Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | januari 22, 2011

Falling down

Hej min vän. Fy, vad trist att åka ut. Men det är en tävling och spelets regler. Kommer sakna min dagar i danslokalen med Calle så mycket 🙁
Klart man blir besviken och ledsen över att inte få vara kvar. Jag hade så gärna velat dansa Slowfox nästa vecka. Bittertypen vaknade i mig och jag drabbades lite av Michael Douglas syndromet ”Falling Down”, när man bara tappar det. Kanske inte så smart att tapppa det inför ett par miljoner tv-tittare, men men. Har lite ångest över det där fingret, men får trösta mig med att de flesta barn sov vid den tiden. Det var ju inte till dig i alla fall 🙂
Lite befriande var det dock men tyvärr fruktansvärt barnsligt. Med en god natts sömn bakom mig är jag i alla fall stolt att jag vågade dansa i tv. Detta året skulle ju handla om att våga och utmana sig själv. Jag har hittat ett mod jag inte visste att jag hade, muskler som vilat i många år och det där flåset som var likt en åttioåring är ett minne blott!
Nu är det en ny dag och jag ska hem till mina älskade barn och mysa. Äta lövbiff med pommes och bearneise, chips och godis. Nästa fredag är det jag som sitter hemma i tv-soffan och ringer och sms:ar och röstar på mina favoriter.
Tack för ditt stöd!
Kärlek ♥
Ps. Let´s Dance spelas in i SVTs studio. Därav att jag sa att jag kommer hänga som en liten hustomte på SVT.


85 kommentarer85 kommentarer om “Falling down”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så trist at du åkte ut, röstade som en galning!
  Hade så gärna sett dig kvar ett bra tag till.
  Hoppas du får en fin dag och njuter tillsammans med familjen, kram!

  Svara
 • Ni har varit så duktiga, tyvärr var det eran tur att åka ur denna gång! Mys nu med familjen och systrarna Graafs fingrar var inte så farliga…hahaha Maggan som knackade på kameran..hon är ju för rolig.
  kram

  Svara
 • ”Mitt hjärtas överflöd” kom oxå ut igår i diverse ordalag:)nåväl det kommer nya utmaningar!
  Ha en fin helg,käre vän

  Svara
 • Jag ringde och ringde men tyvärr gick det inte. Jag visste ju hur gärna du ville dansa nästa veckas dans. Det det där med fingret, jag förstår att du var besviken och ibland reagerar man utan att tänka. 🙂 Du är fantastisk Hannah!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Som jag skrev igår e jag mkt besviken över att du åkte ut, tyckte du var jätteduktig och vad vig du e omg 🙂 jättetråkigt att ni inte ska dansa nästa fred. Förrlåt om jag svor en hel del i förra meddelandet till dig men jag var så arg så jag koka. Du är värdefull och jag gillar dig skarpt.. sköt om er. Ska också mysa med min man o dotter ikväll. Kramar// Petra

  Svara
 • Hanna fingret gör inget jag hade precis kunnat göra samma sak ler Det visar bara att du är som oss andra full av känslor! Jag kommer fortsätta titta på Lets Dance men kommer sakna er så mycket det var ju liksom höjdpunkten 😉 Kram och trevlig mys helg!

  Svara
 • Jätte synd att du åkte ut..fanns andra som dansade mycke sämre!! Det där med fingret var ju inget att tänka på:) Hade nog gjort samma sak. Alla har rätt o känna sig besvikna o ledsna.Konstigt hur folk röstar! Men jag tror att det är många äldre som sitter o röstar o kanske inte vet så mycke vem du är. Allt har en mening:) Massa kramar till dig<3

  Svara
 • Vi röstade också som tokar här hemma men tyvärr inte tillräckligt! Ni var så duktiga, och det där fingret tycker jag var askul! Men tydligen stack det i vissa människors ögon HAHA vilket jag tycker gör det ännu roligare HAHAHAAA

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag kommer sakna dig massor på fyran på fredagarna. Du är en så härlig människa! Glad,rolig,sprallig,vacker och så naturlig!
  Du är värd det bästa, glöm aldrig det!
  Å du – fingret var det bästa du kunde gjort! :o) Sköt om dig!
  Kram!

  Svara
 • Vad trist att ni åkte ut – ni var ju fantastiskt duktiga! Såg tyvärr inte sista delen – det där fingret hade jag velat se 😉
  Kram
  Anna

  Svara
 • Hannah, va trist att du åkte ut! Du ska veta att jag hejade på dig och blev lite smått sur på alla tittarna som röstade ut dig! De förtjänar verkligen fingret du gav dem! Men tänk på stunderna du haft där, hur duktig du var och hur kul du hade! Du gjorde bra ifrån dig Hannah, det ska du vara stolt över!

