Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:34 | januari 20, 2011

Dubbelt upp

God kväll vacker. Nu börjar mina nerver att spöka, jag har fjärilar i magen. Ser framemot morgondagens program med spänning. Vill inte åka ut. Vill inte, vill inte, vill inte. Nästa vecka är det Slowfox som jag så drömmer om att få dansa.
Inför varje livesändning står vissa av oss tjejer och ojjar oss över att vi blir akut kissnödiga så fort vi ska ut på scenen. Vad är det som gör att man blir kissnödig så fort man är nervös? Sist var jag verkligen tvungen att springa i en paus. Minns att Mia, som jobbar i produktionen, sa att jag skulle vara försiktig så jag inte kissade på min lila vackra klänning. Hon sa det med ett skratt för det skulle väl ingen lyckas med. Jo, du. Det gjorde jag 🙂
Imorgon är det en viktig dag för både mig och syster. Det är program nummer tre. Hennes sista dans var just i program tre den säsongen hon var med, sedan drabbades hon av den hemska hjärnblödningen. Imorgon dansar jag för henne! Hon har sagt att jag måste dansa vidare för hennes skull också. Vi är ju lite av i symbios så går jag vidare gör även hon det.
Jag har det dubbelt så svårt med andra ord 🙂
Tack för ditt stöd och fina ord det gör mig modigare och lugnare.

Imorgon Jivar jag för dig syster Prutt!

Imorgon Jivar jag för dig syster Prutt!


Torrepet på SVT gick ok. Blev lite stressad för min tröja var så vid så när jag snurrade runt, hoppade och kastade mig så visade jag hela min skrynkliga mage. Skitsamma egentligen. Skrynklet är en kärleksförklaring till mina barn. Ett minne från att de växte i min mage. Mio tittade på mig härom dagen och sa, ”Mamma, du har rutor på magen!” I samma andetag sa William, ”Men det är alldeles skrynkligt utanpå!” 🙂
Tillbaka till torrepet. Jo, tröjan åkte upp hela tiden och det stressade mig för all press var där. Tänkte hur de tog en bild och lade ut den med texten, ”EXTRA Biggest Looser deltagarnas bortbantade hud funnen under Hannah Graafs tröja!”
Innan man danasr så brukar man gnugga in en sorts olja under sulorna på skorna. De är av mocka och blir jättehala efter ett tag. Oljan dämpar och man glider och halkar inte lika lätt. det gör jag här :-)

Innan man dansar så brukar man gnugga in en sorts olja under sulorna på skorna. De är av mocka och blir jättehala efter ett tag. Oljan dämpar och man glider och halkar inte lika lätt. Det är det jag sysslar med här.


Här går vi igenom lite positioner på golvet.

Här går vi igenom lite positioner på golvet.


Charlotte och Cissi vilade innan det var dags för dem att dansa med Frank och Anders.

Charlotte och Cissi vilade innan det var dags för dem att dansa med Frank och Anders.


När jag tränat klart och Peter hade haft sina möten inne i stan så hämtade han upp mig. Innan vi for hem så tog vi dock en avstickare och köpte semlor.
Jag har gått och tänkt på semlor i en vecka nu. Längatat efteratt få trycka i mig en. Vete Katten har så goda semlor, så innan jag och Peter for hem så köpte vi...

Jag har gått och tänkt på semlor i en vecka nu. Längtat efter att få trycka i mig en. Vete-Katten har så goda semlor, så innan jag och Peter for hem så köpte vi...


...inte två utan sex stycken!

...inte två utan sex stycken!


Vi kunde inte hålla oss utan började redan gluffsa i oss våra i bilen. När jag glatt satt och posade med min semla i handen kommer en semla rakt i ansiktet på mig.

Vi kunde inte hålla oss utan började redan glufsa i oss våra i bilen. När jag glad i hågen satt och posade med min semla i handen kom en semla rakt i ansiktet på mig.


Min reaktionsförmåga är oftast lika usel som en sengångare men jag lyckades dra mig undan och Peter lyckades bara träffa min närtipp.

