Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:41 | januari 26, 2011

Onödiga ting och en mini-semester

God morgon min vän. Nu är jag tillbaka efter att ha lämnat pojkarna på skolan. Sitter med en kopp kaffe och myser. Liv och Peter vaknade precis så snart ska vi äta frukost i lugn och ro. Strax innan lunch har jag några möten inne i stan och efter det så far jag och Liv ner till Båstad på en mini-semester. Ska ta långa promenader och vila. Till helgen blir det en tur till Göteborg och känner jag mig själv rätt så kommer jag stanna till på Ge Kå´s Ullred och gå runt där och njuta. Min räddning är att jag flyger hem så jag kan inte shoppa ihjäl mig 🙂

Nyvaken nr 1

Nyvaken nr 1


Nyvaken nr 2

Nyvaken nr 2


Nyvaken nr 3

Nyvaken nr 3


Vi gick upp lite tidigare för att kunna ligga i soffan och prata och kramas innan skolan och så far ju jag iväg ett par dagar.
Igår for jag och Peter till IKEA. Köpte nödvändiga saker till kontoret, onödiga saker till hemmet och ett "ritstafli" till Liv.

Igår for jag och Peter till IKEA. Köpte nödvändiga saker till kontoret, onödiga saker till hemmet och ett "ritstafli" till Liv.


Hon älskar den!

Hon älskar den!


Köpte även denna söta mini-kaktus. "Lucky Heart" heter den.

Köpte även denna söta mini-kaktus. "Lucky Heart" heter den.


Ett av min aonödiga köp. IKEAS egna Weekwndbag. Liv gillade att gömma sig i den, så den kommer nog till användning.

Ett av min onödiga köp. IKEAS egna Weekendbag. Liv gillade att gömma sig i den, så den kommer nog till användning.


Kan inte annat än att skratta och hålla med om några av punkterna/frågorna som ”En pappas dagbok” hade igår. Kände mig riktigt träffad av några, särskilt den första 🙂
Igår kom ett bud från TV 4 med vackra blommor . Tack!

Igår kom ett bud från TV 4 med vackra blommor. Tack!


Livan hittar alla möjliga små knep för att försöka ta sig över "grinden" och upp till brorsan.

Livan hittar alla möjliga små knep för att försöka ta sig över "grinden" och upp till brorsan. Det gäller att ha ögon i nacken.


William är helt frisk och vi andra klarade oss från att bli smittade. Tack och lov! Känner lite i magen, men det kan ju som sagt också vara en släng av min hypokondri 🙂
Hej på en stund.
Önskar dig en underbar dag och allt gott.
Kärlek ♥


21 kommentarer21 kommentarer om “Onödiga ting och en mini-semester”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon vacker! Du är såklart lika snygg som vanligt, trots att du är nyvaken 🙂 Ha en helt fantastiskt underbar dag! Många kramar och stjärneströssel till Dig och din urgulliga familj. <3 🙂

  Svara
 • Då kanske vi ses i Göteborg, jag skall dit på en minisemester men min stora kille, flickvän o lilla kille, skall bli så himla mysigt. Har inte träffat min äldsta son sen innan jul så jag längtar jätte mycket.
  Kram kram

  Svara
 • ha en underbar mini sem…
  det staflit du köpte till liv e ingen dum ide alls… kanske aka köpa ja me så slipper ja skura akinnasoffan hela tiden efter pennor hon har hittat…
  kram

  Svara
 • Godmorgon! Ha en jättefin dag!
  Och vad fina blommor! De är du verkligen värd!
  Kram!

  Svara
 • Och minisemester med Livan! Jättemysigt!!

