Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:44 | januari 11, 2011

Raggarduschens mästare

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Har du gjort något roligt eller har du något annat du vill dela med dig av, så gör gärna det. Är ju nyfiken på din vardag också 🙂
Min morgon började med att jag försov mig. Vaknade kvart i sju och min taxi skulle hämta mig klockan sju. Jag är mästare i raggarduschar och att göra mig klart fort, så det var egentligen inga problem. Första anhalten var en halvtimme på RIX FM och efter det så for jag vidare till Expressen för att plåta och göra en intervju för deras GI & Hälsa. Efter det så fick jag äntligen fara till Danslokalen och hoppa, sträcka på min hals och mina ben och dansa Quickstep.

En nyvaken jag med morgongänget.

En nyvaken jag med morgongänget.


Sara är så duktig och lyckades trolla bort min trötthet.

Sara är så duktig och lyckades trolla bort min trötthet.


Ser jag hurtig ut så här?

Ser jag hurtig ut så här?


hade å mig snygga kläder från Casall.

Hade på mig snygga kläder från Casall.


Kniiip!

Kniiip!


Coola och trevliga Malin Forsberg gjorde reportaget med mig.

Coola och trevliga Malin Forsberg gjorde reportaget med mig.


Innan jag satte igång att dansa så åt jag japanskt...

Innan jag satte igång att dansa så laddade jag batterierna japanskt...


...och tog ett snack med Frank som också tränar Quickstep.

...och tog ett snack med Frank som också tränar Quickstep.


det är inte många gånger du ser mig sittandes i dansstudion men ett litet break behövs då oc då. Mitt flås har blivit mycket bättre. Känns jättebra!

Det är inte många gånger du ser mig sittandes i dansstudion men ett litet break behövs då och då. Mitt flås har blivit mycket bättre. Känns jättebra!


Nu kom älskade syster hit för att hämta Lance så jag ska vara lite social 🙂
All kärlek ♥


28 kommentarer28 kommentarer om “Raggarduschens mästare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh det låter verkligen som att du haft en fullspäckad dag!
  Hörde dig i morse på Rix, du är ju helt fantastisk!
  Det är så roligt att följa allt du tar dig för!
  Läs gärna om min dag på http://www.tjockisbruden.se.
  Kram!
  Mari

  Svara
 • Hej, quickstep det låter så coolt- hur går det? Du verkar inte lika nervös som inför förra fredagen, men det är Du säkert. Kom ihåg att jag hejar på dig både när du övar och när det ”gäller” på fredag. 🙂
  Själv har jag infektion i hälen, känns som det inte borde vara något man blir helt deckad av, sånt är livet.. usch!
  Härligt att hela din familj är samlad igen, din energi sprider sig genom skärmen.
  Du är VÄRDEFULL, HEJA HANNAH! 😀 ‹3

  Svara
 • Tycker du är fantastisk som har tid att blogga och som så öppenhjärtat delar med dej av ditt liv 🙂 Tror säkert att det kommer gå bättre på fredag när du kommit lite mer i fas och fått hem din härliga familj igen <3 Min dag har varit lååång….åter till vardagen igen. Men jag älskar faktiskt både helg och jobbedagar 🙂 Jag jobbar med härliga dagbarn och just nu har jag en liten tjej som kommer halv sex, så stax efter fem ringer klockan…..vilket gör att dagarna känns betydligt längre än nyss när jag var julledig och sov till nio…tio. Kram på dej varma härliga tjej <3

  Svara
 • Hej. Jag hoppas verkligen att du har tid att svara på den här frågan, har försökt tidigare.
  Ditt hår är ju helt underbart! Jag vet vilka salonger du går till.
  Men allt annat som vilken metod och hur det sliter på håret hur ofta man måste sätta om alla slingor och betalar man samma pris då är det svårt att dölja slingornas fäste?
  Har du alltid i löshår?
  Ja allt man ska tänka på kring området.
  Har nämligen gjort det en gång hos en privat person och det sluta med att kg fick slita bort allt efter en dag. Många hängde flera centimeter ner andra satt i ca 10 hårstrån vilket givetvis sluta med att håret gick av.
  Usch men vill verkligen försöka igen =)
  Lycka till på fredag nu jag ska ringa och rösta!!

