Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:06 | januari 9, 2011

En palm, två plus och en spettekaka

God kväll vacker. Vill än en gång bara berätta för dig att du gör mig glad. Alla goda ord värmer! Tack!
Har satt på mig en t-shirt som luktar Peter och lagt mig i sängen med datorn på magen. Ikväll ska jag inte ligga uppe och prata med syster till sent in på natten. Ska försöka somna tidigt. Imorgon ska jag upp vid klockan sju för att hinna träna innan mina älsklingar kommer hem från bl a Miami och Mexico. Det landar på Arlanda efter lunch, så jag hinner med ett par timmar i dansstudion med Calle.
Åkte till mataffären och köpte barnen och Peters favoritmat. Kylen är nu fylld med massor av gott och så köpte jag en ”mini-palm” till dem så de inte blir en allt för stor omställning (från palmer till tallar och sand till snö) för dem. En spettekaka till min skåning köpte jag också. Har aldrig sett honom äta en sådan men det är ju en Skånsk delikatess, så varför inte 🙂

Ett välkomstbrev väntar dem också.

Ett välkomstbrev väntar dem också.


Ska bli så underbart när de kommer hem. Ska inte sticka under stolen med att det har varit rätt skönt att kunna fokusera och träna utan att behöva stressa hem och ha dåligt samvete för att jag inte är hemma eller inte är en tillräcklig mamma och fru. Det var ändå jobbigt själsligt att inte ha dem nära i fredags, och jag behöver dem. Nu på fredag ska jag dock försöka ta revansch och se till att få bättre poäng och fler röster med barnen och Peter i publiken och dig min vän. Hjälp mig gärna 🙂
Jag och syster gör inget annat än att äta och lata oss när vi är tillsammans. I eftermiddags var det inget undantag.
Vi hamnade på en libanesisk restaurang på väg hem och åt och åt och åt.

Vi hamnade på en libanesisk restaurang på väg hem och åt, tog en paus och åt ännu lite mer.


a211
Meze. Tjugo smårätter och röror fick vi i oss. Så gott!

Meze. Tjugo smårätter och röror fick vi i oss. Så gott!


Tack för att Du finns.
Sov så gott.
Puss och kram
Ps. Såg att Alex Schulman skrivit snällt om mig efter i fredags. Kul!
Hannah Graaf: plus2
Utan tvekan den mest sympatiska av deltagarna. Man tycker om henne. Det var tråkigt att det gick så dåligt för henne, att hon snubblade och så. Väldigt smal. Du får inte gå ner mer i vikt nu, hör du det, Hannah?


24 kommentarer24 kommentarer om “En palm, två plus och en spettekaka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad gulligt brev du skrivit till dina barn & Peter!! Dom kommer säkert bli jätteglada när dom kommer hem. 🙂 Tack för att DU finns här för mig & alla andra som läser! Kramis Malin 🙂

  Svara
 • Jag håller med! Om inte så kmr palmen göra susen;)

  Svara
 • Så fint! 🙂
  Kommer rösta såklart på dig på fredag. Håll dig kvar länge du kan, så vi kan komma upp och heja på dig en fredag! Kanske en ny tjejträff med Malmögänget *blink blink*
  Kram!

  Svara
 • Håller med föregående talare fullständigt 🙂
  Vet nte om jag tackade för tipset du gav om nappen till min dotter som min son ville att hon skulle ha 🙂 Sov gott kram

  Svara
 • Hej Hanna! Jag har läst din blogg ett tag nu och oftast hamnar jag här när jag känner mig nere. Idag var en sån dag. Och när jag såg dina första rader du skrivit i inlägget ”…du gör mig glad” så blev jag helt tårögd! Det var så skönt att läsa det, och visst, det kanske inte helt var till mig men din kärlek till dina läsare lyser igenom och jag blev så glad. Tack för att du gjorde min kväll. Och tack för att du ger så mycket utav din själv i din blogg. / Kram Sandra

  Svara
 • Hej tjejen! En fråga… Vart har du köpt dina ”same-armband”? Du vet dom i läder med flätad tenntråd. Har du nåt tips på vart jag kan få tag i ett??? Jag har haft ett, men tappat det och vill så gärna ha ett igen.
  Njut nu riktigt mycket med din familj =)
  Kram
  Anna

  Svara
 • Jag kommer rösta massor på dig (jag tror folk inte röstade så mkt i fredags då ingen riskerade åka ut då)!! Glad för din skull att du får hem familjen imorgon! Hoppas du får en bra träningsdag innan dess 😛 Godnattkram

  Svara
 • Kära Hannah, jag förstår att du är naturligt smal. Jag ser att du njuter av att äta! 🙂 Härligt! Men ändå, har du nåt tips på hur du har gjort för att bli/vara så smal? Min dotter är ungefär lika gammal som Liv och jag har 5-7 kilo kvar. Jag behöver lite tips! Hur gör du?

