Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:11 | januari 23, 2011

Tassels

Måste bara visa dig min nya, fina väska. Fick den av härliga Maria Montazami. Inte nog med väskan utan jag fick mig även en kram 🙂

den är av mjukaste läder...

Den är av mjukaste läder...


...med enkla små detaljer och självklart några tassels som hänger och dinglar.

...med enkla detaljer och självklart några tassels som hänger och dinglar.


a325
Hennes väskor kommer nog sitta på var och varannan tjejs arm snart. Det finns fler modeller och färger, men jag vet dessvärre inte var man kan köpa dem ännu.
Så snart jag vet så ska jag tipsa dig.
Kärlek ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Tassels”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken snygg! Vill ha! =D

  Svara
 • Lycko dig!!! Hade gääärna velat ha! 😀
  ha det, hoppas resten av er klarar er emot magsjukan.
  kramis

  Svara
 • Wow va snygg den va!! Vill oxå ha! Tipsa gärna när du vet var man kan köpa dom. Kram

  Svara
 • gud så snygg!! Kramis S

  Svara
 • Jättetuff & fin!
  kram

  Svara
 • Riktigt snygg.. hoppas hennes väskor kommer bli en hit så man kan hitta dom i butiker snart. Jag tror hon vet precis hur väskor ska vara för att vi ska gilla dom 😀 Undra i vilken prisklass dom kommer ligga..

  Svara
 • Hejsan! Vill bara säga att det va tråkigt att du åkte ut i fredags 🙁 Fin väska spännande att se vart man kan få tag i en sån! Kram

  Svara
 • Urtjusig väska! Vill ha! Har hört att priset kommer ligga runt 4000:- ? Hoppas att de kommer säljas över hela landet! Hon har lyckats bra den tjejen liksom du 😀 Söndagskram

  Svara
 • Hej Hanna =) ny som medlem, men som läsare har jag varit i ett år ungefär höftat lite. Men du är en sån fin männsika, jag blev verkligen supernere när du åkte ur lets dance, du skulle inte ha gjort det för du gjorde mer rörelser än alexandra om jag inte minns namnet fel.Men även om det är joobigt så hittar du alltid en väg att vara glad och positiv utåt för oss goa läsare =). Jag måste säga det vilken lyx att du fick träffa maria och få en väska WOW vad kul. Den var superdupersnygg, jag vill ha en också. Hoppas dem kommer ut snart, så man kan få kila iväg och köpa en sådan =). Ha det så fint.

  Svara
 • Snygg väska och lite avis att du fick träffa Maria hon verkar vara en sån härlig person 🙂

  Svara