Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | februari 1, 2011

Jobb, firande och Bea x 2

God kväll vackra vän. Hur har din dag varit? Imorgon är det redan onsdag, lill-lördag, snart helg med andra ord. Härligt 🙂
Dagen har varit rolig och intensiv. Var jättenervös men lyckades ta mig igenom mitt konferencier-jobb utan att vare sig få tunghäfta eller Tourettes. Gaggade på och glömde allt vad manus heter. Kändes så dumt att titta ner i dem så jag freebasade 🙂 Ingen förutom Peter, som visste vad det stod i mitt manus, märkte nog att jag spontanpratade.

det var flera olika varumärken där som jag presenterade och som berättade om sina produkter och arbete. T ex SebaMed. Verkar vara riktigt bra produkter. Provade några dem ikväll när Liv badade.Det var flera olika varumärken där som jag presenterade och som berättade om sina produkter och arbete. T ex SebaMed. Verkar vara bra produkter. Provade några av dem ikväll när Liv badade.
Bambino. De har en tävling nu där man kan vara med och lämna förslag på nappmotiv. Kika in på deras hemsida för mer info. Kul om man vann!

Bambino. De har en tävling nu där man kan vara med och lämna förslag på nappmotiv. Kika in på deras hemsida för mer info. Kul om man vann!


Granit var där och berättade om deras OMTANKE-kollektion. Fem kronor av varje omtanke-märkt produkt går till välgörenhet.

Granit var där och berättade om deras OMTANKE-kollektion. Fem kronor av varje omtanke-märkt produkt går till välgörenhet.


Det är en skön känsla när man klarat av en utmaning.

Det är en skön känsla när man klarat av en utmaning.


En hel massa bloggande kvinnor och söta bebisar var där och fick en god lunch och information från varumärken och en riktigt bra goodiebag.

En hel massa bloggande kvinnor och söta bebisar var där och fick en god lunch och information från varumärken och en riktigt bra goodiebag.


Här är jag med Barnsjukhuset Martinas vackra Josefine. Barnsjukhuset Martina grundades 2008 av 27-åriga Martina. Trodde knappt att hon existerde men hon var där och berättade. Kul!

Här är jag med Barnsjukhuset Martinas vackra Josefine. Barnsjukhuset Martina grundades 2008 av 27-åriga Martina. Trodde knappt att hon existerde men hon var där och berättade. Kul!


Här har du självaste Charlotta i egen hög person. Hon ligger bakom både We R Family och Loppi.se.

Här har du självaste Charlotta i egen hög person. Hon ligger bakom både We R Family och Loppi.se. Tack för att du trodde på mig och vågade låta mig hålla i rodret.


a8
a9
Träffade Mini och hennes söta dotter Nelli.

Träffade Mini och hennes söta dotter Nelli.


Gosade med så många små söta bebisar att jag blev bebistokig. Kanske ett barn till? Har vi tre kan vi lika väl ha fyra 🙂
Dinara och hennes lilla tjej.

Dinara och hennes lilla tjej.


Efter eventet bar det raka vägen hem. Bea från tidningen S kom hem till oss och gjorde en intervju...

Efter eventet bar det raka vägen hem. Bea från tidningen S kom hem till oss och gjorde en intervju...


...och Teresia fotograferade oss.

...och fina Teresia fotograferade oss.


Har gjort många intervjuer med Bea tidigare och hon är så go. Jag tycker det är trevligt att jobba med henne ♥
Idag har mina älskade pojkar namnsdag. De heter båda Maximilian i andra namn. William Noah Maximilian och Mio Vincent Maximilian. Här hemma tar vi varje tillfälle att fira så idag var inget undantag.
det där med att jag aldrig mer skulle äta semlor är sedan länge glömt och förlåtet.

Det där med att jag aldrig mer skulle äta semlor är sedan länge glömt och förlåtet.


Grattis älskling!

Grattis älskling!


Grattis min andra älskling!

Grattis min andra älskling!


Pojkarna önskade sig 80-tals klassikern lövbiff, pommes och bearneise-sås. Sorry, om jag fick dig att spy men så här ser min tallrik ut när vi äter det. Här är jag i slutatdiet av min måltid. Pommes dränkt i pulver-bearneise. Mmmmm!

Pojkarna önskade sig 80-tals klassikern lövbiff, pommes och bearneise-sås. Sorry, om jag fick dig att spy men så här ser min tallrik ut när vi äter det. Här är jag i slutstadiet av min måltid. Pommes dränkt i pulver-bea. Mmmmm!


Efter Livs kvällsbad kammade Peter hennes tusshår. Jag tog tillfället i akt och klippte henne lite.