  Svara
 • Jätte tråkigt !! Fast jag röstade som en tok här hemma så gick det inte vägen…. Tror det ligger mycket i det din man skriver. Tyvärr! På nittiotalet tyckte jag fruktansvärt illa om dig och din syster som tjänade pengar på att göra det ni gjorde…. men som sagt, jag har blivit vuxen och jag förstår nu att en del av den där negativiteten var ren och skär avundsjuka! Hur som helst så har jag upptäckt vilken underbar människa du är !! Med en underbar familj. Jag önskar dig allt gott och önskar att du vore min vän på ”riktigt” 🙂 All kärlek till dig och de dina !!
  (och tänk inte på det där med fingret, du är ju bara människa ) <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  Efter att ha läst din blogg länge ända sen Mama-tiden så är det nu dax att göra mitt första inlägg till dig.
  Är såååå besviken och förbannad att DU kunde åka ut.
  Du och Calle var såååå duktiga och du har verkligen utvecklats massor.
  Jag ringde en massa på dig men det hjälpte tyvärr inte. Förstår din frustration i tv så fingert behöver du inte bry dig ett skvatt om :)!
  Vill att du ska veta att jag beundrar ditt mod att dansa inför hela svenska folket, själv skulle jag aldrig vågat. Du är en otroligt varm och härlig tjej trots att jag inte känner dig merän här på bloggen. Din blogg är som ett gift hihi! Man blir gald av den och du känns så ärlig vilket jag gillar skarpt. Glöm allt skit som folk snackar och lita på dig själv!
  Säger som nån förgående att tyvärr är det många som inte känner till dig så väl tror det kan ha påverkat gårdagens resultat.
  Ha en fantastisk helg med din underbara familj, det ska jag ha!
  Hoppas att du inte är alltför lessen, jag var fick själv tårar i ögonen igår när du lämna och idag när jag läste Peters inlägg. Vilken man du har!!!
  Nu är Lets Dance inte lika kul att kolla på :(!
  TUSEN STYRKEKRAMAR TILL DIG!!!

  Svara
 • Jag är stolt över er ♥
  Tyckte ni gjorde mycket bra ifrån er! Hoppas du & Calle håller kontakten så kan ni ju dansa slowfox ändån 🙂 Hoppas du syns i rutan snart igen!
  Ps. Fingret har väl blivit något förstorat? Känns som en fis i rymden 😉

  Svara
 • Hej Hanna!
  Har följt din blogg ända sedan mama,och nu kör jag mitt första inlägg=)Tråkit att du åkte ur tävlingen,men du får tänka positivt på det.Som jag är säker på att du gör.Du har fått lära dig att dansa,fått nyfunna vänner och vart med om något som bara ett fåtal personer får uppleva!Du är iallafall min förebild,genuint snäll och omtänksam.Tycker du är en helt underbar person,även fast ja inte träffat dig så känns de lite som man känner dej genom bloggen.Ha en fin helg med familjen din.Kram

  Svara
 • Jag tyckte det var SÅ tråkigt att du åkte ut! Jag hade hoppats på att få se dig flera fredagar framöver 🙁 Jag tyckte iaf att du var väldigt, väldigt duktig!! Kram

  Svara
 • Hannah! Besviken får man vara, liksom ledsen, förbannad och känslorna ska tillåtas att svalla! Men, ingen, eller väldigt få? går genom en gräddfil i tävlingar! Spelets regler är lika för alla. Är man inte tillräckligt bra eller bäst så går man inte mot vinst. Att sedan ”visa fingret” åt oss ”värdefulla” var oerhört omogoet, naivt och barnsligt. Det tyder på att bara de som röstade på dig tillhör befolkningen som räknas för din del! Dessvärre röstar inte svenska befolkningen på personligheterna utan på de par man uppfattas som bäst presterande. Är det svårare än så? Tänk om Anja Pärson skulle visa fingret varje gång hon åkte ut?! – Vilka löpsedlar! Sträck på dig (o Peter med för den delen) och se till att få tillbaka ”vuxenperspektivet” på den här bloggen så kommer det där fingret att snart vara borta från medmänniskornas och de ”värdefullas” näthinnor!

  Svara
 • Äsch! att du åkte ut! men så är det! vi är många som tyckte du borde ha fått stanna kvar, du var jätte duktig! men fingret det var onödig och barnsligt!

  Svara
 • Hannah!
  Det var såååå tråkigt att ni åkte ut igår och (enligt en proffsdansares åsikt) helt fel!
  Du och Calle var härliga att se på och SHIT vilka snygga ben du har!
  Kram Annika Sjöö

  Svara
 • Tycker det var skitccolt av dig att vara med! Bra kämpat! Jag skulle aldrig ha vågat.

