Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | februari 3, 2011

Pilates och freakshow

God förmiddag min vän. Hoppas att allt är väl. Jag sitter på vårt kontor och försöker koppla in en skrivare. Det går inte särskilt bra. Min morgon har däremot varit bra men framför allt hurtig. Efter att jag lämnat på skola och förskola for jag till ett gym här i Sigtuna och köpte träningskort och körde dessutom ett pass Pilates med boll när jag ändå var där. Det var första gången för mig. Jag och tio äldre damer låg på mattor med bollar, tränade knip och magmuskler. Något jag verkligen kan behöva 🙂 Gillade Pilates, men kunde gärna kört lite hårdare. På lördag har jag skrivit upp mig på ett Zumba-pass och veckan efter på Pilates, Box och Core. Nu ska kroppen få jobba!
Det jag gillade med dans, och som jag tror att jag kommer gilla med Zumba, är att man även får träna och jobba med hjärnan. Tänka på steg och koreografi och inte bara pumpa muskler.

Hurtbulle to be. Vill verkligen hålla igång mitt flås efter Let´s Dance. Tror bestämt att jag är i 50-årsåldern nu :-)

Hurtbulle to be. Vill verkligen hålla igång mitt flås efter Let´s Dance. Tror bestämt att jag är i 50-årsåldern nu 🙂


Pojkarna börjar skolan tidigare än jag lämnar Liv på förskolan, så hon går alltid runt på morgnarna och frågar efter Mio och William. Imorse tog hon tom på sig Mios fleecetröja. Hon saknar dem så fort de inte är tillsammans ♥
Liten i stor tröja.

Liten i stor tröja.


Livs nya frisyr. vad tycker du? Nästa gång tror jag nog att en frisör får göra jobbet. Prosten Liv.

Livs nya frisyr. Vad tycker du, lite lik en prost va? Nästa gång tror jag nog att en riktig frisör får göra jobbet. Jag och en naglesax var inte en lyckad kombination. Liv "Hängblöjan" är bra söt hon.


Ikväll skulle jag egentligen gå på en föreläsning med Louise Hallin Livsviktigt för ditt barn – anknytningsteorier och utvecklingspsykologi”, på Barnsjukhuset Martina. Är ledsen att jag missar den för det hade varit intressant att lyssna på henne. Träffade henne på We R Family-eventet och hon talade på ett sätt som fick en att skratta och lyssna ordentligt. Gå in HÄR och läs mer.
Barnsjukhuset Martina.

Barnsjukhuset Martina.


Jag missar det pga av jag helt dubbelbokat min kväll. Syster och hennes Filip har bjudit med mig och Peter på middag på Pontus By the Sea. Där visas en Burlesk Show som heter Medium Rare  som jag sett flera gånger med syster. Den är helt sjukt bisarr. I tidigare shower har man fått uppleva de mest galna framträdanden, nakna tanter, dvärgar, freaks, akrobater, you name it. Lite som att befinna sig i The Twighlight zone, allt är surrealistiskt och konstigt, men det framkallar ändå många skratt 🙂
Så min kväll kommer bli rolig trots att jag missar föreläsningen.
Nu ska jag fara till Stinsen och köpa en stor tavla till kontoret.
Önskar dig nu en underbar dag.
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Pilates och freakshow”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förbered dig på nakenshow i ägg-tema ikväll ;D
  Känner igen ”prost”frisyrer! Jag har också klippt mina döttrar med div.saxar! Nästa vecka har jag bokat frisörtid till dem 😀
  Ha det så bra!

  Svara
 • Jag håller själv på att prova olika träningsformer just nu. Hittills har jag fastnat för yoga. Prova det tycker jag, det är superskönt. Nästa vecka ska jag testa Pilates Reformer tänkte jag. Tack för en jättebra och mysig blogg!

  Svara
 • Hej vackra Hannah. Liv är mycket söt i sitt nyklippta hår. Ha det bra, kram!

  Svara
 • Hej!
  lilla Liv är ju bara för söt jag dör =) Jag skanar att träna men ska komma igång efter graviteten. Det är ju så skönt för kroppen med träning =) ha en bra dag söta Hannah=) kramis

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Känner igen mig mycket i det du skriver.Har själv en liten tjej som nyss fyllt 1 år. tiden går så fort.
  Träning är mitt liv. Kul att du testar på olika pass! Skriv och berätta vad du tyckte.
  Är det på Timeout du tränar?
  Trevlig helg, kram Tina!

  Svara
 • Åh hon är så söt din Liv! Helt underbar! Skall titta på Lets Dance snart men saknar dig fortfarande jättemycket!

  Svara