Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:07 | januari 17, 2011

Bloggpaus

Hej fina vän. Äntligen låter Calle mig vila lite. Förstår inte hur jag ska få ihop alla dessa krångliga steg?!?! Det är verkligen svårt med Jive men det ska nog gå bra. Calle ser lite nervös ut men jag ska visa både honom och dig att jag minsann klarar det.
Är så glad för att vårt nya kontor är klart. Vet inte om du läst på startsidan men nu startar vi vårt nya projekt med barnprodukter vi säljer via Homeparty. Vi har världens coolaste barnvagnar som jag ska visa upp så snart de har kommit. Livan ska provsitta den idag!
Klicka HÄR om du vill vara med och arbeta med mig. Det kommer bli super kul! Oj, nu skriker Calle på mig. Dags att fälla krokben på sig själv.
paus
Ha en underbar dag♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Bloggpaus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kämpa på Hannah, du är så modig!
  jag missade fredagens program men har det inspelat så jag ska snart se det.
  Lycka till! kram Marie

  Svara
 • Låter jätte skoj att sälja barnsaker, och framför allt att jobba med dig! 🙂 Kramis S

  Svara
 • Åh, jag hade gärnat hoppat på jobbet… men nu ska jag snart vara mammaledig så jag tänkte ägna mig åt det till 100%.. vem vet, kankse får jag överskottsenergi efter ett tag och vill göra något annat ändå, you never know 🙂
  Lycka till!
  PS: Ser framemot varorna ni ska sälja, jag kommer garanterat köpa en hel del, tex vagnen, vill sååå gärna se den nuuuu! 😀
  Kraaam på dig solsken

  Svara