  Svara
 • Så synd att du åkte ut, du var absolut inte sämst. Men det handlar kanske mycket om vem som är mest i ropet och som på så sätt vinner folkets röster. Att du visade fingret tycker jag mest visar på att du ville vara kvar. Gillar inte när deltagarna säger att det kvittar när dom åker ut, bättre att våga visa känslor. Sträck på dig och var stolt över dig själv som vågat ge dig in i Let´s dance och att du gjorde det på ett bra sätt dessutom. Det är inte bara en danstävling utan har så mycket med annat att göra också. Rätt många var förvånade när Agneta Sjödin åkte ut…eller när Lasse Brandeby var kvar. Så helt rättvist program är det inte. KRAM

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag tycker det var så synd att du åkte ut, ringde som en galning för dig. Du har förgyllt tre fredagar och hade hoppats att få se dig hela vägen.
  rättvist är de aldrig. Men var stolt för de du gjorde och berörde folk. du är bäst!
  Kram

  Svara
 • Fina Hannah, jag blev också jätteledsen att du åkte ut. Det förtjänade du inte, men som du säger så är det spelets regler. Du var såååå duktig och jag är verkligen impad att du vågade göra detta! Ha inte ångest över fingret… det var ju humor =) Vi som följer dig vet att du är en underbar person med mycket mod!!!Du är en härlig förebild för mig och för många andra!
  Önskar jag kunde ge dig en kram för jag tycker så mycket om dig, men jag skickar en såhär istället =)
  Kram

  Svara
 • Fan åxå att ni åkte ut. Jag röstade fler gånger, då även i duellen då räkneverken noll-ställs. Ni skulle inte åkt ut. Om man ska se till prestationen i går var ju inte Andreas alls sig lik, inte Baggen heller. Varför kör Alexandra martyr snacket och menar att i kväll åker jag ut blablabla. Någon skrev om att man röstar på dom som är bäst och att Ni var sämst i går. Fan heller. Lasse Brandeby- hur länge var inte han kvar, lika så Peppe Eng. Dom var ju så dåliga MEN då tycker svenska folket att det är så KUL att rösta på dom och gett sig fan på att dom ska vara kvar. Jag hoppas Figge vinner. Jag skulle kunna skriva mer men jag är så förbannad att jag ger ”fingret”, så jag slutar nu!

  Svara
 • Jättetråkigt att du åkte ut. Här hemma konstaterade vi att vi inte kunde förstå varken hur juryn gav poäng eller hur tittarna röstade.
  kram

  Svara
 • Åh Hannah strunt i fingret! Vi hejade ju på dig allihop & du var så duktig!
  Massor av kramar till dig
  Lommo

  Svara
 • heeej !!! synd att du åkte ut meeeeen vad i hela världen pysslade du med ???Ett finger ????Barnsligt så det finns ej ord ,,usch . Det är så gulligull o fint hela tiden och du har medvind alltid så ta detta som en vuxen och skäms. 3 barnsmor och allt . E så besviken på dej .

  Svara
 • Ringde och röstade massor jag med men tyvärr gick det inte ändå. Tävling är ju tävling och någon måste ju åka ut, alla känner ju samma.
  Däremot tycker jag varken din eller Calles personligheter kom fram i programmet, ni kändes tyvärr så anonyma? Hade jag inte läst din blogg hade jag inte vetat vem du är. Ni tog för liten plats tycker, Alexandra märktes mer och gick genom rutan.
  Nu blir det inte lika kul att titta längre…….. har ingen nästa favorit

  Svara
 • Såååå trist att du åkte ut, och nu blir det inte alls lika spännade att kolla på Let’s Dance. Livet är orättvist. Du förtjänade verkligen att vara kvar.
  Men jag hoppas det dyker upp något nytt roligt projekt för dig snart.
  Kraaaam på dig Hannah.

  Svara
 • Varje år blir det lika orättvist. Så ledsamt att det inte är den sämste som åker. Ibland verkar den sämste hänga kvar väldigt länge 🙁 Men du har inget att skämmas för! Gud vad du var bra! Snygg och karismatisk! Vi röstade som galningar! kram

  Svara
 • Jag blev jättebesviken och chockad när du gjorde fuck-off tecken. För mig är det väldigt otrevligt, grovt och fult och jag är annars ingen pryd person alls. JAG tog illa upp – oavsett om barn kunde se det eller ej. Du säger att det inte var åt oss, vem var det åt då? Tyckte du alla som inte röstade på dig kan dra åt helvete? Det känns som storhetsvansinne och dålig förlorare..

  Svara
 • Så synd att du åkte ut, du förtjänade att vara kvar o göra din drömdans nästa vecka! Det gjorde inget att du pekade finger o sa det du sa, skulle förmodligen gjort samma sak själv! Klar man blir lite sur när man åker ut, det måste folk förstå.
  Keep up the beatiful smile Hannah, och ha en trevlig lördag kväll med familjen 🙂
  Mvh Henrik

  Svara
 • Ja men är man inte bra så åker man ut och du var ganska tam och lam och flaxig i jiven i går. Det var ingen riktig go i dig liksom.

  Svara
 • Jättetråkigt att ni åkte ut.Men men det är inte hela världen.Jag röstade mååånga gånger på er men tyvärr så hjälpte det inte.Du är världen finaste goaste tjej Hannah och jag tycker verkligen mycket om dig.Ha en riktigt skön fortsatt helg med din familj det är du/ni värda.Kram. Marita.

