Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:59 | februari 2, 2011

Hemma är bäst

God kväll vacker. Hur har din dag varit? Jag vet inte vad det är med mig men jag är så trött idag. Känns som om jag har år av sömn att ta igen. Jag behöver verkligen mina åtta timmar, minst, varje natt för att inte somna mitt i en mening eller i lunch-tallriken. Säger som jag gjorde en gång som barn när jag fick frågan vad min hobby var, ”Att sova” 🙂
Nu har jag legat på soffan och jäst efter en halvfabrikat-middag, stekt falukorv, snabbmakaroner och ägg. Kokade lite broccoli för nyttighetens skull. Hade ingen ork att göra något avancerat. Ha, som om det vore min starka sida.
Peter spelar tennis ikväll, Mio och Liv sover och jag och William ligger på soffan.

Liv kastar sig runt Mio så fort han kommer hem från skolan.

Liv kastar sig runt Mio så fort han kommer hem från skolan.


Hon blir knäckt om han inte bär runt på henne.

Hon blir knäckt om han inte bär runt på henne eller leker med henne hela tiden.


Livs tal är inte långt bort. Hon säger så många ord och härmar allt man säger. Vaknar hon mitt i natten brukar hon dra mig i näsan och fråga undrande, ”go mora, mamma?”. Hon undrar alltså om det är god morgon och dags att gå upp. Kan inte låta bli att le trots att jag då oftast bara vill dra kudden över huvudet och låtsas som jag inte hörde henne. Hon somnar alltid om när lyfter på mitt täcke och säger att hon ska hon krypa ner under det. Tätt in till mig med snuttefilt och napp så somnar hon om och får allt vänta ett par timmar med sin ”go mora”.
Ja, hon sover i min och Peters säng. Vet inte hur vi lyckades, eller snarare misslyckades, för jag tror hon kommer sova där tills hon blir tonåring 🙂 Gaaahhh!
William ligger här bredvid mig och tittar på fotboll. Om fem minuter ska han ligga i sängen så nu blir det att gå upp och borsta gaddarna.

William ligger här bredvid mig och tittar på fotboll. Om fem minuter ska han ligga i sängen så nu blir det att gå upp och borsta gaddarna.


a42

Har inga batterier i min kamera så det fick bli mobilbilder. Mobilkamerans blixt gör att ser jag ut som en morot med gulsot.


Jag ska faktiskt också göra mig klar för kvällen nu. Längtar efter min kudde.
Sov så gott.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Hemma är bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt söta du.Sov gott.Kram.Ps.Kontoret blev ju sååå fint.Lycka till med allt.

  Svara
 • Godnatt fina Hannah! jag ser fram emot min egna kudde o säng inatt, sjukhuskuddar,sängar,filt är ju inte det goaste precis att krypa ner i.
  kram o säger som Marita! Lycka till med erat företag.

  Svara
 • Lilla Livan go divan:)
  Hm..det där med att ha dom i sängen…min är 10 år och jag älskar när han vill sova hos mig när det finns plats. Det blir liksom så mysigt att ligga och prata och bara gosmysa, fast han protesterar ju inte att sova i sitt rum då han gör det. Så det kommer nog bli bra med Livan.
  Du vackra Hannah, kan man skriva till dig via hotmailen eller så om Barnens dagsföreningen. Känns lite utlämnande här på bloggen. Du har ju min mail adress.
  Stor kram och hoppas du får din sömn inatt, för jag håller med. Den är ack så behövlig men ack så sällsynt.
  Stor kram fina du
  Kram kram från Viveka

  Svara
 • Hej Hannah & alla läsare! Jag ska till Sthlm i helgen med killen & två par till, vi ska bo på hotell & ha det skönt! Nu undrar jag om det finns nån som har tips på bra restaurang med hyfsat pris 🙂 vi ska bo på hotell Anglais på stureplan men behöver självklart inte äta just på Stureplan ! Ha det så bra, kram Frida

  Svara
 • Hannah, tack för din mysiga blogg!
  Blev att fundera på en sak…. 🙂 Wioliv är väl ditt och Peters bolag va? Hur kom ni på namnet? ”W”illiam + M”io” + ”Liv” = Wioliv.
  Stämmer det? 🙂
  Sov gott finaste!
  Kram!

  Svara
 • Godkväll Hannah!
  Våran dotter somnar i sin spjälsäng på kvällen som hon har i vårat rum, sen på natten kommer hon över till oss. Vi har köpt en växasäng som står i hennes rum, men hon har precis börjat hos dagmamma så vi ska vänta tills hon känner sig trygg där o sen får hon börja sova i eget rum. Imorgon åker min man med sina kompisar till köpenhamn för en grabbweekend och jag ska bara ta det lngt med lilltjejen och även vara barnvakt åt min syster yngsta son som är 5 år till på lörd. Jag kommer sakna han tycker inte alls om att vara hemma själv, men jag har ju barnen 🙂 ha det bäst o du är verkligen snygg tjejen haha kram

  Svara
 • Våra småttingar har alltid sovit hos oss. Vet att alla tycker olika om detta. Men var och en måste ju göra som den vill. Nu är de åtta respektive sex år och det är inte tal om att vilja sova hos mor och far. Saknar deras mysiga snusningar. Men nu är det ju lättare att krama maken 🙂

  Svara
 • Naw, så söta dom är Liv, William och Mio 🙂
  kan trösta dig med att vår minsting på 2 ½ också sover i vår säng, men mina 2 tjejer har aldrig gjort det, vet inte heller hur vi lyckades eller misslyckades 😉
  Kram L

  Svara
 • De är så söta dina barn!! 😀 Det där med minstingen i sängen är det nog många som har. Till exempel min mamma nu, hon har/haft sin sladdis på 3 år i sängen jämt..! 😉 Undrar varför det oftast blir ”sladdisen” …? 😛 Puss&Kram (L)

  Svara