Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:44 | januari 27, 2011

Skratt och utkastning

Vacker! Jag och Liv är fortfarande vakna. Vi har kommit in i andra andningen 🙂
Nu ska vi gå ut i lillstugan och sova. Hoppas att hon sover länge imorgon bitti.

Min förmiddag började med egolyx.

Min förmiddag började med egolyx.


En hlvtimmes manikyr var behövligt. Har inte fixat mina nagelband eller naglar sedan min tid på min gamla salong.

En halvtimmes manikyr var behövligt. Har inte fixat mina nagelband eller naglar sedan min tid på min gamla salong.


Pernilla hade tid efter mig. Då passade jag på att gå på byn och kika i affärer. Hittade massor av fint, men jag tittade bara .-)

Pernilla hade tid efter mig. Då passade jag på att gå på byn och kika i affärer. Hittade massor av fint, men jag tittade bara 😉


Ikväll var vi och tittade på Amanda när hon red. Hon galopperade för första gången.

Ikväll var vi och tittade på Amanda när hon red. Hon galopperade för första gången.


Livan tyckte det var spännande.

Livan tyckte det var spännande.


Svärmor och jag frös om nästipparna.

Svärmor och jag frös om nästipparna.


Vi fick lämna ridträningen för att Liv skrattade och hejade för mycket på sin kusin Amanda. De blev sura och bad oss vara tysta. Lite svårt att tysta en lycklig 1.5-åring 🙂
Mormor Marianne har köpt en iPad som Liv har lekt med halva kvällen. Fast jag undrar vem som hade roligast? Skämdes nästan när jag såg att jag skrattade mer än Liv 🙂
Nu ska jag bli lite tuff och gå på fest och undrar om du vill följa med. Går normalt aldrig på röda mattan fester men nu ska förortsmorsan ge sig ut i vimlet. Jag har blivit inbjuden till tv-kanalen TLC:s stora fest. Det är som sagt väldigt sällan jag går men nu är Michael Bindefeldt hjärnan bakom eventet och då vet man att det blir fest 🙂
Jag är inbjuden av TLC och vi har ett samarbete med kanalen. Det roliga med samarbetet är du kan komma dit! TLC är en gigantisk tv-kanal utomlands men ny för oss svenskar. Inför festen ska jag passa på att hitta ett ”Hannah-program” så jag kan verka kunnig på festen 🙂
För att vinna biljetter till festen så ska du beskriva dig själv med tre ord där de tre orden ska börja med T, L och C. Själv är jag Tramsig, Larvig men Cool 🙂 Du anmäler dig till tävlingen HÄR. Ses vi där?
Puss och god natt ♥


26 kommentarer26 kommentarer om “Skratt och utkastning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Såg dig och Peter på IKEA i tisdags och ville egentligen gå fram och fråga om vi kunde ta en bild ihop, men så vågade jag inte då du såg lite trött eller liknande ut och jag blev rädd för att du kanske skulle bli irriterad. 🙂 Sjukt söt (och smal) var du i alla fall! Är gravid med mitt tredje barn och när det kommit ska jag också bli i bra form igen. 🙂 Kram och god natt!

  Svara
 • Hej du enormt vackra människa! Blir alltid så glad när jag läser din blogg, dels för att du e förbaskat rolig men även för att du alltid kallar mig o alla andra för vackra eller talar om att vi e värdefulla. Sånt värmer iallafall MIG i hjärtat! Din blogg är den jag kollar allra först när ja surfar runt, o även Peters för han kan få mig o vrida mig av skratt! En stor kram till Dig Hannah för att du är du!!

  Svara
 • Hej vacker!
  va kul att få se dig och Liv skratta 😀 så söta ni är!
  Kram Lommo

  Svara
 • En sak till; JAG VILL VERKLIGEN VINNA DETTA! sak gå in och anmäla mig på TLC med en gång 😀

  Svara
 • Hoppas du vinner,du måste berätta allt sen i så fall,kram:)

  Svara
 • Jag älskar också den katten, Talking Tom. Pratar med honom i bland, en riktig härmapa 😉

  Svara
 • Haha,vad underbart!!

  Svara
 • Åå så söta ni är 😀

  Svara
 • Min son William vill titta om och om igen på ert klipp. Han skrattar hela igenom. =) Tack för en super blogg!
  KRAM

  Svara
 • Åh ni är för goá! Sitter här med ett stort leende!
  Vem smittas inte av ditt härliga skratt, tycker du låter som om du håller på att bli så där härligt obehärskat fnissig. Så brukar jag och syrran bli ibland, vi skrattar och skrattar och blir tröttare och tröttare och hela tiden mer fnissiga!
  Det är härligt med skratt, ett gott skratt förlänger livet och är en läkedom för vår kropp! Och Liv är SÅ söt!
  Ha en härlig dag!