  Svara
 • Vilka sköna semesterbilder de kom hem med!! Blir verkligen avis 🙂 Men imorgon fyller jag år! 😀 Högsta önskan hade varit att få resa iväg med min två favoritkillar här hemma, men det får bli en annan gång. Ikväll o imorgon ska jag bara njuta! (förutom en stund när jag ska jobba också…)Jag ska laga Victorias lax i ugn och sedan hennes pannacotta med hallonsirap, mums!!! 😀 Hoppas ni alla får en toppenvecka, kraaam

  Svara
 • Igårkväll fick vi äntligen det efterlängtade plusset! Gissa om jag svävade på moln heeela dagen idag, ska bli så kul att berätta för vår tjejliga om några veckor:)

  Svara
 • Hej Gumman!
  Åh jag längtar till fredag så jag kan se dig på tv dansa 🙂
  Jag har jobbat idag hemifrån, kan vara skönt ibland och få lite gjort 😉
  Har dock varit en jobbig dag känner jag, med mycket jobbiga personalfrågor och sånt. Känner i bland att jag är så stark, men vissa stunder är jag bara så liten. Just nu är en sådan stund, känner att jag kanske inte fixar chefsjobbet ändå.. jag ska ge det fler chanser, inte ge upp riktigt än.
  Har mycket att tänka på just nu… ska jag gå vidare med bandet jag sjunger i tex?
  Det är så kul, men det tar tid och jag är iväg mycket helger under sommarhalvåret…vet inte om jag orkar med det, svårt.. jag vill ju inte vara utan det heller!
  men men, det löser sig, allt löser sig eller hur?
  Stora kramar till dig fina Hannah!
  /Annika

  Svara
 • Hej fina Annika
  De e bara jag som skriver 🙂
  Tror du hittar säkert rätt väg att gå, bara du inte mår dåligt.
  Gällande sången så är det nog typiskt kvinnligt att tänka mer på familjen, ibland måste man kanske göra saker som man själv gillar för att må bra o då mår resten av fam. bra. (Jag kanske skulle lyssna på mina egna råd) Kram på dig. Hoppas vi ses snart.

  Svara
 • Tack Marica!
  Ja, jag vet inte hur jag ska kunna leva utan musiken, det är bara det att ibland går inte livspusslet ihop.
  Men vi får bli lite bättre på att pussla helt enkelt 🙂
  Ha det så jättebra vännen!
  Kram!

  Svara
 • Lyssnade precis på radiointervjun från imorse, och så gick jag in här och såg detta inlägg. Lät som en avspänd o trevlig intervju! 🙂 Själv är jag helt slut, började ett nytt jobb igår och det tar på krafterna med allt nytt man ska lära sig. Men det är jätte roligt! Kram!

  Svara
 • Ahhh va skönt det är när flåset kommer tillbaka! Själv jobbar mig tillbaka från graviditeten.. Sakta men säkert så…
  Annars har jag SAGT UPP MIG för att starta eget. Hur galet är inte det!?
  Pirrigt men än mer roligt 🙂 Går det så går det annars har vi iallafall varandra som min man säger! (väldigt sant)
  Lycka till på fredag! Jag känner på mig att det kommer att gå riktigt riktigt bra den här gången.
  Kram/Anna

  Svara
 • Fick värsta tänkbara nyheten idag så livet suger då garanterat nu! Hatar denna orättvisa i livet!
  Men blir väl liiite gladare av att läsa dina inlägg, men är fortfarande deppig.
  Hoppas du har de bättre än mig iallafall! 🙂 Finaste du!

  Svara
 • Nu jädran har jag äntligen kommit mig för att kommentera :-). Jag har tänkt det många gånger men det blir så sällan av. Jaja, ville egentligen bara skriva att du verkar vara en så otroligt fin, varm och charmig människa. Jag hoppas även ,och tror, att det kommer gå bra på fredag när du ska ut å dansa de lurviga igen :-). Jag kommer iallafall stötta dig å rösta. Lycka till :-D!

  Svara
 • Tack för att du delar med dig varje dag av din vardag! Jag lyssnade såklart imorse på Rix, perfekt att lyssna på jobbet:)
  Bilderna i tidningen kommer att bli super, du är ju så snygg & fräsch alltid!
  kram kram

  Svara
 • Så kul att kika in och läsa här 🙂 Jag har umgåtts med vår lilla 11mån tjej hela dagen. Så mysigt. Min sambo jobbar två dag/v och är resten pappaledig, då jag studerar. Så skönt de dagar då jag bara kan strunta i skolböckerna och bara vara med Alice 🙂 Ha en fortsatt bra kväll. Kram

