Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:02 | januari 31, 2011

En ny vecka

God måndag min vän. Ännu en ny vecka har tagit sin början. Hoppas att du har haft en härlig helg. Jag sitter och tittar ut över ett snöigt Båstad och känner mig lagom trött. Måndagar är ofta en trött dag för mig 🙂
Om några timmar bär det av hem till Sigtuna och mina älskade pojkar. De har haft ”pappa-helg” och har studiedag idag. Saknar dem!
Igår var det en solig och vacker dag. Solen värmde på kinderna och det kändes som vår i luften. Idag är vårkänslan ett minne blott. Nu verkar kylan ha slagit till igen. Ska inte ut något idag utan bara läsa igenom mitt manus inför imorgon. Imorgon ska ju utsätta mig för något som jag tycker är fruktansvärt jobbigt, men jag ska minsann övervinna det. Har en fullspäckad dag med We R Family-eventet och efter det intervju och fotografering för en tidning. Sedan fortsätter veckan med att starta upp och få igång alla andra projekt. Private shopping, barnvagnar och massor av annat spännande.

Så här så det ut igår.

Så här så det ut igår.


Amanda och Liv tittar på ankorna

Amanda och Liv tittar på änderna.


marianne, Livis och jag njöt av det härliga vädret.

Marianne, Livis och jag njöt av det härliga vädret.


Pernilla, Liv och Amnda.

Pernilla, Liv och Amanda.


Liv fick mata ankor med sin pappa.

Liv fick mata änder med sin pappa.


a624
a718
Efter en lång promenad och god lunch så var det soffan com gällde för mig. Peter och Urban satte sig tillrätta i varsim fåtölj och tittade på Sveriges kamp för en bronsplats i handboll. Gillar du muna strumpor? :-)

Efter en lång promenad och god lunch så var det soffan com gällde för mig. Peter och Urban satte sig tillrätta i varsin fåtölj och tittade på Sveriges kamp för en bronsplats i handboll. Gillar du mina strumpor? 🙂


Igår kväll bjöd Pernilla och barne hem oss...

Igår kväll bjöd Pernilla och barnen hem oss...


...på plockmat och mys.

...på plockmat och mys.


All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “En ny vecka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Peter verkar ha en mysig familj!
  Ja, även du med ;o)
  Ha en bra vecka!
  //U

  Svara
 • Härliga bilder. Ser väldigr ”Vårligt” ut.
  Måste berätta bara att jag drömde om dig och Liv inatt. Jag var hemma hos er och sen så skulle jag hjälpa Liv tvätta händerna. Och ni hade ett gigantiskt badrum med tre badkar. Ett ”vanligt”, men som var ganska designat, det andra var en jättejacuzzi och den tredje var nersänkt i golvet. Sen hade ni jättestora fönster ut i badrummet Liv skulle minsann bara tvätta händerna i det ”vanliga” badkaret =)
  Kram

  Svara
 • Önskar dig och din familj en trevlig vecka! Kram

  Svara
 • Hejsan. Tack för din kommentar med värme och omtanke 🙂 Har svarat men vet ej om det kommer till din mejl eller ? 🙂
  Du kommer att klara det galant imorgon. Spännande projekt du har framför dig 🙂
  Kramiz

  Svara
 • God eftermiddag finaste Hannah.Tänk vad en person man aldrig träffat kan sprida en sådan otrolig värme och kärlek.Idag känner jag mig riktigt OFF.Så tittar man in här och så känner man sig genast mycket gladare.Du varma goa människa.Bilden på dig Hannah är det vackrasre jag någonsin sett.Puss o Kram.

  Svara
 • Men oj vad konstigt de var att se de gröna gräset…Blir avundsjuk, här i småland är de massor med snö kvar =( Vill med ha vår nu 😉
  Tack för en mysig blogg.

  Svara
 • fina du! jag blev så glad när jag såg att det var DU som var konferencier på we r family eventet imorgon, ska bli så kul! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • vad mysigt ni ser ut att ha 🙂 kramis fina du!

  Svara
 • Åh man får verkligen vårkänslor av dina bilder!
  Vilken fin bild på Peter och Liv.
  Det kommer att gå jättebra imorgon!!

  Svara