  Svara
 • Hej Hannah!!
  Åååh, Båstad mitt i vintern?? Finns det något att göra där så här års? Det är ju i mina trakter 🙂 Är ju aldrig där, trots att det bara är två mil dit. Tyckte om den snygga tröjan som du hade på dig i Ameliareportaget. Den stickade svart/vit randiga (ONLY). Är den köpt nyligen? Skulle gärna ha en själv 🙂 Tittade på deras hemsida, men såg den inte där. Ha det så bra på västkusten! Hoppas att du slipper trängas på Ge-kås…. 🙂
  Kramis

  Svara
 • Hej fina! Va söt hon är Liv när hon står där och ritar 🙂 och weekendväskan är ju jättefin -vill ha :D!
  Va kul att ni ska til Båstad och en sväng till Ullared också ,alltid kul att shoppa!
  Kram Lommo

  Svara
 • Ha en härlig minisemester! Låter jättehärligt!!! KRAM

  Svara
 • Kära Hanna…
  Jag hoppas lille William varit helt frisk och pigg och symptomfri i MINST 48 timmar, alltså två helt friska dygn innan man går tillbaka till skolan. Annars är stor risk att man smittar sina kompisar och lärare. Och på så vis kan det gå runt långt längre än nödvändigt.
  Önskar dig en härlig minisemester!
  Kram!

  Svara
 • Liv är så otroligt gullig Hannah!!!!!!!

  Svara
 • Hej fina du.Låter härligt med en liten minisemester i Båstad.Du ser lite trött ut Hannah.Skönt att ni sluppit magsjukan.Jag är glad för varje dag.Jättemånga barn som är sjuka på Förskolan.Önskar dig också en underbar dag och resa ner till Skåne.Du är så välkommen så.Kram.

  Svara
 • Åh Båstad, som jag längtar!!
  Åker dit förhoppningsvis i påsk till mina föräldrar på åsen..
  Mina barn ÄLSKAR Båstad & jag med..
  Hoppas du får fint väder!
  kram kram

  Svara
 • Mysigt med mini-semester! Det skulle jag också behöva känner jag, fast då iväg till nåt varmt land. Är så trött på vinter nu!!! 🙂 Ska ni göra nåt speciellt i Göteborg? *nyfiken* Kramis! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah.
  Skönt med en mini-semester:) eftersom att jag bor endast 2.7 mil från Gekås så blir det ju en del besök, var dit igår och nu är det så lugnt där så man kan gå runt och titta på ALLT utan att trängas, finns så mycket fint nu inför våren! så gör ett besök, det går att handla mycket trots att man flyger, bara att skicka med bussgods, finns här i Falkenberg ( hälsa Peter det också ):))))))))

  Svara
 • Välkomna till vackra Bjäre! Här skiner solen från en nästan klarblå himmel! Hoppas Ni får det lugnt o skönt men det tvivlar jag inte på för en lugnare o vackrare plats får man leta efter! Blir det Lågprisladan oxå måntro? 🙂
  Ha det så bra!
  Linda

  Svara
 • Hej Hannah
  Välkommen ner till Skåne, bara så du vet så är det SÅ fint väder ute. Blå himmel och strålande sol. Perfekt för långa mysiga promenader. Ha det så himla mysigt härnere.
  Nu ska jag åka hem från jobb efter en riktig skitdag. Längtar efter mina barn o ska bara hem o mysa.
  Många kramar till dig.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har koll på dig min vän, vet precis vem du ska besöka i Båstad, det är ju Livs farmor som bor där, eller hur?
  Båstad är väldigt fint att besöka, sommar som vinter.
  När vi var små så hade vi en sommarstuga i Östra Karup som ligger lite utanför Båstad och det blev många besök i Båstad, känns som ens andra hem på något sätt eftersom vi har tillbringat så många somrar där.
  Tyvärr så har vi inte stugan kvar nu, men minnena finns kvar.
  Önskar dig och Liv en skön mini-semester.
  Kram

  Svara
 • låter trevligt med mini-semester! 🙂 Håller med övriga att Liv är väldigt söt där hon står o ritar 🙂 Har läst 4-sidors artikeln i skvaller tidningen, väldigt fina bilder också! Och intressant läsning
  Mvh!

  Svara
 • Hmmmm…tänk om man såg lika pigg och fräsch ut som du gör när du är nyvaken 🙂

  Svara
 • Hejsan!
  Hyffsat ny här inne:) Men måste ju bara säga att du är härlig! Kul med någon som visar bilder nyvaken som festfin! Och en enkel, varm och glad prick verkar du vara! Heja dig och tack för en fin blogg!

  Svara
 • Då ses vi kanske i Göteborg i helgen? 🙂 Ha en skön helg! Kram kram

  Svara