Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:08 | januari 10, 2011

Vi fem

Du kan förstå att jag är lycklig idag 🙂
Så mysigt att familjen är samlad igen. Barnen var så glada och har berättat om allt kul som det har fått uppleva. Den lilla palmen som jag köpt var poppis, men Peter tittade på mig som om jag vore knäpp när han såg Spettekakan 🙂 Jag förstår i och för sig varför. Helt sjukt att köpa en sådan, men lite kul. Förlåt Skåne, men den smakade skit.

Sa ju att jag skulle hoppa upp på Peter av glädje!

Sa ju att jag skulle hoppa upp på Peter av glädje! William hade roligt nog förevigat hoppet.


Mina små brunbrända älsklings pojkar.

Mina små brunbrända, älsklings pojkar.


Love!

Love!


Orningen är återställd. Galenskapen har börjat :-)

Ordningen är återställd. Galenskapen har bara börjat 🙂


Liv var så jetlagad efter resan att hon somnade sittandes på bordet!

Liv var så jetlagad efter resan att hon somnade sittandes på bordet!


Lade henne på soffan efter otaliga försök att väcka henne, där hon sov vidare i godan ro.

Lade henne på soffan efter otaliga försök att väcka henne, där hon sov vidare i godan ro.


Peter led också av jetlag och somnade två timmar i en puff. Pojkarna har varit vakna hela dagen och gick nyss och lade sig för kvällen.

Peter led också av jetlag och somnade två timmar i en puff. Pojkarna har varit vakna hela dagen och gick nyss och lade sig för kvällen.


Livan sov vidare.

Livan sov vidare.


Finns det något bättre än gosiga bebisfötter.

Finns det något bättre än gosiga bebisfötter?


Äntligen vaknade Livis och Peter...

Äntligen vaknade Livis och Peter...


...så vi kunde äta och mysa tillsammans.

...så vi kunde äta och mysa tillsammans.


Har massor av fina bilder som du ska få se från deras resa. Men nu ska jag ta en kväll med min man och lägga undan datorn. Liv har somnat om och pojkarna är på god väg att somna för kvällen, så nu är det vuxentid som gäller.
Var rädd om dig och glöm aldrig att Du är VÄRDEFULL och vacker.
Kärlek ♥


40 kommentarer40 kommentarer om “Vi fem”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att ha Din familj hemma igen välbehållna <3 Kram

  Svara
 • va skönt att familjen är samlad, förstår attd e har varit jobbigt utan dem. Jag hade aldrig klarat de!

  Svara
 • Mysigt!<3 <3 <3

  Svara
 • Härligt för er att vara tillsammans igen <3 MVH Lina

  Svara
 • Mysigt att ha alla samlade tillbaka! Här ser man även lite mer glimtar från ert jättefina hem 🙂 Hade vart superkul o se en massa bilder på hur det ser ut, vilka hustillverkare kommer det från från början är med kul o veta 😉

  Svara
 • Åh Hannah, jag började nästan grina..<3
  Hääärligt att se er tillsammans igen!
  En liten fråga,
  jag köpte på marknaden i Båstad i sommras ett tennarmband, det var så snyggt & jag älskar det. MEN den lilla ögglan är för stor och jag tappar det hela tiden så fort jag tar av mig jackan eller kofta etc. Mycket irriterande.
  Så min fråga är hur är spännet på dina?
  kram Malinapralina

  Svara
 • Ser väldigt mysigt ut!
  Jag har nyligen blivit medlem här men har läst era bloggar ända från start och även innan ni bloggade här.
  Jag undrar om en topp som du köpte, jag tror att den var från Fornarina. En svart topp med ”kedjor” bak i ryggen. Jag har letat mig tokig efter en sådan och jag undrar om du vet var den skulle kunna finnas kvar? Om du någon gång vill sälja din så får du gärna höra av dig till mig!
  Kramar

  Svara
 • Underbart att se! 🙂
  STOR KRAM

  Svara
 • <3 till dig å dina nära

  Svara
 • Jag förstår din lycka över att ha alalihopa hemma igen. Så kul att William tog ett kort på er! Ha en mysig kväll! 😀