  Svara
 • Åh vad synd att du åkte ut, ringde och röstade men inte hjälpte det 🙁
  Förstår att du blev ledsen och sur och vi förlåter ditt fuck-off finger……..
  Ha en fortsatt mysig helg med familjen 🙂

  Svara
 • Fina Hanna…Det var inte rättvisst att ni åkte ut!! Strunta i fingret,jag förstår att du blev ledsen och besviken.Du har inget att skämmas för!! Stor kram till dej och din familj

  Svara
 • Tråkigt att du åkte ut, men om det är till någon tröst så åkte du iaf ut med flaggan i topp.. Du var så duktig igår och givetvis röstade jag, på dig och Jessica!! 🙂
  Nu håller vi tummarna för Jessica tycker jag!
  KRAM!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du var ju superduktig på att dansa! Det kommer alltid finnas en massa avundsjuka! Du får väl i alla fall dansa en sista dans när det blir final kan jag tro! Brukar väl vara så! Stor kram!

  Svara
 • Så tråkigt att du åkte ut så tidigt. Hade velat se dig växa under programseriens gång
  🙁
  kram

  Svara
 • Hej Hanna! Inget att deppa över fingret.. Vem blir inte omogen i såna situationer .. som sagt .. hade nog gjort lika dant. nästan lite impad att du vågade. =) hihih . Ja så är reglerna men vi hade ju hoppats du skulle vara kvar lite till . Kommer i varje fall följa söta du haär på bloggen som jag gjort innan ett tag . Ha nu en jätte skön helg och njut med din fina familj kram på dej

  Svara
 • Jag har följt din blogg dagligen i nästan två år på grund av att du verkar positiv vad än livet har att erbjuda, samt mysig och ärlig som person. Måste dock tyvärr erkänna att jag blev lite besviken igår då jag såg ditt utspel i tv. Jag tycker beteendet var omoget och i motsats till den jag uppfattat dig som.. peka finger, svära och kalla Sverige för ett jävla janteland passar inte imagen för en trebarnsmamma… otroligt besviken sådan eller inte.

  Svara
 • Jaha? Åkte du ut..?… synd! Vaddå fingret? Jag kollade inte o fatta inte vad du menade?

  Svara
 • Jag tyckte inte alls det gjorde nått att du gav fingert, tyckte du skötte dig kanon. Du skall vara stålt över dig själv, det är inte många som hade klarat det så bra som du gjorde och snygga som f… va ni med ; )
  Kram kram

  Svara
 • Tråkigt att du åkte ut Hannah. Vi höll på dig och du förtjänade att vara kvar ett bra tag till. Nya tag och nya utmaningar! Lycka till med allt!
  /Jenny
  http://www.mammasegen.com

  Svara
 • Hej Hannah
  så himla trist att du åkte ut!! jag gjorde va ja kunde å röstade! tycker du va så bra å värd å vara kvar….men de e ju ingen rättvis tävling!
  Annelie 43 gbg

  Svara
 • Hej Hannah!
  Blec skitbesviken när jag såg att du och calle hade röstats bort ur tävlingen!! Jobbade så jag kunde inte rösta denna gång 🙁 Tycker inte att vissa ska hetsa upp sig när du gav fingret,skulle nog själv ha gjort likadant av ren besvikelse…Hoppas du får en mysig kväll med familjen 🙂 Kram , kram

  Svara
 • Trist och försökte rösta ..men hjälpte tydligen inte 🙁 Synd för du var duktig och en stor favo här hemma…
  kram

  Svara
 • Så tråkigt att ni åkte ut, ni var verkligen värda att gå mycket längre än såhär. Det där fingret är inget att ha ångest över, förstår din besvikelse. Du har verkligen utvecklart på bara på dessa tre pogram, syntes hur ditt självförtroende har växt sen första pogramet.kommer fortsätta att se let´s dance men kommer att sakna dig. Har aldig kommenterat innan så passar på att tacka för en jätte mysig blogg. och vilken fin familj du har. Det positiva med att du åkte ut är väll att du nu får mer tid till din fina familj och till erat nystartade företag, lycka till med det. Många krama till dig och familjen.

  Svara
 • Jag röstade och röstade på dig. Såå tråkigt att det inte räckte till.. Duvar värd att få stanna kvar.
  Kramar
  Pia

  Svara
 • Jättetråkigt att du åkte ur! 🙁
  Men det är ju spelets regler tyvärr.
  Röstade också på dig, synd att vi inte räckte till. Men det var jättemodigt att bara ställa upp, och tänk vad du lärt dig på de här veckorna. Och bara få upp flåset, det måste ju vara skönt!
  Och tänk inte mer på det där fingret, säger som flera ovan; Det visar ju bara på mänsklighet och besvikelse, helt naturligt!
  Förresten håller jag med om att det var HUMOR, du hade ju glimten i ögat! 🙂
  KRAM till dig o familjen!

