Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:05 | januari 17, 2011

Kärleksarmband och kvällsmat

God kväll min kära vän. Har din vecka börjat bra? Jag hoppas det.
Jag har tagit igen tid med mina barn ikväll, vi har myst och pratat. Pojkarna har uppvakatat Liv och divan i henne vaknade direkt 🙂

Livs absoluta favoritplats i hemmet är vid handfatet. Hon kan tvätta händrena ch stå och blöta ner sig i timmar. En gång stod hon faktiskt där i en timme och tvättade, diskade lite och sprutade tvål. Hon blev som vild när jag tog bort henne där ifrån.

Livs absoluta favoritplats i hemmet är vid handfatet eller diskhon. Hon kan tvätta händerna och stå och blöta ner sig i timmar. En gång stod hon faktiskt där i en timme och tvättade, diskade lite och sprutade tvål. Hon blev som tokig när jag tog bort henne därifrån.


Nu har våra samearmband blivit färdiga.

Nu har våra samearmband blivit färdiga.


Jag och barnen har likadana. De är en symbol för vår familj och kärlek. Kärleksarmband. Peter ska också få ett så klart!
Tycker det är fint och annorlunda när det är tvinnat.

Tycker det är enkelt,fint och annorlunda när det är tvinnat.


a420
a517
Nu sover barnen och jag ska titta på CSI och unna mig massor av onyttigheter…
En blandning av allt.

En perfekt blandning.


Den här "Jivar" jag bort imorgon :-)

Den här "Jivar" jag bort imorgon 🙂


Var rädd om dig.
Tack för att Du finns ♥
Gott natt


21 kommentarer21 kommentarer om “Kärleksarmband och kvällsmat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med lite familjetid. Ser fram mot att se dig dansa på fredag!
  http://mammakropp.blogg.se

  Svara
 • va kul det va å se att det gick så bra i fredags, ser fram emot nästa fredag. va skönt att du får lite timeoff me familjen med å gossa med ungarna. Det är nästan så jag hoppas att Alva ska vakna om nätterna så jag får gå in å kramas med henne stund….. lycka till imorgon me träningen….kram

  Svara
 • å så gott det såg ut med lösgodis! Jag ska försöka hålla mig borta från godis, kakor, glass iveckorna och unna mig på helgen men redan idag blev det en skål med glass 🙂 hihi. Kramis S

  Svara
 • Jättefina armband där! Fint att alla fått likadana 🙂
  Ha en mysig kväll och mumsa i dig lite gott för mig med, haha.
  Kram Vanja.

  Svara
 • Men va fina armband! vart har du köpt dem? De var väldigt fina och annorlunda när de var tvinnade. Lösgodis muuuums å bananaskids var inte igår! =) kramar

  Svara
 • Jisses så fina armband!=)

  Svara
 • Vad fint med ett ”familjearmband”!! Jag har flera sameband någonstans, måste nog leta fram dem för de är verkligen fina. Gott godis också, min smak ser jag 😉 Kämpa på Hannah, YOU CAN DO IT!! 😀

  Svara
 • Gud va gott! Jag älskar den glassen 🙂
  Liv ha sååå söööta lockar
  Kom hem från jobbet nyss o upptäckte att det fanns lite chips kvar o de va jag ju genast tvungen o äta upp.
  Så nu slipper vi dem mer 😉
  Jättefina armband förresten!
  kram

  Svara
 • Åhhh mums den glassen är så god!!!!

  Svara
 • Vilka fina armband! Fin tanke att ni alla har lika. Tänker på dig inför fredagen. Jag tror du kommer fixa det. Satt i fredags och var nervös för din skull och höll tummarna. Tack för en bra blogg. Har följt dig dagligen i flera år. OBS! är ej en stalker 😉 .

  Svara
 • Hej Hannah! Vad fina kärleksarmband. Godiset ser så gott ut, saknar ordentligt lösgodis, då man inte får sådant här. Njut, njut! Kram

  Svara
 • Åh. Mitt godisbegär blev bara större nu! 😉

  Svara
 • Gillar både armbanden och tanken med att alla har likadana, lite som när man gifter sig och visar att man älskar varandra och hör ihop. Skulle så gärna vilja köpa sådana till min familj, var har du hittat dem??? Lycka till på fredag, ska heja på dig!

  Svara
 • Åhh Hannah vilket fint reportage det var med dig i Amelia. OCH vilka F A N T A S T I S K A bilder. Du är ju så sjukt vacker så man baxnar…
  Det kortet på dig och lilla Livis är så fint!!!!
  Du är vacker både i själen och skalet..ta vara på det!!!
  kram

  Svara
 • Så mysigt att ni är samlade igen, då äntligen känner man sig hel ; )
  Ha en underbar dag!
  Kramis

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag tänkte ta tillfället i akt att för första gången skriva till dig.
  Jag har två frågor och hoppas du orkar ta dig tid till att besvara dessa.
  – Vad jobbar du med i ditt egna företag?
  – Hur brukar du göra när du är stressad och behöver varva ner? Jag är extremt dålig på att varva ner.
  Du är så otroligt vacker. Har du gjort några ”ingrepp” eller är du helt naturlig?
  Kram

  Svara
 • Fina armband! Jag har beställt ett från Veronica o hoppas det dyker upp den här veckan 🙂

  Svara
 • hej hanna! hejar på dig i lets dance, du är bäst! 🙂 tänkte också fråga, vilken rouge använder du? du har alltid så himla fin hud, kul med sminktips! kram sanna

  Svara
 • Vilket fin armband 🙂

  Svara
 • Hej Hanna,
  Alltid så kul att läsa din blogg. Du är så himla jordnära.. och är så vacker. När vi ser på Lets Dance här hemma, känns det som jag känner dig. Såg det i fredags med vänner, och satt och pratade om dig för fullt. Du är superduktigt och jag hejar på dig! Jag har en tjej som är jämngammal med Liv, hon gör precis likadant, kan stå hur länge som helst vid handfatet och när jag väl tar bort henne blir hon tokig. Kram kram

  Svara
 • Fina armband 🙂 Oj vad man blev sugen på godis. Choklad och laktrits är min favorit 😛 Kram å lycka till med Jive’n

  Svara