  Svara
 • Så gulligt av dig att skriva ett sådant fint brev.Dom kommer bli överlyckliga.Du betyder så mycket för mig så när dansen är över vill jag gärna träffa dig Hannah efter alla år som vi känt och stöttat varandra.Det känns som det är på tiden eller vad tycker du min vän+

  Svara
 • Jag vill också träffa Hannah! 🙂

  Svara
 • var hittade du spiddekaga i Stockholm? (heter så på skånka)Du kommer tycka om den jag lovar dig.Vi bor 2 kvarter från det berömda spettkaksbageriet här i Eslöv.Kram kram söta du.

  Svara
 • Själv tycker jag ”spiddekaga” smakar frigolit och socker 😉 och man är skåning 😛

  Svara
 • Vad söt du är med minipalm, spettekaka och det fina brevet! <3
  Härligt att du äntligen får hem dem i morgon! 🙂
  Stor kram!

  Svara
 • Godmorgon fina!
  David sa i förra programmet att du och Alexandra ska få duellera mot varandra, vad menade han? är det bara ni två som gäller först eller är det som vanligt program att de med kvällens sämsta siffror får dansa mot varandra? Hoppas att du förstår vad jag menar, Ha nu en toppendag,sätt stegen så du kan åka hem lite tidigare. Kram Lillian

  Svara
 • Limelight: jag såg såna samearmband på Åhlens igår, bara ett litet tips! 🙂

  Svara
 • Hej lilla vän!!!
  Måndag idag!!! Jag vet att det betyder lycka för dig just idag! Och jag är så glad för din skull! För min egen del är det en helt vanlig tråkig måndag – arbetet kör igång ordentligt, det är långt till helgen och väldigt länge till nästa stora avbrott i vardagen (påsk). Men jag gläds verkligen med dig idag!
  Du kanske redan bearbetat fredagens tuffa händelse, men jag vill ändå säga att jag led med dig direkt när det hände. Efter en stund tänkte jag att det bara kan bli bättre som någon även sa där. Och jag var så glad att ingen behövde åka ut i första programmet. För nu har du världens möjlighet att slå alla med häpnad nästa fredag – vilket jag vet att du också kommer att göra!
  Ha en underbar dag idag och njut och hämta kraft ur din familj. Du kommer att stråla på fredag!
  Kram Victoria

  Svara
 • Äntligen har jag skaffat mig ett konto här, så att jag kan kommentera! Du verkar vara en genuint fin människa, vad roligt att du fick lite bra feedback också! Du är modig och stark. Kram

  Svara
 • Säger detsamma som SaraE här ovan, äntligen har jag skaffat mig ett konto!
  Du är en fin människa, Hannah, som är god i hjärtat. Därför vill jag återgälda lite till dig: Var rädd om dig när du har datorn på magen eller i knät! Skaffa en ’dator-kudde’ du kan ha som skyddar. Oavsett vad vi tror så avger datorerna strålning och det är inte bra för oss. Ikea har för typ 149 kr och fungerar perfekt när man sitter i soffan. Eller säkert som när du ligger i sängen… 😉 Ha det gott!

  Svara
 • Hej söta du!
  Tittade precis på Tv4play och ”Lets dance”. Vill bara säga att du var jätteduktig och så snygg! 🙂 Hoppas du får en underbar dag med din familj – vilket sött brev du har skrivit till dom förresten! Lycka till nästa fredag, jag ska heja på dig!!! Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilket gulligt brev du skrev till din familj.
  Jag säger bara mmmmm spettkaka, jag älskar det, det är så gott, skåning som jag också är.
  Du var jätteduktig i fredags och du var himla snygg i din klänning, den satt så perfekt på dig.
  Håller tummarna för dig och Calle på fredag och jag kommer att lägga min röst på dig.
  Önskar dig en fortsatt trevlig dag.
  Kram

  Svara
 • Hej hannah ! Nu har jag äntligen registrerat mig här på sidan 🙂 Tänkte bara skriva ett stort tack till dig för din fina, inspirerande blogg. Du är en sån fin människa och jag hoppas att din Let´s dance tid blir lång !
  Kramar från en som följt dig sedan ”mama-tiden”

  Svara
 • Hej Hannah! Har inte heller kommenterat innan, trots att jag också följt bloggen sedan mama-tiden. Jag kommer hålla tummar o tår för dig på fredag, det här tror jag att du fixar nu. Jag kommer iaf att tokrösta på dig. Härligt att Peter och barnen kommer hem idag! Kramar till dig från Gunilla i Svärtinge

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas att du och din familj bara myyyyyyser just nu, och så hoppas jag också att du hinner svara på min fråga 🙂 Jag och min man ska ha en barnfri helg (hua! 🙂 nu till helgen och gå ut och äta och det såg ju bara sååååå gott ut med Libanesisk mat, det var jättelänge sedan jag åt det nu! Vart var ni? Och är det ngt ställe du skulle kunna rekomendera? 🙂 Kram!

  Svara
 • Hanna äntligen har du din familj hos dig 😉 Härligt! Dina barn är ju så söta! Å Liv vad stor hon blivit stora tjejen!!! Ja små söta barn fötter är ju det goaste som finns! Längtar till till fredag och få se din quickstep det kommer gå bra! Hejar på dig! Kram

  Svara