  Svara
 • Det var synd och lite orättvist att ni åkte ut, eftersom det var några som dansade mycket sämre. Men tyvärr så tror jag att de andra deltagarnas yrkeskarriärer väger tyngre, och det är så folk röstar! Vi pratade om det framför TVn igår, och samtliga instämde att det säkert är en del av det svenska folket som inte kan placera dig och inte riktigt vet vad du gör idag.I dagens samhälle handlar mycket om vad man har för karriär bakom sig eller en specifik utbildning, och att bli kallad ”krönikör” skulle jag rent av inte acceptera att ha som ”yrke” i rutan; det låter nästan som ett hån. Hanna verkar vara en otroligt fin, varm och godhjärtad människa, men det har inget med hur folk väljer att rösta! Man röstar på de som är i hetluften, de man kan härleda i ett sammanhang,och som är aktuella just nu. Det kan inte den finaste personlighet i världen konkurera med;)Till sist vill jag säga att fortsätt tro på dig själv och våga ta plats.Inte ursäkta dig. Inte använda din skönhet som vapen. Stärk ditt självförtroende, för det syns så tydligt att du inte RIKTIGT vågar tro på dig själv.Skaffa dig en trygg grund att stå på, ett eget yrke som blir din identitet utåt, och inte det som folk i allmänhet förknippar dig med idag.Kanske är du en blyg person, och det är ju inget fel i det, men ska man synas offentligt så är det jätteviktigt att man är trygg i sig själv, och inte bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker om en. Be inte om ursäkt för dig själv. Och be inte om ursäkt för ”fingret”:) Du gjorde det. Stå för det! Kram

  Svara
 • Tycker du har delvis rätt i vad du skriver för de som är folkkära och framgångsrika får flest röster. Men jag måste flika in att jag tycker det är så sorgligt att i dagens samhälle värderas man efter vad man presterar och vad man gör. Vem man är som människa kommer liksom i andra hand. Tycker rent ut sagt att det är förjävligt. Det borde vara mer värt att vara en gedigen god medmänniska än att vara framgångsrik. Vad är det för fel med att vara krönikör? Det förstår jag inte alls…Och jag som är arbetslös just nu, är jag värdelös?

  Svara
 • Verkligen super trist att du åkte ut :-(! Nu blir det ju inte alls lika skoj att se. Tyckte iallafall att du och Calle var jätte duktiga, och got dam girl, vilka ben du har :-)! Ha en trevlig lördags kväll! Kramar

  Svara
 • Är så ledsen för din skull Hannah! Och för min, det är så härligt att se fram emot att se dig dansa ju! Oroa dig inte för fingret. Det uppfattades som lite skämtsamt sätt att visa att man är lite ledsen bara. Tycker det är skönt att kunna visa att man är ledsen. Vissa säger ju bara att det känns jättebra och att de är glada att ha fått vara med. Men det är väl inte konstigt om man blir ledsen för att man åker ut!? Stora kramar till dig!! Du kommer få uppleva så mycket annat roligt! 🙂 🙂

  Svara
 • Jättetråkigt att ni åkte ut, det hade varit så roligt att se er även framöver. Fasen också! Oroa dig inte över din reaktion, jag tyckte inte att det var något konstigt alls, en deltagares besvikelse över att åka ut helt enkelt. Jag reagerade inte alls på att det var något särskilt! Tänk inte på det, även fast jag om någon kan älta saker jag gjort i evigheter. Jag märkte det knappt, är säker på att de flesta inte heller tycker att det var en så värst onormal reaktion!
  Allt har en mening, det här är bara början av året och tänk hur mycket fantastiskt du har fått vara med om. Det här var menat och något annat mycket större kommer att ta vid! KRAM

  Svara
 • Förresten, tack för förklaringen om SVT. Nu förstår jag! 🙂

  Svara
 • Missade fingret, men ibland reagera kroppen utan hjärnan hänger med och strunt i det.
  Andreas W fräcka skämt e nog värre än det.
  Synd att ni åkte ut iaf, hade sett framemot att du skulle fått dansa länge, men var ju jättekul att du ställde upp.
  Ha en skön löradgkväll.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah och Peter!
  Jag har kommenterat två gånger tidigare och faktiskt sett dig som en av mina förebilder. Jag blev därför extra förvånad över din reaktion igår! Det var en väldig kontrast mot det jag lärt mig att uppskatta hos dig och inte det jag läser och gläds åt i din blogg annars. Det gjorde mig besviken!
  Jag ställer mig tveksam till att jantelagen skulle styra rösterna. Däremot är röstningen säkert inte helt objektiv – därför finns en jury. Jag tror snarare att det beteende du uppvisade igår bygger en negativ bild av din person. Var rädd om dim image du bygger och som uppskattas av så många!
  Jag jämför med Ranelid, som tidigare visat upp en kontrovesiell sida. Men nu, trots låga poäng av juryn, alltid tackar, berömmer och höjer er alla. Du gav de som inte röstade på dig fingret!?

  Svara
 • Ja, jag håller me dig. Man har utifrån denna blogg fått en bild av Hanna tror jag..för min del blev jag lite häpen av det som hände ..?. oväntat!

