Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:14 | januari 18, 2011

Amelia och skor som framkallar dregel

God kväll kära Du. Är allt väl? Jag ska snart gå och lägga mig. Trots att fysisk aktivitet och alla denna träning gör mig piggare och friskare så är jag sjukt trött på kvällarna. Innan kunde jag knappt hålla ögonen öppna efter fyra på eftermiddagarna men nu är jag pigg fram till att barnen ska lägga sig. Då slår någon mig i huvudet 🙂

Min morgon började med essa två killar. En rolig morgon med andra ord. Tror vårt morgonsnack kommer sändas vid 7.30 nu på fredag.

Min morgon började med dessa två killar. En rolig morgon med andra ord. Tror vårt morgonsnack kommer sändas vid 7.30 nu på fredag.


Efter radiobesök bar det vidare till danslokalen och Calle. Än en gång måste jag säga att Calle är bäst!

Efter radiobesök bar det vidare till danslokalen och Calle. Än en gång måste jag säga att Calle är bäst!


Hann en sväng förbi vårt fina kontor innan jag for för att hämta barnen. Det har verkligen blivit snyggt. Vi har tagit dit vår gamla soffa och soffbord och så har vi köpt två fåtöljer på IKEA. Ska ta bilder nästa gång jag är där. Vi ska ha showroom där också, för barnvagnarna och alla produkter som vi håller på att designa och ta fram. Så spännande. Har inte velat berätta något tidigare för inget har varit helt klart. Men nu när vi äntligen fått sälj- och marknadsansvar för barnvagnarna och våra leverantörer börjar skicka prototyper på skötväskor mm så känns allt mer ”på riktigt” 🙂
William och Mio är bra "barnvakter" när jag lagar middag och Peter jobbar. Kanske inte alltid så kul att leka med lill-syrran...

William och Mio är bra "barnvakter" när jag lagar middag och Peter jobbar. Kanske inte alltid så kul att leka med lill-syrran...


...kanske tur att hon själv också tröttnar ibland...

...kanske tur att hon själv också tröttnar ibland...


...och bara vill mysa i soffan och titta på barn-tv.

...och bara vill mysa i soffan och titta på barn-tv.


Idag fick jag nya AMELIA. Minns du när jag plåtade omslag och gjorde intervjun strax innan jul?

Idag fick jag nya AMELIA. Minns du när jag plåtade omslag och gjorde intervjun strax innan jul?


Det är en öppenhjärtlig intervju som kanske gör att de som inte känner mig får en annan bild och förstår mig bättre. Inser att alla har ett förflutet men att man faktiskt förändras och livet inte alltid är så lätt och att man kan resa sig och finna styrka i motgångar.

Det är en öppenhjärtlig intervju som kanske gör att de som inte känner mig får en annan bild och förstår mig bättre. Inser att alla har ett förflutet men att man faktiskt förändras och livet inte alltid är så lätt. Och att man kan resa sig upp och finna styrka i motgångar.


Veckans ”VILL HA”,
Så snygga skor från min favoritdesigner Filippa K. Kan inte sluta dregla. Varför måste de vara så dyra!

Så snygga skor från min favoritdesigner Filippa K. Kan inte sluta dregla. Varför måste de vara så dyra!


Önskar dig en god natt.
All kärlek ♥


25 kommentarer25 kommentarer om “Amelia och skor som framkallar dregel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hello gorgeus 🙂 så roligt när jag läste om Liv att hon kan stå vid vattenkranen i köket och på toan hur länge som helst….. å sen när man lyfter ner henne blir hon inte alls glad…. Jag känner igen mig mer än väl haha min dotter Wilda gör exakt samma sak (hon är 1,10 månader)
  jag försöker som vanligt att peppa dig med att säga I KNOW YOU CAN JIVE, YOU CAN JIVE 🙂 kram sov så gott.