  Svara
 • allihopa ska det stå…haha

  Svara
 • Så härligt att se, vilken kärlek. Mys på där uppe i Sigtuna 🙂
  Kram från Skåne

  Svara
 • Åå va mysigt å vara samlade igen 🙂 Mysiga å fina bilder va d med.. gillade den när Liv sitter på William och Mio, jag menar.. det ska ju visas vem som bestämmer hihhihihiiii Ha d nu så bra, å lycka till med dansandet i veckan.. kram

  Svara
 • Åhh så härligt för dig att dom är hemma nu.
  Liv ser ju bara för go ut när hon sover.
  Kramas massor nu och sov gott i ett hus fullt med familj.

  Svara
 • Hej Hanna, vilken härlig bild på dig och Peter 🙂
  Förstår att du är lycklig som har dem hemma igen allihop och att allt gått bra. Är dessvärre själv en sådan som oroar mig för allt och hade inte velat ha mina barn på ett plan jag inte själv var med på 😉
  Hoppas ni har en mysig kväll!!
  Kram Sophia
  P.S. Måste bara tillägga att jag tyckte du var jättefin i fredags och att du verkar ha en härlig personlighet! Lycka till nu på fredag!!!

  Svara
 • Underbart underbart.All kärlek.Puss o kram.

  Svara
 • Åh HANNAH!! Jag har läst din blogg sen du började skriva men tyvärr varit dålig på att kommentera men jag ÄLSKAR din blogg och jag älskar dig du verkar så himla härlig 😉 och du var jättefin och jätteduktig i Let’s Dance och jag gillar inte det programmet och brukar INTE titta men kommer nu att följa det BARA för att DU är med 😉 Bilden på dig och Peter var verkligen underbar man blir lycklig av den samtidigt som det hugger till i mitt hjärta och jag tänker…shit kommer jag nånsin få känna sån lycka igen och vara så kär igen?! Jag hoppas verkligen det…. Puss och kram /Sanna från SundsvalL!!!

  Svara
 • Heej!
  Har följt din blogg från allra första början men aldrig kommenterat. Tänkt att göra det många ggr.
  Underbart att se din fina familj tillsammans igen <3
  O kör hårt på fredag i lets dance.
  Du fixar det galant =)
  Kram fina du!
  zuzze

  Svara
 • ÅÅååå va jag är GLAD att ni äntligen är samlade igen. Började nästan gråta av glädje när jag såg bilderna. Dina älsklingar är ÄNTLIGEN hemma. Njut av varandra…Kramiz

  Svara
 • hej fina hannah! vad roligt att ni är tillsammans hela familjen igen!! Idag har jag mailat och försökt få tag i biljetter till kommande program av lets dance, så jag håller tummarna för att du är kvar i programmet!! Hoppas få se mer av dig! Kramis S

  Svara
 • Tjoho!
  Du vackra människa har verkligen genom din blogg visat vem du är. En varm, vacker, ödmjuk och underbar fru och mamma. På fredag e det nya tag som gäller och jag tror att det kommer gå galant… jag ska rösta på dig mer en 1 gång det kan jag lova. ps. En riktigt snygg och trevli karl har du också (av det jag läst på hans blogg)…. precis som jag haha. Ha det bäst och kör nu järnet på fredag, känn ingen press förns du e i final 🙂 ha det bäst kramar Petra.

  Svara
 • hoppas du förstod vad jag mena din karl e lika trevlig o snygg som min av det jag sätt 😉 take care… å du glöm inte bort att DU är värdefull//Petra.