  Svara
 • Jag blev också väldigt förvånad över och besviken på det beteende Hannah uppvisade – hon framstår som en väldigt dålig förlorare. Det var inte trevligt att få ett fuck-off finger upp i ansiktet och att sen börja gapa om Jantelagen lät bara förmätet. ”Alla är så avundsjuka på mig som är snygg, därför får jag inga röster”. Otroligt töntigt och självgott. Du bad alltså alla som inte röstade på dig (i ett underhållningsprogram!!) att fuck off (dra åt helvete)?!! Mycket dålig stil.
  Sen säger du att du kastat bort en vecka med din familj för det här.. varför ställde du upp då? Du kan väl inte tagit för givet att du skulle vinna? Pinsamt.

  Svara
 • Vet inte vad jag ska skriva men jag vill att du ska veta att jag är sååå ledsen för din och Calles skull 🙁 önskade att ni hade fått vara kvar! Vi alla här tycker du är/var helt fantastisk och vad du är modig som vågat dansa i TV! Jag skulle aldrig våga. Blev så rörd av inlägget Peter hade skrivit, vilken fantastisk man du har 🙂 STOR kram till dig och vi finns här för dig så du vet 🙂 KRAM

  Svara
 • Jag hade en sån trist dröm inatt…jag drömde att det enbart skiljde TVÅ röster mellan dig och Alexandra i duellen.. Jag hade röstat massa gånger, men klandrade mig själv så hårt att jag inte hade röstat ytterligare två gånger som hade kunnat rädda dig kvar i tävlingen.. 🙁 Det var en sån besvikelse att vakna upp ur den och inse att du fortfarande hade åkt ur… Jag diggar dig stenhårt och tycker att du är fantastisk! KRAM!

  Svara
 • Fina Hannah, verkligen jätte trist att du åkte ut!! Tycker du har varit så duktig alla program!! Har varit så roligt att se dig lite på mer riktigt liksom 🙂 Jag fick aldrig tag i några biljetter till nästa fredag, och det känns okej nu för det var ju dig man ville se 🙂 Jag tycker det var så bra att du visade fingret! Våga visa sina känslor!! Helt rätt av dig, varför hålla det inne och visa en fasad. Nej bra gjort av dig Hannah, stå på dig! Du är toppen!! Kramis S

  Svara
 • Du var braaaa…..dotter min hejjade på som skjutton ska du veta…..Tråkigt att du åkte ut bara…:(…../ Sofia

  Svara
 • Vi kan alla vara dåliga förlorare men jag skämdes verkligen när både du och din syster Magdalena står och visar fingret till hela svenska folket för att du åkte ut ur en danstävling!?! Jag är oerhört förvånad och trodde ni var mer mogna än så. Ni har dessutom egna barn och borde veta bättre. Mycket dåligt, tråkigt och sorgligt. Det säger mycket om hur ni är som människor men varför låta det gå ut över oss oskyldiga tittare som gladde oss över programmet. Jag tycker programmets tarvliga sexskämt gått till överdrift men hellre dem än förnedrande ”fingrar” från dåliga förlorare. Tråkigt!!

  Svara
 • Hej Hanna, när jag såg att du åkte ut blev jag jättebesviken.
  jag tyckte att du dansade jättebra!:)
  har läst din blogg och krönikan i klick ett tag nu och du verkar vara en jättemysig person.
  Jag lider verkligen med dig…
  ha det jättebra kram!

  Svara
 • Jag såg inte det alla pratar om, men verkar som en del blivit upprörda, då har man inte mycket till liv. Jag pekar finger alldeles för ofta I trafiken men ibland blir man bara så jäkla arg inte är jag en sämre människa för det och inte du heller stumpan. Var glad att du och systeryster kan släppa på trycket och bara vara, det är ju det vi gillar att ni är er själva….det var så synd att du åkte ut trots våra röster, jättekram och sov gott…

  Svara
 • hanna ja tycker att de va sjukt tråkigt att du blev utröstad,ja hejade på dig för du har en så härlig utstrålning!!
  blev tagen av din styrka å din kämparglöd för många år sen när ja läste din bok,vilken styrka du har tjejen!!
  ville bara sticka in nosen å säga att ja tycker att du e en härligt rivig brud å dessutom e du ruggit snygg oxå 🙂
  ta hand om dig å upp me hakan för du gjorde väldigt bra ifrån dig!!!
  kärlek å respekt!

  Svara
 • asså hur orkar folk?
  dom som ska hitta fel i precis allting och klaga på allting kan inte vara nöjda med sina liv.
  Herregud vem fan bryr sig om dom visade finger,
  om ni inte märkte det så gjorde bagge också det i ett av programmen.
  reagerade någon då ?
  nej.
  varför inte?
  jo för att det är ”bagge”
  bara för att det är hannah och magdalena så ska alla gå på, på en gång.
  Så farligt är det väl ändå inte.
  herregud.
  folk runt omkring gör det ju hela tiden.
  ni beteer er som att ingen någonsin visat fingret förut.
  so what att det va i TV.
  hur många barn va fortfarande vakna och kollade tror ni?
  och om det var några gamlingar som blev ”förolämpade” så får dom väl ta och bita i det ”sura äpplet ” eller va man säger;)
  det är 2011 tro mig , det händer MYCKET värre saker nu för tiden än att man visar ett finger i TV rutan.
  För en vecka sedan sa Weiise något som ni skulle reagerat på också elleR?
  löjligt att hannah och magdalena ska behöva ursäkta sig hela tiden, nu för tiden.
  tråkigt.
  jätte tråkigt att du inte är med längre:(
  har värsta skulden att jag inte va hemma och röstade mer.
  va ute med vänner.
  men syster ringde när du hängde löst och då röstade jag på dig,
  önskar jag hade röstat mer bara…
  bäst är ni <3

