Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | januari 18, 2011

I can´t Jive, I can´t Jive.

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Min morgon började på NRJ med Knappen och Hakim. Intervjun kommer sändas nu på fredag kl 7.30.
Har ätit lunch och ska Jiva skiten ur Calle nu 🙂
blogg2
Puss och kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “I can´t Jive, I can´t Jive.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Full fart framåt..du fixar det:)))Kram från ett solig göteborg

  Svara
 • Calle påminner om Din Peter !!!
  Håller tummana för dig !!

  Svara
 • Tummarna ska det vara …..

  Svara
 • YOU CAN DO IT 😛

  Svara
 • Btw, har precis läst Amelia !!
  Du är så snygg på omslaget och vilket fint repotage !!!
  Hanna rules !!!

  Svara
 • Härligt, kör hårt! här är det ingen jive, gräslig hosta o smärtor samt andnöd natten till idag, vilken panik att ej få luft, har drabbats av lunginflammation, så inatt ska jag sitta upp…
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Brukar inte läsa så mycket bloggar men såg din av en slump. Läste just om dej i Amelia. Det var väldigt fint tycker jag. Det måste bara vara tufft att vara en person som alla tycks få ”tycka till” om om du förstå vad jag menar. Det krävs mycket styrka för att klara sådant. Kände att jag vill skriva något till dej från mej.Blir lite ilsken av en del kommentarer… Vilken kämpe du verkar varit och är Hannah. Du har fina underbara barn som du verkar satt i centrum av ditt liv. Gått genom eld och vatten men ur detta har du formats till en ödmjuk person som växt med uppgiften. Tänk vad mycket du har att ge i form av klokhet till dina barn. En stark kvinna vacker både på utsidan och insidan. Klart livet formar en och efter de val man gör. Ibland måste man våga kliva av den utstakade vägen för att kunna få nya upplevelser. Livet lär och man ska inte slösa energi på att försöka göra andra nöjda. Sug åt dej av komplimanger och sila skitsnack. Du är bra, du duger och du verkar vara en fatastisk tjej mamma och maka. Du har en fin underbar familj och verkar ha mött kärleken i din man, vad mer kan man begära av detta livet? Njut och upplev saker tillsammans, ha kul i danstävlingen. Bry dej inte om du halkar eller ta inte för allvarligt på bedömningen. Du är en fighter och en vinnare hur det än går i den tävlingen. Jag är en mamma jag med till två underbara flickor, har också upplevet sorg och mycket smärta i mitt liv. Jag har lärt mej på vägen. Idag jobbar jag med ungdomar som barnmorska och älskar att lyssna på dem om allt. Då jag kan hjälpa dem genom att ge dem styrkan att tro på sig själva känns det gott i hjärtat. Kram till dej och lycka till. Babs

  Svara
 • Hej!
  Håller alla tummar & tår på fredag!
  Kram!

  Svara
 • Ps. Vilket fint inlägg av barnmorskan ”Babbo”!

  Svara
 • Håller med, ”Babbo” vilken klok kvinna. Lyssna och ta till dig Hannah…vi är nog många som håller med. Lycka till i veckan och allra mest på fredag! ”Skaka jumpa” som min Alva skulle ha sagt ;o)
  Kram Lovisa

  Svara
 • Jätte fint inlägg av Babbo så sant så 😉 Jag läste också Amelia jätte fin artikel Kram

  Svara