  Svara
 • Härligt!!! Njut och ha det bäst 🙂

  Svara
 • Bebisfötter är gosigt ja.. 🙂 Stora fötter är mindre trevligt 🙂
  Härligt att ni är samlade igen. Sov så gott!! Kram

  Svara
 • Härliga Hannah! Vad skönt att du fått din familj tillbaka. Familjen blir ju som en stor del av sig själv, så när de inte finns nära är man inte hel. Vad roligt att de uppskattade dina överraskningar, även om spettekakan inte smakade. Nästa gång ni ska till Malmö eller iaf ner till Skåne så ska ni åka inom Kristianstad till en liten by som heter Nosaby, där gör de RIKTIGT goda spettekakor! Då kommer du ångra ditt köp i Stockholm. Kramar!

  Svara
 • Vilka UNDERBARA bilder!!
  Är så glad för din skull! 🙂
  Hoppas ni fick en härlig kväll.
  Natti natti & kram!

  Svara
 • Härligt 😀

  Svara
 • Förstår att du är glad nu när alla är samlade igen. Tystnaden är skön i bland men att vara omringad av familjen är ändå härligast. Lycka till på fredag, ska heja på dig! 😀

  Svara
 • Underbar bild på dig och Peter! Ta hand om varandra och familjen!

  Svara
 • Nu är det dags för mig att ge tillbaka med fina ord och kärlek precis som du ger till oss, varje dag! Har läst din blogg i flera år och blir lika glad och varm i kroppen varje gång. I fredags tittade jag på dej såklart. Jag var på fest men bad alla snällt skruva ner musiken för att kunna heja på dej 🙂
  Du kämpar så och är värd det bästa! Även om du var nervös så är du en av de modigaste efter allt du gått igenom i livet! Du är en fantastisk förebild för oss unga ( jag är 21) och du ger mig så mycket energi och kraft att göra det jag tror på och vill.
  Härligt att se dej med familjen igen. Ögonen fylldes av tårar och det är skönt att ordningen är återställd. Bilderna på dina barn gör mej glad!
  Ha en fantastisk dag och dansa på och ha kul på fredag!
  Stor kram

  Svara
 • Hanna!!
  Gud så härligt det ser ut! Känns som det bara känns i kroppen.. åh man har längtat så det gör ont och så plötsligt är de äntligen här! så härligt! Njut ordentligt med make och barn .
  Ha en fortsatt skön vecka kram på dej

  Svara
 • Vilket ljuvligt kort på dig och Peter! Så glad för din glädje! Det var så roligt att se dig i Let’s Dance. Hoppas det blir många många veckor till! 🙂 Kram!

  Svara
 • Vad härligt och vilken LYCKA 🙂
  Alla samlade igen!!!
  Ha en bra dag och dansa på (jag tittar inte på Lets Dance men hejar på dig ändå *hihi*)
  Kram

  Svara
 • Vilket mysigt valkomnande familjen fick av dig Hanna! Sota bilder pa en trotter liten tjej och sa fint malade naglar. Japp, bebisfotter a det gosigaste som finns! kram towe.

  Svara
 • Vilken underbar återförening! 🙂
  Stort lycka till med träninge i veckan, tror på dig!!! Kram

  Svara
 • Vad glad jag blir för dig att familjen är samlad igen!
  Har en fråga, förstår om du inte har tid att svara men jag är snart 20 år och har hittat en kille som verkligen vill mig väl. Nu fyller han snart år och jag har ingen aning vad jag ska ge honom i present. Funderar på en hotellövernattning (har rabatt på en nämligen) men är det kanske för mycket? Har du förslag? Och som sagt, förstår att du inte har tid att svara, njut av din familj och träna inför fredag! Hoppas din dag blir underbar!

  Svara
 • Helt underbara kort, det är så man blir tårögd! Hoppas att ni får det toppenmysigt tillsammans nu när ni är tillsammans hemma igen! Kramar

  Svara
 • Kärleken strålar om alla bilder. Vad mysigt ni har det. Vilken värdefull familj du har Hannah. Åh, vad jag hoppas att också få uppleva sån lycka en vacker dag.
  Kramar ♥

  Svara
 • Härligt! Hörde dig imorse på radion. Du var så vältalig, rolig och samlad! KRAM
  http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=6171

  Svara
 • En barndesignlinje förresten! Kul!!

  Svara