jag började läsa din blogg (vilket var länge sedan =) ) har valt att kommentera är just för att jag vill peppa dig.
  Du var otroligt vacker och glad och de som verkligen är vettiga människor vet hur svårt det måste vara att lära sig dessa svåra danser. Du var otroligt duktig och jag är SÄKER på att båda dina barn, man och familj är super stolta över dig. Framför allt ska DU vara stolt över dig själv! Kämpa på!
  PS: Vet du?? Jag känner på mig att du kommer vara grym nästa vecka. När motgångar kommer i livet har människan ett finurligt sätt att finna styrka och resa sig upp… DS

  Svara
 • Kära Hannah! Det är den konstruktiva kritiken som gör att du tills nästa vecka får mer kraft, energi & närvaro i din dans! Det kommer gå toppen ska du se!
  Men, skyll inte på Calle, otur att få två svåraste danserna, ”ulvar i fårakläder” eller antyd att det finns något i din familj som gjorde att du inte fixade det igår… något ni inte kan berätta – varför nämna det alls!?
  Hannah… våga satsa helhjärtat, så får DIN insats resultat! Heja Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah.
  Tycker att du var så duktig och vacker igår! Strunta i den dumma kommentaren du fick! Konstigt nog tar man åt sig mer av det elaka än det bra man får höra 🙁
  Hur många skulle ens VÅGA ställa upp där? Som sagt, du var jättebra!
  Kram Vanja.

  Svara
 • Skönt å höra att du är på banan igen 🙂 Kör så det ryker!
  Ps. Har ett yrke där jag träffar patienter varje dag. Otroligt vad man möter olika personligheter och attityder. Precis som du säger så ”etsar” sig den negativa patienten sig fast i minnet även om 10 positiva följer.. Konstigt det där..
  LYCKA TILL på träningen! Hälsa Calle 😉

  Svara
 • Hoppas ni hade en kul kväll tillsammans!
  Jag vet att du har en massa supportande goa människor runt omkring dig, men vill ändå säga: ROCK ON! Nästa vecka dansar du häcken av dom andra =)
  kram
  Anna

  Svara
 • Ni ser ut att ha ett fint förhållande du, din syster och mamma. Det är bra mycket roligare att följa dom som är mindre vana att dansa och att få se när ni utvecklas. Jag skulle tro att du har goda chanser att komma långt i programmet. Din partner är en duktig lärare och du är inte den som ger dig skulle jag tro. God fortsättning på året och lycka till!

  Svara
 • Hannah, bara så du vet så använde jag dig som ett gott exempel för mina barn igår när vi tittade på dig i tv! Jag berättade för min 10-åriga dotter Hanna att där är en tjej (d.v.s du)som trots att hon snubblade till fortsatta att dansa och inte gav upp. Det är jättemodigt att prova nya saker och särskilt när det är på tv och allt. Går saker och ting inte som man vill, så är det ändå bara att fortsätta försöka! Dessutom så berättade jag att du är jättemodigt som lägger upp bilder hur du ser ut utan att vara ”sminkad och uppiffad” och att man märker att du vet vad som är rätt och fel i livet och vad som är viktigt! Dina föräldrar har uppfostrat dig väl och som sagt du är en inspiration!

  Svara
 • Hannah, du är underbar! Du var jätte duktig igår, bojcka snesteget och se framåt istället =) Jag håller på dig, precis som många andra här på sidan! Det var först efter din dans igår som jag kunde gå ifrån tvn, innan satt jag klistrad. Likaså gjorde min dotter på snart 2 år. Hon diggar dans och musik och satt klistrad, men så fort mamma lämnade tvn gjorde hon lika. Vi hejar på dig här hemma, dig och Calle! Ha en toppen dag nu och njut, det är du värd! Många varma kramar till dig

  Svara
 • Hoppas ni haft en mysig dag på stan och lycka till på träningen! 🙂 Hoppas du inte är ledsen idag! Kramis Malin 🙂

  Svara
 • Hannah,
  kanske inte gör någon större skillnad vad jag tycker men tänkte skriva redan igår kväll efter att du fått dina orättvist låga poäng…har inte läst alla kommentarer men har förstått att du även fått orättvisa påhåpp här-suck.
  För det första,
  du gjorde dansen jätte bra-man ser att du har rytmen i blodet!Du hörde ju vad de sa;du har DET och ska bara tro mer på dig själv.
  För det andra och det vill jag verkligen understryka:Du verkade avslappnad och inte alls nervös-imponerande.ABSOLUT inte nonchalant!
  Jag har ju fått förmånen(låter pretto,jag vet:)
  att träffa dig ett par gånger och du är verkligen så där glad,sprallig och avslappnad på riktigt oxå!Hoppas du får vara kvar till slutet.
  Kram kram kram
  PS.både mannen och hans bror röstade på dig:)

  Svara
 • Du är fantastiskt vacker, söt, begåvad och har en otroligt vacker familj!
  Jag ska lägga alla min röster på dig!
  Sköt om dig!

  Svara