Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:34 | januari 15, 2011

Tacksamhet

Hej min vän. Glädjen sitter fortfarande i. Det var så kul igår. Tack än en gång för ditt stöd ♥
Peter fyllde år igår så kvällen gick till att fira honom. På dagen hade jag bokat in tre timmar på spa till honom. Han fick massage, ansiktsvård och en helrenovering av fötter, kropp och hud. Vi har bott på hotell inatt och har nyss hasat oss upp efter att ha legat och tittat på tv och ätit frukost på sängen 🙂
Här får du bilder från igår.

Jag hade mina fina strumpor, som jag fick av Calle i julklapp, på mig under gårdagens genrep...

Jag hade mina fina strumpor, som jag fick av Calle i julklapp, på mig under gårdagens genrep...


...helt i mi stil.

...helt i min stil.


Calle strechade sina dansben i en soffa på SVT.

Calle stretchade sina dansben i en soffa på SVT.


Fick låna en fin röd kjol av Stefan, som skapar alla våra kläder, att dansa i under repet.

Fick låna en fin röd kjol av Stefan, som skapar alla våra kläder, att dansa i under repet.


Passade på att ta en bild med flickidolen Andreas. Mina barn blir imponerade. Mio och William var på genrepet och boostade mig med deras stolthet och kärlek. William var dock lite avig, han ahr kommit in i en "skäms ålder", och tycker allt jag är sååå Piiinig när jag kastade pussar till honom :-)

Passade på att ta en bild med flickidolen Andreas. Mina barn blir imponerade. Mio och William var på genrepet och boostade mig med deras stolthet och kärlek. William var dock lite avig, han har kommit in i en "skäms ålder", och tycker allt jag är sååå Piiinig när jag kastade pussar till honom 🙂


Passade på att ge Ann en kram också.

Passade på att ge Ann en kram också.


a710
Calle, Lotta och Tobias.

Calle, Lotta och Tobias.


Tack, för ditt stöd!

Tack, för ditt stöd!


hela Let´s Dance-gänget gick till Café Opera för att festa och fira. Jag och Peter var med en sväng men valde att mysa på egen hand...

Hela Let´s Dance-gänget gick till Café Opera för att festa och fira.


a1112
Jag och Peter var med en sväng men valde att mysa på egen hand. Så vi köpte Mc Donalds i mängder och åkte till hotellet, frossade och skålade i champagne. Grattis min man som nu är 36 år.

Jag och Peter var med en sväng men valde att mysa på egen hand. Så vi köpte McDonalds i mängder och åkte till hotellet, frossade och skålade i champagne. Grattis min man som nu är 36 år.


Nu är det dags att åka till dansstudion och träna på Jive. Kan redan nu säga att det är en svår dans, men jag ska göra mitt bästa. Är tacksam över att vara kvar i tävlingen.
All kärlek ♥


29 kommentarer29 kommentarer om “Tacksamhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag känner också precis som du ren lycka för din insats 🙂 Satt här och bölade när jag såg dig, du var så duktig!
  Lycka nu till med jiven! Tror den kommer passa dig 🙂
  Puss o Kram!

  Svara
 • Jag blev så glad för din skull att dansen gicks så kanonbra. Jag satt och tokröstade från 3 mobiler på dig.
  Lycka till nästa fredag!

  Svara
 • Ni är ASBRA! Visste att ni skulle greja det! GRATTIS till er igen! Gillar dina strumpor! Vart har han köpt dessa? 🙂 Hoppas ni fick en fin kväll igår och Grattis Peter! Hoppas ni ungdomar firade rejält 😀

  Svara
 • Jag lyssnade på ett klipp på tv4 live > kommer Calle från göteborg? Den dialekten är ju bara för charmig 😉

  Svara
 • Grattis till Peter! 🙂 Ni var så bra igår och din klänning var helt underbar. Hoppas du får en trevlig lördag 🙂 Kramis!

  Svara
 • Du är fantastisk! Sååå duktig igår, och så vacker på dansgolvet. Röstade och höll tummen för dig 🙂 Kram

  Svara
 • Du var verkligen jätteduktig igår 🙂 På’et igen nu! Kram

  Svara
 • Ja ni var verkligen suveräna igår Hannah.Vågade knappt kolla igår när du dansade.Nervös för din skull.Men ack sååå bra det gick.Vilken klänning wow riktigt läcker.Men du bär ju upp allt du har på dig.Du kunde tagit på dig en sopsäck och jag lovar att du hade varit vacker som en dag.Puss o Kram på dig.Ps.Ser fram emot se dig dansa Jive.Tror det är en riktig Hannah dans.

  Svara
 • Ni va jättebra igår! Ringde o röstade på er, hade bestämt mig redan innan programmet att jag skulle ringa (brukar inte rösta) för jag ville inte du skulle åka ut.
  Läser din blogg varje dag o tycker du verkar jättegullig.
  Grattis o håller tummarna för nästa vecka 😉
  kram

  Svara
 • Som alla andra säger, du/ni var fantastiskt duktiga igår. Blev riktigt imponerad, var ju en helt annan dansare på golvet den här veckan. Men kom ihåg, det är nu du inte får slappna av, utan nu måste du kämpa på hårdare för att lyckas få alla de där poängen och tittarnas röster igen. Önskar dig att lycka!

