Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | februari 3, 2011

Coaching och färgdrömmar

Nu har jag kommit hem. Var en sväng på kontoret och efter det i Stinsen och tittade på tavlor till just kontoret. Har fått massor av saker gjorda idag, sådant som jag inte haft tid med tidigare. Det är en så skön känsla när man betalat räkningar, ringt viktiga samtal som man egentligen vill slippa göra, svarat på mail och bokat in möten mm inför nästa vecka.
Minns du att jag för länge sedan berättade om hur svårt jag har att hantera stress, hur urvattnad jag ibland kan känna mig. Har även fightats med min dåliga självkänsla och mod. Har dock utmanat mig själv i många saker men det känns som om jag måste gå vidare för att bli stark på djupet. Så imorgon ska jag träffa en coach. Vet inte vad det innebär riktigt men jag hoppas att jag med hjälp från denne kan bygga upp de sidorna hos mig själv. Det är särskilt viktigt nu när vi är i startgroparna för nytt företag. Jag måste våga tro på mig själv. Känner mig modigare bara av att berätta detta för dig och att jag faktiskt ska dit imorgon 🙂

Tavel-affären vid Stinsens köpcentrum hade så mycket fint. Där kan man hitta unika, riktiga oljemålningar. Roliagre att ha en sådan än ett print från IKEA som många andra har exakt likadana. det bästa av allt var att priseran på dessa stora tavlor var nästan desamma som IKEAs priser. det kallar jag kap! Vi bestämde oss för en riktig färgbomb. Ägarinnan skulle fästa upp duken på en ram så nästa vecka får vi den. Då får du se.

Tavel-affären vid Stinsens köpcentrum hade så mycket fint. Där kan man hitta unika, riktiga oljemålningar. Roligare att ha en sådan än en print från IKEA som många andra har exakt likadana. Det bästa av allt var att priserna på dessa stora tavlor var nästan desamma som IKEA:s priser. Det kallar jag kap! Vi bestämde oss för en riktig färgbomb. Ägarinnan skulle fästa upp duken på en ram så nästa vecka får vi den.


Köpte även några betonglyktor...

Köpte även några betonglyktor...


...och en arbetsmyra till mitt skrivbord. Behöver jag skriva att Peter bara skakade på huvudet åt min betongmyra :-)

...och en arbetsmyra till mitt skrivbord. Behöver jag skriva att Peter bara skakade på huvudet åt min betongmyra 🙂


Ville även ha en färgklick hemma. Så jag köpte röda tulpaner som snart kommer blomma ut och bli så vackra.

Ville även ha en färgklick hemma. Så jag köpte röda tulpaner som snart kommer blomma ut och bli så vackra.


Nu ska jga mysa med barnen innan "ansiktet" och gå-ut-kläderna åker på. Vi ska möta upp syster och Filip vid sju inne i stan.

Nu ska jag mysa med barnen innan "ansiktet" och gå-ut-kläderna åker på. Vi ska möta upp syster och Filip vid sju inne i stan.


Ta väl hand om dig och dina nära.
Puss och kram ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Coaching och färgdrömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till imorgon Hannah!
  Jag tycker förstås att du redan är sjukt modig, men tror att det jättebra med coach. Det ska ju kännas bra och roligt det man gör…inte ångestfyllt.
  Ska bli intressant att höra vad du tycker.
  Ha så skojsigt ikväll! kramar Marie

  Svara
 • Hej hej Hanna!
  Skriver för första gången till dig men jag har läst din blogg länge. Tycker att det är kul att följa din vardag och känna igen sig i mycket som mamma till två barn. En son som blir 13 år snart (shit vart har alla dom åren tagit vägen) och en tös som blir 6 år (och som är i värsta sexårstrotsen, phu) om två veckor. Har även en liten ängeltös som skulle blivit 8 år i maj. Vill bara säga att jag gillar din blogg och tycker att du verkar vara en person med fötterna på jorden. Undrar också om du ska på Beatrix Potter specialvisning på Millesgården i morgon?
  Kram och tack för en trevlig blogg!

