Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:06 | januari 26, 2011

Krämer och smet

Hej min vän. Har fått många frågor om vad jag använder för hudvårdsprodukter. Har provat mig fram och fastnat för dessa…

Är väldigt noga med rengöring morgon och kväll. Tar bort min make up med Skum från Cliniderm och innan mina olika krämer åker på använder jag ALLTID ansiktsvatten. Detta från Clinique är underbart och den renar på djupet. Ett annat ansiktsvatten som jag också brukar använda kommer från Neutrogena.

Är väldigt noga med rengöring morgon och kväll. Tar bort min make up med skum från Cliniderm och innan mina olika krämer åker på så använder jag ALLTID ansiktsvatten. Detta från Clinique är underbart och den renar på djupet. Ett annat ansiktsvatten som är bra som jag också brukar använda kommer från Neutrogena.


Något som jag lärt mig med åren är att fukt, fukt och åter fukt är det bästa för din hud. Har använt "Moisture Surge" från Clinique tidigare men har nu gått över till Fuktkräm från ACO. Mins lika bar och dessutom mycket billigare.

Något som jag lärt mig med åren är att fukt, fukt och åter fukt är det bästa för din hud. Har använt "Moisture Surge" från Clinique tidigare men har nu gått över till Fuktkräm från ACO. Minst lika bra och dessutom mycket billigare.


När jag är tröttare än vanligt och känner mig "påsig" använder jag "askunge-krämen" Beauty Flash för ansikte och ögon. Mycket bra!

När jag är tröttare än vanligt och känner mig "påsig" använder jag "askunge-krämen" Beauty Flash för ansikte och ögon. Mycket bra!


Till kvällen smörjer jag in mig med dessa från Jabu´she. Anti wrinkle-serumet och ögonkrämen använder jag även dagtid.

Till kvällen smörjer jag in mig med dessa från Jabu´she. Anti wrinkle-serumet och ögonkrämen använder jag även dagtid.


Kram kram!


2 kommentarer2 kommentarer om “Krämer och smet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Hoppas att du får en trevlig minisemester Hannah. Det blir tomt utan dig i Let´s dance på fredag 🙁
    På tal om hudvårdsprodukter vill jag tipsa om Decleor Hydrafloral, helt ljuvlig ansiktskräm, tyvärr dyr, men har upptäckt att man kan köpa den för betydligt mindre (halva priset) ca på beautyplanet.se jämfört med i vanliga affärer.
    Kram Lina

    Svara
  • Hej! Jag har använt Natrogena ansiktsvatten sedan du tipsade om det för ca.1år sen kan inte vara utan den när jag väl började. Jag vill tipsa dig om två sminkprodukter som är helt underbara första är Id bareminerals foundation dyr men värd vartenda öre 😉 ren produkt för huden man blir inte blank man behöver inte ha både foundation och puder. Jag har använt den i många år är dryg och ren så det gör inget om man somnar utan att tvätta av =) Nu har den tom. börja säljas på Kicks. Fiberwig mascara oslagbar målar på får långa täta fransar och det bästa bara varmt vatten så lossnar den så bra behöver aldrig andvända makeup removers produkter oki den kostar 225:- på Kicks men jag spar ju in på removern. Bara lite tips från mig till dig! Kram å ha så skönt på minisemestern =)

    Svara