Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | januari 16, 2011

Trötter

God söndag min vän. Jag känner mig som en zombie idag, eller som sju svåra år. All min trötthet har valt att komma på en och samma dag. Liv vaknade dock klockan tio imorse, så jag fick en ordentlig sovmorgon. Nu ska jag iväg och träffa Calle och träna Jive ett par timmar.
Hoppas att du får en fin söndag och känner dig vid gott mod 🙂

Igår spelade vi in ett vb. det är de korta inslagen du ser innan varje par gör sitt nummer på fredagarna. Ulrik, Linus och Albin är bara bäst på det. Mia är kvinnan bakom alla inslag men hon är inte med på bild. Hon är bäst!

Igår spelade vi in ett VB. Det är de korta inslagen du ser innan varje par gör sitt nummer på fredagarna. Ulrik, Lukas och Albin är bara bäst på det. Mia är kvinnan bakom alla inslag men hon är inte med på bild. Hon är förresten bäst!


Jive ser så roligt ut, men är så svårt att lära sig.

Jive ser så roligt ut, men är så svårt att lära sig.


Peter mötte upp mig efter träningen och så åt vi indiskt.

Peter mötte upp mig efter träningen och så åt vi indiskt.


Älskade Livis vill dansa hela tiden. Så det blir ingen ro hemma heller :-)

Älskade Livis vill dansa hela tiden. Så det blir ingen ro hemma heller 🙂


Träning ger dock färdighet men frågan är om jag och Liv är så bra på att lära varandra.

Träning ger dock färdighet men frågan är om jag och Liv är så bra på att lära varandra.


Nu fick jag bråttom 🙂
Puss och kram ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Trötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du dansade helt underbart i fredags Hannah!! Välsignelse till dig och din familJ!

  Svara
 • God Söndag Hannah.Kan hända att du tycker att du känner dig som sju svåra år men du alltid lika vacker.Lycka till med dansen idag.Kram kram till söta duktiga Hannah.

  Svara
 • Jag önskar jag såg lika pigg och fräsh ut som du 😉 Ann Wilson har ju en dansskola i Helsingborg, man kanske skulle ta en danskurs!?? Man blir såå sugen! Kram

  Svara
 • Hannah, jag måste säga hur grym du är. Jag HATAR Let’s Dance och kollar aldrig! Men när du berättade att du skulle vara med gick jag förra veckan in och tittade på ditt framträdande och samma denna fredag. Även om det inte gick så bra förra fredagen så behöll du ditt goda humör och var dig själv. Denna fredagen gjorde du jättebra ifrån dig och var fortfarande ditt glada jag! Mycket imponerad Hannah! Fortsätt med det du gör för du är grym! Hejar på dig!

  Svara
 • Hejsan. Du ser absolut inte ut som en zombie allafall 🙂 alltid fräsch. Ha en härlig söndag. Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jösses vad duktig du var i fredags, det glänste om både dig och dansen:-)Du kommer att gå långt i denna tävling!
  Kan tänka mig att ni har haft en underbar helg, mycket att fira:-) Hälsa även grattis till maken!!
  Puss och kram hela dan:-) Ser redan fram emot Jiven!!

  Svara
 • Hälsa ett Stort Grattis till Peter!! 😀 Saknar hans roliga blogginlägg! Trevlig helg, kram

  Svara
 • Om du var en zombie så gav jag ebola ett ansikte i morse…ingen vacker syn,hö hö.Skulle gärna åka och hälsa på min kompis solen om jag inte hade så övermycket att göra för tillfället.
  God eftermiddag!

  Svara
 • Ni var jätteduktiga i fredags!! Kram

  Svara
 • Gud va duktig du/ni var i fredags! Du visar verkligen att du förtjänar att vara kvar och jag hoppas verkligen du får vara kvar läääänge!
  Och jag önskar verkligen jag såg så pigg ut som du gör även när du är sådär trött…hihi
  Hoppas du haft en fortsatt bra dag iallafall!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har inte haft tillf’lle att skriva det innan men GRATTIS till fortsättningen i tävlingen =) Du va sååå jätte fin . du är alltid vacker men nu lite extra snofsad då ju =) – Ville bara skriva lycka till . Ja har hört jive e svårt men kämpa på du .. Håller tummarna .. Fint kök ni har. förresten ser liv ut som en jätte bra danspartner hihi kram på er

  Svara
 • Hej Bästaste Hanna!
  Första gången jag kommenterar nu, men har följt bloggen i en evighet.
  Glädjetårarna trillade ner för min kinder i fredags när allt gick som en dans 🙂 för dej. Det var du sååå värd. Kan ana hur hård pressen varit för dej. T.o.m min sambo Magnus, som inte följer en enda blogg har börjat smyga sej in till din för att få lite mer hum om dej som person då jag berättat att du verkar vara helt underbar!
  Hela familjen hejjar varje fredag!
  Tack för att du förgyller min tillvaro med din fina blogg.
  Kram/ Marie
  http://www.marranlarssons.blogspot.com

  Svara
 • Hanna-san. Du tar väl hand om dig nu när du tränar så mycket! Så att du inte tynar bort sen. Men det vet du väl bäst själv 🙂 Ha det gott.

  Svara
 • Äntligen har jag haft möjlighet att läsa ikapp senaste inläggen här och framförallt gratulera till din grymma insats i fredags 🙂 Så duktig du var!!
  Hoppas du piggnat till efter en trött morgon och att du får en mysig kväll med familjen
  Kramar Bella

  Svara
 • Kollade din dans nu på tv4.se. Vad DUKTIG du var! Jättekul att se 🙂 Så avslappnad och härlig 🙂 Bra jobbat!

  Svara
 • Hej!! Röstar på dej i Lets dance såklart 🙂 Följer din blogg. Vilken jättefin tröja med tjocka vita ränder du har i detta inlägg!! Var är den ifrån??? Kramar Malin

  Svara