  Svara
 • Jag blev som många andra förvånad över att det var ni som åkte ut. Riktigt konstigt faktiskt. Men men, det där kan man analsera i all oändlighet utan att få svar på varför det blev så.
  Du har så klart en massa annat att fylla din tid med framöver. Familj, vänner och nya spännande jobbprojekt. Lycka till med allt.
  Kram

  Svara
 • Blev också förvånad att det var du som åkte ut, det var absolut inte din tur på långa vägar tycker jag. Men måste säga att jag blev otroligt förvånad över både ditt och Maggans uppförande och uttalande efteråt, även om jag förstår besvikelsen. Kändes verkligen som att det är en Hannah som finns här i bloggvärlden och en helt annan därute i verkligheten, lite dubbelmoral.
  Ta nya tag Hannah och lycka till framöver.

  Svara
 • Oj det är många upprörda röster här inne på grund av ”fingret” i rutan! Vad gör det?! Det är ju HUMOR. Om alla småbarnsföräldrar är så upprörda över det, så tycker jag snarare att ni är slappa föredömen som föräldrar som låter era barn vara uppe till nästan midnatt..? Kl 23,då sover väl de flesta mindre barn sedan flera timmar?? Allt annat är slapphet ifrån föräldrarnas sida. Hur som så handlar utröstningen om att Hanna är relativt okänd idag i jämförelse med de andra deltagarna. Sign ”kavat” skrev att Hanna enbart blev känd för sina sillisar (för ca 15 år sedan..?)och sprang på kändisfester. Ska vi vara riktigt ärliga så stämmer ju det till en del; eller snarare att hon och systern blev många unga killars våta dröm:) Men det är lääänge sedan, och på ett sätt så är det nästan som att plocka fram Christer Sandelin ur garderoben;) Inget illa ment, men svenska folket kan inte riktigt placera Hanna i ett sammanhang år 2011, och där av avsaknaden av röster ifrån tittarna. Varför ska vi hymla och hitta på något annat? Jantelagen handlar det definitivt INTE om,för de flesta som röstar är inte osäkra tonåringar, utan medelålders och uppåt. Där tror jag inte man provoceras av ett vackert ansikte, utan snarare kan glädjas åt någon som är vacker och verkar vara en fin person. Men hur fin Hanna än framstår som människa, så har det noll betydelse i en danstävling. Det är det populäriteten som avgör och självklart nivån på dansnumret:)

  Svara
 • Ja och vilket trams av Peter i hans långa inlägg om hur folk inte fattar vilken fin människa Hannah är. Det har jag också tyckt, men oavsett hur det är med den saken så vad sjutton har det med en danstävling att göra??!
  Fuck off-finger och fånigt snack om Jantelagen var inte ok men det värsta var nog att Maggan skrek ”fan ta er” till hela svenska folket.

  Svara
 • Angående fingret kan jag bara säga för din egen del att om du vill förändra hur folk ser på dig och ditt ”gamla” liv så får du göra saker själv också. Att ha ett sånt beteende i TV gör ju inte att folk ändrar uppattning precis. Det är ju inte vi övriga bara som ska ändra uppfattning om dig utan du får ju anstränga dig själv med. Tycker också det var ogint och barnsligt mot de som blev kvar i tävlingen med. Att säga att man är glad för de som är kvar och att man fått vara med överhuvudtaget är storsint och får folk att se på en på ett positivt sätt men det är ju ditt val hur du vill att vi andra ska se på dig.

  Svara
 • Riktigt bra skrivet! Identifikationen & beundran inför sitt eget utseende verkar enormt, det finns liksom inget bakom utseendey, tyvärr! Jag har gillat både H & M, men efter deras falska sätt att göra tex, ”fingret”, ”era jävlar”… DÄR visade de sina rätta jag! Håller med om att både H & M får anstränga sig lite mer för at nå omvärldens hjärtan.