  Svara
 • Jo du kan jiva 🙂 Åh vad super snygga skor. Sov gott Kram

  Svara
 • Har haft en riktig —-dag idag. Läste precis artikeln i Amelia och den fick mig på mycket bättre humör. Artikeln var varm,ärlig,inspirerande och allmänt härlig. Tack för den helt enkelt! Nu ska jag snart sova och vakna upp till en ljusare dag imorgon.

  Svara
 • Hej fina.Nu ska du få höra.Min vuxna son kom på besök och med sig hade han AMELIA.Jag köpte Amelia till dig Mamma där är ett reportage om DIN Hannah.Visst var detta bara såå gulligt.Så nu ska jag gå och lägga mig och läsa.Håller med supersnygga skor.Du får flirta lite med Peter.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Har inte kommenterat på ett tag, har haft fel på internet och inte haft mitt lösenord men följt din fantastiska resa som du nu gör på din blogg iaf 🙂 Du var sååå du duktig i fredags och jag VET att det kommer gå lika bra denna fredag 🙂 Fick AMELIA i brevlådan idag och repotaget om dig var kanon! Jag såg också skorna i tidningen och dom är så snygga! Vi hejjar alla på dig och du kommer ta hem allt i Lets dance! STOR kram

  Svara
 • På fredag kan du jiva. Det är jag helt säker på! 🙂 Du är så skön Hannah, jag skrattade åt klippet med dig när du sa att du tejpade skinkorna. 😀
  Kraaaam till dig!

  Svara
 • Vilka fina bilder! Då ska jag köpa den till helgen o kanske unna mig lite lösgodis också… 😉

  Svara
 • Din blogg får mig alltid att må bättre. Jag vet inte varför men det bara är så. Livet är både ljust och mörkt. Jag har varit längst ner på livets botten men i dag lever jag i ljuset. Jag vet att jag uppskattar livet på ett annat sätt i dag för att det är som att man måste gå neråt för att komma upp. Jag vet inte hur många gånger jag bad till gud om hjälp men jag tappade aldrig min tro fast jag var så uppgiven i bland. Men vilken styrka man får när man klarar det. Livet kan verkligen vända. kramar 🙂

  Svara
 • Ska köpa Amelia så fort den finns i affären här 🙂 Fina bilder på barnen..skrattade när jag läste att dom större barnen får passa Liv. Så blir det ofta här också vid tex matlagning med mera.. 🙂 Kram!

  Svara
 • Hannah fina Hannah! Har börjat läsa din blogg nästan varje dag, då jag har lite tid mellan amningar, mammafikor,barnen öppna förskolan och allt annat. Det är så härligt att följa dig och din fina familjs liv. Kommer ihåg då du väntade lilla Mio, då vi var i Scottland och firade Manges 30-årskalas, tiden går sååå fort och dina killar har blivit så stora och så fina, din lilla tjej är också helt bedårande. Jag tycker att ni verkar ha det så otroligt kul tillsammans och verkar leva ett så härligt liv, det ger energi. Ville bara skicka dig massa kramar för jag tycker att du e så duktig och ni tar er för så mycket, önskar att jag vågade satsa på något liknande som ni gör vad det gäller er nya firma, sååå roligt!!! Hoppas att det kommer att gå kanon!!! Ha det gott och ta hand om dig!!! Kram Lisen! Lycka till på fredag!

  Svara
 • Hej, Hanna:) Så fina bilderna är på bloggsidan och i din blogg:) Dina barn är så fantastiskt söta och fina:) Såå duktig du var i fredags/ wow.) o den fina rosa klänningen var du så vacker7söt i.) Rosa är verkligen din färg:)Klart du kan Jiiva för du är ju en Diva;):) Kämpa på bara, Du är min favorit, allt ska gå bra på fredag för du ska vara kvar!!:)Måste säga bara att du är så himla vacker och naturlig som få kvinnor är.. Dina ögonfransar vad anvönder du för mascara om jag får fråga?:) Sådana långa fina skulle man ha wow:) All lycka på fredag!! Varm kram Fiapia i Hbg..

