Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | januari 20, 2011

Vacker gåva

God morgon kära vän. Jag åker snålskjuts med min man in till stan, så jag kan sitta här bredvid min ”chaufför” och skriva till dig 🙂 Ska ha ”torrep” på SVT nu klockan tio. Efter det så bär det av till dansstudion.

På Livs förskola hänger dessa kloka ord. Det stämmer verkligen. Det är vi som föräldrar som formar våra barn och har fått gåvan att älska och vårda dem.

På Livs förskola hänger dessa kloka ord. Det stämmer verkligen. Det är vi som föräldrar som formar våra barn och har fått gåvan att älska och vårda dem.


Önskar dig en fin dag.
Vi hörs lite senare.
Varma kramar ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Vacker gåva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon! Härligt med skjuts, låter inte helt fel alls! Blir lite nyfiken, du skriver alltid SVT. Är det därifrån som Let’s Dance sänds alltså? Jag trodde att det var TV4 huset. KRAM

  Svara
 • Nämen god morgon,
  ville bara säga ett snabbt hej och att det var en ytterst trevlig artikel om fru Graafryd i amelia!
  Lycka till med jiven, nu ska jag förtära lite föda

  Svara
 • Så fina och tänkvärda ord! Ha en bra dag, här strålar solen in genom fönstret.
  kram

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas ni har lika strålande fint väder hos er som det är här på västkusten 🙂 Jag sitter dock fortfarande i pyjamasen med världens huvudvärk. Var på barnakuten inatt med vår lille gosse som blivit totalförstoppad i magen, och tillslut bara skrek o kved av smärta! Han har aldrig varit sjuk, nu 3 år gammal o jag var så fruktansvärt orolig o ledsen 🙁 Känner sig så maktlös! Men det slutade iaf bra o vi fick en jättebra doktor som prioriterade honom så det gick snabbt. Hoppas nu bara att magen fungerar som den ska i fortsättningen. Idag är han iaf pigg o jag fick en glad nyhet från min chef; att jag är med i en utlottning om en biljett till Let´s Dance!!! Håll tummarna att jag vinner! =)) Skulle vara såååå kul! Idag ska jag köpa Amelia o leka med min son hela dagen. Må så gott, kram kram

  Svara
 • Tack för de orden, de berör extra djupt i min själv.

  Svara
 • *själ, menar jag juh!!!!!!!! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  I vår är det två år sedan vi träffades hemma hos dig och Peter. Jag och tre kompisar vann Bloggfamiljens första tävling och vi fick en fantastisk dag tillsammans med er två och Magdalena. I morgon kommer jag och min syster (som också var med hos er) att sitta i publiken på livesändingen! Vi kommer hålla alla tummar vi har, för att det ska gå bra för dig! Stort LYCKA TILL!!!
  //Maria

  Svara
 • Hannah, Stort Lycka till i morgon!
  Din fina personlighet räcker hela vägen hem till tv-soffan, härligt! Jag tror det kommer gå jättebra för dig i tävlingen!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tänkte bara säga att jag sprang på tidningen Amelia när jag var och handla idag, brukar aldrig köpa den tidning annars, men vackra du fick mig att köpa den.. sådär tycker jag nog om tidningen, men intervjun med dig var väldigt fin!
  Du kanske har gått igenom mer än de flesta, men vilket resultat!
  Du verkar vara en underbart person, med fler som dig så hade nog världen varit en bra mycket bättre plats.. En vän som dig skulle man haft, på riktigt oxå, inte bara i blogg världen 🙂
  Stor kram till underbara dig! Lycka till imorn!! Du är grym!
  Sandra

  Svara
 • Så fina vackra ord:) Det skulle finnas på varje dagis så alla föräldrar kunde ta del av dessa vackra sanna ord.. All lycka i morgon Hanna!!:)Håller tummarna:) Varm kram Fiapia i Hbg.

  Svara