  Svara
 • förstår ärligt talat inte hur man kan tycka att räcka fingret i tv inför milon publik kan vara humor och helt ok/naturlig reaktion!!! det är det väl ändå knappast!! du ger en bild av dig på din blogg som världens varmaste människa och så visar du ett sådant beteende i rutan bara för att folk inte röstar på dig, otroligt dåligt!! och även väldigt självgott, för varför utgår du ifrån att det skulle vara för ditt utseende som folk inte vill rösta på dig?? detta handlar knappast om jantelagen. det handlar om att du är okänd och som andra skrivit, folk inte kan placera dig riktigt och det är en popularitetstävling. se bara på lasse brandeby, han skulle aldrig varit kvar i tävlingen så länge om det inte var för att det är en person som de flesta har ngn slags relation till, har sett han i tv under uppväxten och det är en rolig person mm. man kan inte bli sur för att man åker tidigt ut ur en tävling men värst var när du sa att du hade förlorat en vecka med din familj tycker jag!! varför ställde du då upp?? är din tid viktigare än alla andras? man kan inte utgå från att man ska vinna och du ska väl ist vara tacksam för att du fick chansen, långt ifrån alla som får det, och visa lite ödmjukhet. roligt!? knappast!! men VÄRST av allt var nästan maggans reaktion där hon vrålade fan ta er till alla och räckte fingret!! hur gammal är hon eg??? framstår som en omogen tonåring!! ni kommer knappast vinna ngn popularitet med detta, el få fler läsare…..nog om detta, jag tyckte trots allt du dansade bra och får hoppas detta glöms bort!!:)

  Svara
 • Var det Hanna själv som pratade om Jantelagen..? var det inte hennes man? Om det var Hanna som tog upp det så är det riktigt pinsamt. En sak om ens kära försvarar en och försöker hitta orsaker till ett nederlag, men att själv påstå att folk i allmänhet är avundsjuka…på vad? Att vara vacker idag är inget som jag tror människor har svårt för, tvärtom. Idag är det mer ovanligt om man ser en osminkad, naturlig offentlig person som inte är fixad i TV. Det finns många fler ”vackra” deltagare i Lets Dance i år, skulle de använda sin skönhet som en ursäkt för om de åkte ut? Tror knappast det. I så fall handlar det väl snarare om att man själv identifierar sin egen person enbart genom sitt yttre? Lite sorgligt i så fall.

  Svara
 • Ja Hanna sa: ”Sverige är ett litet jävla jante- land, så är det”. Och så fuck-off finger. Pinsamt var ordet och jag håller med om att man nog då identifierar sig själv lite för mycket med sitt utseende.

  Svara
 • Jag är vaniligtvis inte småaktig men jag kollade klippet på aftonbladet och jag måste säga…..vilket förhållningssätt, attityd och ordförråd: skit, era jävlar, jävel, Sverige – litet jävla janteland och lite fingrar upp i rutan på det!!!……..Jo, Tack Hannah – Vi känner oss väldigt värdefulla!!!!!!!

  Svara
 • Du var superduktig i fredags! Jag fattar inte att du åkte ut, du dansar bättre än många som är kvar! Jag tyckte det var superkul med fingret, inte mer än rätt. Jag tror att många är lite bittra och avundsjuka på dig och därför tyvärr inte röstar. Jag gillar dig och din blogg jättemycket! Du är toppen! Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah! Har följt din blogg ett bra tag så nu är det verkligen dags att göra avtryck! Måste som så många andra säga att du var sååå duktig och rolig att se i Lets Dance, är besviken över att du åkte ut! Och blir så arg över alla TRÖTTMÖSSOR som ojar över ett finger, vem bryr sig?? Många hade nog gjort likadant i besvikelsens ögonblick. Du var verkligen snygg och hade sån positiv energi i din dans! Tror tyvärr att många inte röstar för att de är avundsjuka på dig, finns gott om missunnsamhet. Synd! Du var helt klart bland de bästa, trodde du skulle gå långt i programmet. Men men, du verkar ha så mycket annat för dig så det här skakar du väl av dig snabbt. Stor kram! ps. älskar dig och din blogg!

  Svara
 • Har följt din blogg sen Mama-tiden och tyckte att det var skoj att du skulle medverka i Lets Dance, du har verkat vara en sån fin och varm människa.
  Nu blev jag dock grymt besviken när du faktiskt pekat finger åt oss som inte röstat på dig. Så vi är alltså små jantar i dina ögon som inte röstat?
  Såg klippet med dig och din syster, otroligt barnsligt, känns som om man tar sig själv på alldeles för stort allvar om man säger så.

  Svara
 • Hej min vän! Tråkigt som f*n att du åkte ut, men som tröst röstade jag som en galning och tycker att ditt mod (även i skrivandet) är en härlig frisk fläkt och en god förebild för oss andra, som också är vanliga dödliga 😉 Kramar!! 🙂

  Svara
 • Tycker att det var väldigt tråkigt att ni åkte ut… det var inte alls er tur tycker jag! Behöver inte ta åt mig av hälsningen heller för jag röstade några ggr ;o)
  Förstår att du blev besviken, klart man vill vara kvar i tävlingen.
  Tycker att du verkar vara en helrar person, gillar att läsa din blogg.
  Kram
  // Nilla

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så besviken jag blev att du och Calle åkte ut i Let´s Dance, det finns ingen som helst rättvisa här i världen, ni skulle ha varit kvar.
  Blir så trött på när fel personer åker ut ur programmet och det händer varje gång, så nu är det sluttittat för min del.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

  Svara