Min reaktionsförmåga är oftast lika usel som en sengångares men jag lyckades dra mig undan och Peter lyckades bara träffa min nästipp.


När jag var inne på min andra så kunde jag inte svälja längre . Var som en hamster med kinderna fulla. Aldrig mer semlor!

När jag var inne på min andra semla så kunde jag inte svälja längre. Satt som en hamster med kinderna fulla. Aldrig mer semlor!


Efter middagen fick barnen sina semlor.

Efter middagen fick barnen sina semlor.


a109
Livs livs första semla...

Livs första semla...


...var en succé.

...blev en succé.


Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och ta hand om mina sargade leder och muskler. Ska ligga och lyssna på vår Jive-låt och träna mentalt. Dansa i huvudet 🙂
Önskar dig en god natt och en väldans massa kärlek.
Puss och Kram


27 kommentarer27 kommentarer om “Dubbelt upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • RÖSTAR PÅ ER IMORGON! 🙂

  Svara
 • Vilket roligt inlägg du gjorde :-)! Och jädrans så sugen jag blev på semlor, gahaa….. Fast ännu mer är jag nog sugen på ostkrokar (pms) men det blir det att trycka imorgon, medans jag tittar på let´s dance och hejjar på dig :-D!!!

  Svara
 • Sorry, jag menar hejja på ER ;-)….

  Svara
 • Hej hej!
  Nu är man ledig 5 dagar jippi… egen tid med familjen så skönt, sen ska min man skola in våran dotter hos dagmamma om 2v, han har varit pappaledig i 8 månader 🙂 (hon blir 2 i mars)
  Imorgon ska det bli så himla kul att få se dig dansa igen hannah och som vanligt tror jag att du kommer klara d galant, skulle det inte bli som du tänkt dig får jag helt enkelt rösta lite mera 🙂 må så gott kram

  Svara
 • Det kommer gå jättebra imorn, du kan de där!
  Jag ska rösta både för dej och din syster 🙂
  Lycka till!!

  Svara
 • Gokväll fina! Imorgon röstar vi som galningar och jag är säker på att ni går vidare. Älskar danserna med fart,fläkt o energi. Skön avkoppling med ett varmt bad, mums vad jag blev sugen på en semla! kanske ska unna mig en i helgen. kram

  Svara
 • Blir så himla glad när jag ser dina barn =) ärligt talat vilka fantastiska barn och ärligt talat, Mio är så lik dig fast mörk och såå söööt, vem är hans pappa egentligen? Vet ju att Williams pappa är Andreas Carlsson och Livs peter som jag tycker du lägger ut alltför lite bilder på 🙂 ni verkar så fina tillsammans och en riktig drömfamilj med ett drömhus. Du verkar vara en supermorsa + fru. Hejar på dig imorgon, dig och jessica 🙂 Lycka till, tänk inte utan bara kör 🙂 kram Maja

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Lycka till, det kommer gå galant! Semlorna ser supergoda ut. Kram

  Svara
 • Hej!
  Det kommer gå jätte bra idag, jag ska rösta på dig.Du har världens sötsate barn och lilla Liv är så söt =) Det är bra att ladda upp med semlor ! Lycka till idag =) kramis

  Svara
 • Åhh semlor sååå gott. Fick det på jobbet av chefen igår 😉
  Lycka till ikväll, kommer gå galant! 🙂
  Kram!

  Svara
 • Semlor är så gott men jag vet inte om jag skulle lyckas få i min TVÅ st *haha* ;P
  LYCKA TILL IKVÄLL, jag håller tummar och tår (trots att jag inte tittar på programmet.)
  Kram och Trevlig helg 🙂
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Hallå Hannah!
  Vilket bra reportage i Amelia! Köper nästan aldrig några tidningar, men var ju tvungen nu när du var med!! 🙂 Massor av lycka till i kväll! Släpp loss, slappna av och bara KÖÖÖÖR!!! Vi hejar på dig!
  Kram