  Svara
 • Underbara du! Ditt härliga skratt värmer och lilla Liv är ett riktigt charmtroll (precis som sin mamma) 🙂 Du förgyller mina dagar med din blogg och ger mig sån otrolig inspiration i livet. Tack Hannah för att du skriver till oss och delar med dig så mycket om dig och din härliga familj till oss läsare 🙂 STOR KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för din härliga blogg, man blir så glad av dig och din kärlek till din familj!
  Vart hittade du den rosa sparken? Har försökt googla men hittar den inte…
  Ha en underbar dag! Stor kram!

  Svara
 • Min dotter älskar oxå den där kissen,fast roligast är det när mannen med sin lustiga dialekt blir upprepad.
  Du jag måste bekänna en sak,jag har aldrig gillat let´s dance så även om det var enbart för din skull som vi tittade måste jag tacka dig för att du åkte ut,ha ha nu behöver jag inte låsa upp fredagen på det.(försökte faktiskt ragga röster till dig på ”min” blogg…men det gick ju ändå inte)
  Ha det fint,nu ska jag skriva kontrakt på min nya lokal tjohej Kram!

  Svara
 • Men åh så fina ni är du och Liv :o) Ditt skratt är verkligen så himla underbart!!! Jag blir alldeles glad innombords när jag hör det. Skulle så gärna vilja gå på partaj…men vad skulle jag ta på mig?? Är i 6:e månaden och ingenting verkar passa längre :o( Testar ändå att anmäla mig…Kram på dig!!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vill bara önska dig en underbar helg!
  STOR KRAM
  Helene

  Svara
 • Åh vad härligt!!! Ett skratt förlänger ju livet som de säger, så viktigt att kunna få skratta så där ohämmat!!
  Ha en härlig helg!
  KRAM

  Svara
 • Åh vad mysigt 🙂 jag och och min lilla Alice skrattade när vi tittade på klippet 🙂 Hon gjorde likadant med munnen som Liv, pruttljud 🙂
  Ha en härlig kväll Kram

  Svara
 • Åh vad rolig denna app var! Vad heter den? Hilda skulle gilla den också. Det finns en app som heter Puzzel, jag tror Liv skulle gilla den också. Hilda är en stjärna på att sätta ihop alla bilder där!
  Kram
  N

  Svara
 • Härligt med nagelfix. Jag fixade mina igår så nu är de läckert ljuslila, love it!
  Haha, ni verkade ha kul åt katten, speciellt du och ditt härliga skratt smittar av sig 🙂
  Ha en fin helg, kramar!

  Svara
 • Du har så mysigt skratt!! 🙂 Saknade dig i lets dance ikväll 🙁 Kramis!!

  Svara
 • Åh den där ”appen” är favorit även hos oss. Man kan kittla den oxå! O så härmas den när man pratar, man kan ge den mjölk o så spinner den om man smeker den. Sött!
  O jag håller med övriga, ditt skratt är underbart smittande :o)

  Svara
 • Vilken rolig katt, men jo det ser ut som du gillar den mer än Liv, hi hi …
  Och ni kallas ju inte för systrarna prutt för intet ni.
  Ha en skön helg.
  kram kram

  Svara
 • Att få gå på fest vore ju inte helt fel… INTE ofta nuförtiden! Skulle säkert bli helt skräckslagen om jag vann men den risken är ju inte så stor, så jag chansar iaf 😉

  Svara
 • Gott med lite egolyx! vilka goa skratt ni har mor o dotter. Den leksaken lär roa både den ena o den andra i familjen.
  Må så gott o trevlig helg!
  kram

  Svara
 • underbara klipp! precis vad jag behövde efter en vaken natt tillsammans med min lilla. kram! mini

  Svara
 • Skönt med manikyr! Skulle jag med behöva! Fyller snart 36….kanske ska önska mig nåt sånt i present! 😉 Brukar du måla dina naglar till vardags annars?
  Tack för tipset om Clarins läppglans!! Köpte ett idag! Perfekt till en som har torra läppar vintertid, men ändå vill sminka sig!! Fnasiga läppar och läppstift är ingen bra kombination 😉
  Ha det gott!!
  KRAM, Carina.

  Svara