Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | januari 30, 2011

Vårfint

Hej min vän. Vilken dag! Solen strålar och luften är kall och frisk. Man blir pigg i hela kroppen bara av att andas in denna rena, härliga luft.
Nu ska vi klä oss varmt och fara ner till hamnen. Promenera i solen och njuta av dagen.
Men först ska jag visa några av kläderna jag köpte på 50%-rean, som jag lovat dig.

Inget ser fint ut på bild. Så svårt att fånga färg och form. men men, här är i alla fall ett par snygga, svarta finbyxor och mörkgrön "kaftan" från min favoritdesigner Filippa K. Halva priset på allt!

Inget ser fint ut på bild. Så svårt att fånga färg och form. Men, men... här är i alla fall ett par snygga, svarta finbyxor och mörkgrön "kaftan" från min favoritdesigner Filippa K. Halva priset på allt!


Klänning från en annan av mina svenska favoritdesigner ACNE. Klänningen är så snygg på. Annorlunda och cool.

Klänning från en annan av mina svenska favoritmärke ACNE. Klänningen är så snygg på. Annorlunda och cool.


Köpte även tröjor och denna kamelfärgade oversize-kofta från SPRITS egna märke FEMME.

Köpte även tröjor och denna kamelfärgade oversize-kofta från SPIRITS egna märke FEMME.


FEMME har så mycket snyggt till en bra priser. Tyvärr finns märket bara på SPRITIS butiker i Malmö, Lund och Helsingborg.

FEMME har så mycket snyggt till en bra priser. Tyvärr finns märket bara på SPRITIS butiker i Malmö, Lund och Helsingborg.


Nu till mitt bästa köp. Allt var på rean förutom dessa, men jag kunde ändå inte stå emot dessa snygga stövlar från ACNE.

Nu till mitt bästa köp. Allt var på rean förutom dessa, men jag kunde ändå inte stå emot dessa snygga stövlar från ACNE.


Nu har jag shoppat inför våren så nu är det stopp. Min våroutfit kommer garanterat vara ett par tighta blåjeasn med min oversize-kofta från FEMME, dessa ACNE-stövlar och en stor härlig halsduk, som jag ännu inte har hittat.

Nu har jag shoppat inför våren så nu är det stopp. Min våroutfit kommer garanterat vara ett par tighta blåjeans med min oversize-kofta från FEMME, dessa ACNE-stövlar och en stor härlig halsduk, som jag ännu inte har hittat.


Önskar dig en underbar söndag.
All kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Vårfint”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klänningen var underbar! Till frukosten i morse läste jag intervjun med dig i Amelia och tyckte den var fantastiskt bra! Du verkar vara en så fin, tacksam och ödmjuk person. Alla går vi olika vägar i livet men jag tycker inte det är något man ska skämmas för, de formar ju en till det man är och det viktigaste är ju att man lär av det som känts som ”misstag”. Ha en underbar dag! Kram

  Svara
 • Visst är intervjun med Hannah i Amelia bra?

  Svara
 • Hej Hannah! Visst har SPIRIT sååå fina kläder ? Vi har vi som bor i skåne 😀
  Tyckte mycket om klänningen, byxorna , koftan och stövlarna, jättefina!
  Kram och ha en underbar Söndag!

  Svara
 • 🙂 Hannah, tror du inte att vi lurar och själva och försöker stilla våra dåliga shoppingsamveten genom att säga att jomen visst, det var dyrt, men nu har jag ju i alla fall shoppat klart så det räcker… Och så är man igång nästa månad igen?

  Svara
 • Önskar dig en underbar dag i ”vår-solen”. Shoppa är nyttigt 🙂
  MVH Jenny
  http://www.mammasegen.com

  Svara
 • Skulle inte du till Göteborg i helgen? Blev det Malmö istället? 😛

  Svara
 • Hej Hannah! Kannsnygga kläder! Absolut! Måste tipsa dig om Humanity Leather Bracelets, de finns nu till halva priset och de är kanonsnygga verkligen! Du kan se bilder på min blogg: http://www.hannis-sen.blogspot.com och där finns länk till de som har dem. =) Kram Johanna

  Svara
 • Skönt att höra att du känner dig lite mer uppåt igen, det är verkligen inget vidare när man känner sig deppig och nere, men å andra sidan blir allt så mycket ljusare och härligare när det väl vänder igen (Man har något att jämföra med). Härligt att ni kunde få lite tid tillsammans du och Peter, det är också sådant som ger ny kraft och energi.

  Svara
 • Vad roligt med shopping!!!! Det är mina favvomärken också. 😉 skulle vilja se klänningen på, den ser intressant ut 🙂

  Svara
 • WOW vilka kap du gjort Hannah.Allt är supersnyggt.Jag kan se fram för mig precis som du säger i jeans,koftan,stövlarna och en snygg stor schal.Snyggt.Hoppas ni har haft en skön Söndag i det vackra vintervädret.Kram.

  Svara
 • Gokväll fina Hannah! vilken mysig helg ni haft! viktigt med egentid också. Så fina kläder o stövlar. Ha det så bra och hoppas du blivit av med deppigkänslan..
  kramar

  Svara
 • Hej solsken,
  Stövlarna är supersköna, älskar mina som jag har slitit ut nu men jag fyndade ett par nya gråa på rean ;)Så nu har jag till våren så jag klarar mig.
  Vi var oxå i malmö i fredags,:D tittade på vårt lilla mirakel på Emmas ultraljudsklinik, så underbart att få se lilla sötnosen, jag längtar så tills lillan/lillen tittar ut 🙂
  Ha en superhärlig vecka!
  Kram & knus

  Svara
 • Godkväll.Jätte snygga kläder 🙂 Härligt för er med egen tid, det behövs emellanåt. Kram

  Svara
 • åh så härligt att vår handla redan nu. Jag vänter då till fler kilon har rasat av min kropp;)
  Den där klänningen var helt underbar och inte att tala om skorna. Jag ska minsann bli lite mer modemedveten bara jag gillar mig själv ännu mer.
  Jag har skrivit svar till dig på min blogg. Blev så glatt överraskad så jag kommer nu inte på något du kan göra:) ska fnula lite.
  Du är då helt underbar.
  Stor kram på dig med ditt stora hjärta. Och krama dom fina dina där hemma.
  Kram från Viveka

  Svara
 • Så fiiine støvler 🙂

  Svara
 • Bra shoppat! Stövlarna är underbara, färgen perfekt! Jag har köpt ett par låga pistols i limited ed. färg, kika får du se, påminner om dina stövlar :)http://theperfectwife.blogg.se/2011/february/acne-pistols-short-limited-edition-bilder.html#comment

  Svara