Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:56 | februari 4, 2011

Fredag!

Hej min vän. Härligt att det äntligen är fredag! Mitt möte med Coachen blev farmflyttat till måndag. Skönt för jag är inte pigg idag.
Liv har varit hemma med mig idag och myst. Hade inget förutom det inställda mötet på agendan så det blev en hemma-mys-dag.
Gårdagens show var verkligen helt galen och kul. Skrattade så jag har ont i magmusklerna men det kan ju också bero på Pilatesen 🙂

Heter restaurangen.

Heter restaurangen.


Det var jag, Peter, Maggan, Filip, Tom Katrin och Bingo som var där. Katrin och Bingo kom lite senare.

Det var jag, Peter, Maggan, Filip, Tom, Katrin och Bingo som var där. Katrin och Bingo kom lite senare.


a34
Do the hula hoop.

Do the hula hoop.


img_0912
Glada i hatten.

Glada i hatten.


Idag har Liv och jag lagat mat...

Idag har Liv och jag lagat mat...


...och varit ut i skogen.

...och varit ut i skogen.


Liv åt mest bara en massa snö. Som tur var ingen gul snö.

Liv åt mest bara en massa snö. Som tur var ingen gul snö.


Nu ska vi åka och handla mat inför kvällen. Snälla, ge mig tips på något gott? Har ingen aning om vad jag ska laga.
Hej på en stund.
All kärlek ♥


16 kommentarer16 kommentarer om “Fredag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här hemma blir det varm smörgåstårta idag. Ha en underbar fredag kramar från mig!

  Svara
 • Köp en grillad kyckling och rensa den och lägg i bitarna i en ugnsform.
  Blanda 2 dl grädde,2 dl creme fraiche, drygt en matsked fransk senap, och krossa i grönpepparkorn. koka ihop detta i en gryta och häll det sedan över kycklingen. Låt stå o dra en bra stund. In i ugnen 15 minuter ca 175g-200 grader, släng över lite cashewnötter. Ris o sallad till.
  kram kram

  Svara
 • Tack ’City’!
  Det lät jättegott. Fast jag skippar nog nötterna. 🙂

  Svara
 • Hejhej
  Om du söker på fläskfilé med italienskt täcke på matplatsen så hittar du nåt riktigt gott.
  Har lagat denna rätt flera gånger.
  Trevlig helg
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har du inte en lergryta så införskaffa en. det är så enkelt att bara slänga ner lite kyckling (tex) och en massa goda grönsaker och kryddor och sen in i ugnen där den sköter sig själv i en halvtimma, fyrtio minuter. Till det kokt potatis eller ris. Både gott och nyttigt!
  Trevlig helg!
  //Carin

  Svara
 • Indonesisk kycklinggratäng tycker jag är gott och de går snabbt att göra.
  en grillad kyckling som du rensar och delar i små bitar. Skär paprika i små bitar och lägg de tillsammans med kycklingen i en ugnsform.
  Vispa ca 3 dl grädde så de blir lite skummit.
  Pressa i 1-2 vitlöksklyftor, 1 dl mango chutney och 1 tsk sambal oelek. Blanda allt och häll över kycklingen. Grädda i ca 200 grader tills de blivit varm och fått fin färg. Servas med ris och någon god sallad.

  Svara
 • Jag har ätit soppa och smörgås med pålägg! Härligt gott när det är sådär ruggigt ute tycker jag 🙂 Ikväll blir det frosseri av ostbågar och chips (tips köp såna där små minipåsar så blir det lite nyttigare och lagom mycket 😉 ) Ps. Tycker Let’s Dance är tråkigt nu när du har lämnat 🙁 Tur att Schlagern börjar imorgon!!! 🙂

  Svara
 • FLÄSKFILE SINKADUS.Smörj en form.Skiva tomater och lägg i botten.Skiva fläskfilen i skivor krydda med salt och peppar stek ,lägg i formen.Klipp 2 pkt.bacon i småbitar.Bryn tillsammans med skivade champinjoner.I med det i formen.Tag ca.4-dl vispgrädde rör i ett par msk senap.slå över.Riven gratängost in i ugnen ca.15 min. 200 gr.Ris o sallad till.Det är såååå gott och så enkelt att tom.du och jag fixar detta.Kram och lycka till.

  Svara
 • Nu har jag skrivit av ditt recept! Det lät så gott plus att det verkar så lätt att till och med jag också kan klara av att göra det! Kram 🙂

  Svara
 • saraskok.blogspot.com
  Kram

  Svara
 • Lövbiff, Pommes och Bearnaisesås!-) Min favorit mat 😀
  Kram

  Svara
 • Hej! jag är ingen hejare i köket(jag kan typ koka te och kaffe (alltid något) så jag ska inte ens försöka ge något mattips (var glad för det)
  Jag vill dock tacka för en bra artikel i Amelia!
  Tack för att du vågar berätta om destruktiva förhållanden,jag grät nästan ,blev så berörd.
  Det är underligt att man tror att man är ensam om detta,men det är man inte. En annan sak som imponerar är ditt sätt,att inte bli hård och bitter,utan att fortsätta bevara ett mjukt hjärta,det är det som är den verkliga utmaningen men också det finaste! ha en bra helg!

  Svara
 • Tacopaj! 2dl vetemjöl, 1dl grahamsmjöl, 150g smör och 3msk vatten 1tsk paprikapulver. Tryck ut i en pajform förgrädda 10 min i 225grader.
  Stek köttfärs med tacokrydda bred ut i pajskalet ös på med majs, rödlök och tomat. Blanda 2 dl creme fraiche med 2dl creme fraiche paprika chili och bred över pajen och sen toppa med ost in i ugnen igen i ca 25min och servera med nachochips och gräddfil (jag brukar ta cf med en pressad vitlök istället) Gott!

  Svara
 • Om du letar efter god o lättlagad mat har du ju ett HAV av bra recept på matplatsen!!! Ex. det som någon ovan föreslog, en av mina favoriter, plus hennes lax i ugn… mums! Sen måste jag bara berätta att jag VANN biljetten till Let´s Dance som mitt jobb lottade ut!! Såååå tråkigt att du inte är kvar nu när jag ska dit snart 🙁 Kan ni inte komma o hälsa på ändå, du o Peter…? 😉 Vet inte vem jag ska hålla på när du inte är kvar längre. Önskar dig en fin helg!! Kramis

  Svara
 • Jag läste inlägget alldeles för sent för att kunna rekommendera något gott och lättlagat. Vi har ätit sushi här hemma, jag har drabbats av feber, yrsel, frossa ont i kroppen och huvudvärk. Nu har jag proppat i mig två Alvedon och lever ”på lånad tid” ;)! KRAM

  Svara
 • Krya på dig Maja.Kram.

  Svara