  Svara
 • Va glad jag är för dig att det gick så bra för med dansen igår. Det märktes att det var en dans som passade dig. Du strålade. Det är så viktigt att vi kan glädjas och stötta varandra. Så från mitt hjärta-stort stort GRATTIS och lycka till med jiven! Kram

  Svara
 • Var ju jättekul att det gick så bra igår.
  Måste kolla nån repris så jag får se, men huvudsaken var ju att du/ni blev kvar.
  Förresten, vad sa hon programledaren, den kvinnliga (har tappat namnet) förra gången, innan pausen om dig?
  Hon sa att, typ ”efter pausen så möter ni…” och när hon sa ditt namn och någon mening om dig såg du SÅÅÅ förvånad ut.
  Vad sa hon?
  Missade det…
  Lycka till nästa vecka!!!
  Hejjar SJÄLVKLART på ER!
  Kram

  Svara
 • Och jag tycker Calle verkar passa dig hur bra som helst som partner.
  Kul med lite ”nya dansare”

  Svara
 • Vilken UNDERBAR revansch Hannah! Och du är vacker som en dag!!!Helénakramar

  Svara
 • Starkt jobbat Hannah! Vilken fantastisk revansch. Ni bjöd verkligen på en härlig show! Tack!!
  Det här kommer att gå som en dans 😉

  Svara
 • Hej fina Hannah! Nu har jag varit inne här och läst såå himla många gånger utan att kommentera en enda gång, så jag tyckte det var dags nu 🙂 Jag bara älskar din blogg! Ja, hela dig faktist, du verkar vara en sådan otroligt underbar, fantastisk & fin person!
  Du är verkligen en Stor förebild och idol för mig, ville bara att du skulle veta det. Ha en helt fantastiskt underbar lördagskväll. Många kramar och stjärneglitter till Dig! 🙂 <3
  Ps. Ni var helt grymma igår!! Kramisar 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Är det sant att du varit nakenmodell? Det visste jag i så fall inte. Såg det i en kommentar till intervjun med dig i Allt om Stockholm/Aftonbladet.
  Mvh

  Svara
 • Underbar som människa!!
  Det är min spontana känsla trots att jag aldrig har träffat dig… =) Har länge följt din blogg och förundras varje dag över ditt fantastiska sätt att måna om andra människor!! Du delar verkligen med dig av dig själv och ditt liv på ett sådant sätt att det inte går att ”inte” tycka om dig!!
  Fick tårar i ögonen under din insats igår, vet inte om det beror på att man bölar för allt som småbarnsmamma =) Nej, helt enkelt för att Ni var helt fantastiska!! Nu har jag gjort mitt första inlägg, och fler blir det gärna om du vill Hannah!!
  Stor kram till dig och din fina familj!!

  Svara
 • Hej underbara Hanna!Du var strålande vacker igår och dansade suveränt..Ni var bäst!! Kram på dej……

  Svara
 • wow hannah!! starkt jobbat! vilken revansch! missade igår, somnade på soffan efter en jobbig vecka men såg reprisen idag….
  vilken show!! satt tårögd efter eran dans. grattis till peter i efterskott!
  ha en fortsatt trevlig helg!! lycka till med träningen o jive. håller tummarna!!
  nästa helg jobbar jag men hoppas få en lucka så man hinner titta lite.
  kram till dig o familjen o calle

  Svara
 • Då var revanschen tagen=)
  Mycket bra jobbat av er igår!! Det var helt underbart att höra all beröm ni fick! Ni såg båda strålande ut eller ja du strålade nog mest tror jag! Vilken vacker klänning….
  Och du jive e en Hannah dans så den blir inte svår alls att lära ok;)
  Stor kram!

  Svara
 • Tjoho!
  Jag sa ju att det skulle gå galant 🙂 du var grym på alla sätt och vis. Jag höll mitt löfte och röstade mer än 1 gång 🙂 Youre the best fuck the rest he,he nä känndes lite taskigt mot de andra, men du e faktiskt bäst, hälsa peter och gratta han så mkt från mig 🙂 han verkar vara en riktigt toppenkille, Hörs snart igen hoppas jag. Kram// Petra

  Svara
 • Du är så BRA !!! Lätt att gilla en omtänksam person som du:) Att du kan dansa lusen a alla andra gör det inte sämre. Öva nu tills nästa vecka så sitter jag och min dotter Elin och röstar på dig!
  Kram

  Svara
 • Är både stolt och glad över att du tog alla med storm i gårkväll. Så härligt att se dig så säker på dansgolvet. Allt var perfekt. 🙂 Lycka till med träningen inför nästa fredag nu. Kram och puss!

  Svara
 • Hanna, hur orkar du? Jag förstår att du inte alltid har tipp topp dagar men. Skulle vilja ha familjen Graaf karyd (stavade jag rätt) energi vissa dagar. Du har en sån fin familj! Lycka till med jiven 🙂

  Svara
 • Grattis till igår! Det gick ju jättebra, vilken revansch! Tyckte det var lite trist att Denise åkte ut bara, det trodde jag inte men ni är ju så duktiga allihop. Jag skulle vara så rädd för att trilla, vissa danser går ju så himla fort 🙂

  Svara
 • McDonalds och champagne! Att jag inte tänkt på det förut… 😉 ha det gott!

  Svara
 • Jag röstade på dig.. du var så duktig och vacker 🙂

  Svara
 • Hej hanna ! gud så duktiga ni var i fredags !!!
  Jag älskade din hår uppsättning och din klänning
  har du inga bilder på frisyren? Jag håller på dig, Kämpa på…..

  Svara