Efter Livs kvällsbad kammade Peter hennes tusshår. Jag tog tillfället i akt och klippte henne lite.


Imorgon återstår det dock att se om hon kan gå utan mössa. Kan ju se helt tolikt ut när det torkat. Hon är ju så lockig och så klippte jag med en nagelsax.

Imorgon återstår det dock att se om hon kan gå utan mössa. Kan ju se helt tokigt ut när det torkat. Hon är ju så lockig och så klippte jag med en nagelsax.


Men allt klär en skönhet 🙂
efter kvällsrutinerna och väl borstade tänder somnade barnen gott.

Efter kvällsrutinerna och väl borstade tänder somnade barnen gott.


Dela gärna med dig av dina tankar eller något annat som du vill berätta. Tycker om att höra av dig.
Önskar dig en god natt.
All kärlek.


24 kommentarer24 kommentarer om “Jobb, firande och Bea x 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • go kväll fina hannah..
  åhhh va gott me semlor 😉 njut å ät för mig me 😉
  de kan ja berätta för dig e att min lilla savis går på pottaN SJÄLV..å gör sina behov.. lite elände när man ska ut å hon inte vill ha blöja på sig under overollen.. hon e inte ens 2. hoppas hon blir blöjfri helt tills sin 2 års dag.
  talet börjar komma mer å mer här. brukar gå runt å sjunga, mamma pappa napp hahaha
  pratar liv mycke.. ell e ff några ord
  ha en jättefin kväll kram

  Svara
 • Grattis till lyckad utmaning =) Du var säkert grym! Vi har tryckt i oss semlor på jobbet idag. Inne på andra veckan av vårt vetenskapliga test av Karlstads konditoriers semlor. Nu har vi tre ställen kvar och sen äter vi vinnaren på fettisdagen.
  Kram
  Anna
  Ps. Anar en handspritsflaska på sista bilden 😉

  Svara
 • Visste väl att du skulle klara det bra! Precis så där är jag också när jag ska säga nåt inför folk, jag läser och läser från manus och sen när jag väl står där så ägnar jag inte manuset en blick:) Grattis till dina två Maximilian.
  Liv ser otroligt mysig ut i sin morgonrock, lika söt som alltid!
  Idag har vi blivit bjudna på semlor på jobbet, jag äälskar semlor! MEN jag stod emot, går på GI rivstart sen en vecka. Har gått ner 1 kg och 6 cm runt midjan på en vecka, är riktigt stolt över mig själv! Godnatt fina, fina Hannah!

  Svara
 • Hej Hanna,
  Det brukar vara roligast och mest givande att lyssna på föreläsare som inte läser innantill så du gjorde helt rätt i att freebasa:)
  Jag undrar var din fina gråa tröja är ifrån? Ser super skön ut.
  Tack för varm och givande blogg
  kram Jennie

  Svara
 • Alltid kul o träffa er! Jag har redan börjat tjata på karln om vagnen. Får se om jag lyckas! Massa kramar till dig o Peter!

  Svara
 • önskar att man bodde i ”rätt” stad för att kunna gå på sådana events =)
  semlor, är nog ensamen med att inte gilla dessa bakelser, är inge bakelsefantast i övrigt heller iofs .
  Mina tankar idag?
  de har gått åt till min älskade dotter vars hamster hittades död igår, har man en unge med en ångestproblematik så blir sådana här sorger tyngre, inte lätt,det gör så ont i mammahjärtat att se sitt barn bara ligga på en soffa en hel dag och inte ha lust med något, livet bara ”suger”…men jag går och lägger mig med min mantra, ”imorgon är en ny dag ”

  Svara
 • Haha, missade bilderna på Liv och Peters egna frisörsalong!! Vad roligt. Hon kommer nog va gullig iaf! 😉 dagisbarn retas ändå inte 😛 kram o god natt!

  Svara
 • Så roliga saker de visades upp där, var det en mässa av något slag? Förlåt om det är en dum fråga 🙂
  Jag är helt inne i alla bebissaker nu, tycker det är så skoj fast det är 2 månader kvar så jag får hejda mig ibland 😉 Men i helgen blev vi riktigt oroliga för jag fick förvärkar redan och lillknodden ville titta ut… :/ Men nu är vi hemma igen och jag ska bara vila och hålla mig i sängen i några dagar till, hoppas det hjälper! Vill ju inte spendera de 2 sista månaderna här helt och hållet.
  Kram på dig och din söta familj! 🙂

  Svara
 • Va skönt att det gick bra! Ta det nu lugnt så knodden får vara i mammas mage ett par månader till!

