Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:33 | januari 16, 2011

Jive me to the moon

God kväll vacker. Sitter här hemma och känner mig som en ledbruten älg med träningsvärk 🙂 Det är en verklig utmaning med Jive, men jag ska bara ge mig hän och låta kroppen följa musiken och nöta, nöta och åter nöta vår koreografi och steg. Vi fick låten ”Kids in America” med Kim Wilde. Nostalgi.

Ett litet break tog vi för att få tillbaka vår energi och pusta ut.

Ett litet break tog vi för att pusta ut få tillbaka vår energi.


Passade på att sjunga för Anders för han fyller år idag. Den stiliga Baggen fyller 43 år. Hurra! Hurra! Hurra!

Passade på att sjunga för Anders för han fyller år idag. Den stiliga Baggen fyller 43 år. Hurra! Hurra! Hurra!


Pojkarna är inte hemma i helgen, de är hemma hos Mios pappa, så det fick bli puss kalas med Livis. Hon ville dock bara slänga pussar till dig :-)

Pojkarna är inte hemma i helgen, de är hos Mios pappa, så det fick bli puss kalas med Livis. Hon ville dock bara slänga pussar till dig 🙂


Jag är verkligen en hemma-råtta som älskar att vara med min familj. Självklart har jag dagar då jag funderar på att gå och "köpa tidningen", när tålamod och energi tryter. Mår dock som bäst i sj'l och hjärta när vi alla är samlade. Hade helst velat bo i ett jättestort hus så hela tjocka familjen kunde bo under samma tak. jag och syster kunde njuta av våran gemensamma, sköna humor (som ingen annan förstår) dygnet runt.

Jag är verkligen en hemma-råtta som älskar att vara med min familj. Självklart har jag dagar då jag funderar på att gå och "köpa tidningen", när tålamod och energi tryter. Mår dock som bäst i själ och hjärta när vi alla är samlade. Hade helst velat bo i ett jättestort hus så hela tjocka familjen kunde bo under samma tak. Jag och syster kunde då njuta av våran gemensamma, sköna humor (som ingen annan förstår) dygnet runt.


Livis lånade mina gamla glasögon...

Livis lånade mina gamla glasögon...


...en riktig liten brillorm. Yo!

...en riktig liten brillorm. Yo!


Dags att börja med söndagsmiddagen som är Fajitas. Känner redan nu att jag kommer hetsäta. Tur att jag har tights på mig så det får plats mycket och inte spänner över magen. Mmmm 🙂
Du är älskad ♥
Stor kram


10 kommentarer10 kommentarer om “Jive me to the moon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina du.Hon är ju bara för go lilla Livisen.Tänk att man följt er ända sedan hon låg i din mage Hannah.Idag har vi gjort absolut ingenting här hemma.Precis intagit en kycklingkebab.(hemkörning naturligtvis).Jag har inte haft ork till att stå vid någon spis idag inte mannen heller som mest sitter klistrad vid handbolls VM nu ett par veckor framåt.Ha en fortsatt skön Söndagkväll.Kram kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en jättemysig blogg!
  Jag undrar var du har köpt det vitrinskåpet som man skymtar bakom din dotter?Jag har letat efter precis ett sånt!
  Lycka till med Jiven! Det kommer du fixa galant! Du var grym sist!
  Frallan

  Svara
 • Ni ser ut att ha det helmysigt både i danslokalen och hemma 🙂 Hejar på er och hoppas på nåt videoklipp med dig och calle 😛

  Svara
 • Vad söt hon är lilla Liv! Jag är precis som dig, tycker om att bara vara hemma med familjen! Jag och min sambo har ännu inga barn men det ska inte dröja allt för länge innan första kommer är förhoppningen 🙂 Hoppas ni har en fin söndag! Kramis S

  Svara
 • Hej! Gu hon e så otroligt söt Liv =). Ja att vara hemma med familjen är det bästa som finns! Men Hannah man är inte mer en mänsklig tror alla känner så ibland att man behöver lite space. =) Ja hade jag haft en massa pengar så skulle jag också ha ett stort stort hus så man kan bo hela tjocka släkten! Helt underbart! Hoppas att ni har haft en underbar helg och Hanna återigen. Gu va du var underbart duktig i fredags! Vi satt här hemma i soffan och hejaade och telefonen gick varm! Lycka till med träningen! Kramar Sofie

  Svara
 • Gokväll!
  Kämpa på med jiven. ser redan hur du flyger hit o dit ovanför golvet….eller??Lilla goa Liv, känner igen storleken på glasögonen…haha!
  Sov så gott nu! Här hostar jag så det känns som köttsår i luftvägarna..suck!
  kram

  Svara
 • Usch då det låter inte bra Helena.Varma krya på dig kramar.Marita.

  Svara
 • Vilken söt cooling i brillorna! 🙂
  Lycka till med dansen.

  Svara
 • GRATTIS till att du får dansa vidare 🙂
  Ha en bra vecka och kämpa på!
  Kram

  Svara
 • Du är så fin!! Bilderna på Liv i glasögonen fick mig att vika mig dubbel av skratt. Vilken söt liten tjej.
  Kram Johanna

  Svara