Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:36 | januari 17, 2011

Lurfräsch på ett kick!

Idag har jag slitit som ett djur med vår Jive. Calle har en ängels tålamod trots att jag ibland lägger mig på golvet, likt ett barn, och vägrar. Det går helt enkelt inte att få till vissa steg, men jag har några dagar kvar så det ska nog gå bra.
Det är sjukt roligt i alla fall och jag gillar verkligen Jiven och den energi och glädje som krävs, trots att varje dag är som att springa maraton tio gånger… för mig 🙂

jag brukar sällan svettas, men Calle och Jiven får mig att bli riktigt snusksvettig.

Jag brukar sällan svettas, men Calle och Jiven får mig att bli riktigt snusksvettig.


har stämpalt golvet, som Stig Hemer i Sällskapsresan, när jag tagit av mig skorna.

Har stämplat golvet, som Stig Helmer i Sällskapsresan, när jag tagit av mig skorna.


jag undrar vad Calle gör på nätteran. kanske ränner han runt på stan :-) varje paus vi tar så jag hittar jag nom sovandes på golvet efter fem minuter. eller är det kanske bara jag som tar alla han kraft och ork?!

Jag undrar vad Calle gör på nätterna. Ränner han runt på stan 🙂 För i varje paus vi tar så jag hittar jag honom sovandes på golvet efter fem minuter. Eller så är det helt enkelt jag som tar all hans kraft och ork?!


Köpte en ny concealer på flyget hen från USA. Superbra! Ett tips för trötta och glåmiga ögon. dessutom så är den mjuk och lätt och inte lägger sig i linjer och rynkor. Min räddare på morgnarna. Concealer och rouge är egentligen det enda smink jag använder till vardags, och ibland mascara. Rougen får även ens glåmiga kinder att se pigga och rosiga ut.

Köpte en ny concealer på flyget hem från USA. Superbra! Ett tips för trötta och glåmiga ögon. Dessutom så är den mjuk och lätt och inte lägger sig i linjer och rynkor. Min räddare på morgnarna. Concealer och rouge är egentligen det enda smink jag använder till vardags, och ibland mascara. Rougen får även ens glåmiga kinder att se pigga och rosiga ut. Denna kommer från Clinique (line smoothing concealer) och finns i flera olika nyanser.


Nu ska jag hämta pojkarna. De har varit hos Mios pappa i helgen, så jag saknar dem så. Liv saknar dem också och går runt här hemma och ropar efter dem.
Kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Lurfräsch på ett kick!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Hannah! Det kommer gå lysande med jiven. många dagar kvar att träna. Härligt att man kan slumra till snabbt som Calle.
  Kramar

  Svara
 • Oj vad vältränad du kommer bli 😉 som du tränar!!! Nu så ska jag mysa i soffan med en kopp kaffe och nya Amelia och läsa artikeln om dig. Du är jätte fin på omslagsbilden!!! Kram

  Svara
 • det kommer att gå superfint på fredag! Set redan fram emot fredagsmyset och let´s Dance:)
  Du kommer ju att bli supervältränad efter alla danspass! kram kram

  Svara
 • Fick Amelia i brevådan idag och vad glad jag blev när jag såg dig på omslaget! Bläddrade fram till ditt reportage och läste det direkt. Jag har gillat dig innan eftersom jag tycker du blandar värme och kärlek för andra människor med intresse för det yttre också. Den här artikeln bevisade det än en gång och jag är imponerad av din styrka att klara det du varit med om. Du är värd det bästa!
  Heja Jiven såklart. Jag tittar på fredag igen! 🙂
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Åh herregud! Varför sa du inte det tidigare?! 🙂 Jag har också ett tips. Men det är väl i och för sig ingen här som har förstorade porer… så jag skiter i det. Skojjar! Clinique pore minimizer instant perfector. Dyrt, men det blir fint.

  Svara
 • Hej du. Låter kul med jive 🙂 Kul att få hem dina söner, fick hem mina idag också 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Kul med Jive, hejar på dig och nu vet vi ju att Du kan eller hur? Du är så duktig och jag älskade din dans i fredags, kändes sprallig, glad och Du och Calle var så fina så! 🙂
  Vet inte om veckans dans är svår men vad spelar det för roll, jag hejar på dig på träningarna och på fredags ”finalen”, heja heja heja! 😀
  Du är VÄRDEFULL, KÄRLEK från Linda!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hur går det med kondisen? Är du fortfarande en pigg 80 åring? 😛 Ser bra ut på fotona, heja heja! 🙂

  Svara
 • Fint reportage med dig i Amelia =) Lite annorlunda upplagt, men det var bra för det kändes nära och äkta.
  Fina bilder! Gillade den randiga tröjan. Var kommer den ifrån?
  Kram Anna

  Svara