  Svara
 • Godmorgon. ja ikväll ska det röstas igen, det kommer att gå så bra var bara dig själv och dansa och ha kul 🙂
  Semlor ska jag köpa idag till oss 6, lilla Alice får nog bara smaka på lite grädde än så länge 🙂
  Vi beställer våra dagen innan för att få vaniljcreme i istället för mandelmassa. Hälften av oss är allergiska mot mandel så de andra föredrar också sina semlor med vanilj i 🙂
  Ha en bra dag och kväll nu. Stor kram

  Svara
 • Lycka till finaste Hannah!
  Det kommer gå så bra och vi är många som hejar på dig och Calle.
  Många kramar Marie

  Svara
 • Hej Hannah!
  LYCKA TILL i kväll, jag kommer att sitta bänkad framför TV:n och se när du och Calle ska dansa och givetvis så har ni min röst.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara
 • LYCKA TILL ikväll! Ni har min röst =)
  Jag har lovat sonen att gå ner till ”stan” och äta en semla imorgon. Han har tjatat om det sen precis efter jul och jag är ju inte den som är den när det gäller semlor 😉
  Har en fråga, som kanske är ganska nyfiken och jag förstår om du inte vill svara, men det jag undrar är om ni får betalt från tv4 när ni är med i programmet. Jag menar, ni tränar och dansar så det fyller en heltdistjänst och det måste ju vara svårt att hinna med det ”vanliga” jobbet som ni olika personer har…
  LYCKA TILL IKVÄLL!!!!
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  LYCKA TILL ikväll! 😀

  Svara
 • Nu var det en evighet sedan jag kommenterade, säkert 1 år sedan, men har fortsatt att läsa! Hoppas verkligen att det går bra för dig ikväll! Det märks ju hur gärna du vill vara kvar! Sen är det ju kul om alla de som har en massa dåliga förutfattade meningar om dig får se så mycket som möjligt av dig och ser vilken godhjärtad o ödmjuk människa du är!
  Lycka till!

  Svara
 • Åh va gott med semlor! Liv håller i sin semla som en vuxen 😉 va gulligt!
  Håller tummarna för dig & systeryster, ska tokrösta på dig!
  Kram L

  Svara
 • Lycka till ikväll, håller tummarna för fullt och kommer att ringa en massa.
  Kram kram

  Svara
 • Åh vilket bra reportage i Amelia! Nu längtar jag tills ikväll då det är dags för dig att dansa igen. Jag önskar dig all lycka och oavsett hur det går så är du en fantastisk person och otroligt modig som vågar vara med, så tänk på det och försök att njuta lite också!

  Svara
 • Lycka till ikväll Hannah! Håller alla tummar o tår såklart! Kram kram

  Svara
 • Stort Lycka till fantastiska DU! Du är en stor förebild för mig. Jag är glad om jag blir hälften så klok och vacker som dig någong dag!
  Många lyckokramar

  Svara
 • Lycka till nu ikväll gumman!
  ska hålla tummarna,jag ska ringa & ringa på er…kör samma race som du gjorde förra veckan så kommer det att gå kanon.
  Skickar en lyckospark åt dig.
  All lycka till er båda.
  Många kramar

  Svara
 • förresten köpte amelia idag, bara för att det var du på framsidan.
  Fint repotage, jag grina som vanligt när jag läste. Du och din syster har gått igenom mycket ni, det är så beklagligt så det finns inga ord.
  Jag håller på och läser magdas bok oxå..apu apu
  tårarna bara forsar ner.
  Man blir så tagen och så berörd av att få en inblick i hur erat liv har sett ut.
  Är så härligt att veta att ni är lyckliga idag båda två.
  Nu fick jag det sagt oxå.
  Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Jag har redan hunnit äta 12 stycken semlor i år!! Dessa ljuvliga bakverk är en av mina svagheter…kan bara inte låta bli att köpa om dom kommer i min väg 🙂
  Ska hålla tummarna för dig o Calle ikväll!!
  Lycka till!!
  Kram/ Madde

  Svara
 • IKVÄLL ÄR DET RÖSTNINGSDAX!!!!!!
  Jag hejja och röstar på er.
  Ååå så gott med semlor, premiär åt min för 2011 för någon dag sen. Mmmmmums!!!
  .
  LYCKA TILL ikväll!!!

  Svara