Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:05 | januari 29, 2011

Egentid och glädje

God kväll vacker. Har du en skön helg? Ikväll har jag bara slappat. Ätit god middag och tittat på film. Igår for jag ner till Malmö med min svägerska och man. Vi var ute på stan, shoppade, åt middag och tog en discosväng 🙂
Jag har shoppat massor av fint på SPIRIT. Ska visa dig imorgon.
Jag och Peter bodde på hotell och tog hand om varandra. Älskar att få en dag med min man. Ladda alla batterier och bara ge varandra tid och kärlek.

Fredagen började med en god soppa och en lång promenad.

Fredagen började med en god soppa och en lång promenad.


För att avslutas med ett glas champagne med hallonpuré, en Razzini.

För att avslutas med ett glas champagne med hallonpuré, en Razzini.


Vi mötte upp Pernilla och hennes vänner efter vpår romantiska middag på en trevlig restaurang som heter Kin Long.

Vi mötte upp Pernilla och hennes vänner efter vår romantiska middag på en trevlig restaurang som heter Kin Long.


När vi vaknade "imorse", närmare bestämt vid lunch, så åt vi frukost i lugn och ro och gick sedan på en matiné. Winter Bone såg vi. Gillade inte den.

När vi vaknade imorse, närmare bestämt vid lunch, så åt vi frukost i lugn och ro och gick sedan på en matiné. Winter´s Bone såg vi. Gillade inte den.


Hela dagen har jag pussat på Livis som mest bara har velat pussa på sina kusiner.
Amanda.

Amanda.


Ikväll åt jag min första danska fläskstek med rödkål och äppelmos. Åh, vad gott det var! Tack Marianne. Åt så mycket svål att jag känner mig som en hel gris.

Ikväll åt jag min första danska fläskstek med rödkål och äppelmos. Åh, vad gott det var! Tack Marianne. Åt så mycket svål att jag känner mig som en hel gris.


Liv gilade också maten, men mest äppelmoset.

Liv gilade också maten, men mest äppelmoset.


Har precis sett den här filmen. Helt okej.

Har precis sett den här filmen. Helt okej.


Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på den här.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på den här.


Har en underbar helg och känner mig vid gott mod igen. Har varit smådeppig hela veckan men nu har jag samlat kraft och är mitt vanliga jag igen 🙂
Puss och god natt


10 kommentarer10 kommentarer om “Egentid och glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt ni har det! Och tänk att du tar dig tid att dela med dig till oss så här på lördagskvällen.
  Vad skönt att höra att du är vid gott mod igen!
  Kram till dig och familjen!

  Svara
 • Jag tycker du lever efter mitt favoritcitat. Fortsätt med det 🙂 
  Lyckan är inte en station som man kommer fram till, utan ett sätt att resa.
  M. Runbeck

  Svara
 • God Morgon fina Hannah.Vilka fantastiska dagar du haft.Dansk fläskesteg ja det är mumma det.Eftersom jag är gift med en dansk så har jag ätit det ett antal gånger i mitt liv.Så nyfiken på din shopping,låter spännande.Idag bär det av till Copenhagen och dop.Det ser jag fram emot.Önskar dig fortsatt skön helg.Kram till världens goaste tös.

  Svara
 • Ps.Har du något tips till sköra naglar vilket jag har fått sen jag byggt dom i ett antal år.Kram.

  Svara
 • En liten fråga till Hannah.Kan man inte få se dina naglar sedan du fick manikyr?Puss puss.

  Svara
 • God morgon finaste Marita. Härligt att fara till Köpenhamn. Det verkar bli vackert väder också. Jo, apropå sköra naglar så är det typiskt nu när det är kallt. På vintern blir naglarna ofta sköra och skivar sig. Det är bara att måla dem med lack, över och underlack. Smörja in med hand och nagelkräm. Tror inte det finns någon mirakelmetod tyvärr. När det kommer till att naglarna blivit sköra efter nagelförlängning så får du bara ha tålamod tills de växer ut ”nya”, fräscha naturliga, naglar och det tar ett tag. Mina var också helt förstörda efter år av fejknaglar. Trist 🙁
  Min manikyr är inte fin längre. Lacket har flagnat och mina stumpar är inge att skryta med 🙂
  Puss och kram, Var rädd om dig!
  /H

  Svara
 • Härligt!!

  Svara
 • Det är verkligen viktigt att ladda batterierna så här års! Ser ut som ni haft en toppendag!
  Såg kommentarerna ovan om naglar och ville bara passa på att fråga..mina naglar skivar sig och går ALLTID sönder när jag HAR nagellack, men blir starka om jag inte har nagellack..Har jag fel nagellack eller kan man vara allergisk mot nagellack? Tänkte att du kanske vet..Ha en fin söndag! KRAM

  Svara
 • Så fin du är Hannah!!

  Svara
 • Härligt att höra att du känner dej lite piggare och gladare…..alltid skönt att ta det lugna med nära och kära och samla energi 🙂 så snygga ni är du och mannen…..som skapta för varandra <3 Kram

  Svara