  Svara
 • Gokväll Hannah! Idag sjöng jag barnatro tillsammans med dig…fin röst du har, men hans val av tonläge var inte lätt att haka på.
  Förstår att du haft en fullsmockad dag!
  Varm kram

  Svara
 • Goa Hannah..tänk om en annan såg lika fräsch ut morgonen, när man försovit sig som dig. Då vore livet lite lättare. En annan ser ut som ett troll(enligt min man) hehhe.
  Va ärtig du va när du vart fotad, hoppas att du hade kul.
  Va gulliga du& peter är,tänker på när du hoppat upp i famnen på honom. Man blir så glad, det värmer i hjärtat att se.
  Jag måste säga till dig igen, att jag älskar din blogg.
  Du är så underbar, din glädje smittar av sig.
  Önska man kunde få ge dig en stor bamsekram, (men det får man drömma om)
  Du och dina kära får ha en trevlig kväll!
  Kram

  Svara
 • Gokväll bästa Hannah.Idag har det varit en stor dag i en Mormors liv.Mitt lilla barnbarn har tagit sina första steg,vilken lycka.Tänk vilken glädje det är med barn men barnbarn är verkligen det finaste man kan ha.Stor kram till världens goaste Hannah.Ps.Längtar till Fredag.

  Svara
 • förstår att du får bättre flås, så mkt som ni dansar och quickstep oxå…puh!
  Kul iaf att känna att kondisen går framåt.
  Du har verkligen hunnit med mkt idag, hinner du njuta av let’s Dance karusellen oxå?
  Själv har vi haft sjukstuga här hemma.
  2 av 3 barn med feber.
  Inte så kul, men vi hoppas på en bättre natt inatt och en piggare dag imorgon.
  Hoppas du och din familj mår bra.
  Sussa gott.
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser din blogg varje dag – den är såå bra! Jag ska hålla alla mina tummar o tår för dig på fredag! Jag har idag startat en egen blogg – kola gärna in nån dag! saraskok.blogspot.se
  Kram

  Svara
 • Jag har börjat o följa din blogg och jag kan inte sluta för jag tycker den är så ärlig o sann. Man får en viss styrka från dej när man läser samt att du är den du är.
  Kommer följa din blogg o hoppas jag hittar den styrkan o glädjen du har funnit. Kram

  Svara
 • Hej fina du! Klart du ska ta en paus i allt hoppande 😛 Själv gick jag till frisören idag och hamnade hos en AMATÖR 🙁 Blir uppsatt hår till det växer ut 🙁

  Svara
 • Hej igen!
  haha så bra är jag på att blogga att jag tom skrev fel adress… det ska vara
  saraskok.blogspot.com
  Kram kram

  Svara
 • Hej! Låter som du haft fullt upp idag med =). Men alltid lika roligt att höra vad du har för dig. Om du vill får du gärna läsa om mina dagar på http://www.hannis-sen.blogspot.com
  Min dag har bestått av scrapbooking av en bok med kort och grejs från min och sambons förlovning som skall finnas på vårt bröllop för gästerna att kika i =). Hoppas det gick bra för dig att träna dans idag! Kramar =)

  Svara
 • Hej Hannah! Vi tycker du är supermodig och störtskön som ställer upp på denna utmaning. Hela ”kusinfamiljen” i Ljunghusen ger dig stöd och röster från fredagsmyset i soffan.

  Svara
 • Hej på dej.
  Kanske inte så konstigt att du försov dig med ett så hektiskt schema som du har och nu familjen som är samlad, så kanske man slappnar av mer. Du är iallafall helt fantastisk som fixar med allt.
  Var rädd om dig o dina nära o kära.
  Kramkram

  Svara
 • Tjoho! Jag arbetar på ett seniorboende med dementa och icke dementa människor har gjort det sen jag var 18 år..alltså 9 år.. trivs väldigt bra. Äldre människor har en sådan livserfarenhet och jag tycker verkligen om när de berättar om sina liv. Jag brukar sjunga och skoja med de och de gillar de.
  Annars idag så ringde jag försäkringskassan och kollade att min vab hade kommit in stod i telefonkö var på 384 plats moahahaha ja du det var lagom roligt. Stackars de som behöver akut hjälp. Ha det bäst

  Svara
 • GRATTIS HANNAH! <3 ÅÅh vad jag är glad för din skull! Visste väl att den där jävla annaman skulle komma fram ikväll! 😀 Detta är du VÄRD! Lycka till med att dansa vidare! 🙂 KRAM!

  Svara