  Svara
 • Hej fina du! Vad kul att allt gick bra idag. Förstår dig precis gällande att stå och pratat inför folk, hemskt i början men det känns kanon efter man klarat det.
  Jag har sagt det förr o jag säger det igen. Tack för ni har denna fina blogg, man får massor av glädje i en tyvärr riktigt ”skittid” i mitt liv just nu. Ha d bäst!!! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kul att det gick bra idag. Trodde ju inget annat heller. Min lille kille har också namnsdag idag, Max Sven Robert 🙂 Här har det kockats som bara den. Lagade en örtmarinerad fisk och slängde ihop en lasagne. Är ju en riktig Mat-Maja och lagar massor av mat som jag fryser in, och sen bara plockar av. Smidigt som bara den. Då slipper jag stå och veva i grytorna varje dag 🙂 Tack för en jättebra blogg. God natt och sov gott!
  Många kramar

  Svara
 • Vad kul att det gick bra i dag:) Det värsta jag vet är att ringa till någon som jag inte känner (myndighet mm). Jag får sådan tunghäfta, kommer inte ihåg vad som sagts eller vad personen hette:( Annars är jag duktig på att prata;) skämtar och är ironisk.
  Min grabb har också namnsdag i dag, min älskade Max som fyller 7 år på alla hjärtans dag.
  Du kommer nog somna med ett leende på läpparna och vara stolt över att du FIXADE det!

  Svara
 • Skrattade när jag såg den stora handspritsflaskan i badrummet! 🙂 Skönt att veta att det finns fler än jag som kör med handsprit..jag har med mig en liten flaska i väskan vart jag än åker (och har även en stor flaska hemma). Har nog blivit lite ”skadad” sen jag jobbade i hemtjänsten…
  Kramis och gonatt!! 🙂

  Svara
 • Snyggt jobbat! Du är verkligen modig och en bra förebild 🙂 Precis som du och Peter är jag och min man i startgroparna att starta vårt egna företag. Detta med en liten 3mån Pontus vid vår sida. Det kanske inte är ultimat i tiden men samtidigt som fick vi chansen nu och har valt att ta den. För hela vår lilla trios skull. Tack för all energi du ger! Ha en fin vecka.

  Svara
 • Jag visste att du skulle klara det galant (skrev ju det ;))
  Ser ut som en riktigt trevlig dag!!!
  Ha en bra onsdag, ”snart” är det helg igen *skönt* 😉
  Kram

  Svara
 • Igår kväll åkte jag iväg på bio alldeles för mig själv utan man och barn för att se ”Änglagård – tredje gången gillt”. Den var SÅ underbar och jag är jätteglad att jag såg den, jag
  grät och skrattade om vartannat. Det var fasligt skönt att komma iväg själv ett par timmar, jag är ju hemma med Mille om dagarna medan Fästmannen jobbar hela veckorna så jag kände verkligen att jag behövde få vara lite ensam!

  Svara
 • Jag firade med min lille Max som hade namnsdag igår. Men vi firar mer i helgen, då jag fyller 30… phu.
  Hoppas du får en bra dag!!
  kram

  Svara
 • Hej
  Jag är ny här, eller ny och ny jag har följt din blogg ända sedan du blogga på mama ☺ men aldrig lämnat någon kommentar så kände att det var dags nu! Ville bara säga att du ger mig en sån positiv energi och inställning till livet ibland när allt bara känns svart.
  Tack för en jättebra blogg och community.
  Stor kram till dig Hannah ♥

  Svara
 • Min lilla heter med Mio Maximilian, finaste namnen =)
  Kul att det gick så bra igår även om du improviserade, jag skulle mer än gärna gått på eventet som jag fick inbjudning till men det är ju så långt iväg. Ibland önskar man att man bodde i Stockholm!
  Hoppas att ni har en ToppenDag! Blev så sugen på semlor nu…. får kanske bli en senare =)

  Svara
 • Härligt att allt gick bra! Det är så skönt efteråt när man klarat nåt man är livrädd för. Undrar också över den gråa snygga tröjan du har på dig, var kommer den ifrån?
  Har just tryggt i mig en semla ;-)! Ääääälskar semlor!
  Kram till Dig!

  Svara
 • Bravo bravo,,och vad vacker du är:)Ha en underbar onsdag.kram

  Svara
 • Hej fina du:) Vad roligt att det gick så bra:)
  Förstår att det måste kännas underbart när man klarat av något sådant..Du är så duktig:)
  Ha det så jätte bra!Många Kramar/Sofia

  Svara
 • vad kul att det gick så bra!
  Vad stor Liv ser ut på bilderna 🙂

  Svara
 • Jag undrar också var du köpt den superfina tröjan? 🙂

  Svara