  Svara
 • Hej. Jag är sjukskriven pga stress och går och pratar med en kurator 1gång i veckan. Jag kan verkligen rekommendera det. Jätteskönt att få prata av sig. Kram

  Svara
 • Hejsan. Jätte bra att ta tag i det och gå och träffa en coach. Alla eller de flesta behöver lite hjälp på vägen ibland. Även jag.
  Åh du kommer att älska Zumba 🙂 jag dansar det eller hmm försöker 🙂 ser nog mest ut som en galning framför tv.n hemma än så länge 🙂 men skam den som ger sig. Kul form att träna. Hoppas att ni får en mysig kväll. Kram

  Svara
 • Bästa Hannah.!
  självkänslan är så viktig för en, men finns den inte där så, ja då måste man bryta, det jobbiga.
  Jag har erfarenhet själv av ngt liknande, man måste bestämma själv att man vill börja bryta det onda. Viktigt att oxå komma ihåg, är att det måste finnas ett jävlar enamma i en. Ingen i sin omgivning ska betsämma att man ska börja.
  Jag har själv, fått många verktyg i mina samtal, som jag använder mig av hela dagarna. samtalen kan oxå bli jobbiga, man blir trött. Men det blir man, det är helt normalt.
  Men även om livet känns jobbigt, eller sina negativa tankar som man har om sig själv, det ska man slå bort. Inte lätt jag vet.
  Men älskade Hannah, jag har själv varit i ett stort svart hål, men nu är jag uppe på ytan och kan andas. självkänslan tar tid och bygga upp.
  Man får inte ge sig.
  Det jag vill säga..har jag kommit så här långt då fixa du det.
  Kom ihåg oxå att din man och anhöriga kan tycka att du ändrar dig, i olika sätt.
  Men det blir en omställning även för dem.
  Som jag sagt förut, önskar jag kunde ge dig en spark där bak, och ge dig en stor kram.
  Du ska ha all lycka.
  Kram på dig

  Svara
 • Hej vännen,
  Man kan verkligen inte tro att du är en person med det minsta lilla osäkerhet! Tycker du är bra på att utstråla det motsatta, jag tycker du är stark som lever i ”offentlighetens ljus” trots låg självkänlsa..
  Jag ser upp till dig och tycker det är bra att du tar en coach för att hjälpa mig dig på traven! Kämpa på för du klarar det, det har du redan visat flera gånger, tex genom att vara med i Let’s dance! 🙂
  Massa kramar till dig! 😀

  Svara
 • Vet precis vad du menar. Även om jag kan prata inför folk och ibland verkar vara väldigt social så har jag väldigt lite mod. Samtal som ska ringas, så som du beskriver drar jag mig alltid för att göra. Jag går och väntar in i det sista och mår dåligt under tiden. När man väl har samlat mod och ringt faller allt bara av en. Vilken lättnad. Hade man gjort det direkt hade jag inte behövt gå med oron och nervositeten så länge. Tänk att man vet allt det, men fortsätter vara så osäker. Önskar att jag var som en traktor i trädavverkningen haha. Kram på dig! Du är superduktig!

  Svara
 • Lycka till hos coachen ♥. Du är så modig! Har så mycket jag vill berätta för dig Hannah…ska försöka få ihop ett mail snart!
  Kärlek till dig och tack för allt fint du delar genom bloggen!
  Stor kraaaam och sovgott!

  Svara
 • Det brukar hjälpa att få prata med någon utomstående, lycka till! Kram, önskar er en skön helg!

  Svara
 • Lycka till Hannah.Kram.

  Svara
 • Superbra att träffa en coach! Tror att de flesta ngn gång i livet skulle behöva, mig själv inkluderad.
  Vilken underbar tavelaffär ni var in i, härligt med så STORA format. Färgklickar på ett kontor gör nog susen för kreativa idéer, bra val!
  Trevlig helg & kram från mig, J

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Skriver nu för första gången till dig men jag har följt din blogg ganska länge. Vill bara sända ett stort tack till dig och din underbara blogg som varit till stor hjälp för mig! Har en underbar son på 9 månader :-). Han hade bråttom ut i världen och föddes 11 veckor för tidigt och vi tillbringade åtta veckor på sjukhus. Det var en väldigt jobbig period för min sambo och mig med mycket oro, sömnbrist och framförallt hemlängtan! Han är nu en frisk och livlig gosse som äter som en häst och växer så det knakar 🙂 Vår lilla kämpe! (Han heter Einar vilket betyder kämpe, då vi tyckte det namnet passade honom perfekt). När allt var som jobbigast och hemlängtan som störst kändes allt lite lättare då jag fick något annat att tänka på då jag läste din underbara blogg :-). Du verkar vara en väldigt varm, fin och omtänksam människa. Dessutom är du otroligt vacker! Ha det bra. Kram Monica

  Svara
 • Hej Hannah! Följer din blogg varje dag. Kommenterar ibland, och nu när jag såg dessa fina tavlor undrar jag om det finns någon hemsida eller liknande? Du förstår jag bor i skåne och älskar tavlor till bra priser som inte alla andra har =)Skulle bli jätte glad om jag skulle kunna få ngt tips om detta.
  Kraam Jessica

  Svara