  Svara
 • Hej, måste springa och köpa tidningen på lunchen, så har man nått mysigt att läsa ikväll. Hoppas att det går bra med Jiven, håller tummarna för fullt för dig på fredag.
  Kramar i massor!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vilket fint repotage om dej det var i Amelia. Vad duktig du var i fredagas. Jobbade tyvärr natt så jag kunde inte rösta, men nu på fredag ska allt röstas. Lycka till med träningen den här veckan, håller alla tummar att det går lika bra på fredag. Tack för en trevlig blogg!!! Kramar Marie i Falun :))

  Svara
 • Din blogg gör min dag – TACK Hannah!

  Svara
 • Hej!
  Kikade på Bianco.se och tyckte mig se ganska många skor som liknar de du vill ha, kanske inte exakt likadana men liknande för antagligen en väldigt mkt billigare peng 😉
  Håller tummarna för dig & Calle varje fredag!
  Tror jag måste maila en bild på min Mio till dig någon gång så du får jämföra våra Mio’sar, de är lika tycker jag och båda har den busiga glimten i ögat 🙂 Kram!

  Svara
 • Jag fick Amelia i brevlådan igår 🙂 det är ett jättefint reportage om dig och blev så rörd av alla saker du berättade om!
  Naw, va söta dom är Liv och Mio i soffan!
  Kram Lommo

  Svara
 • Sååå fin artikel i Amelia! Skulle vilja ge en känga åt stylisten som satte på dig en ljusrosa tröja på omslaget…som blondin försvinner man ju liksom då, men du är söt som attans så fin i allt såklart 🙂 Lycka till på fredag! Kram-Ulrika

  Svara
 • De är söta som socker dina barn. Tycker att Mio är en kopia av dig, fast mörk. Lycka till med dansen på fredag! Håller alla tummar o tår så det kommer gå bra. KRAM

  Svara
 • Har precis läst reportaget om dig i Amelia, kanon fint och bra skrivit, du är så vacker och blir så fin på bild ; )
  Kram kram

  Svara
 • Hej Hanna,
  Jag har precis kommit hem och läst reportaget om dig i Amelia. Det var så fint!
  Sköt om dig er.

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Har läst Amelia och tycker att det var ett kanonrepotage. Du är en så varm och fin människa med ett enormt stort hjärta!!
  Jag tror att Jiven kommer gå galant för dig o Calle,det är jag övertygad om :)Ska hålla tummarna för er på fredag!!
  Många kramar/ Madde

  Svara
 • Amelia är nu uppskriven på min inköpslista och kommer absolut att läsa imorgonkväll. Verkar vara väldigt fina bilder!
  Kramar Tess

  Svara
 • så synd att jag inte kan se på Lets dance påå play utomlands.
  Skse om jag kan ordna på annat sätt.
  tack för en fin blogg.
  http://blogg.se/californication
  marita

  Svara
 • Bästa Hannah, attans oxå att ni åkte ut..jag ringde o ringde på er. Ni var så duktiga, glöm inte det.
  Vart snopen när du visade fingret..a va fn
  skit i fingret i efterhand kan man tycka att det var tufft gjort.
  Men du…finger el snubbla skit e samma, du är min idol ändå!
  Många kramar

  Svara
 • hej Hanna!
  jag har köpt tidningen o läst hela artiklen om dig, du fick lyfta upp många ensamma kvinnor, vilken inspirerande!! den rörde mig mycka i hjärta, jag ville gärna skriva till dig i privat o berätta om migsjälv som ensam mamma för 3 baran i 36 års ålder o har skuld upp till öronen, det bör vara snällt om jag får din e mail adress, jag behöver lite tips o råd av dig, om det går bra.
  kram

  Svara